Πρίφτης : Το ροστερ έχει κλείσει

Ερωτώμενος αν το ρόστερ έχει «κλείσει», ο κ΄ποουτς του ΑΡΗ απάντησε: “Σε ότι αφορά την 12αδα έχει κλείσει. Σε ότι αφορά τους παίκτες που θα βοηθήσουν στην προπόνηση, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε μόνο με 12 παιδιά, θα προσθέσουμε κάποιους παίκτες με υποστηρικτικό ρόλο».

Επίσης μίλησε και για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας

«Είναι πιο γεμάτο το ρόστερ και το μπάσκετ που θα παίξουμε θα είναι μια προσαρμογή στις δυνατότητες που έχουν οι παίκτες. Θέλουμε να έχουμε μια καλή αμυντική βάση, ώστε να μπορούμε και στις κακές μας μέρες να διατηρούμε την επαφή μας στο σκορ, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα προσπαθήσουμε αναμφίβολα να επιδιώξουμε εύκολο καλάθι στο ανοιχτό γήπεδο και μέσα από τη δουλειά θα πρέπει να αναπτύξουμε συνεργασίες στο πέντε εναντίον πέντε».

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vayio

Και ο Καραθανάσης αν θυμάμαι καλά για υποστηρικτικό ρόλο στις προπονήσεις είχε έρθει στην αρχή…

Guardiola3

Ο Χρηστιδης γιατι δεν ανακοινωνεται ? κατι που δεν ξερουμε? με το Σκουλιδα τι εγινε τελικα? παει για του χρονου η ακυρωθηκαν οι συνομιλιες?

Guardiola3

Οταν ειπε ο Εμμανουηλ Λασκαρης για εκπληξεις…τι εννοει?ξερει κανεις κατι? εννοει καποιο νεαρο- μεταγραφη η καποια αγορα οικοπεδου για αθλητικο κεντρο???????