Τι ωραίο παιχνίδι για να ξεκινήσει η σεζόν έτσι; Και να μην νικούσαμε θα το έλεγα , αλλά αφού νικήσαμε είναι ακόμα πιο ωραίο !

4 Παράγοντες

TeamOffEffDefEffPACEeFG%TOV%OREB%FT%
Aris104.0100.372.747.112.219.050.0
PAOK100.3104.072.746.718.329.317.1

Το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρα το πρώτο επίσημο παιχνίδι και των δυο ομάδων , με πολλά λάθη , ασυνεννοησίες μεταξύ των παικτών και πολύ ένστικτο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα σουτ μας μπήκαν , ανοίξαμε τη διαφορά , στο τρίτο , σταμάτησαν να μπαίνουν και σιγά σιγά ο ΠΑΟΚ μείωσε τη διαφορά , για να φτάσει να ισοφαρίσει στα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου.

Τσόχλας και Μαργαρίτης μας σκότωσαν στο πικ εν ρολ , είτε με ρολάρισμα του ψηλού , είτε με σουτ από έξω , αλλά ο Σμίθ ήταν αυτός που στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε το παιχνίδι.

Μετά από τάιμ άουτ του Μαρκόπουλου όμως , ξεκινήσαμε κι εμείς τα πικ εν ρολ με Μποχωρίδη και Ντραγκίσεβιτς και πήραμε μια διαφορά 7 πόντων , 1,5 πριν τη λήξη.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε και πάλι και φτάσαμε στις βολές και στον Σμίθ που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

  • Φανερά ανέτοιμες και οι δυο ομάδες , με εμάς ένα παραπάνω , μιας που δεν είχαμε κάνει πάνω από βδομάδα προετοιμασία μαζί. Στα βαθιά κατευθείαν και φάνηκε.
  • Τον Σμίθ θέλαμε κι εμείς ε; Το αόρατο χέρι του Άνταμ Σμιθ , μας σκότωσε… Δεν πιστεύω και στον καπιταλισμό…
  • Χαμένες βολές είπαμε πως μας σκότωσαν ή δε χρειάζεται να το πούμε μετά από 454654 συνεχόμενα παιχνίδια;
  • Μποχωρίδης , φαίνεται άλλος παίκτης. Ελπίζω να συνεχίσει.
  • Ντραγκίσεβιτς , δεν κρύβεται η ποιότητα( και το μουστάκι και τα κιλά… ).
  • Το φάουλ στο τέλος είναι φάουλ. Αν το έδιναν σε εμάς όμως , θα κράζαμε 10 χρόνια. Φωνάζει ο ΠΑΟΚ και με το δίκιο του , αλλά εγώ δεν πιστεύω στα – εξόφθαλμα – no call
  • 34-13 οι βολές , 30-21 τα φάουλ και κερδισμένο παιχνίδι έτσι όπως έγινε. Θέλω να το σκεφτείτε αυτό την επόμενη φορά που θα γκρινιάξετε για τη διαιτησία δυνατά ή στο μυαλό σας.
96 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Πολύ ανέτοιμοι, πολύ ποιότητα. Το παθος του Σλαφτς κανει για δυο παιχτες. Παίχτης του 6-7 αλλά το δίνει μέχρι να ματώσει. Ντράγκι κ Γκαγκιτς ξέρουν μπάσκετ. Αν αρχίζουν να βάζουν βολές γύρω στο 70% θα κάνουμε πολλές νίκες.

Μποχω χίλια μπράβο. Νομίζω πως μέχρι κ ο πιο δύσπιστος για τον Μποχωρίδη σήμερα θα έβγαλε τον σκασμό. Καλό που παιζουμε πάλι Τετάρτη για να ρολαρουμε.

Καλή αρχή Αρειαναρα

ΥΓ. Σμιθ είσαι μεγάλος παίχτης ρε φιλε. Ζήλεψα.

Ian 73

Καλή αρχή,σπάσαμε το αρνητικό σερί με τον συμπολίτη ,ευελπιστώ ότι θα καλυτερευουμε συνεχώς όσο δουλευεται η ομάδα.
Ο Άρης στο μπάσκετ έχει δνα μεγάλης ομάδας (σε αντίθεση με τη μπαλα) και όταν έχει υποτυπώδες καλό ροστερ κάποια ματς τα παίρνει.
Θα χαμογελάσουμε λίγο αυτό το σκ.

Admiral Votsis

Όπως και στις προβλέψεις μου για την σεζόν ! Ο Μποχωρίδης θα είναι mvp, θα κλείσει στόματα. Μπράβο στο Γουίλ που δεν ενέδωσε στους εκβιασμούς και τον κράτησε στην ομάδα.
Κατά τα αλλά ο χρόνος δεν μοιράστηκε σήμερα όπως έπρεπε , αλλά αυτό ίσως και να αλλάξει όσο δουλεύει αυτό το σύνολο μαζί.
Πολύ κακός milosevic σήμερα.
Άντε και το γηραιό τώρα!

Ariskdeneimaikala

Αντε καλή αρχή. Βλέπω ότι υπάρχει αρκετή ποιότητα ντραγκι γκετσε μποχω Μόρις πολύ καλοί, ταλτον στοίχημα κ άστοχος σήμερα, ο γκαγκιτς πρέπει να αλλάξει επειγόντως,μιλο σκληρός κ ουσιαστικός Από Έλληνες έχουμε θέμα φλιονης στάσιμος, Σακελλαρίου δεν χρησιμοποιήθηκε (έχουμε ανάγκη το τρίποντο του), βλασιος μάλλον δεν κάνει ακόμα, σλαφτσακης τίμιος, βουλγαροπουλος δεν τον είδαμε αλλά λόγω ύψους αξίζει να μείνει. Το θέμα ειναι ότι με μια με δύο αλλαγές ή ομάδα θα είναι πολύ καλή. Τέλος με γιανκοβιτσ τι γίνεται θα μας βόλευε αυτός κ όσο δεν κλείνει πέφτει κ η τιμή
ΥΓ. Αλλαγή γκαγκιτς έστω με σανικιτζε. Τον είδα στον πάγκο κ στεναχωρεθηκα που δεν τον απολαύσαμε αυτόν τον παίκτη

Nikolas

Ένα ματς έπαιξε η ομάδα, χωρίς μια βδομάδα προπόνησης όλοι μαζί, κι αμέσως αρχίζουμε να μιλάμε για αλλαγές. Ειλικρινά αδυνατώ να το καταλάβω αυτό.

Ariskdeneimaikala

Στην ρακέτα υπάρχει θέμα στην αθλητικότητα κ ο ταλτον ίσως να μην μας βγει. Κατά τα άλλα είπα ότι η ομάδα είναι πολύ καλή για πρώτο παιχνίδι (ούτε ένα φιλικό). Απλά αυτά βγάζουν μάτια.Ας δούμε σε έναν μήνα πως θα είμαστε. Απλά για την αθλητικοτητα είπα. Αν μπορούμε να πάρουμε κ τον γιανκοβιτσ θα είμαστε πολύ καλύτερα.

ChrisSiak

Οκ η έλλειψη αθλητικοτητας έχει σημειωθεί πολλές φορές για την ομαδα. Αν ήταν καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ σήμερα θα είχαμε χάσει αφού είχαμε καμία δεκαπενταριά ριμπ λιγότερα. Αντισταθμίζεται ως ένα σημείο με την σκληρότητα. Είμαστε ομάδα κανα δυο μέρες κ κάναμε δέκα λάθη λιγότερα. Τους ωθησαμε σε αρκετά λάθη. Για Ταλτον ας θυμηθούμε τι λέγαμε στην αρχή για Γουότερς. Το σουτ θα το βρει. Με νοιάζει να δίνει ασίστ κ να μην χάνει την μπάλα στα νταμπλ τιμ. Ε σήμερα τα έκανε κ τα δυο.

O_Betatzis

Όντως ο Τάλτον σήμερα θύμισε Ντομινίκ Γούοτερς με σαφώς καλύτερο χειρισμό μπάλας αλλά με κακές επιλογές στα σουτ και κατά συνέπεια αστοχία. Εγώ ξέρω ότι η ομάδα έκανε 1 από τις 8 νίκες που χρειάζεται και έδειξε ότι δε θα έχει προβλήματα φέτος. Δεν υπάρχει λόγως για αθλητικό ψηλό (που ξεκάθαρα χρειαζόμαστε) ούτε για Βλάντο (που θα ήταν καλή προσθήκη) γιατί απλά θα ξεφύγουμε από το βασικό και μοναδικό μας στόχο: Να συμμαζευτούν τα χρέη.

ChrisSiak

Συμφωνώ και επαυξάνω στο σχόλιο για τα χρέη. Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια στο πραγματικό πρόβλημα.

MrT

Mια χαρα παιχτης ειναι με τα οικονομικα δεδομενα που εχουμε , ξερει μπασκετ , εχει παθος να παιξει , θα βοηθησει.Ωραια θα ηταν να ειχαμε εναν αθλητικο ψηλο αλλα τι να κανουμε ,τουλαχιστο εχουμε τον ΣΛΑΦΤΣ που πορωνεται..

Ian 73

Ο Μποχωριδης εκτός από τους πόντους,7 ασίστ 7 ριμπαουντ 3 κλεψίματα μια τάπα.Κερασακι στην τούρτα το δείγμα μπασκετικής ευφυίας στην επιτηδες χαμένη βολή.Εβαλε αυτές που έπρεπε,έχασε αυτή που έπρεπε. 😁

Ian 73

Τωρα που μου το λες για το 63% ,υποθέτω ότι δεν κοπιασε για να τη χάσει 😁

timemaster

όμως δεν είναι απλό να αστοχήσεις σε βολή και να το κάνεις έτσι ώστε η μπάλα να πάει κοντά στους συμπαίχτες σου.

Corto Malteze

Είσαι εσωστρεφής!!

Nikolas

Σήμερα πάντως είχε 8/11. Σε ντέρμπι που κρίθηκε στην παράταση.

O_Betatzis

8/10 (80%) την τελευταία δεν είναι δίκαιο να την προσμετρήσουμε. Συνολικά είχαμε 21/33 που είναι 62% και ναι δεν είναι καθόλου καλό.

aka Θεούλης

Το καλό ειναι οτι απτις τελευταίες 7-8κρισιμες , χάσαμε μονο 1(ντραγκι).

Nikolas

Αυτό που δωρίσαμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας, μας το δώρισαν πίσω στο τέλος της παράτασης.
Μποχωρίδης ο καλύτερος της ομάδας. Τι να πω, στο πρώτο μέρος έδειχνε δαιμονισμένος.
Σλαφτσάκης σπουδαία καρδιά. Με πάθος και ενέργεια καλύπτει πάντα τις αδυναμίες του, γι΄αυτό και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ομάδας.
Φλιώνης καλό και Σακελλαρίου εκτός αγώνα τελείως.
Γκετσεβίτσιους, Μιλόσεβιτς, Ντραγκίσεβιτς (παρά την κοιλιά) και Γκάγκιτς, λίγο πολύ, ξέρουμε πως έχουν ποιότητα και όταν βρεθούν θα παίξουν πολύ καλύτερα.
Ο Τάλτον λίγα πράγματα, ας του δώσουμε όμως λίγο χρόνο.
Άφησα τελευταίο τον Μόρις και όχι τυχαία. Έδειξε πάθος, ικανότητα να διαβάσει φάσεις, έχει σχετικά καλό σουτ, πολύ καλύτερος στο drive. Θα μας κάνει να χαρούμε πολλές φορές φέτος.
Το κέρδος της ομάδας σήμερα, πέρα από τη νίκη, είναι ο Μόρις.
Μακριά από ατυχίες και δουλειά στις προπονήσεις είναι το μυστικό από εδώ και πέρα….

emperor73

Καλησπέρα κ από μένα… τεράστια, θεωρώ, νίκη…. κ όχι βέβαια γιατί είναι επι του συμπολίτη, αλλά γιατί η ομάδα δεν είχε πάνω απο 3-4 προπονήσεις με όλους τους παίχτες…. εγώ προσωπικά είδα περισσότερα απ’ όσα περίμενα, κ ήλπιζα….. ως συνήθως κάναμε φιλότιμη προσπάθεια να το χάσουμε το ματσάκι κ όπως πάντα στο τέλος ολα τα σουτ-προσευχές που έκαναν μπήκαν…. κ φυσικά, βολές, αυτή η μάστιγα…. τεσπά, καλή χρονιά να έχει η ομάδα, κ μεις μαζι της, κ ελπίζω προϊόντος του χρόνου η ομάδα να δένεται κ να παίξει καλύτερα

timemaster

Η φάση που μας έδωσε την νίκη και έκρινε τον αγώνα πιστεύω ήταν το κλέψιμο του Ντραγκίσεβιτς. Μέχρι να βάλει όμως και το καλάθι σε σλοου μόσιον όπως πήγε προς το καλάθι, με προσποίηση και περίεργο λευ απ με έκανε να κρατήσω την ανάσα μου.
Το ωραίο στατιστικό είναι πως με έναυσμα τις βολές του Λιθουανού στο τέλος της κανονικής διάρκειας είχαμε 10/12 ως το τέλος του αγώνα με την τελευταία μάλιστα να την χάνουμε επίτηδες.
Ο Σμιθ ήταν ο αστάθμητος παράγοντας του αγώνα που προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Έβαλε πολλά δύσκολα σουτ όμως κατά την άποψή μου το παιχνίδι θα μπορούσε να κριθεί νωρίτερα αν μαζεύαμε τα ριμπάουντ. Ενώ ένα σημείο που θα μπορούσε να αλλάξει τον αγώνα ήταν οι δύο προσπάθειες του Μποχωρίδη να κερδίσει νωρίς το πέμπτο φάουλ του Σαρικόπουλου και απέτυχε.
Μία νίκη ψυχολογίας και δύο βαθμών που όμως δε μας λέει κάτι για το μέλλον της ομάδος μιας και ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να είναι σε καλό επίπεδο.
Από τους παίχτες το Ντάλτον δε μου άρεσε που πήγε να το δει Σμιθ σε κάποιες φάσεις αλλά αν τις έβαζε θα μιλούσαμε τώρα για το πόσο σκόρερ είναι. Όμως αυτό που με φόβιζε σε αυτόν είναι στο κατέβασμα της μπάλας που είχε πολλά προβλήματα.
Ο Μόρις μου άρεσε πως έπαιρνε προσπάθειες και πως έκανε κινήσεις στην επίθεση αλλά αμυντικά δεν ήταν καλός ενώ περίμενα να βοηθήσει περισσότερο στα ριμπάουντ.
Ο Ντεαγκίσεβιτς είναι άλλου επιπέδου παίχτης όμως το πρόβλημα είναι ότι θέλουμε δίπλα του και ένα πιο αθλητικό τεσσάρι. Κάτι που με τον Σλαφτσάκη κάπως παλεύεται αλλά το δίδυμο Γκάγκιτς-Μιλόσεβιτς έχει πολλά προβλήματα.
Όσο για τον Λιθουανό σήμερα τα έσπασε από το τρίποντο με 2/7 αλλά πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει. Συν ότι επιτέλους έχουμε έναν παίχτη στην τελευταία επαναφορά για να κερδίσει το φάουλ και να είσαι σίγουρος ότι θα βάλει τις βολές.

Ziozio

Δεν καταλαβα πως σε φοβισε στο κατεβασμα μπαλας ο Ταλτον? Ηταν εξαιρετικος σε αυτο και ειδικα στην πιεση και στις παγιδες του παοκ δεν εκανε ουτε ενα λαθος ….αστοχος ηταν ο ανθρωπος σημερα ….Για Πρωτο ματς με ουτε ενα φιλικο ,σε ντερμπι για πλει μεικερ μια χαρα τα πηγε χωρις λαθη . Φαγωθηκατε σημερα ολοι με το Ταλτον …36!!!! λεπτα με μονο 2 λαθη η στατιστικη του!

timemaster

το ένα λάθος του ήταν στο κατέβασμα όπου έχασε την μπάλα από τον Τσοχλα και φάγαμε εύκολο καλάθι.
Και γενικά φάνηκε ακόμα και με έναν προσωπικό αντίπαλλο να δυσκολεύεται να περάσει την σέντρα χωρίς βοήθεια.
Τώρα για το άστοχος αυτό που με πήραξε περισσότερο δεν ήταν η αστοχία του αλλά οι επιλογές στα σουτ που έκανε. Πήρε δύσκολες προσωπικές φάσεις (όπως ο Σμιθ) και λογικά αστόχησε.

Subaris

Ε πρέπει σωνει και καλά να φάμε κάποιον ρε φίλε….δεν γίνεται αλλιώς.Και τι έγινε που είναι πρώτο ματς με 4 προπονήσεις? Λεπτομέρεια παλικάρι μου.

timemaster

μα δε φάγαμε κανέναν ούτε βγάλαμε ντουντούκες να διώξουμε παίχτες κ.λ.π.
Απλά από το πρώτο παιχνίδι φάνηκαν οι αδυναμίες που λέγαμε από το σκάουτινγκ των παιχτών.
ότι στους ψηλούς έχουμε παίχτες που ξέρουν πολλά κιλά μπάσκετ αλλά είναι δεινόσαυροι. Ότι στον άσσο έχουμε ένα κενό με τον Ντάλτον και τον Φλιώνη. Στο τέσσερα έχουμε τον Σλαφτσάκη που ενώ έχει πάθος δεν είναι για βασικός και για βασικό έχουμε έναν γερόλυκο που δεν αντέχει πολλά λεπτά. Ότι στο τρία θα πάμε σε αρκετά λεπτά με Μποχωρίδη κ.λ.π.
Όπως βλέπουμε τα θετικά για πρώτο ματς με έναν παίχτη που πήρε την επαναφορά για να πάει στην γραμμή των βολών και ξέραμε ότι θα έχουμε δύο πόντους, ότι θα έχουμε ομάδα που παλεύει κάθε φάση με πάθος. Ότι οι ψηλοί μας αν πάρουν την μπάλα ξέρουν να σκοράρουν. Ότι από το τρίποντο φέτος θα βγάλουμε διαδρόμους για Μποχωρίδη και Μόρις.
Και μέσα στη χρονιά πρέπει να κρύψουμε τα αρνητικά προσθέτοντας στο παιχνίδι μας περισσότερες αλληλοκαλύψεις και συνεργασίες.

Πάντως σε αυτό το ρόστερ ένας Γιανκοβιτς πιστεύω πως θα έκανε την ομάδα χειρότερη.
Αν έκανα μία προσθήκη ή αλλαγή θα ήταν στο 4 όμως ακόμα είναι νωρίς για τέτοιες σκέψεις.

Συμφωνω μαζί σου Timemaster,σχεδόν τα ίδια λέμε.Προσωπικα,δεν κράζω κανένα παίκτη ,ούτε πουλους μοίρασα.Κατευχαριστηθηκα τη νίκη!Προσεξα όμως κάνα δυο “θέματα”-που επιμένω στο ότι ήταν καιρό ,ΗΔΗ, γνωστά.Μπορεί να είναι και πολυ περισσότερα για ένα πιο έμπειρο μάτι…Μπορει να αποδειχτεί πως αυτες οι αστοχίες θα μας δώσουν επιτυχίες στο τέλος…Εγώ τα επισήμανα.Αυτο το σχόλιο προς υπεράσπιση σου και δική μου,συγνώμη δηλαδή.

Subaris

Στα φρύδια μου τα μείον χωρίς αντιλογο.Ειστε απλά μυρωδιες.Ετσι απλά ενημερώνω τους ενδιαφέροντες.

Subaris

Αποσμητικα χώρου AirWick!! Εξαφανίζει τις μυρωδιες!

dimisthessaloniki

Μου βγηκε η ψυχή παλι. Η ομάδα δείχνει φετος, οτι αν χάνει θα χανει με αιμα. Πολυ καλη εμφανιση. Ο μορις σε ενα μηνα θα ειναι απο τους καλυτερους ξενους στο πρωταθλημα. Οσο για τον ταλτον δε λεω με εκνεύρισε παρα πολυ αλλα ειναι πρώτο ματς. Εκανε το χειροτερο δυνατο του παιχνίδι αλλα και παλι είχε 6 ασιστ. Απλως πρεπει να μαθει οτι οταν δε τον θελει να σταματά τα σουτ. Μετα το 1 στα 6 κοψε ρε αδερφε. Το τριποντο του γκετσε ξυραφι. Ο ντραγκισεβιτς βαζει τοσο γλυκα το καλαθι και τοσο ευκολα. Ο σακελαριου να παιξει λιγο παραπάνω μπορει να βοηθησει πολυ.

GeorgeG

Μπράβο στην ομάδα μας. Ο Μποχωρίδης η νέα μας μεταγραφή.

Jose

Ωραίο παιχνίδι αν είσαι οπαδός πχ του Πανιωνίου και δε σε νοιάζει η νίκη. Δε θα κρίνω ούτε την ομάδα ούτε καποιο παίκτη. Τα παιχνίδια με παοκ είναι πάντα διαφορετικα. Η ομάδα θα φανεί μετά και το 2ο παιχνίδι με Ηρακλή, και λόγω συνοχής και λόγω τοπικών ντέρμπι. Χαίρομαι για το πάθος και το καθαρό μυαλό του Μποχωριδη.

JamesForrest

Καλή χρονιά να έχουμε χωρίς τραυματισμούς. Εκεί που πήγε το ματς ήταν καθαρή τύχη το ποιός θα κερδίσει.
(1) Φέτος πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από τα τελευταία χρόνια. Λίγη υπομονή να έχουμε στην αρχή και φέτος δεν θα χρειαστούμε αντι-υπερτασικά.
(2) Μποχωρίδης για MVP της αγωνιστικής. Μπράβο τον Γουίλ που τον κράτησε ή τέλος πάντων που δεν τον έχασε. Ο Γιάνκοβιτς δεν θα μπορούσε ούτε για πλάκα να μπει στα παπούτσια του.
(3) Η μόνη παραφωνία ήταν ο Τάλτον. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανέβει.
(4) Respect στον Μαργαρίτη. Αν και παίζει στον αιώνιο χαίρομαι να τον βλέπω! Παίκτης με ταλέντο, εμπειρία και ήθος.

experience
    Επρεπε να κάνουμε φάουλ στο τέλος για να μη δεχτούμε τρίποντο. Δεν το κάναμε και το πληρώσαμε. Στην παράταση το ματς κρίθηκε εν πολλοίς στο εντελώς αβίαστο λάθος του παοκ ενώ είχε τη μπάλα και ήταν και μπροστά το οποίο κατέληξε σε εύκολο καλάθι δικό μας. Το φάουλ ήταν φάουλ, μπορούσε και να μην το δώσει αλλά ήταν. Οπως σωστά λέει ο Ναιτ να το θυμόμαστε την επόμενη φορά που θα είναι αντίθετο το σφύριγμα. Δεν είδα όλο το ματς οπότε δεν έχω συνολική άποψη
stepap

Τι να πω;
Οι παίκτες που έχουμε είναι πολύ καλοί και ο στόχος φέτος είναι η τετράδα για μένα όπως έκανα κ πρόβλεψη.
Γιαυτό θα πω τα αρνητικά που είδα σήμερα. 1.Ο αγαπημένος μου Σουλης παραλίγο να χάσει το ματς από την υπερβολική χρησιμοποιήση του Ταλτον, ο οποίος καλό θα ήταν να μην σουτάρει τόσα πολλά δίποντα.
2.Η έλλειψη αθλητικότητας στους ψηλούς είναι φανερή και θα μας στοιχίσει με καλές ομαδες

Υγ. Νight το πουλέν που ο Διαμαντής σου απάντησε για το αν μπορεί να σταθεί στο Παρκέ για 15 λεπτά

Sam Vincent

Η δική μου απορία είναι αν μπορεί ο Μιλόσεβιτς να σταθεί στο παρκέ 15 λεπτά.

Kostaris16

.Πολυ καλο παιχνιδι για ομαδα που εχει βρεθει μια εβδομαδα. Πολυ καλος ο Νταγκισεβιτς ,τεχνιτης , αν χασει κανα κιλο ακομα καλυτερα. Μποχω ο ηγετης που μπορει να γινει.θετικος ο Μορις.

Corto Malteze

Δύο πράγματα εκτός αγωνιστικού. Πρώτον, πληρώνουμε ενοίκιο για να χαλάει κάθε τρεις και λίγο ο πίνακας; Και δεύτερον, ο εξαερισμός δούλευε; Γιατί έφερνε κάτι σε σάουνα η όλη φάση. Και αν δε δούλευε είναι ευθύνη της ΚΑΕ ή του γηπέδου; Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να φωνάζουμε και εμείς σιγα-σιγα. Τώρα επειδή Άρης είσαι και όλα είναι πιθανά, ελπίζω να μην είναι μέσα σε καμιά σύμβαση να επιδιορθώνουμε εμείς τον πίνακα ή τον εξαερισμό.

Corto Malteze

Όλα αυτά όμως είναι δυσφήμηση, διαφυγόντα κέρδη κλπ…(και ένας δικηγόρος είμαι σίγουρος οτι θα μπορεί να προσθέσει και άλλα). Ας το κοιτάξουν εκεί στην ΚΑΕ και ειδικά το αφεντικό που είναι και του επαγγέλματος.

O_Betatzis

Είχε βλάβη ο κλιματισμός και δεν δούλευε.

Sam Vincent

Πριν 10 μέρες είμασταν στο πουθενά . Είμαι ικανοποιημένος αρχικά που έχουμε ομάδα που παίζει μπάσκετ ,αυτό με την πορτοκαλί μπάλα και το καλάθι . Η νίκη θα πρέπει να μας αφήνει κάτι παραπάνω από χαρούμενος και αισιόδοξους για το μέλλον . Νομίζω πως ο Σμίθ δεν μπορεί να ξανακάνει τέτοιο παιχνίδι βάζοντας πάνω από πέντε ασφυκτικά κρεμάμενα σούτ . Αγωνιστικά ,Λευτέρης να τον πιεις στο ποτήρι ,Διαμαντοκούμπο , ποιοτικός Ντράγκι , υποσχόμενος Μόρις , Γκέτσε που θα βοηθήσει σίγουρα . Μάλλον ανέτοιμος Γκάγκιτς που όμως ξέρει το τόπι . Ο Τάλτον δημιουργούσε εύκολα , καλά σουτ για τον εαυτό του αλλά δεν τα έβαζε .Πιστευω πως στην πορεία θα τα βάλει . Ελπιδοφόρο πως πάσαρε 6 ασ. και δυσοίωνο πως στην άμυνα μπάζει (μάλλον το ξέραμε) . Ο Μιλό μάλλον δεν θα την παίξει καλά την θέση αλλά με καλό Διαμαντή θα τα μπαλώσουμε . Το γεγονός όμως πως αντικατέστησε τον χειρότερο Αμερικάνο στην ιστορία μας θα τον κρατήσει στον αφρό. Οπως βλέπω με προβλήματα το 4 έτσι βλέπω και το 1 καθώς και στο παιχνίδι πάνω από το καλάθι και τα ριμπς . Τέτοια όμως προβλήματα υποθέτω έχουν όλες οι μικρομεσαίες ομάδες που δεν έχουν την ποιότητα μας στους πλάγιους και στους ψηλούς . Το παιχνίδι ,εκεί που έφτασε μας το χάρισε ο καλός άνθρωπος που έδωσε την μπάλα στον Ντράγκυ για να βάλει το λευ απ και ο ρεφ που έστειλε αρκετά εύκολα τον Λευτεράκη στις βολές .Τους ευχαριστούμε αν και θα μπορούσαμε εύκολα να πάρουμε το ματς ποιο πριν .Τέλος ,ζηλεύω τον συμπολίτη αφόρητα που ο Μαργαρίτης παίζει γι αυτόν . Σαν παίκτη και σαν χαρακτήρα .

JamesForrest

Ο οποίος χειρότερος Αμερικανός της ιστορίας μας, βρήκε συμβόλαιο στο Ρέθυμνο!! Ειλικρινά απορώ τι του βρίσκουν…

Sam Vincent

Μάλλον καλή τιμή .

kaptsik

Ο Χάρις θα μάζευε περισσότερα ριμπάουντ σήμερα.

Sam Vincent

Ισως . Ισως όμως έτρωγε περισσότερα στην άμυνα ,περισσότερα λάθη ,περισσότερες κουλαμάρες κτλ . Στο σύνολο της χρονιάς ακόμα και ο …κουρασμένος Μιλό. θα είναι καλύτερος .

kaptsik

Γενικά τον προτιμώ τον Μιλόσεβιτς. Πιο ολοκληρωμενος. Ωστόσο τίθεται και θέμα χημείας. Δίπλα στον καλό ριμπάουντερ Μάγκι η ικανότητα του Χάρις δε φαινόταν τόσο πολύ. Εκεί ήθελες παικτη με ευχαριστία στο σκοράρισμα. Δίπλα στο Γκαγκιτς και τον Ντραγκι χρειάζεσαι ένα καλό ριμπάουντερ.

Sam Vincent

Δεν τον άντεχα τον Ραμόν από πέρσι φίλε . Έχω γράψει πως ο Μιλό είναι μεγάλος και οι δυνατότητες του πλεον δεν είναι ψηλές. Σίγουρα ,ιδανικά θα θέλαμε έναν αθλητικό με καλό ριμπάουντ 4ρι. Αυτό όμως σίγουρα δεν είναι ούτε ο Ραμόν . Ο Ουίγκινς του συμπολίτη θα μπορούσε να είναι ένας τέτοιος και χτες μας έκανε ζημιά . Φέτος στο 4 ελπίζω να τα μπαλώσουμε με το ανέβασμα του Διαμαντή που μπορεί να προσφέρει με ασφάλεια ,σε κάθε ματς , άμυνα ,κλεψίματα ,ασιστ ,πάθος ταχύτητα και τρανζίσιον παιχνίδι . Αν βάζει και μερικά μπροστά θα είναι τέλεια .

Dom

Το καλό με τη σημερινή νίκη είναι ότι αποκτούμε ηρεμία που τη χρειαζόμαστε εν μέσω μονταρισματος. Γιατί κακα τα ψέματα εάν χαναμε, θα υπήρχε γκρίνια και πίεση, πολύ κακώς βέβαια, αλλά θα υπήρχε. Ο μποχωριδης είχε πολύ πάθος σήμερα, προφανώς για να δείξει στον κόσμο ότι παραμένει πιστός στην ομάδα ,παρόλο αυτά που συνέβησαν. Πάντως το ντέρμπι το έκρινε αυτός στο τέλος και μπράβο του. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα, ο ντραγκι ξέρει πολύ μπάσκετ, ο Μόρρις μου άρεσε,ο γκετσε θα είναι εγγυηση. Ο ταλτον πήρε κάποιες τραβηγμένες προσπάθειες, αλλά το κανε από πάθος και θέληση, δεν με ανησυχει, στην συνέχεια θα είναι πιο σοβαρος. Τα λάθη που έκανε στο κατέβασμα ήταν από κούραση, γιατί τραυματίστηκε ο φλιωνης και ξαναμπήκε αμέσως, δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί. Οσο για την διαιτησία, δε νομίζω ότι μας ευνόησαν κιόλας, τα φάουλ και οι βολές που είχαμε ήταν γιατί παίζαμε πολύ μες το καλάθι. Ο μποχωριδης, ο Μόρρις έκαναν συνέχεια μπούκες, οι Σέρβοι έχουν πολύ παιχνίδι ρακετας. Για να μην πούμε για το φάουλ στον ντραγκι στα τελευταία δευτερόλεπτα που το έπνιξαν και μπορούσε να κρίνει το παιχνίδι..

O_Betatzis

Εμένα πάλι με ανησυχεί ο Τάλτον. Θέλω να πιστεύω ότι ο Σουλίνιο θα τον βαλει σε ένα καλούπι. Γιατί δεν είναι ότι γενικά σουτάρει με 70% και σήμερα κάτι έτυχε. Ας μείνει στην οργάνωση, λιγότερα σουτ και ας δίνει ασιστ στον Γκετσεβίτσιους.

Ian 73

Οι γιουγκοσλαβοι τον καιρό της πάλαι ποτέ ενωμένης χώρας τους έλεγαν “δε χάνουμε ποτε βολές και πέναλτι “.Στον Άρη έχουμε το αντίθετο ρητό.

Σήμερα νικήσαμε κι είμαστε χαρούμενοι.Ομως αν χάναμε ,θα ζητούσαμε τ κεφάλι του Ταλτον σε ντορβά.Ελπιζω να μεταμορφωθεί άμεσα προς το καλύτερο,γιατί όντως φαίνεται πως κρατά τη μπάλα παραπάνω κι από σουτ είναι …φωνάρα.Πόσο ωραίο θα ήταν να μην προβληματιζομασταν καθόλου στον άσο ,βρε παιδί μου!Τεσπά,ας πάρει τον χρόνο του και βλέπουμε.Επισημαινω νωρίς πως οι γκαραντι στραβες στα οικονομικά μιας ομάδας,γίνονται με τις αλλαγές παικτων μεσούσης της περιόδου…
Ψηλοί:Την ευκολία στο σκοραρισμα που έχει ο Ντραγκι,είχα να τη δω από τον Βεζε.Σε μια φάση μαλιστα αφηνε τη μπάλα στο καλαθι και κοιτούσε αλλού!
Ομως δεν ξέρω πόσα περισσότερα ριμπάουντ πήραν οι αντίπαλοι.Αυτο είναι πρόβλημα αφού το είχε επισημάνει από πριν το ματς κι ο Σουλης.Ισως έγινε λάθος που έμεινε το πουλεν μου κι οχι ο Λι.Εμπασει περιπτώσει ένας …αθλητικός😁ψηλουλης χρειάζεται.Εκεινος ας πούμε,που ήταν πιο πάνω στη λίστα από τον Λι,που τον θέλαμε κι ας κάναμε την υπέρβαση στ μπάτζετ,επειδή ήταν ακριβός.Ας σταματήσει ο Γουίλ να κυνηγά τον Γιάνκοβιτς κι ας κοιτάξουν μια τέτοια περίπτωση να έρθει.Θα το χαλαλισω το πουλεν μου!

Πρώην συνπουλενικέ, και για ποιο λόγο θέλουμε μεταγραφή? Για να ανέβουμε 1-2 θέσεις στην τελική κατάταξη; Μπασκετάκι θα χαρούμε λογικά φέτος, η παραμονή δε φαίνεται δύσκολη. Αρα…

Πηγες με τον Σαμ στα πουλεν φέτος,Μπετατζη!
Αν τον ρωτήσεις όμως για την παραμονή θα σου απαντήσει επιφυλακτικά.Κι εγώ έτσι, θέλω να το ξεκαθαρίσουμε νωρίς το συγκεκριμένο,γιατί δύο χρόνια το γιαούρτι πια έμαθα να το τρώω πολύ κρύο (από το φύσημα).Που σημαίνει,πως άλλα ματς που ο Άρης θα είναι μείον 9 ριμπάουντ ( στα 45′ λεπτά,στην κανονική διάρκεια νομίζω είμασταν πιο πολλά πισω ),θα τα χάσει.Κι όταν ο αντίπαλος θα έχει ψηλούς πιο νέους από Ζήση και Μαργαρίτη και ίσως και καλύτερους σε ποιότητα από αυτους…Ο Ντραγκι ναι,είναι παικτουρα (ξέρει να κερδίζει φάουλ,σκοράρει με άνεση,άμυνα παίζει συμπαθητικά)αλλά υστερεί σε φυσική κατάσταση, πρέπει απαραίτητα να μπει σε διατροφή.Θα πρόσεξες που τον έβαζε ο Σούλης όταν έμπαινε κι ο Σαρικοπουλος.Θα δυσκολευτεί με πιο γρήγορους αντιπαλους.Ο Μιλόσεβιτς για κάποιο λόγο φαίνεται σκασμένος,δείχνει να κουράζεται εύκολα .Ο Γκαγκιτς περισσεύει,μοιάζει με τον Ντραγκι σε πιο “μαζεμένη” εκδοχή.Αν στη θέση του πουλεν μου είχαμε έναν άλλον ,με τα χαρακτηριστικά του Λι δηλαδή….πάλι κατά θα βρίσκαμε να μας πείραζε😉 αλλά δεν θα ήταν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα.Κι όταν λέω να μας πείραζε,να μην ανησυχούσαμε παραπάνω απ’ότι χρειάζεται.Δεν τα ανακαλύπτω τώρα,είναι πράγματα που ειπώθηκαν μέσα στο καλοκαίρι εδω.Αλλα ελπίζαμε πως κάνουμε λάθος.Ενας κρεμανταλας θα έδινε άλλον αέρα στο σύνολο.Αν μπορεί να βρεθεί τέτοιος παίκτης και να μην δημιουργηθεί παράλληλα καμία ανωμαλία στο οικονομικό,εγώ θα τον ήθελα.Το 3αρι ας πούμε,που μας φόβιζε εξίσου,μοιάζει να μπορεί να μπαλωθει επιτυχως .Στους ψηλούς προβλέπω(άποψη μου)την αχιλεια πτέρνα μας.

Καπτεν ο ψηλός που λες πήγε Ιταλία με μηνιαίο συμβόλαιο, αν δεν τον κρατήσουν ίσως ξαναδούμε την περίπτωση του. Ωστόσο θα έχουμε σχηματίσει γνώμη και για τον Γκαγκιτς που εμένα μου φάνηκε καλός αμυντικά και με περιορισμένο ρεπερτόριο επιθετικά.
Θα δούμε κ πόσο σοβαρό πρόβλημα είναι και το θέμα των ριμπάουντ τα οποία είναι ομαδική υπόθεση εκτός από τα αθλητικά προσόντα που χρειάζονται.

Ναι,το θυμήθηκα τώρα που το λες, ευχαριστώ stepap!
Εννοείται.Πιστωση χρόνου απαραίτητα.Τα ριμπάουντ τα εφερα ως ενδεικτικό παράδειγμα.Για να τονίσω αυτό που υποστηρίζω για τη φροντ λάιν μας.Σημερα βγήκε,την Τετάρτη μπορεί πάλι,ποιος ξέρει… Θυμίζειι αρκετα πάντως η φάση τη νίκη με Γιαννάκη επι του Παοκ στο κύπελλο,πρώτο ματς χρονιάς(Μπένσον vs Καρρά,π.χ.)!Η νίκη κι ο έρωτας μπορουν να τυφλωσουν!

Subaris

Σε ένα και μοναδικό ματς,με 4 προπονήσεις,χωρίς κλιματιστικό,χωρίς να ξέρεις το who is who, εγώ ανάλυση δεν κάνω για κανέναν και για τίποτα.Ενα μεγάλο μπράβο μόνο για τις αντοχές και την ψυχή που έδειξαν ιδίως για τους παραπάνω λόγους που ανέφερα.Μπραβο ,μπράβο ,μπράβο!

stepap

Sub εμένα με προβλημάτισε το μυαλό του Ταλτον γιατί ενώ είναι στην ομάδα περίπου 20 μέρες οι επιλογές του ήταν χειρότερες από όλους τους άλλους. Τον χρειαζόμαστε τον καλό Ταλτον για να απειλεί από το τρίποντο μιας και στα δίποντα δεν έχει καλά ποσοστά.
Αν δεν αλλάξει τρόπο παιχνιδιού θα έχουμε πρόβλημα. Θα του δωθει χρόνος να μας δείξει αν μπορεί να γίνει χρήσιμος.

Υγ. Ο Σακελλαρίου μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς πλευ μέικερ;

Subaris

Εμενα καθολου.6 ασιστ μοιρασε.Θελησε να παρει και πανω του λιγακι απο το φως σαν πρωτο ματς και εκανε καποιες τραβηγμενες ισως και αναγκαστικα οπως ειπε και ο night πιο πανω, επιλογες.Οπως ειπα.Ειναι απελπιστικά πολυ νωρις να κρινω τον καθενα.Ακομη και τον Λευτερη.Ο Σακελλαριου δεν μου ειναι συμπαθης γενικα αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα τον κρινω και αγωνιστικά για αυτο.Θεωρω πως ναι,μπορει να το κανει αξιοπρεπως,αλλα και παλι επειδη δεν εχω ακομη ιδεα για το ποιοι ειμαστε,επιφυλασσομαι.

stepap

Sub ένας μυαλομενος παίκτης σταματάει να σούταρει αν δεν είναι σε καλή μέρα….. Ο Ταλτον δεν έδειξε χθες αυτό το στοιχείο.
Θεωρώ όμως οτι ο Σουλης θα τον βάλει σε ένα καλούπι και παίκτης θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια με τα σουτ του από μακρινή απόσταση

Dom

Υπάρχει κι η άλλη άποψη σ’ αυτό που λέει ότι ο σουτέρ πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση κι ας χάνει κάποια σουτ. Όλα είναι θέμα ισορροπίας βέβαια κι εγώ ελπίζω ότι ο Σούλης θα τον βοηθήσει να την βρει..

einai_trellos_o_italos

Χαχα! Σωστός είσαι φιλε Subaris για το κλιματιστικό!! Εγώ βέβαια τη γούσταρα αυτή την αφορητη ζέστη! Με ταξιδεψε στα παλιά. Αν υπήρχε και το συνεφο καπνού, θα λεγες πως σε λιγο θα ξεπροβάλουν ο Θεός κι ο Δράκος με σορτσάκια…

kaptsik

Λίγο πολύ με κάλυψαν οι φίλοι που μίλησαν παραπάνω. Να υπογραμμίσω ότι:
1. παίχτηκε πιο ελκυστικό μπάσκετ από πέρσι
2. όταν έκανε κίνησημε τη μπάλα ο Μποχωρίδης τη μπάλα περίμεναν ο Γκέτσε και ο Ντραγκι κι όχι ο Νταλό με το Μαγκί…
3. οι παίκτες μας είναι λιγότερο αθλητικοί από πέρσυ, αλλά περισσότερο έμπειροι και υψηλού επιπέδου που σημαίνει ότι με το χρόνο η βελτίωση θα είναι σίγουρη.

Sam Vincent

Είδα φωτο τον Γουιλ δίπλα στον Αρβανίτη .Ξέρει κανείς αν το έκλεισαν το ραντεβού ?

Bilias6

Σημερα πηρε ακομα ενα παρασημο ο Γουιλ. Εβγαλαν οι διπλα ανακοινωση για την πενηνταρισια διαιτησια. Το παιζουν αδικημενοι τα πουλακια μου. Με τις υγειες τους.

Bilias6

χαχαχα ξερεις ναιτ ηθελα να τους παρουμε με 20 διαφορα και μπορουσαμε αν βαζαμε τις βολες και αν δεν εκανε το παιχνιδι της ζωης του ο αλλος, αλλα τελικα ετσι οπως ηρθε η νικη το γουσταρα περισσοτερο. Ελπιζω μονο να δω την ιδια αντιμετωπιση και με τις αλλες ομαδες.

spire

Ευτυχώς νίκη και ηρεμία. Έπρεπε να καθαρίσει νωρίτερα.
Ναιτ δε κατάλαβα το φωνάζει ο παοκ και με το δίκιο του. Φάουλ ήταν, χαζό και εύκολο. Να φωνάξει γιατί;

stepap

Σωστά ήταν φάουλ καθαρό. Το μόνο που είδα εγώ ήταν ότι το σφύριξε ο Διαιτητής με καθυστέρηση και χάθηκε χρόνος για τον ΠΑΟΚ.

Αυτό που ζητάς,μακάρι να γίνει,αλλά ακούγεται ουτοπικό.Eπισης μιας που πλέον θα υπάρχει και το…var (2 φορές χρησιμοποιήθηκε σήμερα)θα δώσει νέα διάσταση στη γκρίνια.

spire

Οκ λες για το σύνολο. Δεν το είδα όλο για να έχω άποψη αν ήταν ή δεν ήταν σφαγή, αλλά σίγουρα τα νούμερα είναι υπέρ μας.

Για το αν είναι αντιαθλητικό όμως ενα φάουλ,ναι κι αυτό έγινε δύο φορές σήμερα.Στη γκρινιαρικη ανακοίνωση τους οι χαμένοι χτες ,στεκονται και σε αυτό.

Trif-3

Άσχετο, αλλά το φύγε βασιλακοπουλε πρέπει να το λέμε ούτως ή άλλως … Όσοι αγαπάμε έστω κ λιγο το άθλημα… Έχεις δίκαιο παντως

the god of war

Επιτέλους ανάσταση !Πολύ μεγάλη νίκη συγχαρητήρια σε όλους .Άν αυτή η ομάδα δέσει και την στηρίξουμε θα δούμε ωραία πράγματα φέτος.
Μεγάλη η χαρά σήμερα .

I hate mornings

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αυτή τη φορά βρέθηκε στον πάγκο του Άρη, βλέποντας την ομάδα του να φτάνει στη νίκη.

Η αρχή όμως στα όσα είχε να πει έγινε από τη γεμάτη κερκίδα: “Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Άρη για την προσέλευσή τους και την βοήθειά τους, την ενέργεια που έδωσαν στον κόσμο. Πριν τον αγώνα, θα έλεγα ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε παιχνίδι 45 λεπτών, γιατί δεν είμαστε έτοιμοι για τόσο σκληρό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, γιατί μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, στηρίχθηκε στους Μαργαρίτη-Τσόχλα και ανέβηκε πολύ ο Σμιθ, ο οποίος επίσης μας προκάλεσε πρόβλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί υπερέβαλαν εαυτούς. Ο Τάλτον έπαθε δύο κράμπες, συνέχισε το παιχνίδι… Η νίκη είναι το επιστέγασμα και πιστεύω ότι αν ενισχυθεί η προσπάθειά μας θα φτάσουμε σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε, μια ανταγωνιστική ομάδα».

stepap

Δύο κράμπες αλλά δεν τον έβγαζε με τίποτα απόψε… Χεχεχε

Καλησπέρα κι από μένα παίδες, μετά από μηνες…

Μποχώ κορυφαίος. Μου άρεσαν πολύ οι “ιτς” αν και μόνο ο Ντράγκι φάνηκε χθες. Οι Γιούγκοι ξέρουν μπάσκετ από τα γενοφάσκια τους.

Δεν θα κρίνω Τάλτον από ένα ματς. Μόρις αθλητικότατος και ελπιδοφόρος. Γκετσεβίτσιους θέλει παιχνίδια. Θα μας δώσει πολλά.

Προσωπικά, δεν μου άρεσε ο Σούλης χθες. Ντεφορμέ. Έπρεπε να παίξει με τους ψηλούς, όπως στο 1ο ημίχρονο. Αντ αυτού, ο Φλεβαράκης τον παρέσυρε σε κοντά και γρήγορα σχήματα και κάπως έτσι πέσαμε στη φοβερή μέρα του πατέρα του καπιταλισμού.

Αν συνεχίζαμε να ταΐζουμε τη ρακέτα και στο 2ο ημίχρονο, το ματς θα χε τελειώσει με 20 πόντους.

Καλή μας χρονιά και καλή επιτυχία στο κύπελλο!

haod

Μεγάλη νίκη η χτεσινή για την ψυχολογία της ομάδας. Μετά απο χρόνια διακρίνω ταλέντο στην ομαδα. Βέβαια έχει ανορθογραφιες η στελέχωση κυρίως στους φίλους, τα 5αρια μας στερούνται αθλητικοτητας και με την ταυτόχρονξ απουσία αθλητικού 4αριου το πρόβλημα μεγενθυνεται. Ο ντραγκισεβιτς ξεχωρίζει, χρόνια έχουμε να δούμε ψηλό ταλαντούχο. Ελπίζω ο σουλης να δουλέψει και τους πιτσιρικάδες της ομάδας ώστε από του χρόνου να έχουν πιο ενεργό ρόλο.

Vinok

Νομίζω οτι μετα την επικείμενη συμφωνία με γιανκοβιτς τα πραγματα θα βελτιωθουν ακομη περισσοτερο !
Το χτεσινο ηταν παντως μια καλη αρχη κ τίποτα αλλο…
Ομαδα χωρις προετοιμασια κ παιχτες οι οποιοι γνωριστηκαν αγωνιστικα μεχρι κ λιγες ωρες πριν το παιχνιδι δεν μπορει να κριθει ουτε προς το καλο ούτε προς το κακο..
Ολα.θα φανουν στα παιχνιδια που δεν υπαρχει κινητρο γιατι με παοκ ηρακλη ξερεις απο πριν τι να περιμένεις, στα θεωρητικά βατα θα δειξουμε τις δυναμεις μας.ισωσ να ηταν καλο πού ξεκινησε με δυο τοπικα ντέρμπι το προγραμμα..

καπετάν Κανένας

Ξέρεις κάτι για Γιάνκοβιτς, φίλε Vinok;Πες μας ρε συ.!
Πάντως νομίζω πως με τέτοιο Λευτέρη και τέτοιο-και καλυτερο-Μορις,περισσεύει.Εκτος κι αν έρθει για να βοηθά κάποια λεπτά στο 4,που σε αυτή την περίπτωση προτιμότερο θα ήταν ένας πιο φτηνός και πιο αφροαμερικανοψηλολιγνος.

vaggelaris

Το ματς δε το είδα αλλά όλοι λένε για την έλλειψη αθλητικοτητας που έχουμε στους ψηλούς. Ο χρόνος θα δείξει πόσο θα μας στοιχίσει κ πόσο θα μπορέσουμε να το κρύβουμε μέσα στα παιχνίδια. Όσο για τον ταλτον ας του δώσουμε λίγο χρόνο…

Jim Patras

To έχει απόψε σε επανάληψη στην ΕΡΤsports,23:00

Jiorgy

Εγώ είδα τον αγώνα σήμερα… Τα έχετε πει όλα! Αυτό που κρατάω εκτός από την πολύτιμη νίκη είναι ότι φαίνεται πως δεν θα χρειαστούμε κολλύρια φέτος. Η ομάδα δείχνει να παίζει καλά, με πάθος (οκ ντέρμπι ήταν αλλά σου δίνουν ελπίδες) κ υπάρχουν εκείνες οι μονάδες που ξέρουν μπάσκετ κ το αποδεικνύουν. Σαν γενική παρατήρηση με εκνεύρισαν οι χαμένες βολές… Εξάσκηση, παιδιά!!! Ναι, κ εμένα ο Τάλτον μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Νομίζω όπως είπε κ κάποιος φίλος παραπάνω έχει έναν ενδιαφέροντα τρόπο να φτιάχνει φάση για τον εαυτό του που αν του βγουν τα σουτ από τα 5 μέτρα (δεν ξέρω αν το’χει γενικά) θα κάνει ζημιές. Αν όχι, θα κάνει ζημιά σε εμάς. Τον Μιλόσεβιτς περίμενα καλύτερο. Ο Ντραγκίσεβιτς μου άρεσε πάρα πολύ. Για να μην αρχίσω να λέω για όλους, θα πω μόνο ότι ο Μποχωρίδης ήταν ηγέτης. Αυτό που ψάχναμε κ είναι κ δικό μας παιδί. Έδειξε ότι αισθάνεται πιο άνετα με τους φετινούς συμπαίκτες του, που ευτυχώς καμία σχέση δεν έχουν με τους περσινούς (έργο Γουίλ χριτς χρατς) κ για έναν τέτοιο Μποχω πρέπει του χρόνου να κάνουμε πραγματική υπέρβαση. Η ομάδα δεν είναι για πέσιμο. Ας κρατήσουμε τα οικονομικά σφιχτά κ υπό έλεγχο, μήπως τελικά δούμε καλύτερες μέρες για την πολύπαθη καψούρα μας!

O Μποχωριδης μακάρι να συνεχίσει έτσι.Αν το κάνει,θα πάμε καλά.Αλλα το παρελθόν δείχνει πως κάνει κάνα δυο τέτοια ματς και μετά παραπαίει.Μακαρι να το αφήσει πίσω του!
Όσο για τον Ταλτον…Ήταν στα Τρίκαλα όταν έπεφταν ρίχνοντας μαζί τους και τον Κόροιβο;Δεν υποννοω κάτι για τη γνωστή ιστορία.Ρωτω γιατί είχα δει τα τελευταία ματς εκείνης της ομάδας και μου είχε κάνει εντύπωση ένας παίκτης με το κούρεμα του δικού μας!( Χολαργό δεν πολυειδα πέρσι)Αν είναι ο Ταλτον εκείνος, τότε πρόκειται όντως για έναν παίκτη που θέλει πολύ την μπάλα.Κι είναι στοίχημα πως θα δούλεψει με χαρακτήρες όπως ο Γκετσε κ ο Ντραγκι.Σε εκείνα τα Τρίκαλα έπαιζε κι ο Σλάφτς,σωστά;

Θενκς.Δεν ήταν από την αρχή νομίζω,αλλά τον πήραν προς το τέλος .

Dr Nimbelugen

Μεγάλη επιτυχία και καλώς ήρθε έτσι(τυχόν θριαμβευτική επικράτηση όπως μας ξέρω σαν φιλάθλους θα μας έκανε μέχρι και κούπες Ευρωλίγκας να φαντασιωνόμασταν μετά απο 20 μήνες..).Υπάρχει μπασκετικό iq και προσωπικά το προτιμώ με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την αθλητικότητα.Καλαθόσφαιρα είναι και όχι στίβος…Λατρεύω τον σκεμπέ του Ντραγκίσεβιτς και τον προτιμώ από το άλμα στο Θεό πχ του Γουίγκινς(αλήθεια οι παλιοσειρές θυμούνται τον Σακέτι να παίζει?).Ο συνδυασμός θα ήταν ιδανικός αλλά ανάμεσα στα δύο,σόρρυ επιλέγω την μπασκετική ευφυΐα και την γνώση των βασικών.Για το θέμα των αλλαγών νομίζω είναι πολύ νωρίς και άδικο να κρίνουμε ομάδα συνολικά και ατομικά παίκτες πχ μεθαύριο παίζει ο Τάλτον να σου μπουμπουνίσει ένα από τα 8 μ. και να πάρεις τρελό διπλό σε Πάτρα ή Περιστέρι( αυτόματα αλάνι,άναρχος και ήρωας ).Οικονομικά αν σου κάνει τη δουλειά για την οποία τον πήρες είσαι ΟΚ.Μη χάνουμε το δάσος κοιτάζοντας το δέντρο.Φέτος να παίξουμε λίγο ορθολογικό και αρεστό μπάσκετ και το κύριο είναι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ.

Α ρε δόκτωρα, τι μου θύμισες με τον Σακέτι!! Τω καιρώ εκείνω, λογω της δουλειάς του πατέρα μου, φτάναν στα χέρια μου αρκετά τεύχη του Giganti del basket (άραγε υπάρχει ακόμη; ξέρει κανείς;).Ο Σακέτι ήταν πραγματικό είδωλο. Μυστακοφόρος και θηριώδεις!!! Στον ημιτελικό με τη Βαρέζε μου χε κάνει φοβερή εντύπωση πως στις διατάσεις του ζεστάματος έκανε σπαγγάτο που θα κανε την Κομανέντσι να κοκκινίζει!
Βέβαια αυτό που μου μεινε στη μνήμη από κεινο το ματς, ήταν το ευρηματικό σύνθημα:
ΑΡΗ Σ’ ΑΓΑΠΩ,
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ,
ΙΤΑΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ,
ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟ Π..ΑΡΙ! (Sorry για τα γαλλικά Night)
(Στον ρυθμό του “ΑΡΗ Σ’ ΑΓΑΠΩ, ΑΡΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ, …)
Τι ωραία χρόνια! Θα ξανάρθουν άραγε;

ΥΓ Το σύνθημα θα το βαζα κουΐζ, αλλά ψηλιάζομαι πως εδώ μέσα είμαστε πολλοί μεταξύ 40 και 50, οπότε θα το βρίσκατε χαλαρά…

Trif-3

Χαίρετε. Τέσσερα πράγματα και για το ντέρμπι και από μένα πολύ σύντομα
1. Μποχωριδης ηγετης. Κ αν ανέβει ο ταλτον θα φανεί περισσότερο.
2. Μόρις μεγάλη παιχτουρα.
3.μπραβο το σανικιτζε, δεν του το ΧΑ
4. Μποχωριδης ηγετης
ΥΓ μπόνους. Όταν κλείσαμε Μαρκόπουλο χαρηκα. Αν μου έλεγε κάποιος όμως ότι θα έχουμε αυτό το υλικό θα προτιμούσα άλλον. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον κοουτς, καθαρά μπασκετικά σκεπτόμενος.
ΥΓ ήταν τυχεροί που παίξαμε πρώτη αγωνιστική..