Μετά το «ναυάγιο» με τον Τσάβι Πασκουάλ, οι «πράσινοι» χτύπησαν την πόρτα τόσο του Άρη όσο και του Δημήτρη Πρίφτη, ωστόσο εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

https://www.gazzetta.gr

Δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ισχυει ή ποσο “επισημη” ηταν η προταση…

88 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Όποιον κ να πάρει ο ΠΑΟ πλην Γιαννάκη Πασκουαλ, η χρονιά είναι σχεδόν χαμένη.
Είναι μεγάλη ευκαιρία φέτος να τον προσπεράσουμε.
Όσο για τον Πρίφτη κ τον Λάσκαρη δεν περίμενα κάτι διαφορετικό απο αυτο που απάντησαν στον Γιαννακόπουλο.
Ξαναλέω ότι απο Γενάρη η ομάδα θα πηγαίνει τραίνο , όσο παράξενο κ αν φαίνεται αυτο τώρα.

kaptsik

Δεν κάνουμε με την ευκαιρία μία ανανέωση συμβολαίου στον Καββαδα; Με τη λήξη του συμβολαίου του βλέπω να γίνεται αναρπαστος!
Μακάρι η ομάδα να έχει την εξέλιξη που προβλεπεις. Όσο κι αν μου κακοφαινεται ή σημερινή της εικόνα, δεν αποκλείεται για μένα να συμβεί κι αυτό. Θα χρειαστεί πολλή υπομονή από εμάς όμως. Ειδικά μέσα στο γήπεδο.

KavatzAris

Το περίμενα…Αλλά πλέον έχουμε χρήματα πλάνο σχέδιο προοπτική και όλα αυτά χάρη στην αρμονική συνεργασία Διοίκησης τεχνικού τιμ προχωράμε παράκάτω!

Sam Vincent

Μπράβο στον κόουτς και τον Λάσκαρη. Αν και έκαναν το αυτονόητο ,έχουμε ζήσει και έχουμε δει πολλά. Η ομάδα με αυτήν την σύνθεση κατά την άποψη μου δεν μπορεί να φτάσει εκεί που ολοι θέλουμε.Είναι νωρίς και από μια αλλαγή παίκτη δεν πέθανε κανένας. Δεν θα γίνουμε ΑΕΚ 2016 αλλά συμβαίνουν αλλαγές παικτών καθημερινά στο παγκόσμιο μπάσκετ. Δογματισμοί και εγωισμοί είναι κακοί σύμβουλοι. Με ένα κανονικό αμερικανο 3άρι που θα βρούμε σχετικά ευκολα ,η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Ο Λάσκαρης έχει την οικονομική δυνατότητα . Μην φτάσουμε πάλι στο τέλος της χρονιάς και αρχίσουμε τα “αν αλλάζαμε τον Τσουπ” “,”αν δεν είχαμε τραυματισμούς” “αν είχαμε έναν ακόμη” κτλ .Τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα κρίνονται από ένα ριμπάουντ ,μια βολή ,ένα λάθος .Καλή η ομοιογένεια αλλά μην υπερβάλουμε ,οι παίκτες είναι μαζί μόλις 1,5 μήνες και όχι 2 χρόνια. Ο Ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα . Θα είναι πολύ κρίμα αν για λίγο χάσουμε το κύπελο , αποκλειστουμε στο ch.l. , ή χάσουμε τον τελικό του πρωταθλήματος. Τότε θα είναι πολύ αργά. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον κόουτς και τον Λάσκαρη και ούτε θέλουμε να επιβάλουμε την αποψη μας αλλά είμαστε άρρωστοι ,αγαπάμε την σπυριάρα και μέσω της ωραίας αυτής προσπάθειας που μας φιλοξενεί ,θέλουμε να εκφράστουμε εμεις που ζήσαμε την δόξα και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τα τρένα να παιρνούν.

experience

Θα δείξει και στα προσεχή παιχνίδια τι μπορεί να προσφέρει ο Μάρμπλ. Για μένα αν δεν βελτιωθεί άμεσα δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να περνάνε οι μήνες προσπαθώντας να τον εντάξουμε, θα πρέπει να βρούμε κάποιον άλλο

U_nick

Εχω την εντυπωση πως το προτζεκτ “Τσουπκοβιτς” δεν θα ξαναεπαναληθφει! Απο την περσινη χρονια βγαλαμε πολλα συμπερασματα, ποσο μαλλον ο Πριφτης!
Το θεμα ειναι να μην φτασουμε στην αντιπερα οχθη οπως η Αεκ, που αλλαζει τους παιχτες οπως η γυναικα μου τα παπουτσια της… Υπομονη λοιπον στο θεμα Μαρμπλ και στο δεσιμο της ομαδας, που κατα την γνωμη μου σε λιγο χρονικο διαστημα θα δουλευουν ολα στον αυτοματο!
Τελος, για το θεμα του Παο, ακομα και φημες να ειναι τα οσα γραφονται σημαινει πως ο Πριφτης κατι κανει σωστα, οτι υπαρχουν βλεψεις να φτιαξει μεγαλο ονομα και ας ελπισουμε οτι θα το φτιαξει με την Αρειαναρα μας…

Tarpley-3

Με συγκίνησε ο ατιμός ο Πριφτης.Καταλαβαινουμε πως για να ρίχνει άκυρο σε μία ομάδα όπως ο Παο που θα του προσφέρει πιο άμεσα τίτλους και πολλά παραπάνω χρήματα δηλώνει πως δεν είναι απλά επαγγελματίας αλλά κάτι περισσότερο.Ευτυχως δεν αποδείχτηκε ένας Αγγέλου και έχει όραμα και εμπιστοσύνη σε αυτό που χτίζει.Ευγε ρε Πριφταρε να μείνεις χρόνια και εμεις θα σε στηρίζουν όσο παράγεις έργο.Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιοι δεν θα κοιμηθούνε άνετοι το βράδυ αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι οι αισθηματιες.Γ ία τον Λασκαρη δεν είχα ενδοιασμούς πως θα έριχνε πορτα.

Jim Patras

Oυδεμία κρούση για Πρίφτη λέει η Κ.Α.Ε.

Kostaris

Άρθρο του Σ. Γεωργιου στο contra….
“Ή σκέψη του Παναθηναϊκό ήταν να περιμένει το καλοκαίρι τον Λιθουανος κ να πάρει προπονητή μιας χρήσης με την προοπτική να μείνει ΒΟΗΘΟΣ.Αυτη ήταν ή περίπτωση του Πριφτη που όμως δεν προχώρησε για πολλούς λογους”

gerorge

Ασχετα που το κοντρα ειναι αναξιοπιστο στα θεμαα του ΠΑΟ(απο το καλοκαιρι που ειχαν βγαλει τις φημες για καλαθη και πλακωθηκαν με γιαννακοπουλο το σπορτ 24 και το κοντρα που ανηκουν στον ιδιο ομιλο) βουτυρο στο ψωμι σου καθισε αυτο το αρθρο .Πραγματικα το πιστευεις οτι υπηρχε περιπτωση εστω και 1% να γινει κατι τετοιο;

Toby B

Το είχα πει και το καλοκαίρι πως ο Πρίφτης έκανε λάθος που δεν πήγε στην Άλμπα. Είχε μία καλή ευκαιρία να ξεφύγει από τα δεδομένα της Basketleague και να φτιάξει το όνομα του στο εξωτερικό. Παρόλο που δεν μας αρέσει, ομάδες σαν τον Παναθηναικό στρέφονται στον Πρίφτη μόλις δουν πως η αγορά είναι άδεια από προπονητές ονόματα και πιθανότατα να τον παραμερίσουν στο τέλος της χρονιάς αν βρεθεί μία πιο φανταχτερή λύση για τον πάγκο. Που ήταν ο κ.Γιαννακόπουλος το καλοκαίρι? Επιπλέον, το ότι κάποιοι τον θεωρούν προσωπινή λύση και βοηθό, το έχει επιτρέψει και ο ίδιος. Φυσικά μιλάω στο ότι κάνει τον βοηθό ενός χειρότερου προπονητή από τον ίδιο στην Εθνική. Εγω προσωπικά δεν μπορώ να παραμερίσω τα θέτικά του coach και ελπίζω να μείνει για καιρό. Φυσικά έχει και πολλά στραβά, ωστόσο στη ζυγαριά το πρόσιμο είναι θετικότατο.

Toby,αν θυμάμαι καλά από μια συνέντευξη του Πρίφτη -νομίζω εκείνη που έδωσε αμέσως μετά τις υπογραφές σε μας-άφησε να εννοηθεί ότι για κάποιο λόγο,ακολουθεί τον Κατσικάρη από φιλότιμο.Πρέπει να ήταν όταν ρωτήθηκε για το αν θα συνέχιζε στην Εθνική…Μάλλον υπάρχει δηλαδή μια σχέση σαν αυτή που έχει με τον Σίμτσακ,μόνο που εδώ αυτός είναι ο Σίμτσακ!Κατά τη γνώμη μου καλά κάνει.Έχει μπέσα ο άνθρωπος κ αν ισχύει αυτό με τον παο τώρα,είναι μια ακόμη απόδειξη.

Έχει μπέσα και πιστεύει στο πρότζεκτ της οικογένειας Λάσκαρη. Μακάρι να πάει τόσο καλά με τον Άρη ώστε η επόμενη ομάδα του κάποια στιγμή να είναι τόπ επιπέδου. Πάντως λογικά ο Κατσικάρης είναι τελειωμένος από την Εθνική, οπότε ίσως γίνει και πρώτος.

Pantelis

Το θέμα είναι αν θέλουμε να γίνει πρώτος. Στα διάφορα άρθρα γράφεται ότι ο νέος προπονητής θα πρέπει να είναι πλήρους απασχόλησης. Άρα αυτό σημαίνει καταρχάς ότι δεν μπορεί να είναι και στον Άρη και στην Εθνική. Αλλά ακόμα και αν δεν ισχύσει αυτό και είναι part time η εργασία στην Εθνική νομίζω ότι ο φόρτος εργασίας θα αυξηθεί πολύ περισσότερο σε σχέση με τώρα που είναι βοηθός και αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να ασχολείται λιγότερο με τον Άρη αν έχει η Εθνική καλοκαιριάτικα υποχρεώσεις ή αν τελικά ισχύσει το καλεντάρι της FIBA για αγώνες μέσα στη χρονιά. Από την άλλη η παρουσία του προπονητή του Άρη στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας είναι μεγάλη τιμή και για τον Άρη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τον Άρη για να προσελκύσει παίχτες.

Toby B

Είναι όντως μεγάλη τιμή και για να πω την αλήθεια δεν έχω στο μυαλό μου κάποιον καταλληλότερο, με αυτό τουλάχιστον το μπάτζετ. Άσχετο με αυτή τη συζήτηση αλλά σε συνέχεια μιας χθεσινής, ο Κρόκερ υπέγραψε σήμερα στην Τόφας στην Τουρκία.

Pantelis

Φαντάσου άμυνα Εθνικής Ελλάδας με τον Γιάννη Αντε στην κορυφή παίζοντας τον ρόλο του Οκάρο. Μάθαμε τιμή για τον Κρόκερ;

Toby B

Δεν βρήκα κάτι αλλά η Τόφας είναι νεοφώτιστη. Πόσα λεφτά να μπορεί να δώσει? Περισσότερα από αυτά που παίρνει ο Ντέβιν δύσκολα.

Pantelis

Νομίζω ότι η Τόφας έχει φράγκα! Έχει στη σύνθεσή της καλούς παίχτες. Aν μου λες για τον Κρόκερ και είχε από πέρυσι μάλιστα στη Β τον Σάμυ Μεχια που παίζει στην ίδια θέση καταλαβαίνεις ότι έχει φράγκα.

Toby B

Γενικά πέφτουν πολλά λεφτα στην Τουρκία. Σε λίγα χρόνια το επίπεδο του πρωταθλήματος τους θα είναι ίσως Νο 1 στην Ευρώπη. Δεν βοηθάνε βέβαια οι γηγενείς παίκτες. οι καλοί πάνε nba και οι υπόλοιποι μετριότητες.

Pantelis

Aπό την άλλη η τουρκική λίρα έχει φτάσει με το δολλάριο σε αναλογία 1 προς 3 από εκεί που πριν λίγα χρόνια ήταν 1 προς 1,7. Αυτομάτως δηλαδή το ίδιο ποσό να δίνουν με πριν δυο χρόνια έχουν τη μισή αξία οι ξένοι παίχτες που προσεγγίζουν.

Tarpley-3

Τεράστιο ρίσκο ο Κροκερ.Μακρια και αγαπημένοι.Αν και καλός παίκτης αν θυμάμαι σωστά είχε σοβαρούς τραυματισμούς .Μετά τρέχεις και δεν φτανεις

Pantelis

Μετά την παρουσία του στην Κηφισιά δεν ξανατραυματίστηκε. Είχα βρει άρθρο, όταν ακούγονταν για εμάς, ότι τον είχε βοηθήσει πολύ ο φυσικοθεραπευτής της Κηφισιάς με τον οποίο έκανε αποκατάσταση. Από τότε δεν ξανατραυματίστηκε.

Tarpley-3

Και πάλι με όσα είδαμε φέτος κάτι τέτοιους τους φοβάται το μάτι μου.

Pantelis

Δεν θα διαφωνήσω.

kaptsik

Έχει μυαλό κι αίσθηση του μέτρου. Σε μια ομάδα που φέρεται στον Ιβάνοβιτς σαν να είναι προπονητής μιας χρήσης, που ξαναφέρνει τον Πεδουλάκη που είχε διώξει για να τον ξαναφύγει Οκτώβρη μήνα. Σε μια ομάδα που ο ιδιοκτήτης έβριζε χυδαία το Σπανούλη και την οικογένειά του και συμπεριφέρεται ανάλογα όπου και όποτε γουστάρει. Σε μια τέτοια ομάδα που στην τελική δεν την έστησε αλλά θα την έβρισκε έτοιμη. Με έτοιμες απαιτήσεις και επιτυχίες που δεν περιμένει κανείς για να γίνουν αλλά θα έπρεπε να γίνουν χτες. Σε μια τέτοια ομάδα γιατί να πάει; Ολόκληρος Πασκουάλ ζήτησε 3ετές και του είπαν όχι. Θα τον ξεφτιλίζανε τον Πρίφτη και θα έφευγε σαν αποτυχημένος. Ανεβαίνεις αργά στην κορυφή πέφτεις αργά. Ανεβαίνεις σε μια μέρα και πέφτεις αύριο.

Toby B

Για μένα αυτό που γίνεται με την Εθνική τον υποβαθμίζει και αυτόν και την δουλειά του. Πρέπει να τραβήξει μια γραμμή και να μείνει στην Εθνική σαν πρώτος. Αν όχι ας κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Τώρα ας έρθω στο θέμα της ομάδας. Το προιόν στην Ελλάδα έχει υποβαθμιστεί τόσο ώστε να υπάρχουν τέσσερις ομάδες. Οι υπόλοιπες αντιμετωπίζουν τρομερά προβλήματα. Ο Πρίφτης με μια κίνηση του να πάει τώρα στον παναθηναικό έπαιρνε μεγάλο ρίσκο. Αυτή η κίνηση θα τον τελείωνε για πάντα από τον Άρη. Στον Παναθηναικό θα είχε ημερομηνία λήξης και το ξέρει και ο ίδιος (όχι γιατί δεν είναι καλός προπονητής αλλά η ψυχοσύνθεση του Γιαννακόπουλου είναι περίεργη), οπότε αυτομάτως φεύγουν οι δύο από τις τέσσερις. Μετά προπονητής που έχει περάσει από ΠΑΟ δύσκολα πάει στον ΟΣΦΠ. Οπότε μένει η Άεκ. Ο Πρίφτης ο οποίος θέλει να παραμείνει Ελλάδα και έχει άλλα 20 χρόνια καριέρας δεν μπορεί να μείνει μόνο με μία πιθανή ομάδα στην Ελλάδα.

Pantelis

Toby εδώ πηγαίνουν παίχτες του ΠΑΟ ή του ΟΣΦΠ στον άλλο. Δεν θα πάει προπονητής; Σπανούλης, Μπουρούσης, Περπέρογλου, Σοφο από Έλληνες και πόσοι άλλοι ξένοι (Ρότζερς, Ρατζα, Βολκοφ πχ). Πέραν αυτού η εποχή που ο Έλληνας προπονητής μένει μόνο μέσα στα στενά πλαίσια του ελληνικού πρωταθλήματος έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ήδη από φέτος ο Πρίφτης είχε προτάσεις από Τουρκία και Γερμανία και μάλιστα από καλές ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι δουλευταράς, έχει αρχίσει να κερδίζει διακρίσεις, χαίρει εκτίμησης και ίσα ίσα βιογραφικό που να έχει αναφορά “head coach Panathinaikos” είναι καλό βιογραφικό που ανοίγει πολλές πόρτες.

Toby B

Εγώ του εύχομαι να πάει τόσο καλά στον Άρη ωστε να γίνει head coach σε όποια ομάδα θέλει. Οι βάσεις έχουν μπεί αλλά είναι καλύτερα για την καριέρα του να κάτσει στον Άρη. Δεν λέω πως είναι συμφεροντολόγος. Το αντίθετο μάλιστα, νομίζω πως θέλει να συνεχίσει το έργο του και να τιμήσει το συμβόλαιο του.

Pantelis

Μαζί σου κι εγώ!

vayio

Κωστα, ειχα περιεργεια να διαβασω το σχολιο σου μολις ανεβηκε το συγκεκριμενο θεμα… Εισαι μεγαλος! (…δε το λεω ειρωνικα)
Βασικα περιμενα σχολιο τυπου:’ Τι βλακες ειναι στην ομαδα που δε τον δωσανε…’

Kostaris

Αφού δεν της τον ζητήσανε, πως να τον δώσει;;;…χαχαχα

Tarpley-3

Ή επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.Αληθεια πιστεύεις πως μία ομάδα του βεληνεκούς του Παο θα επαιρνε ως λύση να βγάλει μία ολόκληρη χρονιά που μόλις ξεκίνησε προπονητή για να τον αλλάξει?Πόσο μάλλον όταν ή διοίκηση τους τρώει κραξιμο για τις συνεχείς αλλαγές προπονητών?Ο Παο θέλει να στρώσει το φρέσκο ρόστερ του με πλάνο ,άμα πάρει προπονητή θα τον κρατήσει γι αυτό το λόγο κυρίως.Εχω αρχίσει και πιστεύω ή τα γραφεις επίτηδες για τρολ ενώ δεν τα πιστεύεις ούτε ο ίδιος ή πολύ απλά κάτι σου έκανε ο Πριφτης και τον μισείς αφόρητα.Σε περίπτωση που ισχύει ή άρνηση του Πρίφτη στον Παο οφείλεις να αναγνωρίσεις και να αφήσεις αυτά τα σχολεία που δεν θα τα χαρακτηρισω προς αποφυγή παρεξήγησης μαζί σου..Έλεος απλά ρε φίλε…

Tarpley-3

Και γενικά το Contra λαμβανεις στα σοβαρά? Αλήθεια?Ο Αισωπος ίσως είναι πιο αξιόπιστος.

Pantelis

Ακριβώς αυτό! Διαβάζω μέχρι και το SDNA. Contra ζήτημα να έχω διαβάσει 1 φορά φέτος και 2 φορές πέρυσι.

Pantelis

Σου διαφεύγει κάτι βασικό. Ο Πρίφτης ΗΤΑΝ σαν βοηθός (πρώτος ήταν εκτός αν πιστεύεις ότι ο Αλβέρτης κοουτσάριζε) στον ΠΑΟ και κατέκτησε και πρωτάθλημα. Όταν έφεραν τον Ιβάνοβιτς ΔΕΝ έμεινε σαν βοηθός στον ΠΑΟ. Το να βγαίνεις τώρα και να ισχυρίζεσαι ότι θα το κάνει για τον Σάρας, που δεν λέω είναι συμπαθητικός τύπος και έξελίξιμος προπονητής,…αλλά είναι χειρότερος του Πρίφτη αναιρείται εκ των πραγμάτων. Πέραν αυτού, αλήθεια τώρα, πιστεύεις ότι αν ο Πρίφτης (που το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές στον Άρη) αποφάσιζε να πάει στον ΠΑΟ, θα πήγαινε για έναν χρόνο ή θα ήταν συμβόλαιο 2 ή 3 ετών…ως πρώτος προπονητής; Κατα τ’άλλα όταν σε λένε εμπαθή, θίγεσαι!

Kostaris

Δεν μ ενδιαφέρει αν με λένε εμπαθή…με την ίδια ευκολία θα μπορούσα να χαρακτηριζω κ γω άλλους εδώ μέσα, παπαγάλακια, χειροκροτήτες, κ.λ.π…δεν το έκανα κ δεν έχω σκοπό να το κάνω ποτέ….
Οι φορές π έχω θιχτει είναι εκείνες που ο συνομιλητής μου χρησιμοποιεί ασχημους, απαξιωτικους κ προσβλητικόυς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο μου…..

Kostaris

Δεν βγήκαν εγώ Παντελή να το ισχυριστω αυτό για τον Σαρας…ο Σ Γεωργιου το έγραψε επώνυμα, όχι εγω…..το αν το πιστεύω ή όχι είναι δικό μου θέμα….το αν το πιστεύεις ή όχι αυτό π έγραψε ο Γεωργιου, είναι δικό σου θέμα κ δικαίωμα…

Pantelis

Όταν κάνεις αναπαραγωγή αυτό που γράφει κάποιος δημοσιογράφος (και μάλιστα τονίζεις το “ΒΟΗΘΟΣ”) πάει να πει ότι ενστερνίζεσαι την άποψή του. Συνεπώς ο συλλογισμός που σου έγραψα αντιστοιχεί τόσο στο αρχικό άρθρο του Γεωργίου όσο και στην δική σου αναπαραγωγή.

Pantelis

Εμπαθής μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος, όταν προσπαθεί να πιαστεί μέχρι και από φήμες ή από λέξεις για να μειώσει κάποιο πρόσωπο, τη στιγμή μάλιστα που η φήμη μπορεί πολύ εύκολα να καταρριφθεί. Το να είναι σε θέση κάποιος να αντιληφθεί ότι μια φήμη καταρρίπτεται εύκολα και παρ’όλα αυτά να επιλέγει να την αναπαράγει, αυτομάτως αυτό τον χαρακτηρίζει ως εμπαθή.

Kostaris

Με το δικό σου το μυαλό μπορεί να καταρρίπτεται…αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κ έτσι όμως….το ίδιο ισχύει βέβαια κ για το δικό μου σκεπτικό κ γραφόμενα….
Δεν καταλαβαίνω γιατί εδώ μέσα κάποιος πρέπει να επιβληθεί στον άλλον….
Αν νομίζεις ότι τα επιχειρήματα π χρησιμοποιείς εσύ για να στηρίξεις την άποψη σου, ευσταθούν, τότε κανείς λάθος….απλά δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να αντικρουουμε το καθετί π μας λες…
Όπως σαφωςκ τα δικά μου μπορεί να μν πείθουν κανέναν…
Ο καθενας μας λοιπόν διατυπώνει την άποψη του….τώρα αν ο άλλος τη θεωρεί χαζή, εμπαθή, ηλίθια, δεν ενδιαφέρει διόλου…

Pantelis

Μα σε τι κάνω λάθος. Πριν 2,5 χρόνια ο Πρίφτης είναι ένας προπονητής επιπέδου Κολοσσού. Ανερχόμενος και με ωραίες ιδέες μεν αλλά σε ομάδες εκείνου του βεληνεκούς κοουτσάριζε. Πήγε ως βοηθός στον ΠΑΟ ξέροντας ότι μπροστά του έχει τον Αλβέρτη και ότι μπορεί δείχνοντας τις δυνατότητές του να παραμείνει ως πρώτος. Δεν προτιμήθηκε και έφεραν για head coach τον πολύπειρο Ιβάνοβιτς. Είδες τον Πρίφτη να παραμένει βοηθός του Ιβάνοβιτς μόνο και μόνο για να είναι στον ΠΑΟ; Όχι! Και αυτό έγινε πριν 2,5 χρόνια όταν ήταν προπονητής επιπέδου Κολοσσού. Σήμερα, μετά από 2,5 χρόνια, έχοντας φτιάξει στον Άρη ένα αρκετά καλό όνομα, τόσο που να του φέρνει προτάσεις από εξωτερικό, να του δίνει τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της Α1 και να κάνει τη μισή μπασκετική Ελλάδα να τον θέλει coach στην ομάδα της, βγαίνει κάποιος Γεωργίου και ισχυρίζεται ότι ο Πρίφτης θα σκέφτονταν να πάει στον ΠΑΟ για ένα χρόνο και μετά θα δέχονταν να γίνει ΒΟΗΘΟΣ του Σάρας, που τώρα ξεκινά την προπονητική του καριέρα και αν θεωρείς, όπως έλεγες χθες ότι ο Πρίφτης δεν έχει πετύχει τίποτα, ο Σάρας είναι ανύπαρκτος. Κατα τ’άλλα θεωρείς ότι εγώ δεν έχω επιχείρημα αλλά έχεις εσύ που απλά γουστάρεις να λες τον Πρίφτη βοηθό. Εντάξει, μπορείς να το πιστεύεις αυτό!

Kyriakouleas

ρε γμτ, ακούω και ξανακούω τριετές, και κανείς δε διορθώνει…ΔΙΕΤΕΣ έχει…..

gerorge

2+1 για την ακριβεια

Kyriakouleas

2+1 ΘΕΛΑΜΕ να του κάνουμε, αλλά τελικά έμεινε στο 2 σκέτο…για ανάτρεξε στις ανακοινώσεις του καλοκαιριού….δεν μπορώ να σου πω ακριβώς, αλλά θυμάμαι τις ανακοινώσεις σαν να ‘ταν τώρα…

Pantelis

2+1 είναι είναι το συμβόλαιο με τη δυνατότητα ανανέωσης στον Άρη.

Kyriakouleas

επιφυλάσσομαι να το ξανακοιτάξω και θα επανέλθω…

Kyriakouleas

ένα γρήγορο τσεκ που έκανα, όλα τα ρεπορτάζ, αναφέρουν μέχρι το πρωινό της ημέρας της συμφωνίας (4-6-2016) ότι “εντός της ημέρας οριστικοποιείται η συμφωνία για ανανέωση για 2+1 έτη”…ωστόσο από το απόγευμα της ίδιας μέρας, τόσο η επίσημη ανακοίνωση, όσο και τα διάφορα σαιτ, μιλούν για Πρίφτη ως το 2018, και συμφωνία 2 ετών….κάποιοι μάλιστα εξέφρασαν “δυσαρέσκεια” που δεν ήταν συμβόλαιο 2+1…αυτά διάβασα, αυτά λέω..τώρα αν όντως ισχύει και γνωρίζει κανείς κάτι άλλο, εδώ είμαστε για να μάθουμε κι εμείς…

Pantelis

Λοιπόν επειδή και εγώ έψαχνα αυτό τώρα, βρήκα ακριβώς τα ίδια με εσένα. Ότι η συμφωνία είναι για 2 χρόνια τελικά. Το ερώτημα είναι αν στην ανακοίνωση βάζεις και τον χρόνο που έχεις σαν option ή όχι.

Kyriakouleas

νομίζω ότι στην ανακοίνωση πρέπει να βάλεις αυτό ακριβώς που συμφωνήθηκε…αν είναι 2+1, τότε ανακοινώνεις 2+1…τώρα, αν δεν το έκριναν σκόπιμο, ή δεν υπάρχει, δεν μπορώ να το ξέρω…..

WP8

Night πες την αλήθεια. Πίσω από αυτή τη φιγούρα κρύβεσαι εσύ, με σκοπό να συσπειρώνεις τον κόσμο! Μια χαρά τα καταφέρνεις!

Kostaris

Πρώτα από όλα, να θυμισω ότι το contra ήταν αυτό π έγραψε ότι το μπατζετ του Άρη θα ήταν 1,8-2εκ(μαζί με το τεχνικό τιμ) την ώρα που οποίο οι άλλοι έλεγαν 1,2-1,3, κ κάποιοι εδώ μέσα χλευαζανε τότε, για να μν ξεχνιομαστε…(προσωπικά πλην των δικών μας διαβάζω κυριως sdna, contra, eurohoops)….
Παρακατω….λέω ότι αν του γίνε πρόταση για αυτό π κ καλά λέει το contra, λογικά δεν θα δεχόταν αν σεβόταν(π το κάνει) τον εαυτο του…αν του γίνε πρόταση χωρίς την προοπτική να γίνει πάλι βοηθός, δεν ξέρω τι θα απεφασιζε, πιθανώς να δεχόταν κ δε θα ήταν κ καθόλου μεμπτό….

gerorge

Στη μεση ηταν το μπατζετ(1μιση μυριο πανω κατω) και εφτασε εκει λογω αναγκης απο τον τραυματισμο του Σανι,btw ανεφερα οτι ειναι αναξιοπιστο ως προν τον μπασκετικο Παναθηναικο και οχι γενικα(αν και ειναι κατα τη γνωμη μου)

Kostaris

Gerorge….το μπατζετ πήγε εκεί που είπε το contra, πριν τον τραυματισμό του σανι….κ ουδεμία σχέση με το 1,2-1,3….τώρα προσπαθείς να αποδείξεις τι;

gerorge

Τι εννοεις;Πως πηγε στο 1,8 το μπατζετ και δεν το καταλαβαμε;Εκτος αν εννοεις μαζι με χρεη εφοριες κτλ που τοτε ειναι πολυ παραπανω.Παντως μην απομονωνεις το ασημαντο κομματι του σχολιου μου.Ειπα οτι δεν ειναι αξιοπιστο σε θεματα μπασκετικου Παναθηναικου

Kostaris

1,6 στο περίπου οι παίκτες, κ 200χιλ στο περίπου όλοι το τεχνικό σταφ….έτσι βγαίνει το 1,8…..έτσι μάλλον δεν το καταλάβες…
Κ επίσης δεν απομονωσα το ασήμαντο όπως λες κομμάτι του σχολίου σου…εσύ μπορεί να γραφές για παο, αλλά απαντούσα σε tarpley, παντελη π έλεγαν ότι είναι γενικά αξιόπιστο…
Σε σένα απαντήσα στο κομμάτι του σχολίου σου, ότι το μπατζετ είναι 1,5 κ αυτό τώρα με τον τραυματισμό του σανι κ τον ντραγκι, κ καλά…..
Όσο για το 1,6 μπορεις να ρίξεις κ μία συμβουλευτική μάτια στο άρθρο του Δασκάλου που παρέθετε κ νούμερα…

Tarpley-3

Πάντως απ όσο θυμάμαι το Contra και το Sportdog πέρσι γραφανε πως πάμε για Μπουρουσης οπότε δεν είναι και τόσο αξιόπιστο το Contra για να το πάρουμε στα σοβαρα

Kostaris

Ρε tarpley, δεν ισχυρίζομαι ότι είναι αξιόπιστο σάιτ…έλεος δλδ…αυτό καταλαβες;….
Απαντήσα στην εύκολη λύση για να υποστηρίξουμε το δικό μας, ότι το σάιτ είναι αναξιόπιστο(σαφώς κ είναι, όσο είναι κ τα άλλα)….ειπα για την επιτυχία του με το μπατζετ, που είναι σημαντική, κόντρα σε όλα όσα έλεγαν οι άλλοι….
Τεσπα, δεν έχει νόημα, το κουράζουμε τώρα….
Ο Γεωργιου για ποιο λόγο να πει αυτό με τον Πριφτη κ βοηθό;έχει να κερδίσει κάτι από αυτό;έγραψε για πολλούς προπονητές κ ανάμεσα τους κ για Πριφτη….το βγάλε από το μυαλό του;ή μήπως είναι εμπαθής κ αυτός με τον Πριφτη;
Έγραψα όμως πριν ότι σαφώς κ δεν θα δεχόταν υπό αυτές τις συνθήκες ο Πρίφτης…..
Δεν πειράζει, πήραν το καρτούν, τον πασαχαλακο για προπονητή…..χαχαχα

Tarpley-3

Ο Γεωργιου το έγραψε αυτό για τον ίδιο λόγο που έγραψε παλαιότερα αυτός και οι συνάδελφοι του πως ο Γουαιτ έκλεισε μία σε Αεκ μία σε Ολυμπιακό και μία σε Παο.Σε όλες τις ομαδες πλην του Αρη δηλαδή και εν τέλη δεν έκλεισε πουθενά.

Pantelis

Προφανώς δεν είναι εμπαθής με τον Πρίφτη αλλά με τον Άρη, του οποίου τον προπονητή τον θέλει ο ΠΑΟ για βοηθό του Σαρας.

Tarpley-3

Ή κατάσταση που ασχολούμαστε μου θυμίζει σαν να διαβαζεις το ΦΩΣ για να μάθεις τα νέα του Παο.Καποιος κάπου κάτι μία φορά και έναν καιρό κάτι έγραψε.Ο Παο δεν θα επαιρνε Πρίφτη για να θυσιάσει μία χρονιά που τώρα ξεκίνησε άμα δεν είχε σκοπό να τον κρατήσει σαν head coach.εφοσον ισχύει το δημοσίευμα περί πρότασης και δεν είναι παραμύθι.Τελιωσε το πραγμα

Tarpley-3

Δηλαδή μ εν τον Ντραγκι πήγαμε πάνω από 2 μύρια λες?

Pantelis

Λοιπόν, το μπάτζετ δεν έφτασε τα 2 μύρια αλλά αντίθετα έφτασε το μάξιμουμ που λέγαμε ότι θα φτάσει, δηλαδή το 1,5 μύριο και αυτό με την προσθήκη του Ντραγκίτσεβιτς. Συνεπώς και εσύ είχες πέσει έξω όταν μιλούσες για 2 εκατομμύρια μπάτζετ αλλά και το Contra που ΜΟΝΟ αυτό το είχε γράψει.

Kostaris

Τεσπα Παντελή….δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διαβάσεις τι ακριβώς έγραψα περί μπατζετ….πες λοιπόν τα δικά σου…κ πάμε παρακάτω….
Δεν έχει νόημα να κάνουμε καμία κουβέντα….

Pantelis

Μα διάβασα τι ακριβώς έγραφες. Βρήκα το άρθρο του Contra. Μιλούσες για μπάτζετ δυο εκατομμυρίων και μάλιστα δεν συμπεριελάμβανες τους μισθούς του προπονητικού τιμ. Ήταν μόνο για να φτιάξουμε ομάδα.

Kostaris

Τότε δεν διαβάζεις καλά….ξανά διάβασε το άρθρο, λίγο πιο προσεκτικά….

Pantelis

“Εντάξει…μν το παραχεσουμε..φέτος υπάρχουν κ 1,8 χρέη…..
Π σημαίνει ότι το μπατζετ από του χρόνου θα είναι 4εκ περίπου….
Έτσι ΝΑΙ!…..»Τα καλύτερα έρχονται»!!!!!!!!
κ με 2εκ φέτος εννοείται μία χαρά ομάδα φτιάχνουμε κ ανεβαίνουμε αρκετά επίπεδα!!!!!” Είναι ή δεν είναι αυτά τα λόγια σου; Δεν τα γράφω εγώ.

Kostaris

Κ εσύ από αυτό που καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάω για προπονητικό σταφ;
Το άρθρο από όπου “πιάστηκα” ήταν ξεκάθαρο….
Εσύ αμφισβητείς αυτο π λέει το contra;

Pantelis

Το καταλαβαίνω από το γεγονός ότι όχι μόνο σε αυτό αλλά σε όλα τα σχόλια που κάνεις μιλάς για παίχτες. Αν εννοούσες μαζί και το προπονητικό staff καλό θα ήταν να ήσουν πιο συγκεκριμένος.

Kostaris

Βαριέμαι να γυρίσω βέβαια πίσω να παράθεσω αυτα που έγραφες εκείνες τις μέρες για όποιον τολμούσε να μιλήσει για άλλο ποσό πλην του 1,2-1,3…..επιτιθέμενος κ ειρωνευομενος όποιον έκανε αναφορά στο contra π μίλαγε για 2εκ μαζί με προπονητές….τελικά φτάσαμε στο 1,8…..είναι τόσο απλό αυτό που λέω….
Εδώ αμφισβητήσεις την αξιοπιστία του contra..

Pantelis

Αν γυρίσεις πίσω θα δεις και σε αυτό αλλά και σε άλλα άρθρα ότι αυτό που λέω είναι ότι το μπάτζετ μπορεί να φτάσει μέχρι το 1,5 αν βρεθεί κάτι καλό, πράγμα που δεν υποστήριζα μόνο εγώ αλλά και άλλοι σχολιαστές όπως πχ ο Toby. Kαι το μπάτζετ τόσο έφτασε. Επίσης με την εξαίρεση 2 συγκεκριμένων σχολιαστών (εσου και ενός ακόμα που μας έχεις αφήσει καιρό τώρα) δεν επιτέθηκα και δεν ειρωνεύτηκα κανέναν άλλο. Εσύ από την άλλη με το γνωστό ύφος σου, βασισμένος στην “αξιοπιστία του Contra και του συγκεκριμένου δημοσιογράφου που έβγαλε τη φήμη, μια χαρά άφηνες μπηχτές ότι ο Λάσκαρης είδε το φως το αληθινό και ότι ολοι οι υπόλοιποι δεν βάζουν υψηλούς στόχους. Τελικά έχεις αποφασίσει ποιο είναι το μπάτζετ φέτος; Είναι 1,5 μύριο, είναι 1,8 ή είναι 2 μύρια για τους παίχτες μόνο ή 2 μύρια μαζί με τους προπονητές;

Kostaris

Παντελή…μία χαρά έγραψα πριν πόσο είναι το μπατζετ…πολύ ξεκάθαρα κ με παραθέσεις….
Το θέμα μας δεν είναι αυτό…ήταν τα περί αξιοπιστιας του συγκεκριμένου άρθρου….αν τελικά έπεσε μέσα σε αυτο που είπε την ίδια στιγμη π οι άλλοι έλεγαν αλλά….
Τεσπα….το είπα κ πριν…ο,τι καταλαβες καταλαβες….δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω…
Έχεις την άποψη σου, έχω την άποψη μου, όλο το βράδυ να συζητάμε δεν θα καταλήξουμε κάπου….

Pantelis

Ε μα τώρα γίνεται να μην σχολιάσω. Όλοι όταν μιλάμε για το μπάτζετ εννοούμε για τους παίχτες. Λέγαμε ότι το μπάτζετ θα είναι 1,5 το μέγιστο. Στα παλιά σου σχόλια έλεγες ότι το μπάτζετ θα είναι 2 μύρια και όλοι καταλαβαίναμε το μπάτζετ για τους παίχτες. Παρέθεσα και κομμάτι. Το άρθρο του Contra έλεγε 2 μύρια σύνολο για παίχτες και προπονητές. Παραπάνω γράφεις στον Gerorge ότι εννοούσες για τους παίχτες ότι είναι 1,6 και 200.000 για τους προπονητές. Ούτε εσύ δεν έχεις καταλήξει πόσο είναι το μπάτζετ για τους παίχτες. Είναι 1,5 που λέγαμε εμείς. Είναι 2 μύρια που έλεγες παλιά, ειναι 1,8 που έλεγε το Contra ή είναι 1,6 που λες τώρα (και το οποίο είναι μόλις 100 χιλιάρικα περισσότερα από αυτό που λέγαμε εμείς). Τελικά έτσι όπως τα λες τώρα, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι παλιά διαφωνούσες τόσο έντονα μαζί μας μόλις για 100 χιλιάρικα.

Pantelis

Και για να είμαι περισσότερο ακριβής παλιά για το μπάτζετ για τους παίχτες έλεγες ότι θα είναι 1,8 και ότι αν βρεθεί κάτι καλό θα πάρει μέχρι τα 2. Πού τα 2 πού τα 1,6 που λες τώρα;

Kostaris

Ακου λοιπόν…..
1)ή συζήτηση μας ήταν αν το contra(ε ρε σκορδοκαιλα μου) ήταν αξιόπιστο σε σχέση με όλα τα άλλα σάιτ, όσον αφορά τα !μπατζετ….όχι τι λέω εγώ κ τι λες εσύ!!!!!!!!
2)το contra έλεγε 2εκ παίχτες προπονητές…τα άλλα έλεγαν 1,5 εκ παίχτες προπονητές….για ρην ακρίβεια 1,2-1,3 το αγωνιστικό….
Σήμερα λοιπόν έχουμε φτάσει το 1,8(παίκτες προπονητές) κ υπολείπεται ο 6ος ξενος(δεν βάζω ντραγκι…σανι μόνο)….150-200 χιλ στον 6ο ξένο φτάνουμε στα 2εκ…..

Pantelis

Δεν ξέρω πως τα βγάζεις εσύ τα ποσά αυτά αλλά σύμφωνα με το άρθρο του Δασκάλου το μπάτζετ για τους παίχτες φτάνει τα 1,4 χωρίς τον Ντράγκι. Όσο δηλαδή λέγαμε. Μάλιστα ο Δασκάλου λέει χαρακτηριστικά “Πάνω από το 1.5 εκατομμύριο ευρώ μας βγαίνει το μπάτζετ του αγωνιστικού.”…έχοντας όμως βάλει μαζί και την αύξηση του Πρίφτη και των προπονητών “αύξηση στον Πρίφτη και το υπόλοιπο επιτελείο του.” Εσύ με κάποιο μαγικό τρόπο βρήκες άλλα 300 χιλιάρικα μπάτζετ. Το αν θα πάρει κι άλλον παίχτη στην πορεία δεν το ξέρουμε. Οι δηλώσεις Πρίφτη ήταν στο θα πάρουμε μόνο αν χρειαστεί.

Kostaris

Φιλέ Παντελή….είμαι υποχρεωμένος να στο πω πάλι….διάβαζε καλυτερα….
Το 1,4 για τους παίκτες από που προκύπτει;
Ή διάβαζε καλύτερα ή κάνε σωστά τις πραξεις…
Με νούμερα οι 5 ξένοι παίρνουν 1,1….οι Καββαδας τσαιρ μαζί αλλά 200…κ μένουν Ξανθό, Μούρτος, Ζαρας, Σιμτσακ κ οι 3 πιτσιρικάδες….κάνα 300; όλοι αυτοί μαζί….
Μόνος του ο Πριφτης, χωρίς να μαι σίγουρος, ακουμπάει το 100αρι, χωρια το υπολοιπο επιτελείο….
Δεν ξέρω για σένα, αλλά εμένα μου κάνουν για 1,8(πάνω κάτω)…πάντα με αυτά που γράφει ο Δασκάλου!
Κ στο ξαναλεω έχουμε κ τον 6ο ξένο ακόμη….

Pantelis

Από που κι ως που 300.000 όλοι αυτοί. Ξανθό παίρνει 50.000, Μούρτος 40.000, Ζάρας 35 και το ίδιο και ο Σίμτσακ. Οι μικροί παίρνουν λίγο πάνω από 10.000 ο καθένας. Συνολικά δηλαδή όλοι οι παίχτες ίσα που φτάνουν στα 1,5 μύριο. Επιπλέον σου λέω τι αναφέρει ο Δασκάλου. Μιλάει για ένα ποσό λίγο πάνω από το 1,5 μύριο μαζί με τους μισθούς προπονητών. Πάντως δεν κάνει λόγο για 1,8.

Tarpley-3

Νομίζω ότι ο Μουρτος πήρε αύξηση και δεν είναι μόνο τόσα.Δεν θυμαμαι ακριβώς.Και Κωστα τον 6ο ξένο μη τον δενεις γιατί αν υπάρξει κάνα 100αρι και αν .

Pantelis

Ο Μούρτος με την αύξηση πήγε στα 40.000 και στην τελική τη διαφορά δεν θα την κάνουν ούτε οι 5 ούτε οι 10 χιλιάδες.

Tarpley-3

Με την αύξηση 40? Τι στο καλό για μισή φέτα ψωμί με μερεντα έπαιζε ο αρχηγός?

Kostaris

Όχι ότι αλλάζει κάτι, αλλά νομίζω ότι με την αύξηση πήρε σίγουρα 50αρι, ίσως κ παραπάνω….
Ο 6ος ξένος δεν παίζει ούτε ως αστείο να μν πάρουμε…απλά περιμένουμε την αλλαγή των κανονισμών με τους Αμερικανούς….

Pantelis

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Μακάρι να πάρει και τον Πρίντεζη και τον Κάρυ και να ξοδέψει όχι 1,8 ή 2 μύρια αλλά 100 μύρια. Το θέμα είναι ότι με την έναρξη των υποχρεώσεων η ομάδα φτιάχτηκε με ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Τώρα αν μέσα στη χρονιά αυξηθεί είναι άλλο θέμα.

Pantelis

Επίσης κάτι ακόμα που δεν το υπολογίσαμε. Οι Αμερικανοί έχουν συμβόλαια σε δολάρια ενώ εμείς υπολογίζουμε το μπάτζετ σε ευρώ.

Kostaris

Κ σε ρωταω….είναι 1,8 λοιπόν το μπατζετ ή όχι;(περίπου..50 πάνω 50 κάτω)….
Κ δεν λέει λίγο πάνω, λέει σκέτο πάνω από 1,5 μυριο…είναι διαφορετικό….
Δεν χρειάζεται να κάνει λόγο για 1,8….σου παρέθεσε τα ποσά κ φτάνεις μόνο σου στο 1,8….

Pantelis

Καταρχάς αν είσαι πολύ πάνω από 1,5 δεν λες “είμαι πάνω από 1,5” αλλά λες “είμαι πάνω από 1,6..1,7 κλπ” Από εκεί και πέρα είτε ο Δασκάλου θα είναι ακριβής σε ολα τα ποσά είτε δεν θα είναι ακριβής. Δεν μπορεί να δέχεσαι τα ποσά για τα συμβόλαια των Αμερικανών και να μην δέχεσαι το λίγο πάνω από το 1,5 μύριο που λέει ως συνολικό μπάτζετ. Αλλά και 1,6 να είναι πάλι μιλάμε για 1,6 για παίχτες και προπονητές και αρα καταλήγουμε σε αυτό που λέγαμε το καλοκαίρι, ότι το μπάτζετ για τους παίχτες δεν θα πάει πάνω από 1,5 μύριο, όπως άλλωστε και δεν είναι.

Kostaris

Τώρα μπορεί να μν ακριβής ο Δασκάλου στα ποσά….απλά για να μν παραδεχτείς ότι το μπατζετ είναι γύρω στο 1,8….κ με σοβαρό ενδεχόμενο(για μένα σίγουρο) με την απόκτηση κ του 6 ου ξένου, να φτάσουμε στα 2εκ….
Μόνος σου έχεις πει ότι οι παικτες είναι 1,5, κ μαζί με τους προπονητές(επιτελείο) τους βγάζεις 1,6….θεός!!
Κ φαντασου ότι δεν τίθεται καν θέμα δικαίωσης του ενός ή του άλλου…άλλο ήταν το θέμα μας….
Τεσπα, κατάλαβα….
Καληνυχτα!!

Pantelis

Σου απάντησα παρακάτω. Δεν υπολόγισες τη διαφορά δολαρίου με ευρώ. Για κάνε την μετατροπή και θα δεις ότι 100.000 διαφορά κερδίζεις από εκεί….και ξαφνικά βγαίνει και το μπάτζετ των προπονητών και το λίγο πάνω από 1,5 του Δασκάλου. Καλό βράδυ!

PABLO-3 21 ΤΙΤΛΟΙ

Μην τρωγεστε αδερφια ολοι εχουμε καποια ενταση απο την λαχταρα μας να ξαναδουμε την αγαπη μας εκει ψηλα….