Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της σημερινής ημέρας όπου οι ”πράσινοι” ζήτησαν εφόσον δεν μειωθεί η ποινή, δηλαδή να εξαλειφθεί η μια αγωνιστική κεκλεισμένων θυρών ο Παναθηναϊκός να παίξει με κόσμο στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.

Ο λόγος της συγκεκριμένης αίτησης είναι το ότι ο Παναθηναικός επιθυμούσε να μετατρέψει τον αγώνα της Κυριακής σε μια ”φιέστα” για την κατάκτηση του κυπέλλου της Ελλάδος.

Ο Άρης όμως δεν έμεινε άπραγος στην συγκεκριμένη διαδικασία παρεμβαίνοντας και ζητώντας να παραμείνει ως έχει η ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στους νομικούς του Παναθηναικού με την δικηγόρο Μαργαρίτα Θάνου να λέει χαρακτηριστικά ”εμείς φέραμε οικογένειες στην Θεσσαλονίκη” θέλοντας να ενοχοποιήσει τους φίλους του Άρη για τα όσα συνέβησαν.

Ο δικηγόρος του Άρη όμως Γιώργος Σφυρής είχε άμεσα την κατάλληλη απάντηση δείχνοντας φωτογραφίες από τις φωτοβολίδες ευθείας βολής αλλά και προσκομίζοντας έγραφα σχετικα με τιους ανθρώπους που συνελήφθησαν..

Σε αυτό το σημείο η εκπρόσωπος του Παναθηναικού φαίνεται πως έχασε την υπομονή της κάνοντας λεκτική επίθεση στον δικηγόρο του Άρη.

Ο…υπερβάλοντας ζήλος της κ.Θάνου τελικά όμως δεν φαίνεται να επηρέασε ιδιαίτερα πάντως καθώς το ΑΣΕΑΔ απέρριψε το αίτημα του Παναθηναικού.

Πηγή: Yellow News – To ΑΣΕΑΔ χάλασε την φιέστα του Παναθηναικού

‘εμείς φέραμε οικογένειες στην Θεσσαλονίκη” είπε η άλλη ρε φίλε…χαχαχαχαχα…εντάξει τα ίδια με το αφεντικό της θα παίρνει.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skoraris

Και οι Κορλεόνε οικογένεια ήτανε! Από τις καλύτερες!