Ο Ken Brown ήταν αδικαιολογήτως απών.

Πηγή: Απών και σήμερα ο Μπράουν από το Παλέ… – PRESSARIS

Τι περίεργο…

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sfak3

Ο Άρης δεν πρέπει να τον δεχθεί. Καταγγελία στην Φιμπα κιόλας ..αν είναι πληρωμένος..Θα παλέψει η ομάδα και χωρίς αυτόν..Τον γουστάρω αλλά είναι απαράδεκτος.

vaggelaris

Κ κάπου εδώ τελειώνει κ η χρονιά επισήμως…

Ian 73

Το έσκασε ο Τζιουστινιάνι και μας απέμεινε ο Νοταράς.

ston planiti Ari

Χθες έπαιζε “κλείνω κι έρχομαι” σήμερα “αλλάξανε τα πλάνα μου κοιμήθηκα στη μάνα μου” ? Άσχετα αν γυρίσει (που προσωπικά παρακαλάω να το κάνει) Καμπερίδης και λοιποί παίκτες οφείλουν να παίξουν όπως με ΠΑΟ και να πάρουν την 1η εκτός έδρας νίκη. Φαντάζομαι πως στην περίπτωση που η φυγή είναι αμετάκλητη τουλάχιστον σε αυτό το ματς οι εναπομείναντες θα χουν κι ενα έξτρα προσωπικό κίνητρο να το πω ή εγωισμό που δν είδαμε στα προηγούμενα εκτός κ τελικά έρθει η νίκη. Αισιοδοξία αντλώ από το πουθενά…

Mits-77

Τελικά ξέρει κανένας γιατι σηκώθηκε και έφυγε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ την Παρασκευή 14/2? Παίχτηκαν παλί τίποτα μπουνίδια ή είχαν εκπτώσεις τα Duty Free εκείνο το ΣΚ?

dragon_aris

Σε τόσο κρίσιμη στιγμή οι φωστήρες της καε πήγαν και φέραν τον Σάββα. Να τα αποτελέσματα οι παίκτες τσακώνονται κανένας δεν μπορεί να τους επιβληθεί και η ομάδα για άλλη μια φορά γίνεται περίγελος. Υποτίθεται η νέα διοίκηση θα έφερνε τουλάχιστον συσπείρωση. Ούτε αυτό δεν μπόρεσαν να κάνουν. Και είναι κρίμα γιατί με τα χάλια των άλλων όπως διαμορφώνονται τώρα (Πανιώνιος-Ιωνικός-Παοκ) πραγματικά θα μπορούσαμε να σωθούμε.

spire

Τα λες και πανομοιοτυπα τα χαλια των 3. Και οι 3 χασαμε τον καλυτερο παικτη μας. Και οι 3 λεμε οτι θα πεσουμε. Και φανταζομαι και οι 3 θα γλυτωσουμε λογω αναδιαρθωσης. Ban χρεη και κακιστες ομαδες.