Το παιχνίδι πήγε όπως ακριβώς το περιμέναμε…

4 Παράγοντες

19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Πόσο αχώνευτος είσαι ρε Μπαρτζώκα. Στο 38′ να διαμαρτύρεσαι στους διαιτητές για φάουλ. Ήμαρτον!

Με τόσες απουσίες δεν είχαμε τύχη. Απλά με ενοχλεί που μπαίνουμε με ηττοπάθεια.

Υ.Γ.: Λαρεντζάκη είσαι κι εσύ αχώνευτος.

Bilias6

Ο Μπαρτζωκας φιλε μου κανει οτι εκανε ο Ιωαννιδης.Πριν πεινασει μαγειρευει. Επισης στην εποχη της αυτοκρατοριας σιγουρα θα ειχαμε και μεις αχωνευτους παικτες. Μακαρι να τους ειχαμε και τους 2 στον ΑΡΗ.
Για μενα αχωνευτοι ειναι αυτοι που κανανε τον ΑΡΗ αρουλη και συμπληρωνουν τις καρεκλες οπως και η ομαδα το πρωταθλημα. Εκει μας καταντησαν. Κομπαρσους!

aris6emperor

Ε, φέρε εσύ τον Νιάρχο στον Άρη να κάνουμε triple crown κάθε σεζόν.

Bilias6

Ο μεγαλος Προμηθεας και ο τεραστιος Κολοσσος σε κανουνε πλακα. Τρως 30αρες στα εκτος εδρας και βλεπεις δημοσιογραφους να γραφουν οτι προσπαθησε η ομαδα αλλα… σαν κατι κλαμενες μη πω.
Δεν θελω τριπλ κραουν, να μην γινομαι ρεζιλι γινεται?

Last edited 1 year ago by Bilias6
aris6emperor

Ο μεγάλος Προμηθέας διεσύρθη χτες στο Eurocup από ένα «μεγαθήριο» ονόματι Προμετέι.

Τον Προμηθέα τον έκανα εγώ πλάκα φέτος στο Παλέ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια και εντός και εκτός.

Ο τεράστιος Κολοσσός δεν έπρεπε να αγωνίζεται στην Α1, αφού «αγόρασε» τη θέση.

Bilias6

Κοιτας τους αλλους. Ο ενας ειναι αχωνευτος, ο αλλος διεσυρθηκε, τους αλλους τους βοηθανε. Τα δικα μας τα χαλια τα βλεπεις? Οτι δεν μπορουμε να μιλησουμε με τα πιτσιρικια για μπασκετ το βλεπεις? Τι να τους πεις? Οτι εξυγιανουμε την ομαδα απο το 2012? Ημαρτον!

aris6emperor

Ανέφερες περί Προμηθέα και Κολοσσού και σου απάντησα γι’ αυτά τα δύο σωματεία. Ο Προμηθέας λοιπόν με Λιόλιο και τις «μεταγραφάρες» του καλοκαιριού ξεφτιλίστηκε από μια Προμετέι σε ουδέτερο γήπεδο.

vaggelaris

Δεν ειναι ετσι. Μπορει το ονομα ν μη σου λεει κατι κ ν μην ειναι ΤΣΣΚΑ η ζενιτ δε παυει ν ειναι μια αρκετα καλη ανατολικη ομαδα των τελευταιων ετων με καλο μπατζετ. Κ εξαλλου περασαν οι εποχες που οι ελληνικες ομαδες καναν παρτι στην ευρωπη. Πλεον ειμαστε το πολυ μεχρι 8αδα. Υπαρχουν πολυ πιο δυνατες ομαδες απο πολωνια, ισραηλ,Γερμανια. Οποτε παλι καλα που εφτασαν προμηθεας κ Αεκ μεχρι εκει. Περασαν τα μεγαλεια του ελληνικου μπασκετ. Εγω προσωπικα για αυτο δε θ ηθελα ν ειμαστε στη σημερινη κατασταση σε ευρωπαικη διοργανωση. Τι ν το κανω? Ν κανω βολτες στην ευρωπη κ ν μαζευω 20αρες. Που ν πας με 500 κ 600χιλ???

dragon_aris

Τι ρεζίλι ρε Μπιλια; Γιατι χαλας το κλιμα; Μαθε μπαλιτσα απο δηλωσεις κοουτς:
“τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Παίξαμε ωραία, γύρισαν την μπάλα, είχαμε αρκετές ασίστ. Και στην άμυνα προσπαθήσαμε πολύ…”
Κλαμα!!

aris6emperor

21 λεπτά αγωνίσθηκε σήμερα ο Φίλιος κι εσύ έχεις παράπονα.

dragon_aris

Πριν αρχίσει το ματς εκει στη μεταδοση που κανουν μια μινι συνέντευξη ηταν ενας βοηθος του Καστρίτη, δεν θυμάμαι ποιος, τον ρωτα ο δημοσιογραφος για το ματς και απαντα:” ε νσ δουμε τι θα γραψει ο πινακας στο τελος”. Η κακομοιρια σε ολο της το μεγαλείο!!

Kostaris16

Αναμενόμενο. Με την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη παίζαμε. Άλλη κλάση, άλλη εμπειρία, άλλοι αυτοματισμοί, γενικά αααααλλο επίπεδο.

Τι Προμηθέας τι Προμετέι,το ίδιο κ το αυτό.

mqdefault.jpg
dorian gray

O Φίλιος το μεγάλο κέρδος (και) από το χθεσινό ματς, όπου θυμηθήκαμε ότι υπάρχει κι ο Καββαδάς, αλλά πολύ αργά πια για την ομάδα.
Ελπίζω να μείνει ο Φίλιος, κάποιος κάποια στιγμή έγραψε ότι έχει διετές, ελπίζω να ισχύει.-

Pippo

Όσο και να μην μας αρέσει και με αυτά τα προβλήματα, δυστυχώς λογικό. Τώρα δεν ξέρω ποιον από τους “αιώνιους” αντιπαθώ περισσότερο. Έλληνας ο Γουόκαπ (που ελπίζω να μην παίξει στην εθνική ποτέ) για να μην πιάνει θέση ξένου του χρόνου. Μπαρτζώκας σε φάση που κάνουν λάθος αντί να φωνάξει στους παίκτες του γκρινιάζει στους διαιτητές ενώ κερδίζει και 20 πόντους. Βεζενκοφ έχει το ελεύθερο να γκρινιάζει επίσης όλη την ώρα γιατί δεν έχει έναν προπονητή να του πει “δε θα μιλάς στους διαιτητές” και γιατί δεν πρόκειται να δει κάνα Τ να ηρεμήσει. Βολές 29/7… Αυτά δεν φταίνε για το αποτέλεσμα βέβαια, είναι η αηδία του ελληνικού μπάσκετ.
Υ.Γ.: στο NBA ο Green έφαγε μία αγωνιστική για πάτημα, εδώ επειδή οι διαιτητές ήταν τυφλοί και δεν έδωσαν ποινή επί τόπου ήταν σαν να μην έγινε ποτέ. 🤢

Pippo

Ε, στο NBA δε νομίζω να τη γλίτωνε ο Αγραβάνης έτσι απλά. Εδώ πάτησε και πήρε και σφύριγμα υπέρ του! Τι συγκρίνω βέβαια θα μου πεις…

starstar2301

Αυτό που έκανε ο Green (αν είδατε τη λήψη από άλλη γωνία που βγήκε αργότερα) είναι για να τον πάνε δικαστήριο.