Ο Βασιλόπουλος και το… θεωρητικό πλάνο

Ωστόσο, κατόπιν οδηγιών που δέχθηκε από τη διοίκηση, ο Σάββας Καμπερίδης ήδη μπήκε σε διαδικασία διερευνητικών επαφών.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις επόμενες ημέρες οι «κίτρινοι» θα μετρήσουν τουλάχιστον μία ακόμη απώλεια παίκτη μετά από αυτή του Θόδωρου Ζάρα. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος βρίσκεται μια ανάσα από την ΑΕΚ και το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προβλέπεται να επισημοποιηθεί ο συγκεκριμένος «γάμος». Ο Καμπερίδης έχει συζητήσει με όλους τους παίκτες, εισπράττοντας έντονη αμφιβολία. Θεωρητικά, στη λίστα των παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο συμπεριλαμβάνεται και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης καθώς ο Άρης επέτρεψε την ενεργοποίηση του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του. Στην πραγματικότητα, όταν υφίσταται οφειλή 60.000 ευρώ (σ. σ. περίπου τα 7/10 του συμβολαίου) και ο 29χρονος φόργουορντ είναι στον αέρα.

Στο πλάνο που σχεδίασε ο Σάββας Καμπερίδης υπάρχουν τα ονόματα δύο Ελλήνων παικτών, με τη λογική βέβαια ότι δεν θα χαθεί κανείς άλλος από αυτούς της περσινής χρονιάς (σ. σ. εξαίρεση αποτελεί ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ο οποίος είχε αποκτηθεί υπό τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Χάρη Γιαννόπουλο αλλά πέρα από διερευνητικές επαφές, ουσιαστική συζήτηση είναι αδύνατο να γίνει.

Βάζω επίσης και το σημερινό εξώφυλλο της Μέτροσπορ , στο οποίο ο Βλαχόπουλος γράφει το ίδιο πράγμα.

Πάμε τώρα στις απορίες

Ο Καμπερίδης πήρε εντολή σαν τι; Βοηθός του Πρίφτη; Βοηθός του όποιου βρούμε πρώτο ; Σαν πρώτος προπονητής;
Βασιλόπουλος και Γιαννόπουλος σε μια ομάδα που δε θα φύγει άλλος Έλληνας θα είναι ταμάμ.
Επίσης στο πρωτοσέλιδο λέει πως αναμένεται κι ο Λάσκαρης στη Θεσσαλονίκη.

 

54 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Teo31

Ελπιζω σαν βοηθος του Πριφτη…Ελληνες θα χρειαστουμε σιγουρα και πιστευω πως μπορουν να βοηθησουν και οι δυο..Εχω μια αισιοδοξια(δεν ξερω απο που πηγαζει)οτι θα σωθει η χρονια…δεν μπορει να ειμαστε τοσο γκαντεμηδες!!

skoraris

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ναι είμαστε τόσο γκαντέμηδες. Επίσης νομίζω πως Βασιλόπουλος , Γιαννόπουλος είναι ένα σκαλοπάτι κάτω ποιοτικά από Ζάρα- Ξανθόπουλο. Άσχετα με θέσεις που παίζουν κλπ…. Δεν ξέρω αλλά αυτά τα ντεζαβου τα έχει βαρεθεί η ψυχή μου. Είμαι 42, Δόξα Τω Θεω έχω ζήσει τις τεράστιες στιγμές μας, αλλά τα 25/42 της ζωής μου έχω να κάνω με προσφυγές, διοικητική αβεβαιότητα, και μετριότητα , με κάποιες εξαιρέσεις….

kaptsik

Μάλλον το τίμημα για τις τεράστιες στιγμές που ζήσαμε είναι αυτό!
Κι αυτός ο Λετονός τι θέλει; Θα βρει καλύτερο τρόπο να φάει τα λεφτά από τον δικό μας που ενισχύει την ομάδα μας; 🙂

starstar2301

Ο Λετονός αποδεικνύεται τρελό παοκτσάκι με απωθημένα και εφιάλτες απ’ τα eighties.

Subaris

ή τρελο Αρειανακι που τρελαθηκε που τον προλαβε ο Λασκαρης!!

Sam Vincent

Κατ’ αρχάς μια διερευνητική επαφή με τον Λετονό να πάρει την ομάδα ,την στέφτηκε κανείς ?(φατσούλα που γελά σατανικά).Αν κερδίσει τα δικαστήρια ,τα χρήματα που θα του επιδικαστούν δεν θα χρειαστεί να κάνουν μεγάλη διαδρομή… Βασιλόπουλος και Χάρης δεν είναι υποβάθμιση του ρόστερ για μένα αλλά ίσως και ν αποτελεί αναβάθμιση. Αν κινηθούμε σ αυτά τα πλαίσια θα είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος αναλόγως των συνθηκών φυσικά. Μάλιστα ,θα το παω παρακάτω και θα πω πως και ο βοηθός του βοηθού δεν θα με χαλούσε σε μια κατάσταση ανάγκης προκειμένου να έχω ρόστερ σαν το παραπάνω ,(βαράτε αλύπητα). Το προτιμώ από λύσεις τύπου Φλεβαράκη ,Σούλη jr ,Βετούλα κτλ. Όλα αυτά όμως για την ώρα όλοι γνωρίζουμε πως είναι όνειρα θερινής νυκτός. Θα ακούσουμε και άλλες τέτοιες ειδήσεις αποπροσανατολισμού από τα τεράστια προβλήματα μας .

teotsex

Δεν είναι είδηση αποπροσανατολισμού φίλε Σαμ.Από χθες ο Σάββας μιλάει με παίκτες.Βέβαια το ενδιαφέρον είναι ακόμα σε φιλολογικό επίπεδο αλλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.Μίλησαν και με τους μάνατζερ του Τσαιρέλη και του Ξανθόπουλου.Κάποιοι μάνατζερ έθεσαν βέτο όμως.Εξόφληση ή δεν μιλάμε καθόλου.Στον Τσαιρέλη π.χ δεν χρωστάμε μόνο φέτος είναι και στο 99…

Ας μιλήσουν με μερικούς παίκτες να είμαστε όσο έτοιμοι μπορούμε να είμαστε όταν με το καλό υπάρξει στα ταμεία της ΚΑΕ ένα ικανό ποσό για να ξεκινήσει η επόμενη χρονιά και πρακτικά.

teotsex

Ότι κάτσει φίλε Νight.Mπορεί να πάμε με τον Σάββα ως πρώτο(το απεύχομαι) και υπάρχει μία πιθανότητα να έρθει ο Αγγέλου με τον Σάββα βοηθό.

Sam Vincent

Μια φορά γίνονται αυτά .Σιγά να μην τον φωνάξει η Μπασκόνια για head… Και μένα μου κάνει .

Guardiola3

Αγγέλου ούτε για αστείο ρε φίλε…πάλι να μας τη κάνει;;;;;;

Sam Vincent

Φίλε Τεο ,η κίνηση έγινε ,άλλωστε όσα μας λες είναι λίγα αλλά πάντα “ζυγισμένα ” και ακριβή. Η εντολή για τις επαφές δόθηκε ,αλλά οι επαφές δεν κοστίζουν. Είναι τζάμπα . Ακόμα και αν δεν υπήρχε αύριο η εντολή για συζητήσεις θα δίνονταν για να κερδηθεί λίγος χρόνος , να δοθούν ελπίδες και να μετριαστούν οι αντιδράσεις. Είπαμε ,το γνωρίζει το παιχνίδι ο Λάσκαρης. .Γνωρίζω πως είμαι καχύποπτος αλλά μας δόθηκαν πάρα πολλά δικαιώματα.

teotsex

Έχεις δίκιο που είσαι καχύποπτος.Όλοι πλέον κάπως έτσι σκέφτονται και το θεωρώ απολύτως λογικό.Αυτή η κίνηση που έγινε χθες με τον Σάββα παίζει να είναι και η πιο σωστή κίνηση του Λάσκαρη τον τελευταίο μήνα(να μην πω περισσότερο και γίνω κακός)

Η επόμενη κίνηση του θα πρέπει να είναι η κατάθεση χρημάτων στους λογαριασμούς των παικτών του φετινού ρόστερ.Ούτε δηλώσεις ούτε τίποτα άλλο.Πράξεις!!

Sam Vincent

Θα συμφωνήσω για το σωστό της κίνησης αν αυτή έχει αντίκρισμα δλδ δούμε το χρώμα του χρήματος.

Tarpley-3

Θεωρω τον Βασιλοπουλο ενα παικτη που ειναι χρησιμος για μια ομαδα.Τον σκεπτομαι σε ρολο σαν αυτον που ειχε ο Κοεν.Ο Γιαννοπουλος ειναι συμπαθητικος πιστευω στα επιπεδα Μουρτου.Αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.

Sam Vincent

Ρου ,ο Κοέν χτες υπέγραψε στην Μακάμπι… Ξέρει κανείς πως έγινε αυτό? Ο Κοεν έκανε όργια φέτος? Ή μήπως πτώχευσε η Μακάμπι?

Sam Vincent

OK τρύπησε τα πατώματα ,αλλά και πάλι…Jake ???

gerorge

Εκανε οντως οργια φετος ο Κοεν,τρομερη σεζον,και δεν καταλαβαινω ποσο σοφτ εχουν γινει οι ψηλοι στο Ισραηλ

ChrisSiak

Μην ψάχνουμε σε κανα πανέρι της Α2 στο τέλος. Θα εξαρτηθεί τι θα πει ο Λασκαρης και ποσο θα γίνει πιστευτός στους ατζέντηδες. Α κ ποσο μαρούλι θα μοιράσει ε

ChrisSiak

Ούτε εγώ να σου πω την αλήθεια απλά θυμήσου ότι πριν από ένα μήνα λέγαμε ποιος Σαλούστρος μωρε κλπ και τώρα μην παρακαλάμε τον Διπλαρο να κατεβάσει μπαλα. Μπορεί κ να το καταφέρει κ αυτός κ η άλλη πιτσιρικαδα δε λέω και ουσιαστικά είναι το μόνο θετικό που μπορεί να βγάλει αυτή η ιστορια. Απλά με την προϋπόθεση ότι από του χρόνου ορθοποδείς και δε χρειάζεται την καλή τους χρονια οι μικροί να την εξαργυρώσουν σε άλλη ομάδα. Είτε ελεύθεροι είτε πουλώντας τους κοψοχρονιά για να επιβιωσει ο Άρης.

teotsex

Kυρίως το δεύτερο.Αν δεν δώσει χρήματα(έστω ένα έναντι) θα βρει παντού κλειστές πόρτες.

ChrisSiak

Νομίζω ότι θα χρειαστεί κάτι αρκετά παραπάνω από ένα έναντι για να πείσεις τους μάνατζερ πλέον.

kaptsik

Σκέφτομαι όλες αυτές τις μέρες τον atsak… Σε τι αμηχανία μπορεί να έχει πέσει άραγε… 🙂
Που να ψάξει; Στα Λιδλ; Στη λαϊκή; Στα outlet; Στα μεταχειρισμένα; Πουθενά;

Sam Vincent

Μας έβαλε και ο Night την διαφήμιση του φάτσα κάρτα …Τυχαίο ???

Sam Vincent

του Lidl…

Sam Vincent

Μας τρολάρει και ο Γκούγκλης τώρα…

Toby B

Σαν παίκτες είναι μια χαρά, ωστόσο είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για να βασιστούμε σε παίκτες βαμενους παοκτσηδες, όπως είναι και οι δύο. Τον Χάρη τον ξέρω από το γυμνάσιο, ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης που είχα αντιμετωπίσει μετά τον Σλουκα, αλλά τα αισθήματα του για τους δίπλα με κάνουν να ειμαι αρνητικός. Δυστυχώς δεν προλάβαμε Σαλουστρο που έκλεισε Προμηθέα. Θα ήταν καλή λύση για φέτος. Τώρα στο θέμα του προπονητή. Τον Σαββα τον εκτιμώ αλλά είναι τεράστιο Ρίσκο να μείνει για πρώτος σε μια τέτοια χρόνια που γενικά υπάρχουν σκιές. Αν βρεθεί τρόπος να λυθούν τα θέματα μας και το μπάτζετ πάει σε επίπεδα που σίγουρευουν την παραμονή, τότε ας μείνει δεν είμαι αρνητικός. Προτιμώ Αγγέλου, τον εκτιμώ σαν προπονητή, όχι ιδιαίτερα σαν coach την ώρα του αγώνα αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Βέβαια πως θα δεχτεί να έρθει ένας άνθρωπος που πριν ένα μήνα ζήτησε από το λιολιο 1εκ μπάτζετ και Ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που έχει προσφορά από euroleague?

Sam Vincent

Γνωρίζω καλά παοκση που σήκωσε πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπάσκετ, ως αρχηγός με την φανέλα του Αυτοκράτωρα κλαίγοντας … Έτρωγε ανθρώπους για πρωινό .Ο καλύτερος του πελάτης ήταν η ομάδα που υποστήριζε. Δύσκολο κουίζ.

gerorge

Απο καποιο επιπεδο και πανω δεν παιζει κανενα ρολο το τι ομαδα υποστηριζεις.Βλεπεις και τον Μαντζαρη πχ,που εναντιον της ομαδας που υποστηριζει σκυλιασει 2 φορες πιο πολυ για να μην εχει κανεις δικαιωμα να του πει το οτιδηποτε.Και ο Σλουκας εναντιον μας σε σταθερη βαση επαιζε οπως εναντιον ολων των αλλων.Και ο Γιαννοπουλος φαινεται υπερβολικα συμπαθης τυπος,για να μην τιμησει το συμβολαιο του λογω οπαδικων

Sam Vincent

Προσυπογράφω…

Toby B

Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ματώσει τη φανέλα λόγω οπαδικών. Αυτό που εννοούσα είναι πως σε μια χρονιά στην οποία θέλουμε ενότητα και συσπείρωση από όλους, καλό θα ήταν να πάμε πιο safe σε τέτοιες επιλογές. Από την άλλη θα μου πεις είχαμε πάρει Μανωλόπουλο. Κάθε πρωί στο δημοτικό έμπαινα στο σχολικό και τον έβλεπα μπροστά μου με φόρμα ΠΑΟΚ…

Teo31

Σαμ πες τουλαχιστον το αρχικο του γιατι θα σκασω ποιος ειναι??

Tarpley-3

Tελεια!Και καπως ετσι ξεκιναει το πλανο 5αετιας!

Bilias6

Μολοι ειδα τον τιτλο το μυαλο μου πηγε στον επιχειρηματια.
Παντως ενα παληκαρακι εγραψε λιγες μερες πριν οτι τον ηθελε στην ομαδα και καποιοι πεσατε να τον φατε. Να τα λεμε ολα ετσι?

JD24

Πω πω αυτοί οι οπαδοί της ομάδας κράζουν κάθε μέρα τον Λάσκαρη και ασχολούνται μέρα νύχτα με τα σοβαρά προβλήματα της ομάδας. Ας τους πετάξουμε δυο ονοματάκια να ξεχαστούν κ να επικεντρωθούν σε αναλύσεις αν ταιριάζουν με την ομάδα αυτοί οι παίκτες και μπλα μπλα μπλα.

kostasjacob

Παιδια το πρωτο που πρεπει να γινει ειναι να πληρωθούνε ξανθοπουλος, καββαδας, τσαιρελης, μουρτος ειδικά για καββαδα και Τσαιρελη αν χαθούνε παικτες που εχουνε συμβόλαιο θα ειναι μεγαλο φάουλ σ αυτους τους παικτες ολους μαζι πρεπει να χρωστάμε ενα ποσο 100-150 χιλιάρικα θα ειναι μεγαλο λαθος να χαθούνε εστω και με βοήθεια απο εξωδοιηκητικο παράγοντα πρεπει να πληρωθουνε άμεσα και στη συνεχεια βλεπουμε τι γινεται με διακανονισμούς και με καλο σκαουτινγκ στελεχώνεται η ομαδα με 6 Αμερικανούς και ειμαστε κομπλε
1ξανθοπουλος
2 φλιωνης/διπλαρος
3 αμερικανός point guard
4 αμερικανός combo guard
5 αμερικανός shooting guard
6 μουρτος
7 αμερικανός small forward
8 αμερικανός power/small forward
9 τσαιρελης
10 χρηστιδης
11 καββαδας
12 αμερικανός Σέντερ
13 (συμτσακ)

gerorge

Γιαννοπουλος εχει συμβολαιο.Τι ονειρο ειδαν στην Μετρο οτι θα ειμαστε σε θεση να σπασουμε και συμβολαιο παικτη την ερχομενη χρονια;

Aizenbro

O Γιαννόπουλος πάντως είχε buy out 10000 μέχρι την περασμένη Κυριακή,και 40000 συμβόλαιο…Τώρα θα πρέπει όντως να το σπάσουμε

Sam Vincent

Ο Πιανιτζιάνι έκλεισε στην Αρμάνι…Το χάσαμε το κορμί .Ας κάτσει εκεί να προπονεί τον Σίμον ,τον Ραντούλιτσα , Καλνιέτις Ντράγκιτς και τους άλλους άμπαλους.

gerorge

Ας μην ειχε στανταρ παρουσια στην Ευρωλιγκα η Αρμανι και θα λεγα τωρα που θα βρισκοταν αυτα τα χρονια

Sam Vincent

Ναι αλλά Γιουρολιγκάτος ο Πιανιτζιάνι και εξακολουθεί να τα σπρώχνει ο Αρμάνι …(να και η ρίμα). Καθόλου ευκαταφρόνητο το φετινό μπάτζετ .

gerorge

Χωρις Ευρωλιγκα δεν ξερω κατα ποσο ο Giorgio θα ψηνοταν να ριξει τοσα,και ακομα και να εβαζε τοσα αν θα εφταναν για να προσελκυσουν παικτες και προπονητες Ευρωλιγκας,εχοντας απιστευτα αθλιο πλανο σαν ομαδα,και τοξικη διοικηση

Sam Vincent

Στόχος του σχολίου μου ήταν η αξία του κόουτς Πιανιτζιάνι και πώς κάποιοι φίλοι τον θεωρούσαν πιθανό μας στόχο.

Toby B

Τέτοιοι coaches θέλουν τουλάχιστον 4-5εκ αγωνιστικό μπάτζετ και κανένα 400αρι συμβόλαιο μίνιμουμ. Αν φτάναμε σε αυτό το σημείο βέβαια θα επιχαμε σε άρθρο 100 σχόλια το γιατί δεν πρέπει να πάροθμε Πιανιτζιάνι και πρέπει άλλον κτλ κτλ..Μακάρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο σε 2-3 χρονάκια.

gerorge

Εδω που φτασαμε,ας αντικαταστησω το 2-3 χρονακια με το καποτε για παν ενδεχομενο

MrT

Ο Βασιλοπουλος ηταν μεγαλο ταλεντο αλλα πολυ ατυχος με τους τραυματισμους.Δεν νομιζω πως μπορει να βοηθησει ουσιαστικα, κατι σαν τον προπερσινο Πελεκανο θα βγει .Δεν εχω δει παιχνιδια του, αλλα μετα το χουνερι που επαιξε με τους περσινους τραυματισμους στην ομαδα , δεν βλεπω πως θα μπορεσει να ανταπεξελθει με πιο βαρυ προγραμμα σε Ελλαδα και Ευρωπη.Νομιζω πως αν ηταν ξεκαθαρα τα πραγματα με τα οικονομικα, τον Ζαρα ,Ξαθνοπουλο ,Τσαι και Καββαδα θα επρεπε να τους κρατησουμε και να ψαχναμε Ελληνες στην Θεση των Σιμτσακ, Μουρτο, μιας και στην καλυτερη περιπτωση θα εχουμε λιγο πιο μικρο μπατζετ απ’ το περσυνο.Δεν θελω να σκεφτομαι πως θα ειναι η χειρωτερη περιπτωση.