Ένα τρίτο δεκάλεπτο τρικυμίας ήταν αρκετό για να χάσουμε το παιχνίδι , μιας που η απέλπιδα προσπάθεια μας στο τέταρτο δεκάλεπτο ( όπως σε κάθε ένα από τα τελευταία 4 παιχνίδια μας ) δεν έφτανε για να γυρίσει. Σε ένα τέταρτο δεκάλεπτο , που βάλαμε – σχεδόν-  όσους πόντους είχαμε βάλει στα προηγούμενα τρία δεκάλεπτα μαζί ( 30-31 ) . 

Καταφέραμε λοιπόν να φτάσουμε το παιχνίδι στο 63-56 , 2 λεπτά πριν το τέλος και 65-58 στο 1′ , αλλά εκεί ο Λίποβι πέτυχε μεγάλα καλάθια και μας κράτησε μακριά.

4 Παράγοντες

TeamOffEffDefEffPACEeFG%TOV%OREB%FT%
Promitheas Patras106.891.866.446.612.022.939.7
Aris92.1107.266.446.615.122.927.1

  • Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δείχναμε να το ελέγχουμε. 
    Θα μου πείτε τώρα , ελέγχουμε το παιχνίδι και πάλι πάμε με 5 πόντους κάτω στο ημίχρονο; 
    Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα μας. Κακές επιλογές , χαζές επιλογές να πω καλύτερα , ενώ έχουμε φάουλ να δώσουμε , κάνουμε φάουλ σε σουτ , αντί για ελεύθερα σουτ , πάμε σε διεισδύσεις με 10 παίκτες να μας μαρκάρουν ή σε τρίποντα μετά από ντρίπλα κι άλλα τόσα…
    Φταίει η ικανότητα των παικτών μας; Το μυαλό τους; Η εμπειρία τους ; Ο πάγκος ; Η ψυχολογία; 
    Πιστεύω πως είναι λίγο από όλα και ελπίζω πως , από την επόμενη αγωνιστική , να αρχίσουμε να νικάμε , ώστε να αρχίσουμε να βλέπουμε και περισσότερη αυτοπεποίθηση από τους παίκτες μας , μπας και σκάσουμε και κανά χαμόγελο κι εμείς…

  • Όπως και στο περσινό παιχνίδι , έτσι και φέτος κρατήσαμε τον Προμηθέα πολύ χαμηλά στην επίθεση , αλλά και πάλι , είχαμε τραγικά ποσοστά κι έτσι ήταν δώρον άδωρο η όλη προσπάθεια.
  • Σήμερα παίξαμε καλά στην άμυνα , τραγικά στην επίθεση , ισορροπία ψάχνουμε , αλλά δεν βρίσκουμε.
  • Πρέπει να κάνω μια έρευνα να βρω πόσο ανεβαίνουν τα στατιστικά μας , όταν χάνουμε με 15+ πόντους , γιατί μου φαίνεται πως τότε τα βάζουμε όλα! 
  • Πάντως , πέρα από την πλάκα , πιστεύω πως μεγάλο μέρος από τα προβλήματα μας είναι ψυχολογικά κι έρχονται από την έλλειψη αυτοπεποίθησης που φέρνουν οι ήττες. Αν – μακάρι – έρθει ένα σερί νικών , πιστεύω πως αυτά τα μικρά πράγματα που μας κάνουν τόσο κακό , όπως τα χαμένα λέι άπ , οι βολές , τα φάουλ , θα περιοριστούν αρκετά.
  • 3/19 τρίποντα στα 3 πρώτα δεκάλεπτα , 6/11 στο 4ο! Μαζί με 6/7 δίποντα 
20 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MANOS

Επαγγελματικη νικη ο Προμηθεας αν και με ευρωπαικες υποχρεωσεις και χωρις Κασελακη .

O_Betatzis

Όπως το περιμέναμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν έγινε η έκπληξη, πάμε τώρα για τους τελικούς. Μια απάντηση στο σχόλιο φίλου για τον Μαγκί: Είμαστε βέβαιοι ότι αξιοποιούνται τα όποια πλεονεκτήματά του; Νιώθω ότι εκτός του ριμπάουντ δεν παίρνουμε πολλά και δεν φέρνουμε το παιχνίδι στα μέτρα του. Και εξηγούμαι: Πικ εν ρολ δεν μπορούμε να παίξουμε καλά, βολές δε βάζει, ε δεν μπορεί θα υπάρχει και μια τρίτη επιλογή για να βάλει την μπάλα στο καλάθι απέναντι σε σέντερ 5 πόντους κοντύτερους και μισούς μυικά.

SAKLEFORD

Ελααα μωρεεεςςς και τι εγινεεεε σιγά… ηταν εντός προγράμματος η ήττα….μαθαμε και παλι άρα γίναμε σοφότεροι..εντωμεταξύ έχει περάσει το 1/3 της σεζόν με τα ίδια…και τα ίδια.Αλλα αφου είμαστε σε καθεστώς εξυγίανσης οκ…τι να μας πει το αγωνιστικο.Κακως και που εστω λιγο μας ενδιαφέρει αν χάνουμε αν κερδίζουμε.Αφού αλλα ειναι προτεραιοτητες..μπαν..χορηγοί..καισία.Άλλωστε τώρα που έχουμε εντρυφήσει στην ηττα ξαφνικά η ομάδα θα γινει εξυπνη και θα παρει ολα τα ματς που πρέπει..

SAKLEFORD

Απλα ρε φιλε με ολη τη συμπάθεια που σουχω σε πειθει η ομάδα καθαρά αγωνιστικα εστω λιγο οτι θα παρει τα ματς αυτα; γιατι εγω πιστεύω πολυ στη δύναμη της συνήθειας… και στη νοοτροπία που χτίζεις μεσα απτα αδιάφορα και καλά παιχνίδια.

Nikolas

Τελείωσε και αυτό.
Παρά την ήττα και την τραγική εμφάνιση του 3ου δεκαλέπτου, έχουμε πράγματα να σκεφτόμαστε θετικά από τον αγώνα.
Όπως και να έχει έφτασε ο καιρός των παιχνιδιών που έχουμε κυκλώσει ως must win.
Πρέπει να σταθούμε στην ομάδα. Με γεμάτο γήπεδο, εύκολα ή δύσκολα το επόμενο ματς ΠΡΕΠΕΙ να το πάρουμε.

Subaris

Εγω καταλαβαινω πλεον οτι το μονο κινητρο της ομαδας,οσο τραγικο κ περιεργο κ αν ακουγεται, λαμβανει χωρα μονο στο τελευταιο 10 λεπτο κ μονο πανω απο μεγαλη διαφορα.Δεν εχεις νοοτροπια νικητη.Εχεις την νοοτροπια του ηττημενου εξαρχης αλλα τουλαχιστον οτι δεν θα πεσεις αμαχητι.

gkanton

Η ομάδα στερείται ηθικού και αυτοπεποίθησης. Μόλις δεν μας πάει κάτι καλά, τότε μας παίρνει από κάτω και μετά τρέχουμε και συνήθως δεν φτάνουμε, γιατί είναι ήδη αργά. Από τη στιγμή που λόγω μπαν δεν μπορούμε να πάρουμε παίχτες και λόγω προπονητικής φιλοσοφίας δεν παίρνουμε πλαίυ μέικερ, ώστε να στρώσει κάπως και να οργανώνει στην επίθεση, καλύτερα να προσλάβουμε ψυχολόγο-εμψυχωτή κάτι παρόμοιο τέλος πάντως, ώστε να βοηθήσει οι παίχτες κι ο προπονητής να ξεμπλοκάρουν. Δεν γίνεται οι παίχτες να κάνουν αυτά τα λάθη που κάνουν κι ο προπονητής να περιμένει να φτάσει η διαφορά στους 15 πόντους για να πάρει τάιμ άουτ. Κάποια συμπεράσματα: *Οι συμπαθείς Βεργίνης και Αγγέλου δεν μπορούν. Γιατί δεν προωθούνται κάποια παιδιά του εφηβικού: * Αν ο Χρηστίδης δεν παίζει γιατί δεν τον πιστεύει, άρα δεν τον εμπιστεύεται, ο προπονητής, γιατί δεν μπαίνει στη 12αδα ο Βουλγαρόπουλος ή έστω ο Κουρτίδης;

Bilias6

Γιατι θα τους καψεις. Τον πιτσιρικα τον βαζεις σε μια υγιης ομαδα για να παρει τα πανω του και για να μαθει κατι απο μεγαλυτερο παικτη. Να ξερεις οτι αν τυχον το κανουν θα ειναι μονο και μονο για να ριξουν σταχτη στα ματια μας.
Στηριξη σε παικτες και προπονητη και γκαζια στη διοικηση να κανει αυτο που πρεπει για να ξεφυγουμε απτην δυσκολη κατασταση. Του χρονου βλεπουμε και κανουμε.

Ρε τον Σανικιτζε,ε;Όταν έσπαγε το ποδάρι του άραγε φανταζόμασταν το φαινόμενο της πεταλούδας που θα δημιουργούσε;
Τώρα που είναι και χρόνιαρες μέρες να κάνουμε έναν έρανο αλά unicef για να μαζέψουμε το ποσό να ξεμπανιαριστουμε;
Προτείνω συμμετοχή στην παρουσίαση του μαραθωνιου επιφανών Αρειανών για κραχτη ,όπως και συναυλίες τους(π.χ.Αντυπας, Στανίση, Μακρόπουλος, Μαρινέλλα,Μάστερ Τέμπο)με ποσοστό των κερδών να πιστώνεται κατευθείαν στους λογαριασμούς του Μαρμαρά και του σερβογεωργιανου διδύμου.

Ειναι Αρειανος ο Μακροπουλος? Δεν το ξερα. Εχει βγαλει τραγουδι? Το κορυφαιο παντως ειναι η ζεμπεκια της Στανιση).
Να ξεμπανιαριστουμε δεν το βλεπω καπιταν, γιαυτο γραφω στηριξη στους παιχτες. Η διοικηση να ξεστραβωθει και να δωσει το δικαιωμα στην ομαδα να μπορει παιξει πιεστικη αμυνα στα ματσ που πρεπει να παρουμε και οχι να αναγκαζει τον Αγγελου να προφυλασει τον λακι π.χ.

Για τον Μακρόπουλος το διάβασα από τον Κούση,πολύ παλιά…

Sam Vincent

Απαντώντας στα ερωτήματα που έβαλες night θα πω, πως ναι ,τόσο μπορεί η ομάδα και οι παίκτες μας … Αυτοί είμαστε . Κακοί παίκτες και κάποιοι καλύτεροι αλλά ασταθέστατοι . Βάζουν δυο σουτ αφού φάμε 20 πόντους στο κεφάλι και μόλις πλησιάσουμε κάνουν δυο λάθη και χάνουν . Ας πάμε παρακάτω λοιπόν και να κάνουμε ένα σερί νικών που θα διώξει τα βαριά σύννεφα.

Το πρόσεξα και σήμερα,ναι ,αυτό που μας τρώει είναι τα ψυχολογικά.

Papatzis

Μην αγχώνεστε…Απο την αρχή της χρονιάς ο Αγγέλου, Ο Γουίλι και ο Night τα έχουν βάλει όλα στο κομπιούτερ και ξέρουν ότι ο ΑΡΗΣ θα κάνει ακριβώς 8 νίκες και θα σωθεί με την ισοβαθμία..Είναι όλα υπό έλεγχο.

Πολύ creepy αυτό!Η μια κούκλα έχει και σφραγίσματα στα δόντια….?

Κι ο Αγγέλου κάνει το ζουμ με την κάμερα,να υποθέσω,ε;
Πάντα στο παρασκήνιο αυτός ο άνθρωπος:Προπονητής (βοηθός κιόλας)νταβατζης,κάμεραμαν/σκηνοθέτης….