Άρης Midea – Κολοσσός Preview

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Επιτέλους παιχνίδι εντός έδρας, απέναντι στον κακό μας δαίμονα.

Φυσικά το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, μιας και εμείς θα είμαστε στην 5η θέση και ο Κολοσσός στην 6η, θα το χαρακτήριζα προετοιμασίας, αλλά με το γεγονός πως το επόμενο μας παιχνίδι θα είναι μετά το Πάσχα, δε θα είναι ούτε καν τέτοιο, οπότε τι είναι;

Εμείς είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχει νικήσει ο Κολοσσός φέτος (εκτός τον Ολυμπιακού – ΠΑΟ φυσικά) και θέλουν να νικήσουν.

Αυτό είναι το κίνητρο του Κολοσσού, που εμφανίζεται ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια του ΤΟΠ 6 μέχρι τώρα και είμαι σίγουρος πως θα είναι έτσι και αύριο.

Άλλωστε το στυλ παιχνιδιού του είναι τέτοιο, που τον βοηθάει σε αδιάφορα παιχνίδια, μιας και βασίζεται στην επίθεση και χωρίς άγχος τα πράγματα στην επίθεση είναι πολύ πιο εύκολα.

ΕΜΕΙΣ

Αυτοί χωρίς άγχος, εμείς χωρίς άγχος, αυτοί μπασκετμπολίστες, εμείς καρατερίστες και…Καλό Πάσχα.

Να πω την αλήθεια, περιμένω τον Γκάλινατ να παίξει αύριο, να αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά κακά τα ψέματα, με 2-3 βδομάδες διακοπή και πάλι, τι ρυθμό να βρεις; Πιστεύω όμως πως θα είναι καλό για αυτόν, να ξανανιώσει πως είναι ένας κανονικός αγώνας, να βρει τα πατήματα του.

Κατά τα άλλα, το παιχνίδι λογικά θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι, μιας και ο Κολοσσός δεν μπορεί να παίξει άμυνα, οπότε και ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο – πιστεύω – θα το ευχαριστηθεί.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Κολοσσός

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης


Κολοσσός

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 20/04, 17:15 / ΕΡΤ 3

10 ΣΧΟΛΙΑ

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pippo

Μας λυπήθηκες και δεν έβαλες την προϊστορία. 🥲

BillyHoyle

Παρασκευούλα, κανείς δεν το χρειάζεται αυτό. :p

BillyHoyle

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ

dim

Αυτόν τον Goudelock δεν γίνεται να τον πάρουμε για ένα χρόνο?? Εντάξει είναι 36αρης αλλά είναι παιχτούρα

Toby B

Κόπηκε ο Μπάνκστον και αυτή ήταν η τελευταία αλλαγή στο ρόστερ. Οκ δεν πρόσφερε αυτά που περιμέναμε, αλλά από τον Ριντ…

stepap

Μήπως γλυτώνουμε κανένα μήνα συμβολαίου ετσι;

Toby B

Αυτό που ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο, αν και είναι καθαρά υπόθεση και όχι πληροφορία από κάπου, ίσως είναι ότι ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι 15 Μαίου (σύμφωνα με τα σάιτ). Οπότε ίσως να έγινε κάτι εκεί, να ήθελε έξτρα χρήματα για να μείνει μέχρι τέλος Μαίου αν χρειαζόταν και εκεί μπορεί να πάρθηκε αυτή η απόφαση.

vaggelaris

Νομιζω πιο πολυ νεο της ημερας ειναι η αποχωρηση μπανκστον παρα το ματς με κολοσσο. Προφανως εγινε και για οικονομικους λογους. Βεβαια στο αγωνιστικο κομματι πλεον ειμαστε μειον εναν ψηλο. Ειχαμε που ειχαμε προβλημα στους ψηλους τωρα νομιζω θ ειναι ακομη πιο μεγαλο. Φυσικα περα απο αυτο νομιζω το πιο σημαντικο ζητημα για τον Αρη ειναι αυτο που καπου γραφτηκε οτι δε προχωραει η καλυτερη ρυθμιση που περιμεναμε για το δημοσιο. Κατι που θ ανοιγε το δρομο για ενα καλυτερο μπατζετ του χρονου….

Jim Patras

Με σημαντικά προβλήματα θα παραταχθεί ο Κολ.Ροδ.καθώς δεν έχει 2 ξένους άρα θα πάρουν περισσότερο χρόνο Πετρόπουλος,Καμαριανός,Μπιλλής.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com