Αυτή η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών μεταξύ του 40χρονου τεχνικού με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ κι εκεί θα ξεκαθαρίσουν, τόσο το ζήτημα ανανέωσης του συμβολαίου του αλλά και τα οικονομικά δεδομένα της επόμενης χρονιάς!

Πηγή: Tα λένε σύντομα Καστρίτης και ΚΑΕ για ανανέωση! – pressaris.gr

“Γιάννη, το μπάτζετ θα είναι το ίδιο με φέτος, ξεκάθαρα αρκετό για να βγούμε στην πρώτη 6άδα, μόνο που θα παίζουμε και Ευρώπη και ίσως έχουμε και κανά μπαν ακόμα. Σε πιστεύουμε όμως, οπότε θέλουμε να μείνεις κι αν τα πράγματα δεν πάνε το ίδιο καλά με φέτος, τότε μην ανησυχείς, εμείς θα σε…απολύσουμε στους δυο μήνες και θα τα ρίξουμε όλα σε σένα και τις επιλογές σου”.

Μια εκτίμηση για το τι θα ειπωθεί 😛

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kp79

Είμαι της άποψης γενικότερα ότι οι παίκτες “φτιάχνουν” τον προπονητή.
Αλλά σε μια ομάδα, όπως η δική μας, με συνεχή οικονομικά προβλήματα και αργοπορία πληρωμών, τραυματισμούς παικτών για μήνες, αδυναμία αντικατάστασης παικτών λόγω ΒΑΝ, μικρό ρόστερ 8 παικτών, έκτακτες αποχωρήσεις παικτών λόγω μαμάς(!)🧓 και χίλια δυο άλλα … Ο Καστριτης και όλοι οι άνθρωποι γύρω του τα πήγαν εξαιρετικά, καλύτερα δεν γινόταν!
Σίγουρα λάθη κάνει, αλλά και ποιος δεν κάνει; Δώσε το φετινό ρόστερ στον Ομπράντοβιτς να δεις αν θα μπει στα πλέι οφ ή θα φουνταρει Α2

spire

“Α και σου ανανεώσαμε τον Λόκετ και τον Καμάρα. Οι άλλοι δεν μένουν πρέπει να βρεις καινούργιους”

nikos3118

Χαχαχα

vaggelaris

Αν καταφερει κ τον πεισει ο ρουσαμανης γιατι αλλιως με ιδιο μπατζετ κ αλλα μπαν στον οριζοντα δε νομιζω να ψηνεται να εχει αλλη μια ψυχοβγαλτικη χρονια…

simon says

Νομίζω πως θα του τάξουν αρκετά παραπάνω!! 1. Μετά την πρόταση στον Τζένκινς, φαίνεται πως τα τηλεοπτικά από του χρόνου αποδεσμεύονται, οπότε υποπτεύομαι πως κάπως έτσι θα λυθεί το όποιο ban!! 2. Η διαφαινόμενη συμμετοχή στην Ευρώπη , όλο και κάποια παραπάνω έσοδα θα φέρει!! 3. Δεν χρειάζεται να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα και για τις δύο διοργανώσεις. Η Ελλάδα μας ενδιαφέρει, η Ευρώπη μπορεί να είναι χρήσιμη για να δέσει η νέα ομάδα μας!! 4. Εάν λόγω προεκλογικής χρονιάς πέσει κάτι παραπάνω από το στοίχημα και τα μέτρα της πανδημίας δεν είναι τόσο” σκληρά” ώστε να δυσανασχετισει ο κόσμος, τότε η διοίκηση θα έχει να διαχειριστεί “κάτι” παραπάνω!! Έτσι θα δούμε εάν μπορούν να διαχειριστούν όχι μόνο “καμένη γη”, αλλά και μία χρονιά, στην οποία η χρηστή διαχείριση, πρέπει να συμβαδίσει με τις προσδοκίες του κόσμου!!!!! Οψωμεθα!!