Μεγάλη ανάσα #2

4 Παράγοντες

TeamOffEffDefEffPACEeFG%TOV%OREB%FT%
Retymno Cretan Kings102.8105.672.249.119.415.446.3
Aris104.9102.272.246.212.431.742.4

Επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε μια ομάδα να λυγίσει από το άγχος και να μην είμαστε εμείς αυτοί.

Γυρίσαμε το παιχνίδι , παίξαμε έξυπνα ( για τα στάνταρ μας ) και καταφέραμε να το πάρουμε. Μια νίκη που είναι διπλή και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα , μια νίκη που μας φέρνει 2+ νίκες από την γραμμή του υποβιβασμού.

  1. Νικήσαμε με 53% στις βολές , έχοντας μάλιστα 28 στο τέλος. Αυτό δείχνει το ότι παίξαμε καλά γενικά ( όσο περίεργο κι αν φαίνεται.
  2. Το μπάσκετ με 6 Αμερικάνους είναι ότι να ναι και φαίνεται άλλωστε και στις 2 φάσεις στο τέλος του αγώνα , με τον Τζόουνς να μη πάει για επίθεση ( για τη διαφορά ) και μετά να μην παίζουμε άμυνα και οι άλλοι να μην κάνουν επίθεση και να βαράει τελικά ο σέντερ τους ένα ότι να ναι τρίποντο που μπήκε. Τι να πεις…
  3. Φλιώνης μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας και το χαίρομαι διπλά.
  4. Τζόουνς καταπληκτική άμυνα και επίθεση στα τελευταία 15 λεπτά κι όταν παίζει έτσι , ανεβάζει όλη την ομάδα.
  5. Μαγκί ξανά double double. Τεράστιος !
  6. Μποχωρίδης. Τι να πω , θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα…
  7. Ο Μπελ έβαλε κρίσιμο τρίποντο… ✅
127 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ελεύθερον το ευψυχον,Σαμ! Τουτέστι,ΣΥΓΝΩΜΗ ζητώ από τον Μποχωριδη που αμφισβήτησα αν έχει τα καρυδια πριν.Τα έχει.
Ο Βαγγέλας είπε πως ομάδα με μόνο δύο νίκες στον πρώτο γύρο δεν έμεινε κατηγορία,τα τελευταία 15 χρόνια…

Αυτο θα αλλαξει φετος,αφου αυτη τη στιγμη υπαρχουν 3 ομαδες με 2 νικες,και μετα το τελος της αγωνιστικης και το τελος του γυρου(Κολοσσος-ΠΑΟ) δε νομιζω να αλλαξει κατι

Εννοείς πως Κύμη,Ρέθυμνο,Κολοσσός θα κλείσουν με 2 νίκες…

Ναι,εκτος αν εχουμε μεθαυριο καποια πολυ μεγαλη εκπληξη στο Κυμη-ΠΑΟ

Εσένα σου άρεσε δηλαδή ο Μποχωρίδης σήμερα;

fantomas

Απλά ήταν ο πιο δημιουργικός.
Όταν έλειπε συνήθως σουταραμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο

Oχι.Αλλα σε σχέση με τον Μποχωριδη που ξέρουμε,ήταν καλός.Και οι δύο βολές μπήκαν στο τέλος.

Σχωρεμένος μου είπε να σου πω ο φίλος μου Λευτέράκης !!! Έχει καρύδια και μάλιστα μεγάλα (Καλιφόρνιας ,καθαρισμένα ψίχα για μπακλαβά).

Vamos_G1

Πανιώνιος έχασε, Λαύριο έχασε, Κολοσσός έχασε, κύμη (λογικά) θα χάσει, βαθιά ανάσα η σημερινή νίκη! Άντε κ μια τρίτη σερί νίκη με Λαύριο την επόμενη αγωνιστική κ επιτέλους οι σφυγμοί μας θα αρχίσουν να πέφτουν!!!

Ody

Μη λες αυτή τη λέξη.

Vamos_G1

Χαχαχα, ποια απ’όλες ρε συ Όντυ?

Ody

Το πέφτουν!

Vamos_G1

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Καλά,το πώς έχασε ο ΠΓΣ είναι,άσε!….

Pontios-Superas

αυτο το πραμα να λεει αργα αργα τους αμερικανικους μπασκετικους ορους ο ιωαννου λες και μιλαει σε κοινο που δεν καταλαβαινει ειναι απλα αηδια

Κανονική μονομαχία!Στο δίποντο έπαιζε άμυνα ο σκόρερ του τριποντου!

Pontios-Superas


Ολα θα τα δουμε φετος ακομα και χριστοδουλου οπως καπονο, οπως μπορειται να δειται και απο το παραπανω βιντεο ο καπονο το ειχε βαλει στα 0,22 αλλα ισα ισα που προλαβε να πεταξει την μπαλα.

gerorge

Του Φισερ στα 0,4 ειναι το σουτ με τον μικροτερο χρονο με ολοκληρωμενη κινηση.ΑΚομα και με προσωπο στο καλαθι δεν γινεται σε 0,3 να τη σηκωσει και να τη σουταρει

Trif-3

με ολο το σεβασμο, ο κανονισμος ειναι ξεκαθαρος. Με δυο δεκατα μονο με φολου , με τρια και πανω κανονικα προλαβαινει και σουτ. Και δε τον βγαλαν κατα τυχη, το ψαξαν οι ανθρωποι. δε λεω για τη συγκεκριμενη φαση αλλα με τρια δεκατα γινεται κανονικα σουτ. Βαση κανονισμου λοιπον, αν ειχε 2 δεκατα δε θα μετρουσε το καλαθι . οσο για το χρονο , αργει να το ξεκινησει ο διατητης γιατι αν δεις κ το replay ξεκιναει οταν η μπαλα ειναι στον αερα μετα το σουτ.

Kostaris16

Σπουδαιο διπλο. Σημαινει μιση παραμονη.

O_Betatzis

Σπουδαία νίκη σήμερα. Ξεχωρίζω το καθαρό μυαλό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πολλοί οι διακριθέντες, το Πουλέν-Μαγκί, ο Φλιώνης, ο Μπελ αλλά και ο πολύ θετικός Χάρις (δεν περίμενα ποτέ να το γράψω). Μποχωρίδης έδειξε ηγετικά στοιχεία και ο Λάκι ξύπνησε όταν τον χρειάστηκε η ομάδα. Μας βολέυει και η ήττα του Πανιώνιου. Νίκη με Λάυριο και ξεκινάμε να σκεφτόμαστε πλέιοφ.
Τέτοιες νίκες σώζουν τα οικονομικά πλάνα μας. Πρόεδρε να πας στα παιδιά 3 κουτιά τρίγωνα Ελενίδη στην προπόνηση.

Με στέβια,όμως και γαλα σόγιας…?

Τέτοιοιες ώρες δεν πρέπει να γράφουμε κακίες γιατί τα παιδιά δώσαν μεγάλο αγώνα. Ας πώ μόνο χιουμοριστικά ότι δεν είναι όλοι οι παίκτες μας φετες. Κάποιοι τρώνε τα τριγωνάκια τους.

O_Betatzis

Συμφωνώ ότι είναι πολύ ανεβασμένος και κάνει δουλειά που δε φαίνεται. Νιώθω ότι έχει να κάνει και με τη φυσική του κατάσταση. Αθλητικά, ανέβηκε εμφανώς.

Pippo

Ο Χάρις με αυτά που έκανε στο τέλος κοντεψαμε να χάσουμε και έβαλε τον Σλαφτσάκη. Τι θετικά είδες;

Sam Vincent

Ασε τα play offw ρε μπετατζή μου …Θα σ ακούσουν και θα αρχίσουν πάλι τις 4-5 θέσεις .

O_Betatzis

Έχεις δίκαιο Σαμ αλλά ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται. Πόσους μήνες είχαμε να δούμε 2 συνεχόμενες νίκες;

aggelos

Μπράβο στην ομάδα και για την ανατροπή και για την ψυχή που έβγαλε.Νομίζω πως σήμερα φάνηκε πόσο σημαντικός για την ομάδα είναι ο Λάκι.Ένα μπράβο και στον Μπελ που τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι.Πάντως στο πρώτο ημίχρονο η διαιτησία έβαλε το χεράκι της.

Sam Vincent

Τι παιχτάρα αυτός ο Φάνης ο Χριστοδούλου !!!!! Τι ? ΄Οχι ???

Ian 73

Ο Χρήστος ο αδελφός του είναι.

Sam Vincent

Αγέραστοι και οι δυο !!!

timemaster

κοίταξα λίγο τα στατιστικά του. Δεν είναι ρεκόρ καριέρας οι 23 πόντοι. Πέρσι έβαλε 24 στον Κόροιβο με 11/14 βολές.

AUTOKRATORAS

Ψυχη απ’ολα τα παιδια στο δευτερο ημιχρονο και κραταμε την μεγαλη νικη που μας δινει ανασα.
Σε αυτες τις καταστασεις οικονομικες κλπ που βρισκεται η ομαδα το να βγαλουμε εναν παικτη απο τα σπλαχνα της ομαδας οπως ο Φλιωνης ειναι σημαντικο.
Το παλικαρι βελτιωνεται αισθητα παιρνει προτοβουλιες και βαζει και καρυδατα καλαθια.
Μακαρι να συνεχισει ετσι και να συμπαρασιρει και αλλους (Χρηστιδης, Τολιο κλπ)
Ειναι κεφαλαια για τον Αρη του μελλοντος

Subaris

15-28 βολες…13 χαμενες βολες!! Τις μισες απο αυτες να βαζαμε δεν θα χρειαζοταν να τρωμε τα νυχια μας καθε φορα.Ο Αγγελου οταν τους επερνε,αυτο το στατιστικο το ειχε για τριτο-τεταρτο σε σοβαροτητα?Τελος παντων.Αυτο το “χανουμε τα αυγα κ τα καλαθια” 10λεπτο να μην ειχαμε σε καθε ματς κ θα ηταν πολυ καλυτερα τα νευρα μας κ η βαθμολογια μας.Αυτο που μου μενει για αλλη μια φορα ειναι το ασχημοπαπο που εγινε κυκνος.Χαιρομαι ιδιαιτερα για τον φλιωνη γιατι ειχα τις αμφιβολιες μου κ οταν μας διαψευδουν ειναι για καλο μας!Ευχομαι να συνεχισει με αυτον τον ρυθμο η αγωνιστικη κ ψυχολογικη ανοδος του.Απο την αλλη,το οτι καναμε τον χριστοδουλου πετροβιτς,απλα με ξεπερναει.

Subaris

Δηλαδη στην ουσια μου λες οτι μονο αυτοι δεχτηκανε με τα λεφτα που διναμε κ κανεις αλλος?Αν ναι,κανω πασο night.

Pippo

Χαίρομαι πολύ για τη νίκη! Βέβαια παίξαμε τραγικά. Μπασκετικό iq άσ’ τα… Επιλογές παιδικού τμήματος. Μακάρι να αλλάξουμε Νταλό και Χάρις μπας και στρώσουμε. Ο πρώτος που πολλοί εδώ βλέπουν και θετικά δεν έχει σουτ, δεν έχει πάσα και παρά το ύψος του δεν μπορεί να ποστάρει! Και λάθη-πάσα στον αντίπαλο. Ο άλλος αν λεγόταν Στιβ Κερ θα δεχόμουν το μόνο που κάνει να είναι να σουτάρει τρίποντα. Βαθιά ανάσα σήμερα, ας ελπίσουμε σε ανάλογα αποτελέσματα κι αν γίνεται καλύτερες εμφανίσεις.

Ziozio

Ετσι οπως πηγε στο τελος μπορουσαμε να κερδισουμε λιγο πιο ανετα αλλα εκει να βγαλετε τη ψυχή… Παει ο αλλος να κανει καρφωμα αλλα τζορνταν, δεν τρωει το χρονο, χανει το καλαθι χανει και τις 2 βολες, φθηνα την γλιτωσε η τηλεοραση μου!…. Στα του ματς, δυστυχώς ή ευτυχώς ο Τζόουνς ειναι βαρόμετρο, το πηρε πανω στο τελος, εαν εβαζε και 1 απο τα 2 ελευθερα θα το καθάριζε! Ο Μαγκι πρεπει να παιζει 30λεπτο με 2λιπτες αλλαγες για ανάσα, κλεινει τη ρακετα, παιρνει τα ριμπαουντ εαν εβαζε και λιγες βολες δεν θα ειχαμε παράπονο. Ο φλιωνης ειναι ο πιο ωριμος παιχτης μας, πρεπει να ανέβει κι αλλο η αυτοπεποίθηση του, μπορεί! Παιχτης Νταλο δεν υπάρχει, ειναι για μαξ 5λεπτα να δινει καμια ανασα, ως εκει…. Ο τολιοπουλος πηρε την ευκαιρία του σημερα και ηταν αρνητικος, εμοιαζε σαν 15χρονο, δε νομιζω να βοηθήσει παραπανω απο τον Αγγελου, μακαρι να διαψευτω. WHO IS ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΡΕΕΕΕΕ;;;; Φάνη εσυ;;;;

timemaster

αναφέρεσαι στον Μπελ;
Νομίζω πως την έκανε στα 3-4 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της επίθεσης.

timemaster

Πάντως το πάντα έγκυρο play by play του ΕΣΑΚΕ λέει άλλα αλλά σε εμπιστεύομαι περισσότερο. Δέκα χρόνια πριν , αν θυμάμαι καλά, αποκλειστήκαμε από το κύπελλο σε διπλό αγώνα με τον Ολυμπιακό για κάτι παραπλήσιο. Όσο υπάρχουν Αμερικανοί συμφωνώ πως γίνονται τέτοια λάθη όμως αυτοί είναι που δίνουν και τις νίκες. Καλός ή κακός.
Εμένα πιο πολύ με πείραξε πάντως η τελευταία φάση. Όπου ο Τζόουνς δεν έδωσε την μπάλα ώστε να κλείναμε τον αγώνα με ένα εύκολο λευ-απ και δεν παίξαμε άμυνα έτσι ώστε η διαφορά αντί να πάει στο +7 πήγε στο +2

timemaster

σε πίστεψα κ πριν το βάλεις.
αλλά είναι ωραίο να εκθετεις τον ΕΣΑΚΕ.

Ian 73

Εσακε και αξιοπιστία έχουν τόσο σχέση μεταξύ τους όσο μια ιερόδουλη με την αρετή της παρθενίας.

Sam Vincent

Το προσεξα κι εγω καλά την ωρα του ματς .Ο Μπέλ αστόχησε 8 δεύτερα πριν λήξει η επίθεση .

fantomas

Και ναι (επειδή διάβασα κάτι στα σχόλια) η ομάδα έβαλε 42 στο δεύτερο.

vaggelaris

Η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας μας είναι ότι γυρίσαμε ματς από το – 15. Για πρώτη φορά δείξαμε σθένος. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος γιατί νομίζω ελάχιστοι το πιστεύαμε. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη. Να εκμεταλλευτουμε τη νίκη να γεμίσουμε το πάλε με Λαύριο κ να πάρουμε άλλη μια νίκη. Μέσα από τις νίκες αυτές θα ανέβουν ακόμη περισσότερο οι παίκτες. Τίποτα δε τελείωσε ακόμη όμως. Υπάρχει ακόμη ένας γύρος. Παιχνίδι παιχνιδι να το βλέπουμε. Όντως ο φλιωνης πολύ ανεβασμένος αλλά κ ο Τζόουνς σήμερα στα κρίσιμα σημεία. Αλλά το πιο σημαντικό ότι ξυπνήσαμε στο β ημίχρονο κάτι που δεν είχαμε ξανακάνει σε κανένα ματς. Όλοι στο πάλε παιδιά με Λαύριο.

simon says

Δυο πράγματα θα κρατήσω. 1) Το οτι ο Φλιωνης γίνεται καλύτερος απο παιχνίδι σε παιχνίδι. 2) Ο Λευτέρης φαίνεται οτι το θέλει πολύ, αλλά δεν του βγαίνει. Ελπίζω στον β γύρο και με την ομάδα να έχει σωθεί να δείξει κάτι!!

Dr Nimbelugen

Εγώ προτείνω να μην ξεσηκωνόμαστε.Ας ξεχάσουμε τα πλέη οφ και ας πάμε βήμα-βήμα.Ακόμη και νίκη την άλλη αγωνιστική δε θα σημαίνει τίποτε παραπάνω από μια νίκη.Είμαστε ακόμη με την πλάτη στον τοίχο.Αν πετύχουμε αυτή η ομάδα αφενός να σώσει την παρτίδα και να κρατήσει και κάποια πλέης και παικτικό στυλ για την επόμενη χρονιά σε συνδυασμό με άρση περιορισμών,η χρονιά θα ειναι επιτυχημένη.Το να παω να παίξω με κάποιον από τους 2 μεγάλους και να φάω 40+ στο κεφάλι σε 2 παιχνίδια είναι το τελευταίο που με απασχολεί.Η φωτία που άναψε στο σπίτι μας δεν έσβησε ακόμη,ας μην συζητούμε τώρα για αγορές εξοχικών.

O_Betatzis

Έχεις φυσικά δίκαιο. Αλλά κοιτώντας το πρόγραμμα, οι 10-11 νίκες με εμφανίσεις σαν τη σημερινή δεν είναι επιστημονική φαντασία. Εντός (π.χ. Λάυριο, Πανιώνιο, Κολοσσό, Προμηθέα, Κύμη, Ρέθυμνο) Εκτός (π.χ. Χολαργό, Ήφαιστο)

vaggelaris

Δε μας παίρνει να ξεμυαλιστουμε. Καλώς ή κακώς είμαστε στην κάτω ζώνη απλά αυτές οι 2 νίκες που γίνανε πιστεύω ότι ανέβασαν την ψυχολογία των παικτών. Το μομεντουμ είναι με μας αλλά να μείνουμε ταπεινοί. Υπάρχει ένας γύρος ακόμη. Οι άλλες ομάδες έχουν δυνατότητα αλλαγών οπότε δε ξέρεις τι μπορεί να αλλάξει. Τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε πλέον περισσότερο αισιόδοξοι. Ίσως η παρουσία του τολιοπουλου τελικά να βοηθήσει περισσότερο τον φλιωνη απ ότι πιστεύαμε σε επίπεδο ανταγωνισμού. Πάντως θα ήθελα πολύ να δω τον τολιοπουλο τι μπορεί να προσφέρει σε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής κ όχι σε 2λεπτα…

Dr Nimbelugen

Συμφωνώ απλά προτιμώ να το βλέπω βήμα-βήμα.Έχω ελπίδα πως ενδεχόμενα να κλέψουμε και κανένα παιχνιδάκι ακόμη -ενδεχόμενα με τα γειτονόπουλα.

timemaster

συμφωνώ πως τα play off είναι μακριά. Και δεν πρέπει να τα κοιτάμε. Όμως αν δοθεί η ευκαιρία ακόμα και ένα παιχνίδι παραπάνω στο Παλέ είναι έσοδα που τα έχουμε ανάγκη. Και τότε δε θα φάμε 40άρα μιας και για τους μεγάλους θα είναι μέσα στην Ευρωλίγκα οπότε θα το δουν σαν προπόνηση.

timemaster

Από τον αγώνα εμένα θα μου μείνει πάντως το κανονικό σουτ σε 0,3 που μέτρησε
Και ότι υποπέσαμε σε παράβαση 5 δευτερολέπτων.
Από εκεί και πέρα.
Για εμένα ο καλύτερός μας παίχτης ήταν ο Φλιώνης παρόλο που έπαιξε μόλις 18 λεπτά.
Μόλις καθόταν στον πάγκο η ομάδα ήταν κάκιστη. Και για εμένα παρόλο τα 4 φαόυλ έπρεπε να παίξει περισσότερο στα τελευταία 7 λεπτά πριν το τέλος.Βέβαια αυτό εξαιτίας των Νταλό και Τολιόπουλου που πραγματικά μας χαντάκωσαν βέβαια. Ο πρώτος είχε -10 σε 15 λεπτά και ο δεύτερος -14 σε 7. Κάτι που δικαιώνει τον κόουτς που δεν έβαλε τον μικρό στο προηγούμενο αγώνα.
Εξίσου κακοί ήταν και ο Κάιζερ και Χρηστίδης. Ουσιαστικά αυτή η πεντάδα με τους 4 παίχτες ταυτόχρονα ήταν ότι πιο τρελό έχω δει από προπονητή μας τα τελευταία χρόνια.

Από εκεί και πέρα ο Τζόουνς έδειξε τι μπορεί να κάνει στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα. Το ξεκίνημά του στην τελευταία περίοδο με τα δύο κλεψίματα του και τα καλάθια του ήταν ουσιαστικά αυτά που μας έβαλαν ξανά στον αγώνα.

Κατά την γνώμη μου ακόμα και αν είναι άστοχοι οι Χάρις και Τζόουνς πρέπει να παίρνουν περισσότερες προσπάθειες. Ο Χάρις είχε 2/3 σουτ σε όλο τον αγώνα και ο Τζόουνς είχε 0/3 στις τρεις πρώτες περιόδους και τελείωσε τον αγώνα με 3/9.
Από την άλλη ο Μποχωρίδης προσπαθεί αλλά δε του βγαίνουν πολλά πράγματα. Σήμερα προσπάθησε να αλλάξει και την πάντα με το αριστερό διήσδηση. Δύο φορές άλλαξε χέρι και πήγε από δεξιά και άλλες δύο έκανε φλόπινγκ. Ακόμα και να μη τα βάζει πάντα το να έχει περισσότερες επιθετικές επιλογές θα του δώσει μεγαλύτερη άνεση. Όμως τα 18 σουτ που έκανε είναι υπερβολικά. Ειδικά όταν 6 από αυτά ήταν μακρινά δίποντα.

Τέλος ειδική μνεία στον Μαγκι που είχε 5 επιθετικά ριμπάουντ και αν δε κάνω λάθος τα τρία από αυτά τα έκανε καλάθι. Και κατάφερε επιτέλους να φορτώσει τους αντιπάλους με φάουλ. Ακόμα και να μην βάζει βολές η φθορά είναι καλοδεχούμενη.

Τι γνώμη έχεις;Ο Φλιωνης ήταν σημερα καλύτερος επειδή ήρθε ο Τόλιος (ανταγωνισμός);Η επειδή δεν ήταν στην. αποστολή ο Βεργινης;(Πέρα από το ότι όντως για τα μέτρα του έχει δουλέψει.,φυσικά)

τίποτα από τα δύο.
Ο Φλιώνης παίζει έτσι εδώ και 3-4 παιχνίδια. Όμως τα πολλά φάουλ τον φρενάρουν. Σήμερα είχε 4 σε 18 λεπτά. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε 3. Ενώ με την Κύμη αποβλήθηκε σε 22 λεπτά.
Γενικά φαίνεται να ανεβαίνει ανά παιχνίδι και σε κάθε παιχνίδι κερδίζει και μερικά εκατοστά αυτοπεποίθησης.
Άρχισε να παίρνει προσπάθειες. Άρχισε να μοιράζει την μπάλα πιο γρήγορα και σωστά αν και δεν διακυνδηνεύει ποτέ την ασίστ. Και αυτό που τον φρενάρει είναι τα φάουλ. Σήμερα αν δεν έκανε το τέταρτο θα έπαιζε σίγουρα πάνω από 22 λεπτά .
Από εκεί και πέρα όπως φαίνεται ο Τολιόπουλος παίρνει τον χρόνο του Βεργίνη σήμερα οπότε δεν επηρεάζει αγωνιστικά τον Φλιώνη που κερδίζει χρόνο από τον Νταλό. Όμως το ότι όλοι οι άλλοι οργανωτές είναι τόσο κακοί του δίνουν και ένα αβαντάζ για τα μάτια μας.

Darth_heisen

Ο φλιωνης θα πρέπει να προσέξει λίγο τα φάουλ του, συνήθως κάνει 2 γρήγορα και μετά τρώει παγκο

MrT

Ειδα λιγο απ το δευτερο και μετα. Ο Λακι παιζει αμυνα λες και ειναι τσιπουρι και δινει πολυ ενεργεια στην αποδοση της ομαδας. Απο την αλλη σε ενα σημειο ειχαμε μηδεν στις τεσσερις βολες συνεχομενες και ειδα πολλα αψυχολογητα σουτ. Ο Τολοιοπουλος επαιξε καθολου στην αρχη?

timemaster

σε 7:21 που έπαιξε είχε 0/2 σουτ, 1 λάθος ένα κερδισμένο φάουλ και σε όλα τα άλλα μηδέν. Και -14 πόντους στον αγώνα

vaggelaris

Ο τολιοπουλος έχει να παίξει 3 χρόνια. Δεν είναι εύκολο να βρει ρυθμό. Πρέπει να έχουμε υπομονή μαζί του κ όχι υπερβολικές απαιτήσεις ότι θα βάλει 20 πόντους κ θα δώσει 10 ασίστ. Θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση παίκτη αλλά θέλει το χρόνο του. Ας μην είμαστε άδικοι απέναντι του…

timemaster

συμφωνώ όμως δεν τον πήραμε για να εχει τα στατιστικά που λες αλλά για να μας βοηθήσει άμεσα κ όχι σε 6 μήνες. Και σήμερα ήταν καλή ευκαιρία για αυτόν να μην είναι αρνητικός.

JamesForrest

Άλλη μια νίκη οξυγόνο. Ευτυχώς που δεν το διαλύσαμε μόνοι μας μετά το ματς με την Κύμη. Μακάρι να μας γίνει μάθημα τώρα που έχουμε μια σχετική ηρεμία (αν και δεν το βλέπω). Ναι η ομάδα μας είναι κακή, ίσως η χειρότερη της νεότερης ιστορίας, αλλά υπάρχουν και χειρότερες ομάδες στη φετινή Α1.
Πιστεύω και εγώ ότι το δίδυμο Φλιώνη – Μαγκί ξεχώρισε σήμερα. Ειδικά για τον Μαγκί άλλο ένα double-double. Σίγουρα ο καλύτερος σέντερ που θα μπορούσε να επιλέξει ο Αγγέλου (επίσης να του ζήσει η κορούλα του!).
Πραγματικά ο Λάκυ παίζει άμυνα σαν τρελός και ίσως να του στερεί ενέργεια στην επίθεση. Σπάνιο χαρακτηριστικό για Αμερικανό παίκτη.
Ο Μπελ στα τελευταία παιχνίδια είναι θετικότατος επιθετικά και δείχνει να βρίσκει ένα καλό πρόσωπο στο πιο κρίσιμο κομμάτι της χρονιάς.
Άδικο να κρίνουμε τον Τολιόπουλο. Σήμερα δεν ήταν καλός αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη.
Θέλω να πιστεύω ότι με μια νίκη με το Λαύριο στο Παλέ, θα εξαφανιστεί το άγχος και θα δούμε την ομάδα να ρολάρει καλύτερα.
Τέλος δεν ξέρω αν ήταν η πρώτη φορά που κάθησε ο Χάρης φέτος στον πάγκο αλλά ίσως να βοήθησε και αυτό στο ψυχολογικό κομμάτι.

Sam Vincent

Ηταν και στο προηγούμενο ματς . Φοβάμαι μόνο μην φωνάξει ο Καστρίτη τον Χαρις να μπει και βγάλει τις γραβάτες και τα μαντιλάκια ο Χαρης και μπει μέσα και φάμε Τ.Π.

Άλλο ένα + για το Καστριτη(ι)!Δεδομένου ότι σήμερα είχαμε τη μάχη των οψιμων γκρίζων κροταφων,ο κοουτς μας με το σικάτο στιλακι του λες και ψωνίζει απ’την piazza Vittorio Emanuele στο Μιλάνο(από εκεί που αγοράζει κοστούμια ο συνπουλενικος φίλος μου Betatzis)θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται Καστριτι.Τζιαννι Καστριτι.

Κεντάς σήμερα καπετάνιε μου .Μέχρι το τέλος της σεζον ο Καστρίτης θα έχει μαλλί απόχρωσης Αη Βασίλη . RAL 9010 . Του Ζιάγκου θα του πέσουν .

RAL 9010….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!
Εγω κενταω κι εσύ ζωραφιζεις.
Ο Καστρίτι πέρα από αυτο που λες μέχρι τότε,θα έχει αλλάξει και το διαιτολόγιο του.Το καλοκαίρι θα έχει διπλό έλκος , καούρες , μετεωρισμό και σύνδρομο ευερεθιστου εντέρου.Θα πίνει μια γουλια κοκακολα και θα ρευεται σαν φορτηγατζης. Μια ,μονάχα μια, πιπεριτσα τουρσί θα βάζει στα χείλη του και θα του πηγαίνει αιμα.Γι αυτό και ο γιατρός θα του απαγορεψει κάθε τροφή κίτρινου χρώματος και φυσικά κομμένα τα καυτερά,τα τηγανητά , τα αναψυκτικά κ το αλκοόλ,ακομα κι η τζιτζιμπυρα!Στα 36 του θα δειπνει αυστηρά μονο μια φορά την μέρα,ωσαν συνταξιούχος εκπαιδευτικός σε οίκο ευγηρίας,με φιδέ, πουρέ μπρόκολο και μισό φλυτζάνι χαμομήλι διπλής απόσταξης.

Ο Καστρίτι θα πάθει διαβήτη ,κοκίτη ,θα ανεβάσει αιματοκρίτη και θα καταλήξει ερημίτης ή ισσοβίτης

Χάχαχαχα σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο. Εμείς οι πλούσιοι ψωνίζουμε από τη Via Monte Napoleone αγαπητέ Capitano! Το εσπρεσακι μας φυσικά γιατί για ρούχα εκεί….

ChrisSiak

Μεγάλη νίκη κ μεγάλη ανάσα για τη συνέχεια. Πάμε βήμα βήμα για την παραμονή. Αργούμε ακόμα για πλέι-οφ. Το πρώτο κ σημαντικότερο εκτός της παραμονής είναι να έρθει ο κόσμος και πάλι κοντά στην ομάδα. Με το Λαύριο πρέπει να είναι γεμάτο κ πάλι το παλε για να ανεβει ακόμα περισσότερο η ψυχολογία. Συνεχίζουμε.

ΥΓ. Υπομονη με Τολιο. Δεν είναι τυχαίος παίχτης αλλά ήταν στον πάγο πολύ καιρό

Sam Vincent

Κατά την άποψη μου ,το μεγάλο θέμα της ομάδας είναι η απουσία κάποιου p.g που να οργανώνει καλά τις επιθέσεις ,να μην κανει λάθη να παίρνει λελογισμένες επιθέσεις και να μπορεί να αμυνθεί σωστά. Ο Φλιώνης είναι μακραν ο καλύτερος μας pg. Τι το εντυπωσιακό κάνει? Τίποτα . Επιπλέει κυρίως λόγω της ανυπαρξίας των υπολοίπων .Βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο Φλιώνης βελτιώνεται συνεχώς και σήμερα έδειξε πως αρχίζει επιτέλους να χτίζει και χαρακτήρα . Αν λοιπόν φέτος μπροστά από τον Φλιώνη υπήρχε ξένος pg με στοιχειωδώς ανεπτυγμένα τα χαρακτηριστικά που περιέγραψα παραπάνω θα είμασταν άλλη ομάδα( τετράδα ,τριάδα ευρωλίγκες και τέτοια ) .Οι συνθήκες όμως που χτίστηκε η ομάδα ήταν οι δυσκολότερες οπότε δεν μπορείς να ρίξεις αναθέματα και να ζητάς και τα ρέστα . Το παιχνίδι μας ξέφυγε ένα διλεπτο που παίζαμε με μια πεντάδα -καταστροφή .Πρέπει όμως να παραδεχθώ πως η ομάδα πλεον
σαν να έχει καλύτερη κίνηση και καλύτερες αποστάσεις . Ο Μαγκίταρος ,αξιοποιείται καλά και επιτέλους ,κερδίσαμε ξανά και τον Λάκη . Ο Λευτέρης σήμερα ήταν καλύτερος από τα νούμερα που εμφάνισε .Η αστοχία του οφείλεται κυρίως στις επιθέσεις -προσευχές κοντά στα 24 ,που τις παίρνει σχεδόν όλες αυτός . Ο Χάρης σταμάτησε να είναι παίκτης-ανέκδοτο ,και παρουσιάζει ,εκτός από φιλότιμο και προσφορά στο γήπεδο . Φιλότιμο μεγάλο και ο Μπελ που ακόμα και στα κακά του ματς ,δεν είναι βαρίδιο ,σε αντίθεση με άλλους . Κλείσαμε καλά τον Μπαρτ (και χωρίς Μούρτο) αλλά παραλίγο να μας κάνει την ζημιά ο αειθαλής ,Φάνης Χριστοδούλου (αυτός ήταν στα σίγουρα) . Πολλά ακόμα τα λάθη μας στα μικρά πράγματα που θέλουν μυαλό : χαζά φαουλ που στέλνουν τους αντιπάλους στις βολές , δεν κάνουμε φαουλ εκεί που πραγματικά χρειάζεται για να γλυτώσουμε καλάθι , επίθεση γρήγορη στο τέλος (Μπελ) εκεί που πρέπει να ροκανίσουμε τον χρόνο , τελευταίο τριποντο κτλ . Αυτά δυστυχώς δεν μαθαίνονται με προπόνηση .Τέλος ,εκεί που χάναμε με 15 ,τα …χρειάστηκα παίδες . Καλάθι στα 0,3 ??? Τι άλλο θα τραβήξουμε και τι αμαρτίες πληρώνουμε ρε παιδιά … Ήθελα να γράψω κάτι αλλά δεν είχα κουράγιο . Τέλος Night ,βαλε το μηχανάκι να μας βγάλει 4δα να μας τρελάνεις .ΟΟΟΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦ

+1 για τον αειθαλή Φανη Χριστοδούλου.
Τέτοια στροφή μόνο το δικό σου μυαλό παίρνει Σαμ.Σε καμαρώνω Πρώτε μου!

Subaris

Παρακαλω οσους λενε υπομονη με Τολιο ,να μου εξηγησουν για ποιον λογο καηκαμε να τον πηρουμε.Για αμεση βοηθεια ή για μελλοντικη επενδυση?Ρωταω γιατι ειχα την εντυπωση πως καιγομασταν για ασσο κ περιμεναμε πως κ πως να ερθει καποιος να μας ξελασπωσει.Αν ειναι για επενδυση εχει καλως κ καλα καναμε.Αλλα τωρα που παλευουμε για νικες,ο μικρος Αγγελου που κλωτσησαμε μαζι με τον μπαμπα,παστελωνε κ κανα 3ποντακι.

ChrisSiak

Θεωρώ πως αν είχαμε επιλογή να αλλάξει ο Τολιο με Παπανωντα η πλειοψηφία θα έλεγε να γίνει αυτή η αλλαγή αφού θα είχε πιο άμεση επιρροή στην ομάδα τώρα που καιγόμαστε. Προφανώς είναι σε χειρότερο επίπεδο απ ότι περιμέναμε. Είναι πιο ανέτοιμος.

Εγώ προσωπικά λέω υπομονη αφού είναι αρκετά καλό προσπεκτ ακόμα κ αν προέρχεται από μεγάλη αποχή. Ο υιός είχε αρκετές ευκαιρίες. Αλλά ακόμα κ με τον μπαμπά Αγγέλου έδειξε πως δε μπορεί να σταθεί ικανοποιητικά.

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθει ο Τολιο αλλά ευελπιστώ πως θα ανεβει. Κ στην τελική είναι άδικο να τον κρίνουμε τόσο νωρις.

Τον θεωρώ όμως από τους παιχτες που μεσο-μακροπρόθεσμα αξίζουν ένα ρίσκο κ μια ευκαιρία ώστε να υπάρξει μια ελληνική μαγιά για το μέλλον. Όπως κ ο Χαραλαμπόπουλος στην αρχή της χρονιάς.

Τώρα αυτό που λες καήκαμε να τον πάρουμε. Είχαμε άλλες επιλογές Ελλήνων για τον ασσο που πονάμε; Δε νομίζω ρε συ Τζον.

Sam Vincent

Γιατί αυτός υπήρχε στην αγορά . Καιγόμασταν για pg που να βοηθήσει άμεσα αλλά με το μπαν και τα ψίχουλα που δίνουμε μόνο αυτόν είχαμε μπροστά μας .Ισως να βοηθήσει φέτος σε θέση που πονάμε .Ισως του χρόνου ,ισως και όχι . Ειναι νεος και εξελίξιμος . Να μην τον παίρναμε ?

vaggelaris

Δε νομίζω ότι καιγομασταν να πάρουμε ειδικά τον τολιοπουλο απλά έχοντας το μπάν κ αφού παρουσιάστηκε αυτή η δυνατοτητα το είδαμε-και σωστα- ότι είναι καλή περίπτωση παίκτη. Ίσως με τα παιχνίδια να βρει κ αυτός ρυθμό. Αποδεικνύεται αυτό που λέμε χρόνια. Καλές οι προπονήσεις για τους μικρούς αλλά αν δε παίζουν τι να το κάνεις? 3 χαμένα χρόνια για τολιο. Όσο για αγγέλου εγώ θεωρώ ότι για τα λεπτά που έχει παίξει γενικά έχει κάνει τίμιες εμφανίσεις. Έχουν περάσει από Άρη πολύ πιο αδιάφοροι παίκτες που βγάζαμε τα μάτια μας…

Subaris

Απαντω εδω σε ολους οσους απαντησαν.Μετα τις απανατωτες ηττες κ πριν το ματς με τον χολαργό,ζητουσαμε,φωναζαμε,κλαιγαμε για εναν pg για να βοηθησει αμεσα στην οργανωση γιατι εκει κλαιμε με μαυρο δακρυ.Τωρα αν ηταν ο μονος ή οχι που υπηρχε,δεν παιζει κανεναν απολυτως λογο απο την στιγμη που δεν μπορει να μας βοηθησει αμεσα αφου αυτο ζητουσαμε.Οποτε ξαναρωταω το εξης απλο.Γιατι να κανω υπομονη αφου υποτιθεται τον πηρα για αμεση βοηθεια.Επισης ξαναλεω οτι αν ειναι μια μελλοντικη επενδυση κ παρεξηγησα τον λογο που τον πηραμε,κανω πασο κ πολυ καλα καναμε.Αν οχι παιρνει χρονο απο εναν παιχτη με περισσότερες παραστασεις κ εχει προσφερει κ καποια καλα λεπτα.Ευχαριστω.

Subaris

Ο αγγελου.Για φετος μιλαω κ την Α1,μην το πας αλλου αλεπου!!

Subaris

200 να επαιζε με τον ολυμπιακο,για τον Αρη,οπως φανηκε,δεν ειναι πιο ετοιμος απο τον αγγελου,οτι κ να μου πεις εσυ τωρα κ το ειδαν ολοι.Θα με βγαλεις τρελο τωρα?

aris6emperor

Φανέλα Μακ Γκι θα αγοράσω! Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη.

Papatzis

Είναι εμφανής η βελτίωση της ομάδας με το νέο προπονητή. Σε μερικά σημεία του παιχνιδιού η ταχύτητα της κυκλοφορίας στη περιφέρεια έχει βελτιωθεί σημαντικά. Σε κάποια άλλα βέβαια πλήρης τρικυμία (ιδίως όταν βγαίνει ο μοναδικός καθαρός ποιντ γκαρντ ο Φλιώνης). Νομίζω αν διακρίνει κάτι πλέον την ομάδα είναι η αυτογνωσία. Κατάλαβαν επιτέλους ότι είναι πιο αποτελεσματικοί αν διεισδύσουν παρά αν σουτάρουν. Αρκεί να δεί κανείς τι συμπεριφορά του Μποχωρίδη. Μέχρι πριν ένα μήνα το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του ήταν να σουτάρει αυτό το μπλαζέ πλαγιαστό τρίποντο απο το γάμο του καραγκιόζη. Στα τελευταία ματς αντίθετα κοιτάει πρώτα να διεισδύσει και παρότι χάνει αδικαιολόγητα πολλά κάτω απο το καλάθι είναι πιο ουσιαστικός. Το γιατί τα χάνει ο Μποχωρίδης κάτω απο το καλάθι το γράψαμε και παλιότερα. Είναι αδύναμος σωματικά. Αν βάλει μυική μάζα θα αλλάξει επίπεδο.
Όσο αφορά τον Φλιώνη θα πρέπει ο να αναλογιστούν όλοι οτι παραλίγο εξαιτίας της εμμονής του Τρέλαρχου και τις αμπελοσοφίες περί παικτών απο το 9-12 ο ΑΡΗΣ θα έχανε ένα πραγματικά καλό παίκτη βγαλμένο από τα σπλάχνα του. Αυτοί που τον έκραζαν ως άσχετο που κρύφτηκαν τώρα?
Τέλος θέλω να πώ ότι είναι επιτακτική η άρση του μπάν και η ενίσχυση της ομάδας μέ ένα τουλάχιστον ποιοτικό παίκτη. Αυτή η κατάσταση φθείρει και μικραίνει την ομάδα και είναι κάτι που δεν της αξίζει. Ένας παίχτης ποιότητας στον άσσο θα άλλαζε αγωνιστικό επίπεδο τον ΑΡΗ και θα έκανε σερί νικών.

gallistis237

Μία νίκη με Πανιώνιο, Χολαργό, Κύμη και θα ήμασταν πιο άνετοι…και τα ντέρμπυ με τους Αθηναίους να τα είχαμε στο β γύρο , θα είχαμε περισσότερο κόσμο…δε ξέρω τι συμβόλαιο έχει ο Μπελ αλλά ανανέωση από τώρα

kaptsik

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την σπουδαία νίκη. Εκτός από τα ωφέλη για την εξελιξη της ομάδας στον αγωνιστικό τομέα, υπάρχει κι ένα ώφελος για τη διοίκηση. Ότι δε θα χρειαστεί να συρθεί σε άνευ όρων παράδοση στους… μπανιστες.
Ούτε θα χρειαστεί να δαπανήσει χρήματα σε διακοπές συμβολαίων και σε συμβόλαια με νέους παίκτες.
Επίσης κερδίζουμε χρόνο για την ενσωμάτωση του Τολιοπουλου. Οκ τον πήραμε για να βοηθήσει άμεσα. Από τη στιγμή όμως που η ομάδα καταφέρνει να σώσει την παρτίδα χωρίς αυτόν για την ώρα, το κέρδος της απόκτησης του δεν πάει χαμένο. Ας σωθεί η ομάδα κι ας απολαύσει τις υπηρεσίες του στα επόμενα χρόνια ενισχύοντας τον ελληνικό κορμό της.

Sam Vincent

Καλημέρα παίδες . Είδα πάλι όνειρο κακό . Ξύπνησα ξαφνικά στο 2024 !!! Ακούω το ΒΑ , Κυριακή πρωί και μετα από αγώνα με τον …ΓΑΣ Σαμοθράκης .Χάσαμε έναν πόντο με καλάθι που δεχτήκαμε στα …0,13 δευτερα . Διαβάζω το καθιερωμένο πλεον άρθρο του night μετά από καθε αγώνα (όπως το prewieu , τις προβλέψεις ,τα σχόλια ,το ματς κτλ ) που ονομάζεται εδώ και κάθε χρόνο : ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ . Πρώτος ο Toby έγραψε από το Ιπποκράτειο : Παιδιά τι έγινε το ματς ? Δεν μ άφησαν οι γιατροί να το δουν μετά από το επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα με τον ΑΟ Σαλαμίνας . Μετά ο Γιατρός του ευχήθηκε περαστικά και του ειπε θα περάσει να τον δει μόλις γυρίσει από το Σκουλονήσι της Δονούσας που κατέφυγε για ξεπεράσει κάποια ψυχολογικά που του έμειναν από περσινό ματς με τον συμπολίτη που χάσαμε με …αυτοκαλάθι του Χρηστίδη .Τότε που ο Sub πέταξε την τηλεόραση από τον 7ο , και έφυγε για Γιβραλτάρ. Ο night μετά από την ανάρρωση από την …μεταμόσχευση στομαχιού ,προσπαθούσε να μεταφράσει σχόλιο του Kaptsik που ήταν κάπως έτσι : αγδμδξ ,κιψγτδ, δηξδςεηυβωδκ,οοοσδνβδνδψ , και ο καπετάνιος είπε : ααααα ρε πρώτε μου Σαμ . Ο πιο λογικός ήσουν και ας σε έκλεισαν στο Δαφνί . Ετοίμασε μου μια καλή θέση .ΕΕΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙ . Ο Night σοβαρότατα έγραψε : ελα ,ελα ας αρχίσουμε : Προσκλητήριο . Kostaris . Παρών αδερφέ μου . Vagelaris? Παρών . Stepap ? Stepap? Που πήγε πάλι ? Stepap ? Πήγε τουαλέτα ,είπε ο MrT . Betatzis ? Betatzis ? Σβήστον πια ρε Night τον Betatzi . Δεν άλλαξε ομάδα πέρσι και πλέον υποστηρίζει την Liverpool που πήρε την Γιουρολίγκα ? Ξύπνησα αδέρφια και ευτυχώς δεν ήμουν στο Δαφνί …Ακόμα τουλάχιστον !!!

kaptsik

Το σχόλιο που μου αποδίδεις στο όνειρο σου… σα χρησμός μετά από εγκεφαλικό μου κάνει 🙂

Sam Vincent

Λες να πάω για εξετάσεις ?

kaptsik

Σα να έπαθα εγκεφαλικό κι έβγαλα χρησμό

Άργησες -λιγο-αλλά το πιάσες?

Όλο το όνειρο ειναι μια υπερρεαλιστική απόλαυση αλλά το +1 είναι πρώτιστα Σαμ,για το “αδερφέ μου” του Kostaris στον Night Audit.

Subaris

Ασχετο,αλλα ξερει κανεις αν στους διπλα τα εσταξε ο ρωσσοποντ κ λαδοθηκε το εντερακι τους?Γιατι αν δεν εγινε κατι τετοιο κ αληθευει το σεναριο της χρεωκοπιας,εγω βγαζω το καπελο μου στους παιχτες τους που συνεχιζουν ακαθεκτοι κ με σοβαροτητα,ελλαδα κ ευρωπη.

Subaris

Γιατι λιγες φορες εχεις ακουσει “απληρωτοι ειναι,τι περιμενετε,να παιζουν κ με παθος?” Για μενα συμφωνω απολυτως μαζι σου.Απλα εχω ακουσει-διαβασει αμετρητες φορες αυτην την δικαιολογια απο πολλους.

Sam Vincent

Πως πέρσι όταν η ομάδα του Γιαννάκη έτρωγε τριαντάρες από τους πάντες.

Jim Patras

Όχι από τους πάντες.Από 3 με 28 εως 30π.
Αν και θεωρώ ότι συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια..

timemaster

Δεν είναι κανόνας ούτε η μία περίπτωση ούτε η άλλη.
Κάποιοι παίχτες θα παίζουν σε χαμηλούς ρυθμούς για να μη ρισκάρουν κάποιον τραυματισμό που θα τους στερήσει την επόμενη μεταγραφή. Κάποιοι άλλοι δε θα παίζουν για αντίποινα στην διοίκηση, τον προπονητή ή ακόμα και τους συμπαίχτες τους λόγο παραγκωνισμού και κακών αποδυτηρίων.
Από την άλλη κάποιοι θα παίξουν για όσα εσύ αναφέρεις. Η ομάδα του 16-17 είχε παίχτες που παίζαν για τον προπονητή τους και κρατούσαν τα αποδυτήρια. Η περσινή μας ακριβώς το αντίθετο.
Εξαρτάτε από την περίπτωση.

timemaster

Συμφωνώ και επαυξάνω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει και καλύτερα αν ελαφρύνει λίγο το ρόστερ , κλείσει το ροτέισον και είναι εκτός Ευρώπης.

stepap

1.Αν και διαφώνησα και ακομα διαφωνώ με την επιλογή του συμπαθή Καστρίτη για τον Πάγκο μας, θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για το χθεσινό ματς, περισσότερο για το ότι κέρδισε τον Λακι Τζόουνς με την συμπεριφορά του.

2. Αν και προτιμούσα Σακελλαρίου για προσθήκη στα δύσκολα ματς που είχαμε λόγω της άμεσης βοήθειας που πιστεύω θα πρόσφερε στο σκοράρισμα, ο Τολιωπουλος δεν ήταν αρνητικός χθες πάρα το – 14 και αυτό πιστεύω να το είδατε όσοι τον παρακολουθησατε εστιασμένα.
Ήταν λάθος επιλογή η προσθήκη του για άμεση βοήθεια αλλά αφού δεν στοίχησε έως τώρα πιστεύω ότι από το επόμενο ματς θα μας βγει ο παίκτης. Μου αρέσει πως κινείται στο Παρκέ και θεωρώ ότι λόγω ταχύτητας είναι καλύτερος από το πουλέν μου τον Φλιωνη ο οποίος με χαροποιει που βάζει στο παιχνίδι του αυτά ραβερσε λευ απ..

timemaster

1. Δεν είμαι σίγουρος για τον Λάκι. Μέχρι που δέχτηκε την τεχνική ποινή ήταν αλλού για αλλού. Πιστεύω πως έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει θέμα μαζί του.
2. Ο Τολιώπουλος ήταν πολύ αρνητικός όσο έπαιξε. Τον αδικούν φυσικά οι πεντάδες με τις οποίες αγωνίστηκε αλλά ήταν κακός. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Όμως πιστεύω πως αν συνεχίσει να του δίνει 7λεπτά στο τέλος του δεύτερου γύρου που θα έχουμε τα “εύκολα παιχνίδια” θα είναι ισάξιος του χτεσινού Φλιώνη.

stepap

Τι λάθος έκανε ο Τολιωπουλος εκτός από μια δυνατή πάσα στον Σλαφτσακη;

timemaster

ξεκινάμε από το 18-22
1. Ενώ προσπαθεί να κλέψει ο Μαγκί την μπάλα πέφτει, Ο Τολιόπουλος αντί να πάει να πάρει την μπάλα τρέχει μπροστά και χάνουμε την μπάλα. Υπερβάλλων ζήλος -2 εύκολοι πόντοι.
2. Ο Μπερτ με ένα σκριν εκτός μπάλας τον περνάει, ανισορροπία στην άμυνα ελεύθερο τρίποντο και -5
3. αμυντικό ριμπάουντ στην γωνία του και βγαίνει εκτός γραμμής με την μπάλα. Έχουν επίθεση αλλά δεν ευστοχούν
4. Προσπαθεί να δώσει την μπαλιά στον Σλαφτσάκη όπως λες και χαμένη μπάλα.
5. Κακή άμυνα στον Χριστοδούλου αν δεν κάνω λάθος που βγάζει από την κορυφή μπαλιά κάτω από το καλάθι μέσα στο πρόσωπό του. 1/2 βολές
6. Άστοχο ελεύθερο σουτ μετά από σκριν (είχε κακή ισορροπία το σώμα του)
7. Σε επόμενη άμυνα και επίθεση δεν έχει ευθύνη αλλά εν συνεχεία πάλι σε εκτός μπάλα σκριν χάνει τον Χριστοδούλου που κερδίζει φάουλ από τον Φλιώνη. 2 πόντοι +το φάουλ που βγάζει εκτός τον Φλιώνη
8. Χωρίς να είναι δική του ευθύνη ,αλλά θα μπορούσε να κινηθεί πιο γρήγορα, χάνει τις περιστροφές στην άμυνα και δεχόμαστε τρίποντο
9. Θετικό που έπαιξε καλή άμυνα αλλά ο Χάρις πάει να βοηθήσει και κάνει άλλο ένα χαζό φάουλ στο 31-27
10.Πάει κακός για βοήθεια κάτω από το καλάθι (για κλέψιμο) και ο παίχτης του σουτάρει ελεύθερο τρίποντο που αστοχεί.
11. Δύο φάσεις μετά, στην επίθεση πάει να πάρει την μπάλα από τον Χρηστίδη στο τρίποντο και ευτυχώς την χάνει με φάουλ. Μεγάλο λάθος εδώ και από τον ψηλό και από αυτόν (πήγε ανοιχτά από τον Χρηστίδη) που μας βγήκε σε καλό. Εν συνεχεία ενώ παίρνει την μπαλα στα 10 δεύτερα η επιλογή που βρίσκει είναι το τρίποντο του Χρηστίδη στα 2 δευτερόλεπτα.
12. Χάνει στο πρώτο βήμα τον αντίπαλό του που όμως αστοχεί σε κάρφωμα.
13. Κακή επιλογή το άστοχό του σουτ μετά από πικ εν ρολ πάνω σε άμυνα.
και μετά από μία άμυνα που δεχτήκαμε κάρφωμα (καμία ευθύνη) βγαίνει έξω στο 38-27
τι άλλο έπρεπε να κάνει για να πούμε ότι ήταν κάκιστος;
Και σε κάποιες επιθέσεις δεν είχε ευθύνη μιας και η μπάλα δεν πέρασε καθόλου από τα χέρια του μιας και έπαιζε ο Νταλό που την μονοπώλησε.
Γενικά δεν είχε ολική ευθύνη σε όλες αυτές τις φάσεις (σε πολλές είχε) και τον αδικεί και η πεντάδα όπου υπήρχε όμως ήταν πραγματικά ΚΑΚΟΣ.

Υ.Γ. Υπάρχει όλο το παιχνίδι στο youtube όπου μπορείς να δεις όσα γράφω.

timemaster

έτυχε να έχω χρόνο για σκότωμα και αφορμή
Δε θα ξανασυμβεί.

Υ.Γ. Εν συνεχεία πήγα να κάνω το ίδιο για όλη την ομάδα όμως στην κατάρρευση της Κύμης αλλά μετά από τρία αγωνιστικά λεπτά είχα γεμίσει σελίδα και χρειάστηκα ντεπον ον δε σκοτς για να συνέλθω και τα παράτησα,

Μην απολογείσαι για τον σκοτωμένο χρόνο.Εισαι ο TIMEMASTER,αυτός που τον ελέγχει…?
Κι εκτός των άλλων,τα λες κι ωραία!

timemaster

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τολ δεν έκανε το χειρότερο 7λεπτο φέτος. Κ πραγματικά μακάρι να βλέπω αυτόν να παίζει με την ελπίδα πως θα στρώσει παρά να βλέπω τα ίδια κ χειρότερα από παλαίμαχους ή μισθοφόρους.
Απλά όπως σου είπα έτυχε να τα ακούσει ο μικρός.
Τώρα για την πεντάδα νομίζω πως παρόλο έπαιξαν πολύ λίγο μαζί και ουσιαστικά δεν υπάρχει σοβαρό στατιστικό φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Κ αν βάλεις μέσα σε αυτήν τον μικρό έρχεται η κατάρευση.
Από την άλλη θα είχε ενδιαφέρον η πεντάδα Καϊσερ, Χρηστίδη, Μποχωριδη,Μπελ κ Φλιωνης ή Βεργινης. Έπαιξε καθόλου;

timemaster

Το υποπτεύομουν ότι θα ήταν καλύτερη πεντάδα. Όμως τα 7 λεπτά είναι εξίσου μικρός χρόνος για ασφαλή συμπεράσματα.
Όμως φαίνεται πως ο Νταλό είναι ο αδύναμος κρίκος σε πολλές πεντάδες.

stepap

Αν και είσαι αυστηρός μαζί του σε κάποιες φάσεις πχ 3,6,9,11,13 μου αρέσει που απάντησες με επιχειρήματα.
Ας πούμε στην φάση με τον Χρηστιδη ο ψηλός θα μπορούσε να κάνει 2 βήματα και να σουτάρει από πιο κοντά.

timemaster

Στο 9 με παρεξηγησες. Είναι η μόνη καλή άμυνα που έπαιξε κ την φάση την χάλασε ο Χάρις με το χαζό του φάουλ.

Καλησπέρα, παιδιά.
Ένα θετικό είναι που η αποστολή δεν έμεινε μόνη από την διοίκηση και όσο κι αν τον κράζουμε με τα δικια μας πολλές φορές,η παρουσία του Χάρη στον πάγκο ήταν μια δυνατή εικόνα.Ο Παπαγεωργίου είναι ένας ζωντανός θρύλος για την ομάδα μας ,και όπως έχει ειπωθεί πρέπει να ανέβει η φανέλα με το #12 μαζι με το #5 του Γιαννάκη,το σακάκι του Ιωαννίδη και την τραγιασκα του Πλιακη.(για τα τελευταία δύο θα χρειαστεί γλυπτική σε φελιζολ ,οπότε αν βρούμε κάνα πεινασμένο καλλιτέχνη ας φτιάξει μισοτιμης και το βιολί του Γαλιλαία?)
Επίσης ο Γουίλ με τον Ήφαιστο ήρθε μπανιαρισμενος,καλοκουρεμενος.Φαινεται περνάν τα μηνύματα!

timemaster

Ήθελα να προσθέσω κάτι σχετικά με τον Φλιώνη που δεν έχει να κάνει μονάχα με αυτό το παιχνίδι.
Ήταν πιστεύω ένα μεγάλο πλήγμα για τον μικρό που έφυγε ο Ξανθόπουλος πέρσι.
Όσο ήταν αυτός στην ομάδα έβλεπες τον μικρό να αντιγράφει πολλά από τα καλά χαρακτηριστικά του. Χτες αλλά και στα τελευταία παιχνίδια βλέπω πως συνεχίζει να το κάνει αλλά δε μπορεί να το βελτιώσει. Π.χ. ο τρόπος που παίζει άμυνα μετά από τα σκριν όταν βρίσκεται με ψηλότερο αντίπαλο. Όμως και στην άμυνα και στην επίθεση ακόμα δεν τα έχει αφομοιώσει το μυαλό του. Έτσι κάνει πολλά φάουλ που θα μπορούσε να αποφύγει και στην επίθεση δεν διστάζει να δώσει την τελική πάσα. Πιστεύω πως είναι καιρός και ανάγκη (λόγο κακού Νταλό) να μπει στα βαθιά.

vaggelaris

Πάντα είναι σημαντικό στις ομάδες να υπάρχει ένας παίκτης που να είναι ο μέντορας κ το παράδειγμα για τους άλλους. Η προσωπικότητα για τα δύσκολα. Δυστυχώς αυτό δε το έχουμε φέτος κ το πληρώσαμε σε πολλά ματς.

dorian gray

Συγχαρητήρια στην ομάδα!
Επιτέλους, ο Μακγκί παίζει αυτό που μπορεί…