Τελικά νικήσαμε με την επίθεση , κάτι που λίγοι περιμέναμε!Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο και η δουλειά που κάνει στις προπονήσεις φαίνεται όλο και περισσότερο.

Η άμυνα μας δεν ήταν κακή , ήταν για την ακρίβεια στο μέσο όρο μας (103,3 αποτελεσματικότητα ) , αλλά τη διαφορά έκανε η επίθεση και ο έλεγχος των ριμπάουντ.

Η Καβάλα μας πήρε – μόλις – το 15% των ευκαιριών που είχε για επιθετικά ριμπάουντ , ένα χαμηλό ποσοστό , αν σκεφτούμε πως έχασε 36 από τα 58 σουτ που επιχείρησε.

Η ευστοχία μας ήταν σε πολύ καλά επίπεδα ( 58,8% ) και ισοφαρίσαμε και το ρεκόρ μας πόντων για εφέτος ( 85 ).

ΟΙ 4 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

ΟΜΑΔΑ OFF EFF DEF EFF PACE eFG% TOR ORR FTR
ARIS 114.0 103.3 74.7 58.8 18.2 25.0 42.0
KAVALA 103.3 114.0 44.8 11.0 15.0 59.0

Η Καβάλα κατάφερε να μένει κοντά στο σκορ , εξαιτίας των -χαζών- λαθών μας και των βολών.
Άλλες ομάδες δε θα μας το συγχωρέσουν και είναι κρίμα να χάνουμε παιχνίδια από τα λάθη μας ( που τα περισσότερα είναι αβίαστα ).

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Πολύ καλή νίκη. Παρά λίγο να τους το χαρίσουμε στο τέλος αλλά τελικά δεν αυτοκτονήσαμε. Είχαμε και κάποια διαστήματα που δεν παίζαμε καλά (ατομικές ενέργειες, βεβιασμένες επιθέσεις χωρίς λόγο και αβίαστα λάθη) αλλά δείξαμε και βελτίωση. Μόλις γυρίσουν και οι τραυματίες θα είναι καλύτερα.

Anonymous

Το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι, παρά τη πλημύρα στο τέλος, που παρα λίγο να μας κοστίσει τη νίκη.
Άριστος ο Πελεκάνος, μεστός ο Χαντ, πύργος ο Χαρίσης, σοβαρός ο Βεργίνης, άστοχος νευρικός αλλά καi μαχητικός ο Ασημακόπουλος, νευρικός και έξω από τα νερά του ο Πασαλίτς, ειδικά στο δευτερό ημίχρονο, θετικοί όλοι οι υπολοιποι.
Λάθη Αγγέλου,
1)Ο λίγος χρόνος στον Τσιάρα, αλλά και η μικρή χρησημοποίηση του Βεργίνη όταν ο Πάσαλιτς ήταν κακός στο δεύτερο ημίχρονο.
Συνεχίζουμε.
Αν και δεν το συνηθίζω, θα γράψω σήμερα και για άλλο παιχνίδι.
Το πόσο χάρηκα τη νίκη του Ηλυσιακού στη Δράμα δεν λέγετε, σε συνδυασμό βέβαια με τη νίκη μας.
Σήμερα δεν είχαν Γκόντα οι γραφικοί επαρχιώτες, Κακαρούδης, Μπενάς και Μίσελ και τον έκαναν το ΑΥΛΟ.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Υ.Γ. Μαγκία του Χαρίση ο εκνευρισμός του Κόλεμαν.
Υ.Γ.1 ΑΘΛΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΙΔΗ.
Προσπαθούσε ο Μπαρμπαπάρης να μας πείσει για την αξία του Γκαγκαλούδη ενώ είχε 1 στα 11 σουτ έλεος.
Υellow.

Night Audit

Ο Πάρις νομίζει ότι το μπάσκετ ακόμα παίζεται στο ανοιχτό της ΧΑΝΘ…Μπορεί να περιμένει και τον Γκάλη έξω από τα αποδυτήρια μετά από κάθε παιχνίδι.
Οι μεταδόσεις της ΕΤ3 είναι τραγικές ( αντίθετα με αυτές της ΕΤ1 ) . Συνεχόμενα ριπλέι , άστοχα σχόλια , άκυρα πλάνα , πολυλογία.
Ο Πάρις είναι το κερασάκι στην τούρτα…

chris sam

Αυτό με τα ριπλέι είναι πραγματικά εκνευριστικό καθώς έδειχνε τα καλάθια της Καβάλας ενώ εμείς κάναμε επίθεση.

Anonymous

Πραγματικά πολύ χρήσιμη νίκη. Βγαίνει η δουλειά των προπονήσεων και έχει ανέβει αισθητά η ψυχολογία ορισμένων παικτών που μέχρι τα τέλη του έτους δεν αποδίδανε (π.χ Χαρίσης, Χάντ)και πλέον εμφανίζονται αξιόπιστοι και σε άμυνα και σε επίθεση. Σε ορισμένα σημεία είναι εμφανής η απουσία ενός τυπικού PG που θα κοντρολάρει τον ρυθμό, θα μοιράσει σωστά και θα περιορίσει τα βεβιασμένα λάθη συνολικά της ομάδας.
Δε νομίζω όμως ότι χρειάζεται τώρα κάποια αλλαγή στο ρόστερ, αρκεί τα παιδιά να συνεχίζουν να δουλεύουν και να χωνέψουν του ρόλους που ο καθένας έχει αναλάβει στην ομάδα. Καλή συνέχεια χωρίς τραυματισμούς!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!!

Nick M.

Εδώ θα συμφωνήσω: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ για να σμπρώξουμε την ομάδα πιο ψηλά. Να δείξουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, που μπορούν να αποδόσουν περισσότερα.

Anonymous

Εδώ θα συνφωνήσω και εγώ. Μ’ έναν κλασικό πλεί μείκερ σήμερα, θα κερδίζαμε 20 πόντους τουλάχιστον.
Χώρια που είχαμε και τα κοράκια κόντρα και σήμερα.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΣΜΠΡΩΞΕΙ Ή ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Yellow.

Nick

Η ομάδα δείχνει ότι υπάρχει ζωη στον ΑΡΗ… θεαματικη βελτιωση Χαντ ο οποίος βοηθάει την ομάδα σε αρκετούς τομείς. υπάρχει κενό στον άσσο αλλά η Αγγέλου βρίσκει τρόπο κάπως να το κρύψει… με την επιστροφη Μποχωρίδη και την ουσιαστική συμμετοχη του Τσιάρα ελπίζω να δούμε καλύτερο μπασκετ.

skoraris

ημουν στο γηπεδο, ο ΑΡΗΣ ηταν καλός, πολύ καλός τηρουμενων των αναλογιων με τα μεχρι σημερα δεδομενα. μου αρεσε η αμυνα και το κοντρολ στο ρυθμο. βγαλαμε τον γκαγκα εκτος ρυθμου και αυτο ηταν λουκουμι γιατι ο κορωνιος επεμεινε και ο γκαγκα τον κρεμασε. το βασικοτερο ολων ειναι πως η ομαδα σε δυο παιχννιδια εδειξε πως παιζει κατι. σαν να γινεται μια κανονικη ομαδα μπασκετ σιγα σιγα.. και αν με το περιστερι , δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα λογω πολυ κακου αντιπαλου, η νικη μεσα στην πολυ ανεβασμενη καβαλα, δειχνει κατι! μακαρι να συνεχισουμε… το 2013 μπηκε καλα!!

Anonymous

Σοβαρη η ομαδα μας και συγκρατημενη. Συμφωνω με ολα τα παραπανω. Σχεδον απαραδεκτος ο Πασαλιτς με τα νευρα του που κοστισαν σε αλλο αγωνα. Απιστευτο ΚΑΡΦΩΜΑ Κολεμαν αλλα και απαντηση στην απαντηση απο τον πολυ βελτιωμενο Χαριση.
Νικος , ΦΑΡΣΑΛΑ

Κωστης

Μου άρεσε πολύ η ομάδα και χαίρομαι που ο Αγγέλου με έχει διαψεύσει 100%. Η δουλειά του είναι σοβαρή και φαίνεται. Επιτέλους μπορούμε να “μιλήσουμε για μπάσκετ”. Ο Χαντ μάλλον έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και παίζει στο 100%. Βλέπει γήπεδο πολύ καλά. Ο Πελεκάνος γι άλλη μια φορά έδειξε την τεράστια κλάση του. Μπράβο μας και καλή συνέχεια!

Anonymous

Ο Πελεκάνος ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, Δόξα τον Θεό που ήρθε ! θα είχαμε πρόβλημα

Χάρης