Ειδοποίησε ότι επιστρέφει ο Μπράουν

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως την Παρασκευή 14/2, παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έμεινε για λίγες μέρες στη Ζυρίχη και σήμερα ειδοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Οι όποιες σκέψεις αποχώρησης είχε κάνει ο ίδιος φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν, όμως πλέον εξαρτάται από την ομάδα τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Μπράουν θα κληθεί σε απολογία εφόσον υλοποιήσει τη δέσμευσή του και επιστρέψει και θα βρεθεί ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την απροειδοποίητη αναχώρησή του. Από κει και πέρα, μετά από τις σχετικές συσκέψεις που θα γίνουν, θα αποφασιστεί και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αμερικανό γκαρντ. Πλέον το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης είναι θέμα λίγων ημερών.

Πηγή: Ειδοποίησε ότι επιστρέφει ο Μπράουν | AllAboutARIS.com

Να δω ποιος θα πιει το ξύδι , για να ξεθυμώσει…

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
O_Betatzis

Εγώ λέω να φέρει και 1-2 φίλους μαζί του καθώς έρχεται από τη Ζυριχη να μη νιώθει μόνος και ριγμένος. Κατά προτίμηση ένα αθλητικό 5αρι και ένα 3ρι με τρίποντο.

Lindodil

Κανεναν ελβετικο σουγια κανενα ρολοι οκ. Μπασκετμπολιστα απο την Ζυριχη χλωμο το κοβω.

O_Betatzis

Έχει απευθείας πτήση για όλες τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ! Βάζω εγώ τις σοκολατες

kaptsik

Η Ζυρίχη έχει και μεγαλοεπενδυτές…

O_Betatzis

Πάνω που τους ξεχάσαμε….

Dr Nimbelugen

Εσύ και οι 2 παρακάτω είσαστε μεγάλοι αλήτες 😛

Ody

Προσπαθώ να φανταστώ το διάλογο που θα έχει με τον Αρβανίτη:
– Σε καλώ σε απολογία.
– Θα φύγω.
– Καλά, δεν σε καλώ.
– Θέλω να με πληρώσεις.
– Σε καλώ σε απολογία.
– Να καλέσεις και το Μποχωρίδη.
– Συγχωρεμένοι κι οι δυο.

Ody

Ανακεφαλαιώνοντας:
Ο μεν Μπράουν τα πήρε στο κρανίο την Παρασκευή, μάζεψε τα μπογαλάκια του και έφυγε, αλλά γνωρίζοντας το οξύθυμο του χαρακτήρος του ενημέρωσε ότι μέχρι την Τρίτη θα του έχει περάσει οπότε να τον περιμένουν κανονικά για φαγητό. Πετάχτηκε στη Ζυρίχη, έκανε ένα τσιγάρο και σήμερα τηλεφώνησε σε στυλ “λέω να έρθω, θα κάτσετε μέχρι αργά;”.
Η δε διοίκηση από την άλλη πλευρά, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του να ηγείσαι τον ένδοξο Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ του απάντησε με αποφασιστικότητα: “παίζει να τιμωρηθείς γιατί η ομάδα μας είναι σοβαρή, αλλά έλα εδώ βρε κουτό και βλέπουμε”.
Άρης 2020

Να φύγει,να πάει άλλου!
Φερτε πίσω Ταλτον που ήταν ζεν κι έτσι.

Dr Nimbelugen

Xμμ to tell you the truth που λέει και η κυρά Βαρβάρα στο χωριό μου,οι δικές μου πληροφορίες δεν είχαν τόσο τον Λευτέρη για γκρινιάρη όσο το Ντράγκι που τρώει και τη δική μου ( κακή ) πεθερά σε μίρλα.Τέσπα ,εδώ τα βρήκαν ( αγωνιστικά )ο Δράκος με τον γκάγκστερ σα δίδυμο και δεν μπορούν να συνυπάρξουν Λευτεράκης και Κεν;Λεφτά δεν υπάρχουν και από εκεί ξεκινούν όλα.Αν τα είχαμε,πολύς κόσμος εκ των ιθαγενών και των αλλοδαπών θα έπαιζε play station σπίτι του ή θα πακέταρε για μηνιαίο συμβόλαιο με ομάδα που μετέχει στα play off πρωταθλημάτων τύπου Δανίας-Αυστρίας.Ας τους μαντρώσει η διοίκηση σε ένα ταβερνείο,στα γραφεία ,κάπου ,μισή ώρα να τους πείσει να κάνουν υπομονή 1 μήνα,να γίνει το θαύμα και μετά ο καθένας ας τραβήξει το δρόμο του.

O_Betatzis

Ε γράψε τις πληροφορίες σου να μάθουμε κι εμείς!