Οι αιτήσεις κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ που κατέθεσαν οι Κούνουπας, Γιάνκοβιτς, Σίμτσακ, Σκορδίλης και Πρίφτης, συζητήθηκαν στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ και δόθηκε προθεσμία στην Κ.Α.Ε. μέχρι την Μ. Δευτέρα να καταθέσει υπομνήματα.

Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι η πλευρά των “κιτρίνων” μπορεί να προβεί στις απαραίτητες και να διευθετήσει το θέμα, προκειμένου να μην εκπέσει η εγγυητική.

Ο νομικός, Σπύρος Χριστοφορίδης που εκπροσώπησε την Κ.Α.Ε., ζήτησε αναβολή η οποία δεν δόθηκε.

Πηγή: Προθεσμία μέχρι την Μ. Δευτέρα στην Κ.Α.Ε. για την κατάπτωση της εγγυητικής

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Subaris

Σφιξανε οι κ..λοι! Πατερας κ παραγιος… μας την ριξανε την φαπα!

vaggelaris

Αυτό σημαίνει ότι μεχρι δευτέρα πρέπει να κάνουμε διακανονισμό Μ αυτούς? Σφίγγει ο κλοιος…

Ody

Αν ήταν ο Λάσκαρης θα τους είχε ψήσει ότι μέχρι την Πέμπτη (το πολύ Παρασκευή) το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί. Αλλά αυτό το γατάκι ο Γουίλι δεν εμπνέει. Που να τα βρει τα λεφτά ο μαύρος θερμαστής από το Τσιμπουτί, σκέφτεσαι.

Toby B

Λογικά με 5 6 χιλιάδες ο Βλαντο θα δεχτεί ένα διακανονισμό. Οι υπόλοιποι είναι περισσότερο διαχειρίσιμοι αλλά αν πάρει ο Γιανκοβιτς λεφτά πρέπει να πάρουν κάτι και αυτοί.

Jose

Συμφωνα με το Χριστοφοριδη μπορει να παρουμε προθεσμια αναπληρωσης της εγγυητικης και για μετα τη ληξη της κανονικης περιοδου. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να γινουν διακανονισμοι με ολους αυτους διοτι τα αμεσα χρεη ειναι ισα με δεκα εγγυητικες.