O Ντεμέτρις Μοράντ δεν έπαιξε απέναντι στον ΠΑΟΚ λόγω πυρετού, την Πέμπτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά την Παρασκευή αναμένεται να συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης. Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη έγινε προβολή βίντεο για το ματς με τον “Δικέφαλο” και ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδειξε στους παίκτες του τα λάθη που έγιναν.

Πηγή: “Μπαίνει” την Παρασκευή σε φουλ ρυθμούς ο Μοράντ | | ebasket.gr

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Subaris

Η ακριδα μου λεει ενα ρεπορταζ οτι τρελαθηκε που έβλεπε το ματς στην tv κ δεν μπορούσε να μπει να βοηθησει κ να ζησει την τρελη ατμοσφαιρα, και του ηρθε να την σπάσει!! Αυτος πιστευω θα βγαζει πολυ τρελα στο παρκε!

aka Θεούλης

Θελω τρέλα, θελω πραματα ανεβασμενα! Θελω αμερικανιά αλητια μπρουκλιά καγκουριά μπρατσα γραμμωμενα και μαυρες παλαμες στην ρακετα μας κατω απο την στεφανη, με ελληνική νότα το “μήτσος” νικ νειμ του

ChrisSiak

Μητσος ήταν ο Αγγελοφ επι Αλεξανδρή. Όταν έμπαινε μέσα όλο ένα άντε ρε Μητσο ακουγοταν!

aka Θεούλης

Χαχα, ε και αυτον μητσο τον φωναζουν απο το demetris. Ειναι επισημο

Kostaris16

Σωστός

Nikolay Padius

Ασχετο με το θεμα αλλα ακομη και ο Πανιωνιος, Βικος Κολα θα λεγεται για αυτη την σεζον. Μαλλον ο Νικο περιμενει χορηγια Coca-Cola-Pepsi μαζι αλλα θα του φαινονται λιγα, απο Microsoft και πανω.

Subaris

Για την ακριβεια Bill Cage θα γραφει στην φανελα.

Arisaloskanis

Με τόσο κόσμο χτες +Γιαννάκη+νίκη κ ακόμα να ανακοινωθεί ενας χορηγός.φουλ ανικανότητα.

aris6emperor

20 Οκτώβρη το αργότερο είπε ο Πρόεδρος θα αποκαλύψει τις μεγάλες χορηγίες

Subaris

χαχαχαχα!!!Καλο!!!

stepap

Πραγματικά με τέτοιες συγκύριες θα έπρεπε να μας παρακαλανε. Συν ότι θα δείχνει τα παιχνίδια ελεύθερο κανάλι.
Αντε Λάσκο κάνε τα αυτονόητα να βγει η χρονιά με ηρεμία .

Ryan Stack

Με την είσοδο και του Μοράντ στην 12αδα πάμε σε μια εξάδα ψηλών με Μπένσον,Μοράντ, Χρηστίδη,Πετγουεϊ,Τσαϊρέλη και Βασιλόπουλο.Τιθεται ένα εύλογο θέμα εδώ, ποιος θα πρωτοπαιζει και πως θα κατανεμηθούν οι ρόλοι.Δεν είναι δυνατόν έξι άτομα να καλύψουν δύο θέσεις εκ των οποίων οι πέντε πρέπει να παίζουν.Θα ήθελα την άποψη σας.Πιστευετε ότι θα κατέβει στο 3 ο Βασιλόπουλος μαζί με Μούρτο και ο Γουιβερ στο 2;Θα φύγει τελικά ο Πετγουεϊ,εξ’ου και η μεταγραφή Μπελ;Τον Πετγουεϊ πάντως εγώ δεν τον είδα σε κακή κατάσταση.

stepap

Πιστεύω ότι Χριστίδης και Μοραντ θα εναλλάσσονται στην δωδεκάδα όπως και ο Πουλιανιτης με τον Διπλαρο. Αυτά μέχρι να αρχίσουν οι τραυματισμοί.
Βασιλόπουλο στο 3 και Γουιβερ στο 2 δεν θα δούμε γιατί είναι λίγο αργοί πια για αυτές τις θέσεις.
Όσο για τον Πεντγουει, νομίζω ότι θα του δωθεί χρόνος να δείξει αν μπορεί να ανταποκριθεί. Αν φυγει δεν νομίζω να αντικατασταθεί.Πάντως ο καλός Πεντγουει είναι μεγάλο όπλο για την ομάδα μας.

Toby B

Ο Πέτγουεϊ αν αντέχει να παίζει 10-12 λεπτά ανά αγώνα εγώ τον θέλω. Απλά επειδή το συμβόλαιό του είναι σχετικά ψηλό, ας γίνει μια αναπροσαρμογή προς τα κάτω ώστε να μπορέσει και αυτός να κάνει την αποθεραπεία του στην ομάδα και η ομάδα να πάρει κάποια πράγματα που χρειάζεται. Υπάρχουν από ότι έχω ακούσει και ρήτρες συμμετοχών αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι και πως.

Kostaris16

Με Μπραντ μια ακόμα λύση στο 4 ακόμα πιο δυνατοί. Καλός παίχτης, αθλητικός, θα βοηθήσει πολύ. Τα τελευταια χρόνια η ομάδα πάσχει τρομερά στους ψηλούς , φέτος έχει καλη αεροπορία,αν είχε και πλέι μέικερ θα πέταγε.

Kostaris16

Πρόκειται για πολύ αθλητικό παίχτη , στα καλά του μαζί με πετγουει και Κιθ θα κρύψουν τα καλάθια. Θα δημιουργήσουν μεγαλα θέματα και σε ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αν ειχαμε και πλέι μέικερ …