Πρόθεση σου είναι να επεκτείνεις για πολλά ακόμη χρόνια την συνεργασία σου με την ομάδα;

“Στο μυαλό μου κατ’ αρχάς ήταν να έρθω στην ομάδα. Είχα την πρόταση για την φετινή χρονιά, για να πω την αλήθεια προτιμούσα το ότι ήταν για την φετινή χρονιά κυρίως, γιατί το καλοκαίρι ήθελα να είμαι ελεύθερος. Εφόσον δω ότι εδώ η κατάσταση καλυτερεύει και ότι υπάρχει ένα μέλλον, σίγουρα τι καλύτερο από το να μείνω σπίτι μου και να παίξω εδώ πέρα”.

Source: “Γύρισα σε ένα περιβάλλον το οποίο γουστάρω!” | AllAboutARIS.com

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Ειλικρινης!

kaptsik

Η περίπτωση του Μποχωριδη αποτελεί ένα μέτρο του κατά πόσο αξίζει να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με την ομάδα μας. Ένας Αρειανός παίκτης που γουστάρει να παίζει για την ομάδα ενδέχεται να ξαναφύγει για δεύτερη φορά επειδή δε μπορούμε να τον κρατήσουμε.
Και να λάβουμε υπόψη ότι δεν πρόκειται και για κάνενα περιζήτητο παίκτη που πλακωνονται οι ομάδες να τον πάρουν.
Να μη μπορούμε να κρατήσουμε τον Γιανκοβιτς το καταλαβαίνω. Τον Καββαδα άντε καλά. Αλλά και τον Μποχωριδη;

Sam Vincent

Ανδρώθηκε μπασκετικά στο NG .Οι δεσμοί με την ομάδα μας είναι οι μεγαλύτεροι δυνατοί . Ο Λευτέρης κυνήγησε 3-4 χρόνια το όνειρο του και επέστρεψε στο λιμάνι του .Είναι δεδομένο πως είναι καλός παίκτης και έχει άπειρα χρόνια καλού μπάσκετ μπροστά του .Δεν είναι δυνατόν ν αφήσουν να μας φύγει αυτό το παιδί. Αν μας φύγει ξανά , δεν μπορώ να φανταστώ με ποιον τρόπο θα κρατήσουμε ποτέ έναν ανάλογο παίκτη που θα κτίσουμε επάνω του ή μαζί του ,το μέλλον της ομάδας .

O_Betatzis

Συζηταει ηδη την ανανεωση με τον Μανο. Θα κλεισει σε δεκα μερες και θα πληρωθει με φιλακια Λιχτενστάιν, μπακλαβαδες Πολιτικους και αερα απο την Τζια. Ο Λασκαρης να φυγει και για τον Μποχω ελπιζουμε.

Sam Vincent

comment image ,Μάλλον αυτό εννοούσε ο ποιητής … Το φιλί 2 ,του Ρου Λιχτενστάιν !!!!!!!!!!!!

stepap

Καλά παιδιά που ήταν απο μικροί στην ομάδα μας όπως ο Λευτέρης, ο Τσάι, ο Φλιωνης, ο Μούρτος, ο Στελαρας , ο Καλαιτζάκης είναι φτηνοί παίκτες που δινουν πιο πολλά απο αυτα που παίρνουν.
Αυτοι πρέπει να είναι η Βάση μας και να φέρουμε αξιόλογους ξένους του 70 αρικου για να εξυγιανθεί η ΚΑΕ.
Όταν γίνει αυτο ίσως επιστρέψει και ο Σάσα που είναι στην ίδια κατηγορία με τα άλλα παιδιά αλλα σε υψηλότερο επίπεδο αγωνιστικά.

dunker

Τσεκάρετε λίγο το ινσταγκραμ του Mcneal στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε.. Ένας οπαδός του σχολίασε να έρθει πίσω στο. Άρη και εκείνος έκανε like λέτε να ψήνεται τίποτα;

stepap

Πιο πιθανό είναι να έρθει ο Μασευ να παίξει δωρεάν, έτσι για να ξαναζήσει την ατμόσφαιρα του Πάλε, που γουστάρει περισσότερο την ομάδα.