Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αϊζάια Κάζινς για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Ο Αϊζάια Κάζινς γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1994 και με ύψος 1.93μ. αγωνίζεται στις δύο θέσεις των γκαρντ. Φοίτησε σρο Mount Vernon Highschool και αοπό το 2012 έως το 2016, στο κολέγιο της Oklahoma, όπου αποφαοίτησε με 12.7 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2016 οι Sacramento Kings τον επέλεξαν στο νούμερο 59 του ντραφτ. Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στη θυγατρική ομάδα Stockton Kings με 17 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά αγώνα. Το 2017-18 «μετακόμισε» στη θυγατρική των Utah Jazz, Salt Lake City Stars, όπου μέτρησε 13.1 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ.

Το 2018 έκανε το πρώτο ευρωπαϊκό βήμα του, στη γαλλική Σολέ, με 13.2 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ και τελείωσε τη σεζόν επιστρέφοντας στους Salt Lake City Stars, μετρώντας 15 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Το 2019 έφυγε εκ νέου από τις ΗΠΑ και ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπογράφοντας στο Περιστέρι όπου αγωνίστηκε μόλις σε πέντε αγώνες. Στη συνέχεια «μετακόμισε» στο Ισραήλ και τη τη Hapoel Jerusalem, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Hapoel Gilboa Galil, με 9.8 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ.

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΣ

Πηγή: Στον ΑΡΗ ο Αϊζάια Κάζινς – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

Και Sacramento Kings και τώρα Άρης… πουλέν μου!

23 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pippo

Καλώς το παιδί! Ας ελπίσουμε με την έλευση και αυτού και με την επιστροφή των τραυματιών να αρχίσουν επιτέλους οι νίκες! ✌🏼

timemaster

Με τον Λοκετ τι γίνεται που έχει δύο χρόνια συμβόλαιο; Θα τον κρατήσουμε να παίζει μόνο στην Ευρώπη φέτος;

Η αναφορά για αμερικανό μπασκετμπολίστα ότι κάνει διεθνή καριέρα μόνο στα αυτιά μου ακούγεται αρνητικό;

Φαντάζομαι πως μετά από δύο αλλαγές ή κρατάμε τον προπονητή ή έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον καινούργιο που διάλεξε τους παίχτες.

Όσο αφορά τον παίχτη θεωρώ πως έχουμε αναβάθμιση όχι όσο αφορά τον Λοκετ μιας κ θα έχει άλλο ρόλο αλλά όσο αφορά τον παίχτη που θα έρχεται από τον πάγκο για τους γκαρντ. Κ χαίρομαι γιατί έτσι στο τρία θα πάρουν περισσότερο χρόνο οι πιτσιρικάδες.

vaggelaris

1+1 με οψιον Αρη ηταν. Αλλα δε νομιζω να ηταν κ πολυ υψηλο το συμβολαιο γιαυτο κ εγινε πολυ ευκολα η αλλαγη του.

timemaster

Ειρωνικό ήταν το σχόλιο μιας κ ακούγαμε για παίχτη επένδυση που τον κλείσαμε κ για δύο χρόνια και περιμένουμε να εξελιχθεί.

Φυσικά κ η λύση συμβολαίου είναι εύκολο

chief

Ωδή σε ένα αμυντικό χαφ

(Εις ανάμνησιν Ερρίκου Λοκέτου –
μπόνους ομοιοκαταληξία)

Με τον Erik Lockett
δεν μπήκαμε στην πρίζα,
έφυγε σαν πύραυλος
με δυο φράγκα στην τσέπη.

καπετάν Κανένας

Ρισπεκτ!🤣👏👏👏👏Το αφιερώνω και στο πρότερο αντι-πουλεν μου που τυγχάνει να ήταν κι εκείνος Ερρίκος αλλά Μπακνερ.

pro

Περα από την ποιότητα που προσδίδει, νομιζω ότι δινει και καλύτερη ισορροπία. Κι άλλος ένας δημιουργός με την μπάλα , μετά από τους 2, ελπίζω και 3, μαζί με τον κελι. Περιμένω να εμφανιστούμε καλυτεροι,ας ελπίσουμε και πιο τυχεροί, για να πάρουμε τις νίκες που έχουμε ανάγκη…

“Ανακατεύει την τράπουλα ο Καστριτης” εναλλακτικός τίτλος της Αθλητικής Μακεδονίας-Θράκης, δια χειρός Σαράντη Πανταζή ,αν κυκλοφορούσε ακόμα.

Ούτε ένα.
Τετραγωνάκια με πολύχρωμο φόντο μόνο και πεζά γραμματακια,το πολύ πολύ μέσα σε εισαγωγικά.Αντε και τίποτα αποσιωπητικά στο τέλος ,για όσους πιάσανε το νόημα…

vaggelaris

Μακαρι να καλυψει τα κενα της περιφερειας κ μαζι με κελι κ τραυματιες να αλλαξει η εικονα. Ουσιαστικα το ματς με προμηθεα ειναι μια καλη ευκαιρια να μπουν στο κλιμα της ομαδας οι καινουριοι ξενοι κ να επανελθουν οι τραυματιες. Γιατι αυτο που καιει ειναι το ματς με ηρακλη.

nikos3118

Στο δικό μου το στραβό μυαλό, ο Άρης χρειαζόταν παίκτη πλάγιο και όχι χειριστή, με μέγεθος και καλό σουτ που να βοηθαει και στα ριμπάουντ. Έναν καλύτερο Λόκετ ας πούμε πιο απλοϊκά, που δε θα επιτρέπει στους αντιπάλους να κλείνουν πάνω στους Χανλαν και Καουαν και να του δίνουν το σουτ ελαφρά τη καρδία. Ίσως να έχω άδικο. Ίσως οι Σχίζας και Νετζήπογλου είναι αρκετοί στο 3 μέχρι να επιστρέψει ο Σιδηροηλιας, αν και νομίζω ότι έχουμε πλέον κενό και εκεί. Θα δούμε. Το σίγουρο είναι ότι ο αρχικός σχεδιασμός αποδείχθηκε λάθος και μιλάμε πλέον για δύο θέσεις, όχι μόνο για αυτήν του σέντερ. Στη μια θέση δε μας βγήκε ο παίκτης και στην αλλη χασαμε εναν μηνα με τον Φινκε. Τραγικό recruiting, θεωρώ περισσοτερο με ευθυνη της διοίκησης μαλλον παρά του Καστριτη. Ισως ξανω κι εδώ λάθος. Η περιφερεια μας πλέον είναι υπερβολικά σοφτ και κοντή. Ας ελπίσουμε ότι τα συν αυτής της κίνησης θα αποδειχτούν περισσότερα από τα μείον. Πολλά θα εξαρτηθούν πλέον από την απόδοση των Σχίζα, Νετζήπογλου και Σιδηροηλια. Καλως ήρθε το παιδι κσι μακάρι να με ξεφτιλίσει από το πρώτο του παιχνίδι.

pro

Καταρχήν ο κελι αποκτήθηκε ως ικανός ριμπαουντερ και παιχτης που ,παρά το μικρό κορμί, μπορεί να δώσει οντότητα μέσα στην ρακέτα. Είναι σίγουρο ότι είναι επιλογή καστριτη, κάθε τι άλλο δεν μπορεί να στέκει. Τώρα για τον καζινς και τις ελλείψεις μας πολλά μπορεί να πει κανείς. Αλίμονο αν λέγαμε ότι είμαστε υπερπληρεις κι ένα τριάρι σαν αυτό που περιγράφεις θα μας κακοπεφτε. Νομίζω πάντως ότι αυτό που βγαζει ματια στην περιφέρεια μας είναι ότι η μπάλα ακουμπά στο παρκέ μόνο από δύο παιχτες. Κι όταν ένας από τους 2 είναι στον πάγκο,μόνο από έναν. Αυτό θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μας, αυτό μας καθιστά τόσο προβλεψιμους και αυτό κλήθηκε να λύσει σε μεγάλο βαθμό ο νέος μας παιχτης. Σε ανύποπτο χρόνο το είχα αναφέρει κι όχι κρίνοντας μόνο από την κακή απόδοση του λοκετ…

nikos3118

Όταν λες κάθε τι άλλο δεν μπορεί να στέκει, εννοείς ότι στην Ελλάδα παίκτες διαλέγουν μόνο οι προπονητές; Ότι οι διοικήσεις δεν το κάνουν αδιαφορώντας για τη γνώμη του προπονητή; Ότι δε γίνονται εξυπηρετήσεις και υπόγειες συμφωνίες με μάνατζερ; Ότι ότι ότι; Έλα φίλε μου, μεγάλα παιδιά είμαστε. Αν με το να είναι επιλογή Καστριτη εσύ εννοείς να του είπαν ξέρω γω πως ότι πιο φθηνό και κοντινό σε σέντερ είναι ο Κέλλυ κι αυτός είπε οκ από το τίποτα καλύτερος, αυτό εγώ δεν το λέω επιλογή προπονητή.

Jim Patras

Kαι εγώ πιστεύω ότι και αυτή ήταν επιλογή προπονητή,άλλωστε από το ΙSR ήρθε.

nikos3118

Δεν αναφέρομαι στον Καζινς Τζιμ μου, προφανώς και ει αι επιλογή προπονητή. Στον Κέλλυ αναφέρομαι.

vaggelaris

Μη ξεχναμε οτι η αρση των μπαν ψιλοαργησε να γινει οποτε δεν ειναι απαραιτητα λαθος σχεδιασμος. Κ εκτος αυτου μιλαμε για 300χιλ μπατζετ. Τι να πρωτοκαλυψεις απο τα κενα με τετοιο ποσο? Τα λεγαμε ολο το καλοκαιρι πως ουτως η αλλως θα υπηρχε μεγαλο ρισκο στη δημιουργια της ομαδας με παικτες μικρης εμπειριας. Δε μπορεις να εχεις 6/6 με τοσο λιγα χρηματα.

nikos3118

Συμφωνώ φίλε μου και δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Άλλο όμως να μην έχεις έξι στα έξι, άλλο να έχεις την ομάδα έναν μήνα χωρίς σέντερ. Μην δικαιολογούμε τ αδικαιολόγητα. Τέλος πάντων, δε μ αρέσει η γκρίνια, μακάρι όταν παίξει πλήρης η ομάδα να είναι πολύ καλή.

dorian gray

Mας ήρθε με θλάση το αγόρι.-

ChrisSiak

Είναι θλάση το αγόρι.

Ρενα Παγκράτη.

Πάντως το θέμα είναι να έχει ετοιμότητα την επόμενη εβδομάδα. Το παιχνίδι με τον Προμηθεα είναι χαμένο από τα αποδυτήρια. Ειδικά μετά την τριαντάρα που φαγανε κάπου θα θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις(σικ)