στον Άρη και ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά μαζί …

Είναι ξεκάθαρο πως ένας παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά ( οργάνωση, ασίστ , διείσδυση ) χρειαζόταν , όχι μόνο φέτος , αλλά τα τελευταία 2 χρονιά ( τουλάχιστον ) .

Η χρονιά του πέρυσι στον Πανιώνιο δεν ήταν και η καλύτερη ( συνολικά ο Πανιώνιος δεν είχε καλή χρονιά βέβαια ) .

Το χειρότερο σε όλη την στατιστική του γραμμή είναι το ποσοστό του στα τρίποντα .

17,2 % !

Κακό έ ;;;

Το καλό σε αυτό είναι ότι σούταρε μόνο 2 τρίποντα ανά αγώνα ( 10 σουτ συνολικά ) . Ελπίζοντας πως με την αποπομπή του Ματσόν , θα αλλάξει και ο επιθετικός προσανατολισμός της ομάδας ( αλλάζεις κάτι που δεν υπάρχει άραγε… ; ) θα σταματήσουμε να σουτάρουμε τόσα τρίποντα (22,6 πέρυσι 4οι στο πρωτάθλημα ) και ο Μάιλς θα παίρνει τα τρίποντα που πρέπει να πάρει .

Το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι οι ασίστ του . 3,5 πέρυσι στο πρωτάθλημα και ήταν 5ος συνολικά (3,3 στην Ευρωλίγκα και 11ος συνολικά ) , το οποίο είναι πάρα πολύ καλό .
Απλά να σας ενημερώσω πως πέρυσι είχαμε 10 ασίστ μ.ο. σαν ομάδα !!!

Επίσης ήταν πρώτος στα κλεψίματα στο Ελληνικό πρωτάθλημα με 2,2 μ.ο. , πράγμα που θα μας βοηθήσει πολύ στην αμυντική μας λειτουργία και θα μας σπρώξει σε περισσότερους αιφνιδιασμούς .

Ελπίζω ο Μάιλς να είναι ο καταλύτης που θα βοηθήσει την ομάδα να πάρει μπρος , τουλάχιστον επιθετικά , να απαλλάξει τον Κλάρκ από τα οργανωτικά του καθήκοντα και να αξιοποιήσει το επιθετικό μας ταλέντο …