Σε βλέπω κύριε Τολιόπουλε, ναι, σε βλέπω

4 Παράγοντες

TeamOffEffDefEffPACEeFG%TOV%OREB%FT%
Aris122.0101.766.147.410.243.222.1
Lavrio110.6132.766.151.022.137.563.3
  • Τι να πει κανείς για τον Τολιόπουλο; Σε αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε. Ξεκόλλησε την ομάδα και στο πρώτο , αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο και ουσιαστικά κέρδισε το παιχνίδι σήμερα.
  • Είχα αναφέρει πως το Λαύριο είναι η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και φάνηκε και σήμερα , γιατί κακά τα ψέμματα , αν το 4/28 ( αν εξαιρέσουμε το 7/7 στο τέλος ) που είχαμε στα τρίποντα , ήταν κοντά στους μέσους όρους μας , θα είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από πολύ νωρίς.
  • Πως να χάσεις εντός έδρας με 19 επιθετικά ριμπάουντ;
  • 31 βολές το Λαύριο. Εκτός έδρας . Ευτυχώς ήταν άστοχοι ( 20/31 )
  • Double – Double ξανά ο Μαγκί. Τεράστιος και τόσο απαραίτητος .
  • Καταπληκτική ατμόσφαιρα σήμερα. Κάτι τέτοια κάνουμε και του χρόνου θα πει ο Ντίξον και ο Λαμπ , πως ήρθαν για να παίξουν για αυτόν τον κόσμο ( λέω εγώ τώρα… )
85 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kostaris16

ει ωπ ει ωπ φυγαμε για πλει οφ . τολιοπουλε αρχοντα παρ τους τα υπαρχοντα.

Pontios-Superas

Τολιο πουλεν για παντα στο παλε!!!!!!!!!

Ziozio

Πιο πολυ απ’ολα γουσταρα με τις ακαδημιες απο τα Τρίκαλα, τα παιδιά πραγματικα το καραευχαριστηθηκαν, φωναζαν πηδουσαν, πηραν καλη γευση απο τον ναο του Ευρωπαϊκού μπασκετ!

Pontios-Superas

αρειανη γαλουχηση, ποια αλλη ομαδα εχει τετοιο λαο παιζοντας με καποιο λαυριο, μπερτομεου δες τι χανεις

Sam Vincent

Kill Bill (των φτωχών) !!!

Sam Vincent

Pistol Bill !!!

Sam Vincent

Pastel Bill !!!

Sam Vincent

Billy the Kid !!!

Sam Vincent

Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο …Τολιός τον Αύγουστο

aka Θεούλης

Pay the Bill
και άμα συνεχίσει έτσι, θα είναι εύκολα
ill Bill (αρρώστιααα)

einai_trellos_o_italos

Bill Gate(s)3!!

timemaster

Την μεγάλη διαφορά σήμερα την έκανε ο Τολιόπουλος με 5/9 τρίποντα.
Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιθετική επίδοση παίχτη μας για φέτος.
Γενικά όμως η ομάδα επιθετικά ήταν πολύ καλή ακόμα και που ήταν άστοχη.
Κάναμε μόλις 9 λάθη (3 ο Νταλό) βγάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ (άσχετα αν πολλά δε μπήκαν).
ΚΑΙ Ταΐσαμε Μαγκί.
Το στατιστικό της ημέρας όμως είναι τα ριμπάουντ. Καταφέραμε να έχουμε 20 αμυντικά και 20 επιθετικά που μας έδωσαν 18 πόντους. Όταν το Λαύριο είχε 26 αμυντικά.

Υ.Γ. Τώρα να κάνω ανάλυση το καλό 23λεπτο του Τολιόπουλου ή το κακό 14λεπτο του Νταλό;

alexander

μπραβο σε ολους!!!

O_Betatzis

Αυτή η ομάδα που βλέπουμε ειναι να την χαίρεσαι πάρα της αδυναμίες της. Ανέβηκε στο δεύτερο η άμυνα, ανέβηκε το πουλέν ο Μάγκι, μπήκαν κ τα τρίποντα και τέλος. Προσωπικά με ανησυχεί η απουσία ρόλου για τον Κάιζερ. Μπράβο στην ομάδα που χωρίς Μπελ το καθάρισε!

Sam Vincent

Heal Bill !!!

ChrisSiak

Τσερνο Μπιλ ?

ChrisSiak

Επαγγελματική νίκη κ όλα καλά! Το ευχαριστήθηκε ο κόσμος κ νομίζω πως αρχίζει να αγκαλιάζει την ομάδα.

Θεωρώ πως ο Καστριτης έχει αρχίσει να αφήνει κάποιο διαφορετικό αποτύπωμα πάνω στην ομάδα. Δεν είναι μόνο αλλαγή ψυχολογίας. Είναι κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες οι οποίες δεν γίνονταν. Από τάισμα ψηλών μέχρι ταιμ αουτ όταν πρέπει.

ΥΓ. Γουιλ τώρα που έχουν αρχίσει να ηρεμούν κάπως τα πράγματα, τώρα πρέπει να πιέσεις για το μπαν. Να φυγει ο Νταλο.

ChrisSiak

Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις άδικο. Απλά να σου πω την αλήθεια στην πλειοψηφία του αγωνιστικού του χρόνου ο Νταλο πλέον είναι τόσο αρνητικός που ας πάει κ δανεικός. Τόσο αθλητικός κ ακόμα κ με την ομάδα να βγαζει τόση ενέργεια- που θα έπρεπε να παίρνει κ αυτός μπροστά- κ όμως είναι αρνητικός.

sfak3

Ο κόσμος μας..τι να πω..ειλικρινα έκλαιγα από υπερηφάνεια..

experience

ΤΡΑΙΝΟ!!! Πέθανα στο γέλιο με ill bill. Μου θύμησε beastie boys, ill communication, licensed to ill και τέτοια. Λέτε να δούμε πλει οφ;

JamesForrest

Πέρα από το αυτονόητο (Τολιόπουλος) μου άρεσε πολύ για άλλο ένα ματς ο Φλιώνης και η ενέργεια του Σλαφτσάκη. Μποχωρίδης σε σταθερή τροχιά αγωνιστικής ανόδου και ψυχολογικής αποφόρτισης.
Πολλά τρίποντα και σήμερα και αρκετά άστοχα αλλά με καλές προϋποθέσεις. Έχει δώσει σίγουρα μια ηρεμία στην ομάδα ο Καστρίτης βοηθούμενος φυσικά από το πρόγραμμα.

aris6emperor

Εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο…φοβερή ατμόσφαιρα. Μπράβο στην ομάδα.

Υ.Γ.: Μπουντούρη μας γύρισες τα μυαλά….πόσα συμπλέγματα σου έχει δημιουργήσει ο Άρης της καρδιάς μας.

Sam Vincent

Είμασταν μπροστά 6-7 πόντους το γήπεδο έβραζε και εξακολουθούσε να βγάζει χρησμούς σαν νεος Βούδας ( το πρόσωπο του δεν χώραγε στην οθόνη μου ) πως το Λαυριο ,είχε το πλεονέκτημα μιας και οι παίκτες του Αρη δεν είναι οι …πιο έμπειροι .Λες και το Λαύριο έπαιζε με Σπανούλη Ζήση Γκιστ και Τόμιτς . Είναι βέβαιο πως έφυγε πάρα πολύ στεναχωρεμένος από του στούντιο ,για να μην πω κάτι άλλο και χαλάσω το φενγκ σουι της ανακούφισης και της ικανοποίησης .

Nikolas

ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!
Αυτό που λέμε από την αρχή, ένας άσος να ξεμπλοκάρει την ομάδα όποτε χρειάζεται.
Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, μόχθησε στην άμυνα, οπότε δε έχει νόημα να μιλάμε για διακριθέντες και μη.
Η νίκη μας ξεμπλοκάρει από την άσχημη θέση που βρισκόμασταν.
Θέλουν ιδιαίτερη προσοχή τα 2 επόμενα παιχνίδια στην έδρα μας με Πανιώνιο και Κολοσσό.
Με 2 νίκες πάμε στις 7 και πιστεύω πως ξεμπερδεύουμε οριστικά με τις άσχημες σκέψεις.
Και μετά, χωρίς άγχος, έχουμε το συμπολίτη.
Άντε ρε Αρειανάρα μας έκανες και χαμογελάσαμε καλά σήμερα!!!!
Υ.Γ. Μπράβο στον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας και γέμισε το γήπεδο!!!!

MrT

Το καλο με τον Τολιοπουλο ειναι οτι θα δωσει κινητρον στον Μπελ να μας δειξει τον ωκαλο του εαυτο. Ηρθε και αναπνευσε τ ροστερ.

Bilias6

Χαιρομαι παρα πολυ σημερα για τους παικτες και ειδικοτερα για τον Λευτερη. Ακουσανε παρα πολλα που δεν τα αξιζανε. Δεν ξερω αν ειναι εφικτο αλλα θελω αυτον τον Λακι να τον κρατησουμε για πολλα χρονια. Δεν θυμαμαι ξενο με τετοια ποιοτητα να παιζει τοσο παθιασμενα. Επισης εμπνεει και τους αλλους ξενους να παιζουν το ιδιο σκυλισια(βλεπε Χαρις).
Για να μην ξεχνιομαστε, η διαιτησια μια απτα ιδια ετσι Γουλιελμε? Με το ΛΑΥΡΙΟ μεσα στο παλαι!!! Αν δεν ηταν ο κοσμος θα βαρουσαν 50 βολες.

Dr Nimbelugen

5+2=7( αναφέρομαι στα 2 παιχνίδια που γράφει πολύ σωστά ο Νικόλας).Πάει αυτό και προχωρούμε.Ακόμη είμαι στο μείον στα κυκλωμένα που θέλω να πάρω ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι άλλοι.Δεν με απασχολούν καθόλου τα πλέη-οφ,τη δεδομένη χρονική στιγμή.Απέχουμε πολύ από το να πανηγυρίσουμε και να πούμε ξεμπερδέψαμε.Σήμερα νομίζω είδαμε να εφαρμόζονται πάλι κάποια πραγματάκια και ορισμένοι παίκτες να έχουν πλέον οριοθετημένες δραστηριότητες,στοιχείο άκρως θετικό.Μακάρι να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας ξανά.Παν μέτρον άριστον.

Nikolas

Dr στην ουσία θα είχαμε ησυχάσει για την φετινή σεζόν, αν είχαμε πάρει το ματς με Πανιώνιο και αυτό με το Χολαργό, που χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Dr Nimbelugen

Συμφωνώ.

Papatzis

Ο Τολιόπουλος είναι ο μαύρος γκαρντ που λέγαμε οτι πρέπει να έρθει και να τα παστελώνει. Πλαυ μέηκερ δεν είναι με καμία παναγία, αλλά ναί να τα παστελώνει μπορεί. Η ποιότητα του στο σουτ σε σχέση με τους άλλους είναι μέρα με τη νύχτα και ήδη άρχισε να αποσβένει. Μια πολύ καλή επιλογή και για το μέλλον. Βέβαια για να γίνει σοβαρός παίχτης πρέπει να κάνει πολλά ακόμη με κυριότερο το να έχει σταθερή απόδοση στην άμυνα. Σοβαρός παίχτης όμως αχνοφαίνεται οτι πάει να γίνει ο Μποχωρίδης. Η αγωνιστική του μεταμόρφωση με τον νέο προπονητή είναι τεράστια. Παίζει πολύ πιο ώριμα, σήμερα ήταν μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις του. Δεν εκβιάζει σουτ, εκμεταλλεύεται την διείσδυση του και όσο πιο πολύ μπαίνει τόσο πιο πολύ αποτελεσματικός θα είναι. Ο Μποχωρίδης αν κάνει την εκγύμναση με βάρη που πρέπει θα γίνει άλλης κατηγορίας παίχτης νομίζω οτι έχει αρχίσει να το καταλαβαίνει.
Συμπερασματικά σήμερα ένας ΑΡΗΣ αντάξιος του κόσμου και της Ιστορίας του

Έτσι φίλε μου, ακριβώς.Παρολο που ο Τόλιος είδα ότι όσο ήταν μέσα η μπάλα κυκλοφορούσε καλύτερα,ειδικά όταν συνυπήρχε με Μποχωριδη..Παιζαν πικενρολ κανονικά ρε παιδί μου!Κι ο Αρχηγός δείχνει ότι με τον ερχομό του μικρού,ηρέμησε,βρήκε τη θέση του…

Ziozio

Λεμε ολοι για Τολιοπουλο, συμφωνω το παλικάρι μας ξεμπλοκαρε επιθετικα, αμυντικα ειχε καποια θεματακια αλλα αυτο που θελουμε απο αυτο(να μπει να παστελωσει) το εκανε και με το παραπανω, σιγουρα ηταν key man…. Ομως σαν γενικότερη εικονα mvp εγω βγαζω τον Λακι Τζοουνς, ειναι ο ηγετης αυτη της ομαδας,τρομερη ενέργεια! , απο πολυ κοντα και το βουνο ο Μαγκιδαρος, 13 ριμπαουντ σε 25 λεπτα! εβαλε και τις βολες του σήμερα

nikos66

Αν δε κανω λάθος ο Μαγκίτης κάνει για τρίτη συνεχόμενη φορά double double (13 πόντοι και 13 ριμπάουντ!) Μπράβο όμως σε όλη την ομάδα. Η αλλαγή νοοτροπίας και τρόπου παιχνιδιού είναι οφθαλμοφανλης με αποτέλεσμα τη βελτίωση σε όλους τους τομείς!

vaggelaris

Ασχέτως αν όντως το πρόγραμμα μας τώρα είναι πιο εύκολο φαίνεται μια διαφορετική αντιμετώπιση του παιχνιδιού πλέον. Πολλή πίεση στα γκαρντ(φλιωνης αγνώριστα καλύτερος) μποχωριδης παίζει κ με μπασιματα, Μαγκι ένα ακόμη νταμπλ νταμπλ. Ο τολιοπουλος έδειξε ότι έχει το απαραίτητο σλουκικο θράσος για να δείξει τι μπορεί να κάνει ασχέτως αν σε άλλα ματς τα χάσει. Κακα τα ψέματα MVP για μένα ο ΚΟΣΜΟΣ. Όταν με το Λαύριο έχεις 5000 κόσμο κ τέτοιο παλμό η ομάδα απλά δε μπορεί να χάσει. Να εκμεταλλευτουμε αυτό το μομεντουμ ώστε η ομάδα να συνεχίσει έτσι.
Υ. Γ μετα από πολύ καιρό ευχαριστήθηκα ματς κ ατμόσφαιρα στο πάλε…

aris6emperor

Subaris

Συμφωνω φιλε,αν κ δεν βλεπω τιποτα απολυτως!!

Πες τα aris6emperor κι εγώ μαζί σου,αν κι επίσης δεν βλέπω τπτ….!+1 από μένα.

the god of war

Συγχαρητήρια στην ομάδα,σήμερα το χαρήκαμε όλοι μας από γήπεδο ή τηλεόραση.
Δεν νομίζω από εδώ και πέρα να τεθεί θέμα υποβιβασμού και να πέσουμε κάτω από την 9η-10η θέση,αν συνεχίσουμε έτσι.
Εμφανώς βελτιωμένοι στην ψυχολογία οι παίχτες.
Του χρόνου τρομερή τριάδα στον άσο που θα μπορούσαμε Νίξον-Φλιώνης-Τολιόπουλος ( ο τελευταίος να ανεβαίνει και στο 2 και οι άλλοι δύο καθαροί άσοι ).

Μαγκί-τακια, καλησπέρα!!
Ήμουνα μέσα , παρεάκι με τον αγαπημένο όλων μας,τον…όχι θα αποκαλυφθεί μόνος του όταν θελήσει?
Έχω σηκώσει τα χέρια με τα παρατσούκλια για Τόλιο,ο Σαμ έχει δώσει ρέστα:ξεχωρίζω όμως το billy the kid και το Τσερνο μπίλ του ChrisSiak,ο οποίος με στεναχώρησε γιατί αγωνιζόταν σήμερα με το Νο 14 του Λαυρίου, τί,όχι;Κι όμως μοιάζετε ρε συ Χρηστάρα ?
Δύο πραματακια…
-Ήμουν από νωρίς στο γήπεδο,μιλάμε άδειο κανονικά κι ο Τόλιος ήταν εκεί με Λάκι κ κάνα δυο άλλους,κ μιλάμε δεν είχε χάσει σουτ!!Με τα ακουστικά του,συγκεντρωμένος φαινόταν ότι κάτι θα κάνει….
-Ο Φλιωνης έχει αλλάξει προς το καλύτερο.Και σαν σωματοδομή χτίστηκε γενικά και φάουλ δεν έκανε σήμερα και παρόλο που τα έσπασε αρχικα,καταχαρηκα που δεν κωλωσε και σουτερνε.Μακαρι το παιδί…
-Ειχα χρόνια να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα στο Παλέ.Ηταν από άλλη εποχή ….Και το λέω εγώ που είχα απογοητευτεί λίγο καιρό πριν νομίζοντας πως ο κόσμος εγκατέλειψε την ομάδα στην μοίρα της.Οχι.Υπαρχει ακόμα μέταλλο, παιδιά.Τι ωραίο πράγμα να σε βγάζει ψεύτη η ζωή!Προσωπικά εγώ το χαίρομαι αυτό.
Να είστε,να είμαστε όλοι καλά!
ΥΓ:Υπήρχαν κι από Βραζιλία κάποια τμήματα συλλόγων.Παραμιλουσαν κανονικά με τα σκηνικά,φωτογράφιζαν συνέχεια,τραβούσαν βίντεο…(Ήταν που έκανα κι εγώ κερκίδα με την καραμουζα/κλαξον μου….)Ένας παπάς χάρισε μπλούζα του Άρη σε έναν τους ,ο οποίος τη φόρεσε αμέσως ?,μιλάμε σουρεαλ πράγματα…!

χαχαχααχαχα

Τολιό εδωσε ρέστα. Μου άρεσε πολύ σήμερα κι ο Λευτέρης. Εχω όμως παθει πλάκα με Λάκυ. Τι άμυνα! Τι πάθος! Πρωτόγνωρο για Αμερικάνο. Μπράβο!
Πολύ όμορφο απόγευμα στο γήπεδο. Είναι αυτό που θέλουμε από τον ΑΡΗ μας!

ΥΓ Γουιλ, με τα μπαν τι λέει;
ΥΓ2 Γουιλ, με το 99 τι λέει;
ΥΓ3 Γουιλ, με τους γκρι τι λέει;

ChrisSiak

ΥΓ4 Γουιλ με την χορηγία στην φανέλα τι λέει;

Subaris

Αλλος προεδρας πηγε στην κινα,αλλος προεδρας κανει τον κινεζο….

einai_trellos_o_italos

Χαχα, έγραψες Σουμπ!

ChrisSiak

Δε θα με χάλαγε μια χορηγια με νουντλς τώρα που το λες Τζον! ?

Subaris

Τσιν τσον τσαν,τσαν τσι τσο τσουν..Γουιλ speaking…!

Subaris

Τρομερος κοσμος,εποχης αυτοκρατορα!!Μονο αυτο,στα υπολοιπα με εχετε καλυψει πληρως.Μπραβο στα παιδια για το παθος,σε ολα τα παιδια.Μηδενος εξαιρουμενου.
Υ.Γ. Ο καπτεν ειχε το κλαξον που ολοι στην 9 κ 10 ακουγατε!!!

dilliger

Μια κουβέντα θα πω για τον Τολιοπουλο… ,Cojones

Sam Vincent

Φίλε ,προσπαθώ από χτες να θυμηθώ ποιος ήταν ο προηγούμενος μας guard που μπορούσε να πάρει σε τέτοιο ματς (απο άποψη κρισιμότητας) τέτοια σουτ και να τα βάλει . Φοβάμαι να το γράψω αλλά ήταν συνονόματος με …το αφεντικό μας .

Admiral Votsis

Δηλαδή Sol Bill, αν και προτιμώ το tALL BILL!

Sam Vincent

Δεν σ επιασα Ναυαρχε . Βοήθα λίγο .

Admiral Votsis

Θυμήθηκα τον Σόλομον. Οπότε Sol Bill.
Το άλλο είναι παίγνιο, τΟΛ Bill.
Ξέρεις τι σκέφτηκα τώρα; το Bill είναι υποκοριστικό του William αλλά δεν πιστεύω να τα έβαζε τόσο εύκολα ο Γουίλ. Μάλλον σκέφτηκες άλλον !

Sam Vincent

Οχι Ναύαρχε ,αυτόν σκέφτηκα απλά το Sol για κάποιον λόγο ,μου έκανε άλλους συνειρμούς και δεν μου θύμισε τον Solomon .

ChrisSiak

Πολύ καλός ο Κινγκ Σόλομον( είχα αντίστοιχη αφίσα) αλλά εγώ είχα κόλλημα με Σκειλς. Νομίζω πως ήταν άλλη κοπή σουτέρ και κλατς παίχτη.

Sam Vincent

Τεράστιος Σκειλς αλλά , ο τροπος που εκτελούσε από τον άσσο ο Biily the Kid , αλλά και σωματομετρικά ,μου θύμισε τον Σολομώντα .

timemaster

Έκανα μία έρευνα:
Τσαλδάρης 2007-2008 κόντρα στο Αιγάλεω είχε 7/9 τρίποντα συν ότι έχει πετύχει 5 και πάνω τρίποντα 6 ακόμα φορές με την φανέλα του Άρη με ποσοστό από 56 εως 100%
Ο Γουίλι είχε 5 παιχνίδια με πάνω από 5 τρίποντα το μακρινό 2003 με τα περισσότερα 7/12 κόντρα στην Λάρισα
Ο Σκέιλς είχε 7/14 κόντρα στο Αιγάλεω και σε άλλα δύο παιχνίδια πάνω από 5 εύστοχα το 2006-2007.
ο Σιγάλας είχε 5/7 τρίποντα το 1999 κόντρα στην Δάφνη. Και ένα χρόνο νωρίτερα 5/10 κόντρα στην νιαρ ιστ.
Βεζένκοφ με 5/6 κόντρα στον κόροιβο, 5./10 κόντρα στον ΠΑΟΚ και με 5/5 κόντρα στην Πάτρα σε νίκη θρίλερ.
Ο Κίκι Κλαρκ έχει βάλει 5 τρίποντα σε 6 παιχνίδια με την φανέλα μας.
Ο Πάσαλιτς στην νίκη με την ΑΕΚ είχε 5/9.
Ο Πάντιους είχε βάλει μέσα στην ίδια χρονιά από 5 τρίποντα στις δύο ομάδες της Λάρισας το 2005-2006
Ο Ζάρας είχε 5 τρίποντα ενάντια στο Ρέθυμνο και την ΑΕΚ το 2015-2016
Ο Αθηναίου είχε 6/7 κόντρα στο Ικαρο και 5/10 κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Μακνιλ 5/7 κόντρα στα Τρίκαλα
Ο Κάμινγκς 5/7 κόντρα στην Λευκάδα
Ο Κόλινς το 2004 είχε 5/9 κόντρα στον Πανελλήνιο
Ο Μπρούερ με 5/8 κόντρα στον Πανιώνιο το 2005-2006.
Ο Ινκλις είχε 6/11 κόντρα στο Ηράκλειο το 2001
Ο Γκαβέλ κόντρα στην Ρόδο είχε 5/8 το 2008-2009
Ο Φάρμερ με τον Ιωνικό είχε 5/7 το 2004-2005
Ο Γκολντγουιερ είχε σε δύο παιχνίδια 5/9 τρίποντα το 2003-2004
ο Ντιξον στην ήττα με την ΑΕΚ για ένα πόντο το 2008-2010 είχε 6/9
Να με συγχωράτε αν ξέχασα κάποιον.

xanthoskyli4

Μπράβο στον κόσμο μας!!! Μπράβο σε Τόλιο (παράγοντας νίκης), όμως εχθρός του καλού το καλύτερο: έχει αμυντικά θέματα (ας τα δουλέψει). Μνεία σε Φλιώνη (άμυνα), Μπόχω (ώριμος), Μαγκί (διπλός πάλι).MVP ο Jones: Ο τύπος, μου φαίνεται σαν να είναι πολυτέλεια για τον φετινό Άρη

MrT

Ο Λακι ειναι επιτυια του Αγγελου για φετος, μπορει να μην του βγηκε η χρονια για πολλους λογους αλλα αν δεν ηταν ο Αγγελου δεν θα ερχοταν με τιποτα. Πραγματικα ακουραστη σκυλισι αμυνα, δεν εχω δει ξενο να παιζει ετσι. Αντε να τα καταφερουμε με τα οικονομικα και να τον κρατησουμε και του χρονου. Απ τους ξενους που περασαν τατελευταια χρονια ο Λακι και ο Μακνηλ ειναι ξενοι που ταιριαζουν πολυ στην ιδιοσυγκρασια της ομαδας.

xanthoskyli4

Πολύ σωστή η μνεία στον Αγγέλου. Φυσικά και είναι επιτυχία του και ευτυχία του … Καστρίτη. Και να σκεφτείς ότι πριν ένα μήνα ήθελε να φύγει – όχι άδικα. Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο σου σχόλιο: two way players με πνευματικά χαρακτηριστικά, τα οποία αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο από το γούστο τους για το πάθος του κόσμου.

vaggelaris

Πάντως έχουμε πολύ ψυχασθενια εμείς οι Έλληνες . Η κωλοτουμπα πάει σύννεφο. Αν μπεις παντού στο ίντερνετ σε σχόλια θα δεις παικταρα τολιοπουλε που πριν ήταν πουθενάς ψυχαρα φλιωνη που πριν ήταν λιγος Τιτάνας ο μαγκι που ήταν ξυλοκοπος κ κρέας κ προπονηταρα ο καστριτης που πριν ήταν για Α2. Γελοίες καταστάσεις. Εγώ χάρηκα για τολιοπουλο γιατί αποδεικνύεται αυτό που πιστεύω. Οι νέοι παίκτες πρέπει πρώτα να πηγαίνουν σε ομάδες να παιζουν κ μετά αν αποδείξουν ότι μπορούν τότε να κάνουν τα μεγάλα βήματα στις καριέρες τους.
Προς ΚΑΕ ΑΡΗΣ: αν όντως πιστεύεις σε κάποιους νέους παικτες(κουρτιδη, βουλγαροπουλο π.χ) στειλτους τουλάχιστο στην Α2 να παίξουν. Αλλιώς μη παραμυθιαζεις τον κόσμο για τις ακαδημίες κ το μέλλον του Άρη.

Sam Vincent

Ειδική μνεία και στον Λάκη . Ο τύπος αμυντικά είναι όνειρο . Ασκεί απίστευτο μπούλιγκ σε κάθε επιτιθέμενο που μόλις του κολλήσει επάνω του ,του πίνει το αίμα και το μόνο που του απομένει είναι διώξει την μπάλα από πάνω του .Είναι μεγάλο ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ (Sam s copyright) .Χρήσιμος σε κάθε ομάδα .

stepap

Και να που αν όλα πάνε καλά θα έχουμε και κορμό από Έλληνες παίκτες που θα βελτιώνονται και θα μεγαλώνουν μπασκετικα στον Άρη μας. Μιλάω για σχεδόν μια πεντάδα με Φλιωνη, Τολιο, Μποχω, Σλαφτσακη..
Ετοιμοι παίκτες με μέλλον.
Θα προσθέσω και τα διετή συμβόλαια των Τζόουνς και Κάιζερ και να μια ομάδα που θα γουστάρουμε όλοι να βλέπουμε αν η διοίκηση καταφέρει να άρει το Μπαν του χρόνου.

MrT

O Λακι εχει συμβολαιο για δυο χρονια?

dragon_aris

Για καιζερ ελπίζω να υπάρχει όρος να σπάει από μεριάς μας. Θυμάμαι που το καλοκαίρι πιστεύατε οτι θα είναι καλύτερος από Χαγκινς-Μπακνερ.

dragon_aris

Δεν είπα οτι εγώ δεν εχω κάνει λάθος εκτιμήσεις αν και εξακολουθώ να πιστεύω πως με Γουιγκινς αντί χάρις θα είμασταν καλύτερα.
Το στυλ είναι ιδέα σου καμία σχέση με τη πραγματικότητα ίσως δεν σε βοηθά ο γραπτώς λόγος.Μια χαρά ευγενικός είμαι.

dragon_aris

Και σεντερ 15 λεπτά Χρηστίδη θα το αντέχαμε;Παρακολουθείς καθόλου Λήμνο;Γιατί ετσι ο Γουιγκινς; Στο μεταξυ μας αν θυμάμαι καλά εκτός ροτεισον ήταν ουσιαστικά έπαιξε κάνα 5λεπτο. Πέρσυ με είχε εντυπωσιάσει(σε αντίθεση με Καιζερ που ούτε πέρσι μου άρεσε).

Papatzis

Φλιώνης, Τολιόπουλος, Μπελ, Μποχωρίδης, Λάκι, Σλαφτασάκης, Μαγκι, Χρηστίδης, Βουλγαρόπουλος.
Άσσος και τεσσάρι αμερικανοί ποιότητας του χρόνου + Έλληνας ψηλός και είσαι για τετράδα το χρόνου

i love this game

Καλημέρα Night, το ξέρω ότι είναι λίγο άκαιρο αλλά σου είναι εύκολο να γράψεις (σε περίπτωση που έχουμε ban και του χρόνου) ποιοι είναι οι ξένοι που μπορούμε να πάρουμε (όπως Nixon,Hol,Son Evans,Wiggins,Breizelton,Grey)? Δεν νομίζω ότι είναι πάνω από 10. Thanks

stepap

Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Χρηστιδης δεν θα παίξει αξιοπρεπές μπάσκετ στον Άρη τα επόμενα 3 χρόνια για να μην πω, ποτέ.
Όπως υποστήριζα ότι ο Φλιωνης έχει τα στοιχεία για να κάνει καριέρα έτσι και τώρα λέω οτι ο Χρηστιδης δεν με πείθει με τίποτα.
Στον αντίποδα ο Σλαφτσακης μπορεί να δώσει περισσότερα από τον Μουρτο και να κάνει καριέρα ως ένα αμυντικό τεσσάρι που αν βελτιώσει και το τρίποντο του θα παίρνει και αρκετό χρόνο συμμετοχής τα επόμενα χρόνια.

dorian gray

Συμφωνώ πολύ για Σλαφτσάκη, ήδη φέτος κάνει πολύ καλύτερη χρονιά από ό,τι ο Μούρτος στη Λήμνο, ενδεικτικά ranking 40 ο πρώτος και 22 ο δεύτερος.
Και σαφώς φθηνότερος (προς το παρόν).

gallistis237

Δε θα κράταγες Μπελ ; Ο άνθρωπος είναι συγκινητικός 2 χρόνια τώρα…Κάιζερ και Νταλο πράγματι δείχνουν να μην έχουν θέση.

Sam Vincent

Ολόκληρος παο του Πιτινο και με Κιλπάτρικ και Πειν και παραπαίει . Ο σχεδιασμός του Πασκουάλ πήγε περίπατο . Ολόκληρος οσφπ και παρολίγο να χάσει από τον Λυκογιάννη . Η αεκ ακόμα κάνει αλλαγές (Ντελρόυ Θιοντορ ). Εμείς με έναν από τα αζήτητα και με 400 χιλιάρκα και πετάμε .Τεράστιε Βαγγέλη Αγγέλου … Εκεί που ο σχεδιασμός σου ήταν για τα μπάζα , τώρα με δυο αλλαγές τρυπάμε ταβάνια .

dragon_aris

Μπράβο στην ομάδα. Πολυ καλή νίκη με φοβερό 4ο δεκάλεπτο.
Ο Τολιόπουλος μας γέμισε ελπίδες.Όλα τα λεφτά τώρα να δείξει διάρκεια και να μην ήταν ένα πυροτέχνημα αυτή η εμφάνιση. Μακάρι του χρόνου να μην έχουμε μπαν και να δούμε καλύτερο μπασκετ.