Ο Άρης τα έχει βρει σε όλα με τον Δημήτρη Κατσίβελη και μετά την επικύρωση της συμμετοχής στο Eurocup προβλέπεται η ενεργοποίηση της συμφωνίας.

Πηγή: Ο Άρης συμφώνησε με Κατσίβελη, απομένει η ανακοίνωση!

20 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos3118

Αυτόν τον παίκτη τον θέλω στον Άρη εδώ και χρόνια. Καθαρός ασος, καλή δημιουργία και μάλιστα και σε πικενρολ καταστάσεις, κάτι που θα χρειαστούμε φέτος. Μέγεθος για τη θέση του και καλός αμυντικός, μαρκάρει άνετα τρεις θέσεις, πολύ σημαντικό. Έχει και καλουτσικη διείσδυση, ενώ χωρίς να είναι καλός σουτερ, δεν είναι ο τελείως ασουτος παίκτης που ήταν μέχρι πριν τέσσερα χρόνια. Και ευρωπαϊκή εμπειρία! Ο ιδανικός συμπληρωματικός άσος χωρι ς αυτό μα σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε χοντρά λεπτά. Κατά τη γνώμη μου, τεράστια αναβάθμιση στα γκαρντ συγκριτικά με ότι Έλληνα άσο είχαμε τα τελευταία (πολλά) χρόνια! Τα καλά νέα συνεχίζονται!

Όπως λέει κι ο Τομπι αχωνευτος σαν τον “το τσιμπημα του μπαμπουρα” -Κασελακη κ τον “το χτύπημα της κόμπρας” -Λαρεντζάκη .Αλλά Έλληνας από το πάνω ράφι ,πιστεύω.

nikos3118

Δεν συγκρίνονται αυτοί ρε κάπτεν. Ο Λαρεντζακης κι ο Αγραβανης είναι μια κατηγορία μόνοι τους. Ποτέ δεν τον θεώρησα αχωνευτο τον Κατσιβελη, εκτός αν ξεχνάω κάτι.

Last edited 10 months ago by nikos3118

Ξεχνάς ότι το είπε ο Τομπι ,όχι εσύ.😂 Παίζανε μικροί μαζί.Και συμφωνώ μαζί του για την αχωνεψια που έχει όπως είπε συν ότι θεωρώ αχωνευτους κ τους δύο άλλους που ανεφερα,αυτό εγραψα.Αλλα θεωρώ επίσης πως κ ο Κατσιβελης είναι από τους τοπ Έλληνες που έχουμε στις μέρες μας.Εσυ που τον ήθελες από πάντα,όχι;Μεσαίο ράφι; 😁

Last edited 10 months ago by καπετάν Κανένας
Toby B

Παντως είναι καλή κίνηση και η τριάδα Τολιο Κατσιβελη Φιλλιου στην περιφέρεια συν λογικα του Περσιδη στο 3 είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον περσινό ελληνικό κορμό. Τελικά η φυγή του Ομήρου φαίνεται να έχει καλά αποτελέσματα τουλάχιστον στα χαρτιά. Επίσης είμαι περίεργος να δω τι είδους Αμερικανούς θα φέρει ο Καστριτης στα γκαρντ.

Αλήθεια ο Πλαθα ήξερε Όμηρο και Χατζηδάκη και έδωσε το οκ για τις μεταγραφές? Τον βλέπω να σκουπίζει καλό πάγκο φέτος.

Μπροστά στους Αφους Αγραβάνη ο Κατσιβελης είναι πιο συμπαθής κι από τον Ηλία Μαμαλάκη.

Last edited 10 months ago by Sam Vincent
nikos3118

😂😂😂😂

Όχι ότι δεν σιχαίνομαι κι εγώ ότι έχει σχέση με αφους Αγραβάνη,αλλά εγώ ρε παιδιά τον Κασελακη ανέφερα, όχι αυτούς!!🤣🤣🤣
Btw, Sam Vincent πως το βρίσκεις το βαγγελοιωαννικο “τσίμπημα του μπαμπουρα” για τον περί ου ο λόγος(σωστός γραμματικά η έκανα σολοικισμο;);
ΥΓ:Σε ταγκαρα για να το δεις σίγουρα το σχόλιο ,κανονικά,με… παπακι,αλλά καποια χακερια συνέβη , κατ’επαναληψη μάλιστα:ταγκαριζε μόνο του το συστημα αντί για σένα ,έναν Chris Sam με 8 σχολια στο ΒΑ!

Last edited 10 months ago by καπετάν Κανένας

Χαλάλι στον συνονόματο . Αλήθεια τώρα ? Ο Κασελάκης το τσίμπιμα του μπάμπουρα ??? Τεράστιος Βαγγέλας .Αγαπώ…
Καλώς να ορίσει στην ομάδα το “τίναγμα της ακρίδας ” Νίκος Περσίδης .

kaptsik

Πάθατε Βαγγέλη Ιωάννου και οι δύο μου φαίνεται… Αλλά χαλάλι, ας γελάσει και λίγο το χειλάκι μας μετά από τόσο καιρό

😁

tumblr_n6v40401QP1rp0vkjo1_500.gif
ChrisSiak

Συμφωνώ. Ειδικά στο κομμάτι της άμυνας και της δημιουργίας. Το σκορ δε με ενδιαφέρει κ τόσο από τον Κατσιβέλη

nikos3118

Αυτό. Πολυ πολύ σημαντικό ότι με Κατσιβελη στην πεντάδα κερδίζεις σε δημιουργία χωρίς να χάνεις σε μέγεθος, το αντίθετο. Χάνεις σε περιφερειακό σουτ βέβαια. Αν ισχύει για Τειλορ και ολοκληρωθεί, συν ένα τεσσάρι με πραγματικά καλό σουτ, ο Κατσιβελης είναι ιδανικός.

vaggelaris

Αν επιβεβαιωθει πιστευω οτι ειναι η πιο σημαντικη φετινη κινηση καθως ειναι καθαρος ασσος κατι που ζηταμε διακαως τα τελευταια χρονια. Με βαση τις επιλογες που υπηρχαν θεωρω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για τον 1….

Jiorgy

Μπόχω γύρνα κι εσύ!!!

vaggelaris

Ε δε νομιζω ν δωσουμε κ 3ο μεγαλο συμβολαιο σε ελληνα. Τωρα λογικα μονο σε ρολιστες κ ολα τα λεφτα σε ξενους. Εκει θ δοθει το βαρος πλεον.

καπετάν Κανένας

Εκεί θα γούσταρα άγρια,ναι….

BillyHoyle

Καλά εννοείται θα γουστάραμε και Μποχω, αλλά με Κατσίβελη και Μποχωρίδη, και ψηλό που δεν σουτάρει θέλουμε τον Ray Allen και τον Kevin Love για το 2-4. 😀

gkanton

Επιτέλους ένα καθαρό πόιντ γκαρντ για να μην χρειάζεται να καταβάλει την μπαλα ο Τολιοπουλος. Ένας Αμερικανός γκαρντ, ένας άλλος SF, ένας Έλληνας ρολιστας μαζί με τον Φιλλιο, ένας μικρός για να μαθαίνει και η περιφέρεια ολοκληρώνεται.

Kostaris16

Βάλε και Κατσίβελη κυρ Στέφανε. Κάτι καλό μαγειρεύεται φέτος νομίζω