Αυτοκτονία

Το αποτέλεσμα είναι λίγο άδικο γιατί σε όλο το παιχνίδι είχαμε το προβάδισμα και μάλιστα είχαμε και διαφορά, αλλά για ακόμα μια φορά δεν κατάφερα να κλείσουμε το παιχνίδι, αφήσαμε τον αντίπαλο να μείνει σε αυτό και στο τέλος να μας το κλέψει.

Είναι κάτι που θα διορθωθεί με τον χρόνο ή είναι μια παθογένεια της ομάδας;

Θα δούμε στη συνέχεια, πάντως.

  • Ντραγκισεβιτς, που ήσουν όλη την μπασκετική μου ζωή,; ❤️❤️
  • Χαμένα λει απ, χαμένες βολές, φταίει η κούραση ή πάλι προσπαθούμε να κλείσουμε τα μάτια μας μπροστά στο πρόβλημα;
  • Οπως είπα και στο preview, βλέπω αυτά στα παιχνίδια, του πρώτου μήνα, σαν παιχνίδια προετοιμασίας. Όσες νίκες πάρουμε, θα είναι καλό για την ψυχολογία μας και της ομάδας, αλλά πρέπει να δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα, η ομάδα δεν είναι έτοιμη για τέτοια παιχνίδια και τώρα ουσιαστικά δένεται.
  • Δεν ξερω τι λέτε εσείς, πάντως η ομάδα θέλει ένα τεσσάρι με τρίποντο. Με Μιλόσεβιτς και Σλαφτσάκη δε βγαίνει η χρονιά.

91 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Οκ δεν το είδα το ματς και είμαι ψύχραιμος, δεν ξέρω πως θα μουν αν το έβλεπα βέβαια.. Απ’ ότι καταλαβαίνω από τη διακύμανση, χάσαμε τη διαφορά στο τέλος από λάθη λόγω κούρασης; Αν είναι αυτό οκ, λογικό μου φαίνεται..

Ποιος έκανε το λάθος στην επαναφορά στο τέλος;

Αν δεν κάνω λάθος ο Ταλτον..

😂Συ ειπας!Δεν απορώ που ήταν αυτός.
Στης ΕΟΚ δεν το γράφει και στο ράδιο δεν έλεγαν καν χρόνο,αυτό θα τους ξέφευγε;….

Ναιτ,ξέρεις πως αυτός που φταίει σχεδόν πάντα είναι αυτός που δίνει την πάσα.Ποιος πασαρε/επανέφερε;Ο Ταλτον;

Ρε καπταιν σ’ αγαπώ σ’εκτιμω αλλά θα ορκιζομουν πως ή ευελπιστουσες να είναι ο Ταλτον ή χάρηκες που τελικά ήταν αυτός.Τι όχι;😜

Τίποτα από τα δύο,γιατί να χαίρομαι,μαζοχας δεν ειμαι!Έχω βίτσιο να μη θέλω να “βγαίνουν” παίκτες στην ομάδα μου;Σου απαντώ με αυτό που έγραψα στον loukmosh,που μου απάντησε πριν τον Ναιτ (έτσι μου βγήκε η ενημέρωση-;)συμπεριλαμβανομένου και του σμάιλι: “δεν απόρησα που ήταν αυτός”.
Με άλλα λόγια,ήμουν σχεδόν σίγουρος.

σε περιπτώσεις επαναφοράς είναι λίγο πιο πολύπλοκο το ποιος έκανε το λάθος.
Μιας και αν δεν ανοιχτεί κάποιος παίχτης είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει λάθος μιας και δεν έχει τις επιλογές του σουτ, της τριπλας ή της προσποίησης και έχει μόνο 5 δευτερόλεπτα για να δώσει την μπάλα.
Οπότε πρέπει να δεις την φάση για να είσαι σίγουρος ποιος φταίει.

loukmosh

Από το 54-44 περίπου 6 λεπτά πριν το τελος δεχτήκαμε σερί 20-9..

Η ομάδα είναι λογικό να μην έχει πνευμονια αλλα και να μην μπορούν να βρεθούν με την ευκολία που το κάνει μια ομάδα που έχει κάνει προετοιμασια..

Αυτό π λέει ο Dom βέβαια, αν ήμουν γήπεδο δεν ξέρω αν θα το είχα πάρει τόσο ψύχραιμα.. Ηρεμία και ας βγάλουν διπλό το Σάββατο αν είναι μάγκες.. Τους έχουμε νομίζω..

Bilias6

Λουκ για να μην υπαρχει παρεξηγηση το παρακατω σχολιο μου δεν απευθυνεται σε σενα, ειναι γενικο. Παντως διαφωνουμε ετσι.

ChrisSiak

Πάμε για διπλό το Σάββατο. Έχει κάποιος εικόνα από το ματς να μας πει; Από το play by play ουσιαστικά προηγήθηκαν στο τελευταίο δευτερολεπτο! Είναι καλύτεροι από εμας; Δε νομίζω.

Μας έκλεισαν καλά στο τελος ή απλά αυτοκτονησαμε;

ChrisSiak

Πίστευα ότι θα έσκαγε ένα χαζό ματς αλλά να πω την αλήθεια όχι τόσο νωρις. Δε θέλω να μπω στην διαδικασία του να διώξουμε η να μοιράσουμε μπουλους. Ελπίζω να ισορροπήσουμε αδυναμίες βελτιώνοντας τα δυνατά μας σημεια

Bilias6

Να διορθωθει ενα προβλημα που το ζουμε εδω και χρονια δεν νομιζω. Ειναι καθαρα παθογενεια του συλλογου, οχι μονο του μπασκετ. Απτις πολλες φαπες εχουμε χαζεψει. Χανεις απτον Ηρακλη της Α2 μεσ’την εδρα σου και λες- νταξει μωρε λογικο σαμπως το κυπελλο θα σηκωναμε. Δεν χαλιεσαι γιατι εισαι ρεαλιστης και οχι ηττοπαθης ‘η μιζερος.
Γουλιελμε εχεις κανει αρκετα θετικα μεχρι τωρα. Θελεις να γραψεις ιστορια στον ΑΡΗ? Φερε εναν μεγαλο επενδυτη!

ChrisSiak

Απ ότι με ενημέρωσε και φίλος σήμερα θα σκάσει λέει μετά τον Νοέμβρη. Μακάρι να ισχύει. Και δεν κάνω πλάκα τώρα

ChrisSiak

Το έγραψε ο Βλαχοπουλος αντμιν. Ο οποίος κ αυτός με τη σειρά του είπε ότι οι γνωστές της υπόθεσης λένε ότι θα τελειώσει μέχρι τον Νοέμβρη και-δανείζομαι τα λόγια του Βλαχοπουλου-μακάρι να ισχύει.

Από την άλλη ναι μπορεί να σκάσει κ κανα μπαν συνηθισμένοι είμαστε ε; Το ίδιο πιθανό είναι ξερωγω.

Και δεν κάνω πλάκα.

ChrisSiak

All star basket. Κ εμένα άτομο από εδώ μέσα μου έστειλε σελίδα σκρινσοτ.

Αυτός ο φίλος,φίλε από το Ναύπλιο 😁,είναι ωραίος,αρρενωπός,με θεληματικο πηγούνι,στιβαρους ώμους, τρίγωνο θωρακικούς και αδαμαντινη οδοντοστοιχία σαν κι εμένα;

Σποτ ον καπταιν μου!

Κι ομως…Κανένας δεν είναι σαν τον καπετάν Κανένα!

Subaris

Μόλις διάβασα το σχόλιο σου και καθόμουν και έγραφα τα ίδια ο μπούφος τόση ώρα!!Μίλα ρε night!!

Subaris

Ναι κάνω μόνο μια παρατήρηση στο κατά τα άλλα σωστό κατ’εμε σχόλιο.Το ότι ο Ηρακλής ήταν στην Α2 δεν σημαίνει ότι παίζει με τους παίχτες της Α2 αλλά έκανε ομάδα Α1.Και εμείς στο ποδόσφαιρο 5 χρόνια στα χωράφια γυρνούσαμε,κάναμε ομάδα σούπερ λιγκ και βγήκαμε Ευρώπη.

Bilias6

Δεν το εγραψα για να υποτιμησω τον Ηρακλη, αλλα για να δειξω οτι εχουν καινουρια ομαδα και νοοτροπια Α2 αφου ηταν εκει τοσα χρονια. Παντως εχετε και οι δυο δικιο, στο μπασκετ δεν παιζει και τοσο ρολο.

loukmosh

Ρε φίλε με όλη την καλή διάθεση, δεν είναι μιζέρια να λέμε την αλήθεια.

Δεν έχασες από τον Ηρακλή της Α2. Έχασες από έναν νεοφώτιστο που έχει κάνει προετοιμασια από 15 Αύγουστου. Αν παίζαμε Νοέμβριο μπορεί και να τους ρίχναμε 15 πόντους. Αλλά καλώς οι κακώς οι 2 από τους 3 καλυτερους σου παίκτες (Ντραγκι κ Γκετσε) έχουν μια εβδομάδα προπονήσεων.

Ε πως να το κάνουμε, δεν γίνεται να είσαι το ίδιο έτοιμος ακόμα και από μια ομαδα μικρότερης δυναμικότητας.

Δεν είναι τάβλι. Μπάσκετ είναι.

Bilias6

Η αληθεια ειναι οτι εχουμε δικαιολογια. Πες μου ποσες φορες περσι και προπερσι εχασες μεγαλες διαφορες και κοντεψες να χασεις η’ εχασες τα ματς. Και με ποσους προπονητες ετσι. Φετος εχουμε 2/2 και θα ξαναγινει.
Σου ειπα το σχολιο περι μιζεριας δεν παει σε σενα. Παει σ’αυτους που προσπερνανε την ηττα σαν να μην εγινε τιποτα. Εχουν μαθει μια λεξη(υπομονη) και την κοπανανε καθε λιγο και λιγακι ξεχνοντας οτι εχουμε να δουμε τιτλο απ’το 2004. Πριν 2 χρονια ο αλλος σηκωσε τον λασκο στους ωμους του επειδη κερδισαμε τον παο. Την επομενη φορα ετσι οπως το παμε θα κατεβουμε λευκο πυργο.

loukmosh

Ναι έχουμε να πάρουμε τίτλο από το 2004, αλλά εκτός από την τριετία της Euroleague και τα δύο καλά χρόνια με Πρίφτη τις υπόλοιπες σεζόν η ομάδα παλεύει με χρέη. Και αυτές τις 5 σεζόν έχουμε πάει 3 τελικού Κυπέλλου αν δεν κάνω λάθος.

Δεν μπορούμε να μην το βάλουμε στην εξίσωση αυτή..

Lindodil

Παιδια οταν καναμε φαουλ για να μην φαμε τρίποντο την πρωτη φορα κερδιζαμε με τρεις ή δυο ποντους; νομιζω με τρεις σωστα;

spire

3 pts

Lindodil

Ετσι θυμαμαι και γω και το συστημα κανετε φαουλ για να μη φαμε τριποντο και παμε στην παραταση μου την δινει στα νευρα. Ακομη και οταν κερδιζεις με δυο και μπορει να χασεις με τριποντο. Ειδικα οταν σου μενει και χρονος για επιθεση. Παιξε μια καλη αμυνα και ασε την ρωσσικη ρουλετα των βολων. Που να ειχαμε και κανενα σοβαρο ποσοστο στις βολες.

spire

Συμφωνώ. Είμαι υπέρ του παίζω άμυνα. Ειδικά σε ματς που έληξε 63-64 και ο αντίπαλος είχε 25% τριπ.
Μπορεί με παοκ να το φάγαμε, αλλά ήταν σκοτωμένο τριπ μέχρι αηδίας και από παίχτη που είχε 3/9 εκείνη την ώρα, άρα καλή επιλογή.

Subaris

Αν σκέφτεσαι ότι δεν χρειαζόταν το φάουλ αλλά ας βαρουσαν και 3ποντο,με βρίσκεις σύμφωνο.

Lindodil

Αυτο

Sam Vincent

Δεν είδα κι εγώ το ματς , που μας έφυγε από τα χέρια στο τέλος μετά απο ανεπάλληλα λάθη και χαμένες βολές . Πάμε λοιπόν παρακάτω πιστεύοντας πως αν είχαμε μόνο μιας αλλαγής αυτή θα έπρεπε να είναι στον άσσο όπου σήμερα πήραμε 2/13 και προχτές είχαν 1/13 ,σύνολο σε 2 ματς 3/26 σουτ. ενώ έδωσαν και 9 ασ σε 80 λεπτά . Βάση των συνθηκών ,μια χαρά και προχωράμε .Μόνο καλύτερα μπορούμε να πάνε .Χρειαζόμαστε πολλές προπονήσεις και πολλά ματς για να φτάσουμε το σημερινό επίπεδο ετοιμότητας του Ηρακλή .

Μαρκοπουλε χαιρέτα, Ταλτον ποulo,Γουλιέλμε απατεώνα πούλα!!🤣
Λοιπόν,τίποτα από τα παραπάνω…
Σχετικά με ότι διάβασα στο σάιτ χτες και προχτές:Είναι ξεκάθαρο πως ο Άρης βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη θέση.(Αν και τώρα που το σκέφτομαι,σχεδόν πάντα ήταν!)Η ελλιπής προετοιμασία και η έλευση παικτών
στο και πέντε,είναι a priori δικαιολογία και όποιος την παραβλέπει έχει ύπουλα κίνητρα.
Πότε σταματά όμως να ισχύει;Κατά τα Χριστούγεννα, πρώτ’ ο Θεός;Ας πουν ειδικότερες φωνές.Μεχρι τότε,άπλετη στήριξη και ανοχή.Αυτο όμως δεν σημαίνει πως θα παραβλέπονται τα στραβά.Θα τα λέω γιατί αγαπώ.
Τα πρώτα ματς της σεζόν,είτε φιλικά είτε όπως στην “ιδιαίτερη” φάση μας τώρα,είναι όχι για να βγάλουμε τελικα συμπεράσματα αλλά και να εχουμε μια πρώτη εικονα.Οταν βλέπεις μια κοπέλα για πρώτη φορά,”κόβεις”αμέσως αν σου αρέσει λίγο,πολύ,φουλ ή καθόλου.Δεν περιμένεις μετά από δύο μήνες για αυτά,ούτε ίσως στο τρίτο ραντεβού 😉Για μένα ,όπως κοιτώ την ομάδα,φαίνεται ελλειπής.Οχι τραγικά,αλλά ελλειπής.Θεωρω πως πρέπει να αντικατασταθεί ο Γκαγκιτς(ο Μιλόσεβιτς είναι αγνώριστος αλλά θα είναι τεράστια δυσάρεστη έκπληξη αν αποδειχθεί ανίκανος να βοηθήσει)με αθλητικο ψηλό που λέγαμε και αν συνεχίσει τις ζεμπεκιες ο Ταλτον να αλλαχθεί και αυτος με ένα αποτελεσματικό πλέι μεικερ.Επαναφορα στο αρχικό πλάνο του Σούλη γα το καλοκαίρι δηλαδή,αφού φαίνεται πως οι συμβιβασμοί (μάνατζερ Γκαγκιτς;)μπορεί να στοιχίσουν.Απαντω εδώ κα σε ένα ερώτημα που μου τέθηκε από τον λατρευτο μου Μπετατζη μετά τον Παοκ…Όχι για απαραίτητα μια-δυο θέσεις παραπάνω στην τελική κατάταξη.Αλλά για το… αυτονόητο-αφου φέτος μπορούμε γιατί να μην φτιάξουμε μια όμορφη ομάδα;Να παίζει ωραίο μπάσκετ ώστε να ελκύσει κόσμο στο γήπεδο και επενδυτή-ες.Επισης γα να ηρεμήσουμε νωρίς και οι πλέον ανήσυχοι.
Αυτή τη στιγμή αν είχαμε χάσει και από τον Παοκ θα ειμασταν εδώ η δύο ,τρεις να γραφουμε ή καμία τρακοσαρια να βριζομαστε.Ηδη ,ένας στόχος,”τίτλος” όπως λέει κι ο άλλος λατρευτος μου Subaris,χάθηκε.Ας μην έχουμε άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα ,μιας που ειδικά στην αρχή έχουμε και καλό πρόγραμμα.
Και κάτι για τον Σούλη… Ο Άρης είναι το ακριβώς αντίθετο του Παοκ.Εκει έμαθε να δουλεύει χωρίς πίεση,κούτσα στραβά.Για αυτό και κάθησε 8χρονια.Σε μας ήταν παντα και θα είναι αγχωμενος.Αλλη φανέλα γαρ.Μακαρι να τα καταφέρει αυτή τη φορά.

Αυτό το τελευταίο με τον Σούλη πρέπει να γίνει άρθρο ευρείας κυκλοφορίας φίλε!!

Το καθαρόγραψα(sic) με bic,το’χω βάλει στο καρμπον και ρίχνω τις Α4 από το μπαλκόνι!
-Έκτακτο!Έκτακτο!

Nikolas

Για παίχνίδι που δεν είδαμε τι κουβέντες να πούμε;

Αυτό που μου βγαίνει ως αίσθηση από την ραδιοφωνική μετάδοση του yellow είναι ότι δώσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Είμαστε μπροστά σε ολόκληρο το παιχνίδι σχεδόν (ήταν για λίγες στιγμές μπροστά στο σκορ ο Ηρακλής στο α δεκάλεπτο) και καταφέραμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να το προσφέρουμε στους αντιπάλους μας. Αισθάνομαι πως αυτό είναι απόρροια και μόνο του γεγονότος ότι δεν υπάρχει δέσιμο στην ομάδα, ότι οι παίκτες ακόμη γνωρίζονται μεταξύ τους και προϊόντος του χρόνου που λένε θα γίνεται καλύτερη.

Από τα άθλια στατιστικά της ΕΟΚ μου προκύπτει μια απορία σχετικά με την κακή εμφάνιση του Μόρις. Κάποιος που ήταν στο γήπεδο, παρακαλώ, ας μου απαντήσει.

Τελειώνοντας το σχόλιο μου, η στενοχώρια μου δεν είναι τόσο για την εμφάνιση και τον αποκλεισμό, όσο για το ότι αυτός έγινε στο σπίτι μας…

Ας ελπίσουμε οι παίκτες να πεισμώσουν και να πάνε για το διπλό στο Ιβανώφειο!!! Όπως και να έχει, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της ομάδας…

Δεν ήμουν στο γήπεδο,αλλά πανω σε αυτό με τον Μόρις που ρωτάς.Ηταν σοβαρό παιδί νομίζω στο κολέγιο.Αλλα αμφιβάλλω για την εξωγηπεδική ζωή στη ερωτικη πόλη ,τη Νυφουλα του Θερμαϊκού και τα λοιπά.Δεν παίρνω αμαρτία,αλλά ας έχουν γνώση οι φύλακες καλού κακού.

Εντάξει, η ερωτική πόλη μας έχει ξελογιάσει παίκτες και παίκτες!!! Ο φίλος πιο κάτω γράφει πως δεν έπαιξε καθόλου στο β ημίχρονο. Υπήρξε κάποιος λόγος γι’ αυτό;

r.george

Λοιπόν παιδιά επειδή ημουνν στο γήπεδο οπως παντα το ματσ το χάσαμε μόνοι μας Το άσχημο είναι ότι στο τέλος το πέταλο γιουχαρισε άσχημα παίχτες και προπονητή. Άρχισαν και από τον κόσμο οι αναθεματισμοι στον Σουλη. Δυστυχώς η ομάδα δεν έχει ανάσες . Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τον παίχτη Ντρακι στην ομάδα αλλά δυστυχώς έχει πολύ κακη φυσική κατάσταση που φαίνεται. Παρόλα αυτά μαζί με Μποχο είναι οι κορυφαίοι Σήμερα δεν υπήρχαν βοήθεια από τους υπόλοιπους που βοήθησαν την Κυριακή Πλέι μεικερ Ταλτον δεν υπάρχει .Ατολμος κακη ψυχολογία χωρίς διησδηση χωρίς σουτ. Παίχτη Μορις δεν είδα σήμερα. Μάλιστα δεν τον έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο Ούτε λεπτό εκτός από τα τελευταία 10 δεύτερα. Βοηθησε πολυ ο Φλιωνης στην αμυνα. Εαν στο τελος οταν ημασταν μπροστά 3 πόντους δεν έχανε και τις 2 βολές ο Μποχο το παιχνίδι δεν θα το χάναμε. Μπορεί να μιλάω ώρες όμως είναι δύσκολο να αποτυπώσω όλες τις σκέψεις μου. Στεναχωρήθηκα γιατί έτσι πως πήγε δεν έδειχνε ότι θα το χάσουμε. Τώρα το Σάββατο πιστεύω ότι θα χάσουμε άνετα. Μακάρι να βγω ψεύτης.

Sam Vincent

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές ,ορίστε και πρώτοι οι περήφανοι μπ@ύλ@ι .

timemaster

Χωρίς να έχω δει τον αγώνα λέω να πω τις χαζομάρες μου κοιτώντας τα στατιστικά.
Τρεις παίχτες φαίνεται να είχαν θετικό πρόσιμο. Μποχωριδης, Ντραγκίσεβιτς και Γκετσεβιτσιους. Και αυτοί έπαιξαν το περισσότερο χρόνο.
Φλιώνης και Ταλτον μοιράστικαν ακρυβώς τον χρόνο στο ένα και είχαν συνολικά 2/13 σουτ και 3 ασίστ. Και εδώ είναι το πρώτο πρόβλημα της ομάδος όπου την ίδια μέρα οι δύο άσσοι σου δεν σκοράρουν και δεν δημιουργούν και δεν έχεις τρίτη λύση.
Το ίδιο έγινε και στη θέση τέσσερα. Μιλοσεβοτς και Σλαφτσάκης έπαιξαν σχεδόν όλο το παιχνίδι και είχαν 3/10 σουτ.
Περίεργο είναι που οι Σακελλαρίου και Μόρις έκαναν μόλις από ένα σουτ σε 12 λεπτά που έπαιξε ο καθένας. Με τον Μόρις μάλιστα να είναι περίεργο που έπαιξε τόσο λίγο.
Στα ομάδικά στατιστικά βλέπω πως τα λάθη μας δεν είναι πολλά γενικά (11) όμως δε δώσαμε ασίστ (10) και κάναμε αρκετά κλεψίματα (9) αλλά δεν βγάλαμε ούτε έναν αιφνιδιασμό.
2 παίχτες μας αποβλήθηκαν με φάουλ και άλλοι τρεις σταμάτησαν στα 4. Κανείς άλλος δεν είχε πάνω από ένα. Κάτι που προσωπικά μου φέρνει στο μυαλό αδιαφορία από μερικούς παίχτες. Δε θεωρώ τυχαίο που τα 5 άτομα με φάουλ είναι οι Μποχωρίδης, Φλιώνης, Γκάγκιτς,Σλαφτσάκης και Ντραγκίσεβιτς.
Τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ τα είχε ο Χανλαν με 10 από τα οποία εκτέλεσε 15/17 βολές. Ουσιαστικά σχεδόν κάθε φάουλ που του κάναμε ήταν για βολές. Δε ξέρω αν μας εκτέλεσε μέσα από το καλάθι ή από την περιφέρεια όμως όταν ένας γκαρντ έχει 5/7 δίποντα και 15/17 βολές κάτι δε κάναμε καθόλου σωστά στην άμυνα και είναι το δεύτερο παιχνίδι στην σειρά που γίνεται αυτό. Ξέρει κανείς ποιος τον μάρκαρε;
Πάντως είχαμε στο παιχνίδι χειρότερα ποσοστά σε βολές και σουτ από τον Ηρακλή απλά εμείς βαρέσαμε 17 περισσότερα σουτ και 7 λιγότερες βολές. Κάτι που δείχνει πόσο κακοί ήμασταν στην επίθεση.

spire

Από ότι άκουσα ο Μόρις πήρε το τελευταίο σκοτωμένο σουτ στα 3 δεύτερα. Άρα ουσιαστικά δεν έκανε κανένα σε όλο το ματς.

timemaster

Σύμπτωση που και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάνει σουτ;

GOUNAS1914

Ειναι κριμα για τους ιδιους τους παιχτες πρωτα για την προσπαθεια που κανουν να χανουν το παιχνιδι απο την φιλανθρωπια των βολων. Ειπα και πριν το παιχνιδι οτι δεν με νοιαζει αν κερδισουμε γιατι για μας ειναι για να βρουμε κάποια χημεια. Αλλα οταν το χεις για 39:30 το παιχνιδι στα χερια σου το παιρνεις. Για τον Ταλτον που λετε πιο πανω οντως εως τωρα δεν εδειξε κατι. Αλλα ας του δωσουμε λιγο χρονο. Δεν ειναι τοσο κακος οσο διχνει. Συνεχιζουμε το Σαββατο εχουμε πολυ σημαντικο παιχνιδι με τους ιδιους. Θελω να δω πως συμπεριφερεται η ομαδα στα εκτος.

Ariskdeneimaikala

Γενικά για 35 λεπτά ή ομάδα ήταν οκ(κάναμε τα βασικά σωστά). Στο τέλος δεν άντεξε και λόγω κούρασης.Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τέταρτος πυλώνας στην επίθεση. Κ όταν βγήκε ο ντραγκι έξω με 5 φάουλ η ομάδα έχασε τον παίκτη που την κουβαλούσε στο 4ο δεκάλεπτο. Θετική εμφάνιση φλιονη στην άμυνα κυρίως. Ακόμα ο Σακελλαρίου αγνοείται(μήπως η χρονιά του ήταν πυροτέχνημα!). Κάτι άλλο που φαίνεται είναι η έλλειψη σουτ στο 4,πράγμα που έκανε ποιο δύσκολο το έργο των ψηλών. Ο Ηρακλής έκλεινε συνέχεια στην ρακέτα αφήνοντας ποιο ελεύθερους τους σλαφτσακη κ μιλο. Ο Μόρις ήταν εκτός κλίματος. Το πρόβλημα είναι ότι από ταλτον δεν παίρνουμε τίποτα κ δεν είναι δικαιολογία ότι είναι νωρίς. Ο παίκτης ήταν κ πέρσι Ελλάδα κ θα έπρεπε να μην θέλει χρόνο προσαρμογής. Έχασε πολλά σουτ ελεύθερα κ δεν ήταν θετικός σχεδόν καθόλου. Ο δεύτερος Σέρβος σέντερ επίσης έχει θεμα. Σε μια φάση θύμισε μπακνερ αντί να γυρίσει κ να τελειώσει την φάση μόνος του κάτω από το καλάθι την έβγαλε έξω. Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι έχει μόλις τρεις παίκτες που μπορούν να σκοράρουν αρκετά κ τον Μόρις ίσως. Αυτή την στιγμή ο ταλτον προσφέρει ότι κ ο φλιονης πράγμα που είναι τραγικό για Αμερικανό. Αν δεν τραβήξει στα επόμενα δύο παιχνίδια ίσως να πρέπει να αλλαχθεί. Όπως κ ο ψηλός με κάποιον με σουτ η να προσθέσει κ ο γιανκοβιτς. Δεν είναι πολλά άλλα 60.000 για βλαντο κ άλλα 15.000-25.000 για τον πλάι μέικερ. Θα πρέπει να έχουμε βάθος γιατί ο ντραγκι κ ο γκετσε παραπάνω από 25 ποιοτικά λεπτά δεν έχουν αυτή την στιγμή κ όσο κ να βελτιωθουν στην φυσική κατάσταση δύσκολα χωρίς πάγκο. Τέλος κάτι θετικό το ότι εδώ και δύο παιχνίδια είμαστε πολύ καλοί αμυντικά στην ρακέτα Χάθηκε δικό μας παιχνίδι. Με έναν καλό πλέι μέικερ θα είχαμε κερδίσει κ τα 2 παιχνίδια με +10 τουλάχιστον

Οι αλλαγές αν και όποτε γίνουν,πρέπει να μην αφήσουν χρέη.Ελπιζω να έχει προβλέψει η ομάδα να έχουν μπει όροι για αποχωρήσεις στα συμβόλαια.Μην έχουμε κι άλλους να μας κυνηγούν, φτάνει.

Ariskdeneimaikala

Εννοείται απλά θεωρώ είναι κακό να έχεις 550.000 μπάτζετ η κ παραπάνω κ να μην βελτιώσεις το ροστερ λίγο γιατί είναι κρίμα να μην βγει η ομάδα Ευρώπη. Στόχος είναι η Ευρώπη κ η οικονομική σταθερότητα. Έτσι θα πρέπει να είμαστε 2-3 χρόνια για να μπορεί η ομάδα να αρχίσει να αποκτά καλο όνομα στους μάνατζερ κ για να μειώσει τα χρέη.Αν μας βγει ο ταλτον τότε κ ο βλαντο είναι κομπλέ. Θα δώσει ριμπάουντ κ σουτ.
Καλός ο σλαφτσακης αλλά όπως έλεγε κ ο ομπραντοβιτς αμυνα μπορούν να παίξουν πολλοί το θέμα είναι να μπορούν κ να σκοράρουν.

Ευρώπη,ε;Λες;😉

Ariskdeneimaikala

Χωρίς να έχεις Ευρώπη δύσκολα προσελκύεις παίκτες σοβαρούς η πρέπει να δώσεις παραπάνω λεφτά.αν μπορέσει η ομάδα να βρει έναν ακόμα πρωταγωνιστή στο ροστερ της τότε θα έχει αξιώσεις για 4αδα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο χαλχαν ανέβασε ρυθμούς όταν βρήκε μπροστά του τον ταλτον κ όχι όταν τον μαρκαρε ο φλιονης.

Ναιτ,να σε ρωτήσω τώρα πάνω σε αυτό που έγραψες στους 4 παράγοντες…Αν έχει
στραβωθει ο Γουίλ και μας κοτσαρει κάναν Γιάνκοβιτς,μπορεί κατά τη γνώμη σου να λύσει το θέμα στο 4;Επειδή παίζει κι εκεί…Η πρόκειται για μπάλωμα;

kaptsik

Και στα ριμπάουντ θα βοηθούσε.

Σήμερα ο Μποχω πήρε μόνος του 11! και απλά υπερειχαμε των άλλων για 1…

Πολύ εντυπωσιακή επίδοση πράγματι αυτή του Μποχωρίδη

Ziozio

Ειδα το ματς …. Σε γενικες γραμμες ενα πολυ κακο ματς , κακη ομαδα ο Ηρακλης ,χειροτερη απο παοκ, εμεις καναμε τα βασικα ,ειμασταν μπροστα σχετικα ευκολα σε ολο το ματς ,δεν εδειχνε σε καμια περιπτωση οτι θα χασουμε , κομβικο σημειο η αποβολη του Ντραγκι και φυσικα οι 0/2 βολες του Μποχω . Η ομαδα δεν εχει φυσικη κατασταση καθολου , δεν εχει αυτοματισμους , σε πολλες φασεις ειδα ασυνεννοιησια , δεν ξερει ο ενας τον αλλον σχεδον καθολου, ηταν και η κοπωση απο το ντερμπι και στο τελος στραβωσε …δεν ειμαστε ετοιμοι ,ποσο μαλλον για 2 ματς τη βδομαδα και γι αυτο πιστευω θα χασουμε και το Σαββατο ,λογο ανετοιμοτητας και κουρασης ,οχι λογο καλυτερης ομαδας του Ηρακλη….Θελω να πιστευω οτι στη συνεχεια θα ειμαστε καλυτεροι , το υλικο μας ειναι καλο αλλα τελειως αδουλευτο . Το αλλο καλο ειναι οτι προσπαθουμε να βαλουμε ορθολογικα τη μπαλα στο καλαθι ,βγαλαμε αρκετα πικ εν ρολ , χασαμε αρκετα κατω απο το καλαθι , δεν ειδαμε το γυρω γυρω ολοι και στο τελος τριποντο που βλεπαμε 2 χρονια. Ειμαι αισοδοξος.

stepap

Υπομονή βρε παιδιά 1 μηνα να δούμε αν χρειαζόμαστε 4αρι με σουτ ή 4-5αρι αθλητικο για ριμπάουντ και παιχνίδι πάνω από το καλάθι, αν ο Ταλτον δείξει ότι έχει καλό σουτ ή θα χρειαστούμε αλλαγή πλευ μέικερ.
Πάντως Night αν είχαμε Σάσα θα λυνόταν τα προβλήματα του σουτ και των ριμπάουντ στο 100 τις 100.
Τωρα που το Σκέφτομαι και ο Γιανκοβιτς είναι καλουτσικος σε αυτούς τους 2 τομείς αλλά λεφτά υπάρχουν;

reddragon

Είναι το σκορ 63-60 κάνουμε βιαστικά το φάουλ για να μην φάμε τρίποντο. Οκ την πατήσαμε προχθές γιαυτό. Βάζουν τις βολές πάει 63-62.
Γιατί παίρνει ταιμ άουτ δεν κατάλαβα; Και άντε το παίρνει γιατί δεν ξεκινάει τη μπάλα από τη δική μας ρακέτα όπου και περισσότερο χώρο έχουμε για να τη βάλουμε μέσα και περισσότερο χρόνο μέχρι να μας κάνουν το φάουλ;
Το αποτέλεσμα να κάνουμε το λάθος να φάμε τις βολές και να μην έχουμε ταιμ άουτ ώστε να πάμε τη μπάλα στη πλευρά τους μήπως βγάλουμε σωστό σουτ.
Δυστυχώς το Σάββατο βλέπω να χάνουμε πιο εύκολα.

Jim Patras

Στον αντίποδα αν κάνεις εκεί βήματα,ο αντίπαλος έχει επαναφορά κάτω από το καλάθι σου και αυτό είναι πρόβλημα ενώ αν γίνει κλέψιμο εκεί,ο αντίπαλος μπορεί να σκοράρει σε 1sec.
Αφού δεν απέμεναν πάνω από 14sec.και εγώ θα έκανα επαναφορά από το κέντρο.

stepap

Συμφωνώ με τον Τζιμ. Είναι δίκοπο μαχαίρι η επαναφορά κάτω από το καλάθι σου

timemaster

Όπως κ στην περίπτωση του αν κάνεις φάουλ στους τρεις πόντους έτσι κ σε αυτό έχει θετικά κ αρνητικά. Οπότε είναι στην φιλοσοφία του προπονητή αλλά και στην πίστη στην ομάδα.
Κατά την άποψη μου το ταιμ άουτ είναι σωστό μιας κ ούτε πρώτης γραμμής παίχτες έχουμε, ούτε κ δεμένη ομάδα για να κάνουν επαναφορά σωστή κ μάλιστα να πάει η μπάλα στον μόνο εύστοχο παίχτη που έχουμε.
Η επαναφορά στην επίθεση είναι σωστή μιας κ μας δίνει περισσότερες επιλογές στην πρώτη πάσα μιας κ η μπασκέτα δυσκολεύει μακρινές μπαλιές κ σου δίνει περισσότερο φάρδος γηπέδου, συν ότι αν χάσεις την μπάλα είναι πιο δύσκολο να φας καλάθι.
Το γιατί όμως μετά από ταιμ άουτ η μπάλα δεν έφτασε στον Λιθουανό είναι το ερώτημα.

timemaster

Προφανώς τον έκλεισαν καλά.
Αυτό πρέπει να το δει η ομάδα στις προπονήσεις μέσα στη χρονιά για καλύτερα σκριν και κίνηση ώστε να μπορεί να την πάρει. Χτες ήταν αδύνατο να είχε δουλευτεί στην προπόνηση κάτι τέτοιο κ πληρώσαμε την μη προετοιμασία.
Για την επαναφορά την γρήγορη απάντησα. Δεν εμπιστεύεται την ομάδα ότι θα μπορέσει να κάνει γρήγορη επαναφορά και σε σωστό παίχτη κ παίρνει ταιμ άουτ μπας κ το οργανώσει.

Εκ του αποτελέσματος με τον ΠΑΟΚ πήγαμε στην παράταση επειδή δε κάναμε φάουλ και χτες χάσαμε που κάναμε. Γενικά ότι επιλογή κ να κάνεις αν δε την εκτελέσεις σωστά μπορεί κ να χάσεις.

timemaster

Συμφωνώ απόλυτα.
Σε εκείνο το σημείο καθαρίζεις το παιχνίδι κάνοντας με οικονομία ένα +10 κ όχι να το πας στην ρουλέτα του τελευταίου σουτ.
Αρχή είναι απλά δε ξέρω αυτό αν είναι καλό ή κακό.

reddragon

Δε χρειαζοταν τάιμ ουτ. Παίρνοντας τάιμ ουτ τους δίνεις την δυνατότητα να οργανωθούν και αυτοί στην άμυνα. ΑΝ δεν έπαιρνες τάιμ στη χειρότερη να σου έκλεβαν την μπάλα και να έτρωγες καλάθι μετά όμως θα είχες αρκετά sec (πάνω από 5), θα έπαιρνες τότε τάιμ και θα έβαζες τη μπάλα στη δική τους πλευρά με καλύτερες πιθανότητες για ένα καλό σουτ ή ένα κερδισμένο φάουλ.

timemaster

Αν έχανες την μπάλα δεν ξέρεις σε πόση ώρα θα έβαζαν αν έβαζαν καλάθι κ αν είχες την ευκαιρία για μια επίθεση ακόμα.
Αυτό πάντως δε το κάνουν ούτε οι μεγάλες κ δεμένες ομάδες. Προτιμούν να δώσουν οδηγίες ώστε να μην υποπέσουν σε λάθος βιασύνης.

dorian gray

Είναι καταπληκτικό που αρκετοί σχολιάζουν το ματς χωρίς να έχουν δει το ματς.
Επίσης, έβγαλε και ο Ηρακλής ανακοίνωση για τη διαιτησία που στο τελευταίο δεκάλεπτο σούταρε ουκ ολίγες βολές.
Υπομονή και στήριξη.-

ChrisSiak

Εντάξει η ανακοίνωση είναι για να τους πορωσει κ να γεμίσουν το Ιβανώφειο ταχα νικητές αλλά και αδικημένοι. Γαβγίζουν στον τοίχο.

Sam Vincent

Δεν χρειάζεται να δεις το ματς για να σχολιάσεις ένα pg που είχε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ,σε 50 λεπτά 3/18(περίπου ,μην με βάλεις και ψάχνω) ,ούτε και έναν σέντερ που στα δυο του παιχνίδια έβαλε 35 τα μάζεψε και τα ριμπ του ούτε εναν περιφερειακό που είχε παλι σε δυο ματς 45 πόντους ,20 ριμπ και 12 ασ. Εγώ σχολιάζω και τον Αντετοκούμπο χωρις να εχω δει ματς των Μπάκς παρά μόνο στιγμιότυπα .

dorian gray

Για τις 15/17 βολές του Χάνλαν κάποιο σχόλιο;

Sam Vincent

Φυσικά .Μπράβο για την ευστοχία του στις βολές !!! Και μπράβο μας που δεν τον μαρκάραμε καλά . Επίσης όποιοι τον μάρκαραν δεν έκαναν καλή δουλειά . Φίλε μου ,τα σχόλια και η κριτική του αγώνα ,δεν είναι κακό . Εγώ και πολύ άλλοι σχολιάσαμε ενα ματς που δεν το εδειξε η tv και ούτε ήμασταν και στο γήπεδο . Αν σχολιάζαμε πως ο Μπο δεν έπαιζε αμυνα με ένταση ,θα είχες δίκιο .Αν σχολιάζαμε πως ο Γκάγκιτς δεν έκανε μποξ αουτ πάλι δίκιο θα είχες όπως και αν λέγαμε πως ο Φλιώνης βαριόταν . Στην καθημερινότητα μας μιλάμε συνέχεια για πράγματα στα οποία είμαστε χιλιόμετρα μακρυά ,δεν μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε αλλά δεν έχουμε και ιδέα . Μπασκετάκι σχολιάζουμε ,όχι την ονομασία των σκοπίων και για την Ελληνοκυπριακή ΑΟΖ.

dorian gray

“Στην καθημερινότητα μας μιλάμε συνέχεια για πράγματα στα οποία είμαστε χιλιόμετρα μακρυά ,δεν μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε αλλά δεν έχουμε και ιδέα” – συ είπας.

Sam Vincent

Ναι ,εγώ, και προφανώς πιστεύεις πως εσύ δεν το κάνεις. ΟΚ.

dorian gray

Play it again, Sam.

Δεν είπε τπτ ο Ηρακλής στην ανακοίνωση του;😜αν θυμάμαι σωστά ,οι δύο άστοχες ήταν συνεχόμενες προς το τέλος ,εκεί που φαινόταν πως θα το καθαρίζαμε.
Του έκανε ένα χαζό φάουλ ο Γκαγκιτς αν και στην επόμενη φάση , κάρφωσε.Τι σχόλιο θες;Ότι είχε τόσες βολές δείχνει για μας πόσο μας δυσκόλεψε στο μαρκάρισμα του.Και γκολ φάουλ είχε με τον Φλιωνη.

dorian gray

Αυτές ήταν του Οκερεαφόρ.

Αλήθεια;Στο ράδιο τον έλεγε Χανλαν!🤣Σε πιστεύω,γιατί δεν αναγνώριζε και δικούς μας παίκτες!

alexander

Eιναι νωρις ακομα,ψυχραιμια…Παρεπιπτοντως 26,27 οκτωβιου θα ειμαι πανω,παιζει κανενα παιχνιδι η ομαδα μας?

Jim Patras

Basket όχι,παίζουμε στο Νίκος Γκάλης(κλειστό ολυμπιακών εγκαταστάσεων).

NAOS 80-0

με το σκόρ στο 61-56 περί τα 40″ πριν τη λήξη χάσαμε 63-64…οκ συμβαίνει 1/1000 παιχνίδια…δεν μου άρεσε όμως ότι από το 56 στο 64 έφτασε ο Ηρακλής χωρίς να βάλει καλάθι !!! Μόνο με βολές 8/8, από τις οποίες τις 6 τις δώσαμε εντελώς αβίαστα… Λάθος επιλογή Σούλη. Πάμε παρακάτω : πολύ κουρασμένοι οι παίκτες (φυσιολογικό) από το 35′ και μετά, ποιοί παίκτες όμως : Μποχωρίδης, Ντραγκίτσεβιτς, Γκετσεβίτσιους…γιατί χθές ουσιαστικά αυτοί έπαιζαν, με λίγο από Φλιώνη…Προβληματίζουν Μιλόσεβιτς, Γκάγκιτς, Τάλτον, Μόρις για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Μιλόσεβιτς : μας έκανε ν’ αναπολήσουμε Ραμόν Χάρις !!! Δεν κάνω πλάκα…ούτε μία προσπάθεια δεν ολοκλήρωσε 1/1.- Γκάγκιτς : μας έκανε ν’ αναπολήσουμε Γκάρι ΜακΓκι.- Τάλτον : ανέτοιμος, όχι για πολλά, αλλά νομίζω ότι μπορεί να βελτιωθεί.- Μόρις : μας έκανε ν’ αναπολήσουμε Λάκυ Τζόουνς, σε άλλο γήπεδο βρισκόταν (εδώ όμως είναι και θέμα Σούλη, γιατί δεν είναι δυνατόν ξένος παίκτης να μην έχει αγωνιστικό ρόλο)…Όσο αντέχουν οι τρείς (Μπόχω, Γκέτσε, Ντράγκι) η ομάδα είναι εντάξει…Η διαιτησία δεν ήταν καλή και πάντως εγώ φάουλ στην τελευταία φάση δεν είδα. Ελπίζω σε βελτίωση κατά σειρά Μιλόσεβιτς, Τάλτον, Γκάγκιτς, Μόρις, διότι αλλιώς δεν πάμε πουθένα. Εύχομαι η αρχή να γίνει από το Ιβανώφειο.

Σχολιαρα!Σε παραδέχομαι!Αυτό με τον Ραμόν και τον Μαγκι το σκέφτηκα κι εγώ,Ναος 80-0!

dorian gray

Ούτε εγώ είδα φάουλ στην τελευταία φάση. Και σε κανα 2 ακόμα στο 4ο δεκάλεπτο…