Παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους αποτελεί ο Αμερικανός ψηλός.

Ο Άρης επανέφερε όπως αναμενόταν τον Ρομπέρτο Γκάλινατ στην επτάδα τον ξένων αλλά στη θέση του δεν κόπηκε ο Ριντ, αλλά ο Μπάνκστον.

 

Έτσι ο σέντερ του Άρη πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς από τη στιγμή που η ομάδα του Καστρίτη δεν δικαιούται να κάνει άλλη αλλαγή.

 

Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο μέχρι τις 15/5, αλλά δεν επιτρέπεται άλλη αλλαγή, οπότε αναγκαστικά θα αποτελέσει παρελθόν.

Πηγή: Παρελθόν από τον Άρη θα αποτελέσει ο Μπάνκστον

Ενδιαφέρουσα επιλογή.

Προφανώς θεωρεί ο Καστρίτης πως αρκεί ένας σέντερ για τη συνέχεια ή ήταν πρόβλημα και στα αποδυτήρια ο Μπάνκστον και έπρεπε να φύγει

18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Babis cool

Οι επιλογές μας στο 5 φέτος ήταν αποτυχημένες.
Ούτως ή άλλως χωρίς 5αρια παίζουμε.
Πραγματικά έχω απορία να δω την επόμενη σεζόν τον Μπειτς …

Last edited 29 days ago by Babis cool

Γουααααααααατ;

vaggelaris

Λετε ν εχει ν κανει με το θεμα που προεκυψε στον αγωνα με προμηθεα?? Αν ειναι κατι τετοιο δικαιολογειται. Αλλιως πως μπορεις ν φανεις ανταγωνιστικος(λεμε τωρα) απεναντι σε περιστερι η προμηθεα? Εν πασει περιπτωση μας τελειωσε κ ο μπανκστον ο οποιος ηρθε με πολλες προοπτικες κ φευγει μαλλον με μια σχετικα χλιαρη παρουσια….

xaris

Πώς ξεφουσκωσε έτσι αυτό το παιδί…τι ματσαρες έκανε στην αρχή. Τέλος θα τον θυμάμαι για το δεύτερο καλύτερο κάρφωμα που είδα στο παλε.

ChrisSiak

Το πρωτο είναι του Κεϊρούς;

xaris

Ε ναι!! Εκείνο πραγματικά ήταν ότι καλύτερο έχω δει!

vaggelaris

Νομιζω ομως οτι του μπανκστον ειναι πιο κορυφαιο κ λογω αντιπαλου, θεσης κ χρονου…

vaggelaris

Φοβερο ηταν δε λεω. Αλλα εγω προτιμω του μπανκστον. Το θεωρω πιο χαιλαιτ. Ενταξει γουστα ειναι αυτα….

dragon_aris

Πραγματικά στα 2-3 πρωτα ματς τριβαμε τα ματια μας , νομίζω στο εκτος στη ροδο πρέπει να είχε βαλει κοντα 20 ποντους στο πρωτο ημίχρονο. Μετα αποτομη πτωση σε σημειο να ειναι απαραδεκτος.
Πολλα συγχαρητήρια στον κοουτς που άντεξε τοσο πολυ μαζι του.
Μιλαμε για τον χειρότερο αμυντικο που εχω δει ποτέ. Απαραδεκτος αμυντικα.
Πολυ σωστη η αποφαση του κοουτς να τον διωξει. Ο Σανογκο πρέπει να παιζει στο 5 πιο πολυ ωρα και αλλαγη του ο Σοουζα για λιγα λεπτά.

stepap

Σανογκο στο πεντε 30 λεπτα. ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΚΣ ΣΤΟ τέσσερα 30 λεπτά.
Έναν τραυματισμό να έχουν αυτοί οι δύο θα παίζουμε με Σλαφτσάκη βασικό να βγάζει όλο το 40λεπτο χωρίς ανάσα.

sfak3

Το είχαμε καταλάβει με τον Προμηθέα. Είχε ακουστεί ότι δεν τα πήγαινε καλά και με τον Γκουντγουιν στο περσινό ρόστερ ο προπονητής μας. Ποιός ξέρει…

badgrandpa

Έχει ακουστεί ότι τον γκουντγουιν τον είχαν μαζέψει από αστυνομικό τμήμα κόκκαλο ( δεν ξέρω από τι) …
Ούτε εγώ θα τα πήγαινα καλά μαζί του

stepap

Τελικά, αυτός ήταν το άτακτο παιδι της ομαδας;

Οι insiders της ομάδας τι ξέρουν;

kp79

Όλοι κρίνουμε την απόφαση για την αποδέσμευση του Μπανκστον με αγωνιστικά κριτήρια. Μήπως πρέπει να σκεφτούμε και το οικονομικό σκέλος; Δηλαδή σε κάθε παιχνίδι ένας από τους 7 ξένους θα έμενε έξω έως το τέλος του πρωταθλήματος. Μας παίρνει άραγε να αφήνουμε εξω τον Μπανκστον που λαμβάνει 10χ τον μήνα, ή μήπως είναι πιο εύκολο και ανώδυνο να αφήσεις τον Ριντ που παίρνει χίλια ευρώ τον μήνα…; Σχεδόν τζάμπα είναι. Και αν- χτύπα ξύλο – τραυματιστεί κάποιος ξένος, ο φθηνός Ριντ θα είναι εκεί για να τον αντικαταστήσει

stepap

Λες για ένα μηνιάτικο των 10 χιλιάδων να έγινε αυτή η επιλογη;
Ίσως να αποδεχτήκαμε ότι δεν πάει πιο πάνω από την 5η θέση κ να κάνουμε οικονομία.

vaggelaris

Ενταξει αληθεια δεν ειναι αυτο?? Μπορεις οντως ν κοντραρεις περιστερι η προμηθεα?? Ρεαλιστικα ν το δεις υπαρχει σημαντικη ποιοτικη διαφορα. Σε σειρα αγωνων δυσκολα τους κοντραρεις….

BillyHoyle

Ακόμα και η κίνηση να έχει γίνει μονάχα με οικονομικά κριτήρια, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για την οικονομική κατάσταση της ομάδας, τη φιλοδοξία κ.ο.κ., ο Μπάνκστον μοιάζει εκτός ομάδας εδώ και καιρό, ιδίως στο ρημπάουντ και την άμυνα, μα λόγω διάθεσης, μα λόγω ικανότητας, η εικόνα του είναι οικτρή. Είναι καλύτερα να πάμε με 30′ του Σανόγκο και του Σλαφτσάκη στο “5”; Δεν έχω ιδέα, πάντως θα εκτελούνται με μεγαλύτερη ακρίβεια οι εντολές του προπονητή, ή μάλλον θα υπάρχει στοιχειώδης διάθεση να γίνεται αυτό. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να φέρουμε τον Χατζηδάκη τον Φλεβάρη, θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματα.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στα 2 ματς με τον Κολοσσό είχε 40 πόντους με 14/16 σουτ. :p

Στο τέλος της μέρας πάντως, θα θυμόμαστε σίγουρα το κάρφωμα του, τον ενθουσιασμό που είχε δημιουργήσει όταν ήρθε, αλλά εν τέλει την καταθέση στο παρκέ του λόγου για τον οποίο δεν παίζει σε υψηλότερο επίπεδο. Η διάθεση και η ενέργεια είναι και αυτά skills ενός αθλητή, τα οποία πρέπει να προσμετρώνται μαζί με τις τεχνικές και αθλητικές δεξιότητες – δεν είναι διακόπτης που μπορεί κανείς να γυρίσει. Δεν υποκαθιστούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά πρέπει να παίρνει κανείς έστω τη βάση για να μπορεί να σταθεί και, σε ένα ομαδικό άθλημα η απουσία τους μπορεί να κάνει τον αθλητή ξένο σώμα, όπως φαίνεται να συνέβη σε αυτή την περίπτωση.

Στο καλό και ελπίζω να βρει τον τρόπο ή την ομάδα που θα του επιτρέψει να έχει επιρροή μεσα στο παιχνίδι.