«Ποτέ σταρ, ποτέ σκόρερ, πάντα στρατιώτης».

 

 Είναι μεγάλη ικανοποίηση για όλη την ομάδα να βλέπουμε παιδιά όπως ο Γιώργος (σ.σ: Τσιάρας) να δείχνουν υπομονή όλο αυτό το καιρό και με την πρώτη ευκαιρία που του δίνεται να έρχεται από τον πάγκο και να αντεπεξέρχεται στις δύσκολες απαιτήσεις του αγώνα. Αυτό μας κάνει όλους ευτυχισμένους. Είναι ευλογία σε κάθε παιχνίδι να βλέπουμε διαφορετικά παιδιά να ξεπετιούνται και να πρωταγωνιστούν.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό κι αυτό φαίνεται!

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Ο Ασημακόπουλος κάνει πολύ καλή χρονιά και είναι καλύτερος από όσο θα μπορούσα να φανταστώ. Βοηθάει πολύ ουσιαστικά από την αρχή σε σκοράρισμα, άμυνα και ρημπάουντ. Πολύ θετικός. Γενικά αρχίζουμε να παίζουμε σαν ομάδα με το ρόστερ που έχουμε και όχι σαν σάκος του μποξ. Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις άλλα οι παίκτες που έχουμε δεν είναι κακοί και σίγουρα δεν ήμασταν για να παλεύουμε για την παραμονή.

Παναγιώτης

Ο Ασημακόπουλος είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης μας φέτος μαζί με Πελεκάνο. Τα κάνει σχεδόν όλα μέσα στο γήπεδο και έχει και μεγάλο πάθος. Απλά πιστεύω ότι ο Αγγέλου πρέπει να τον ξεκουράζει περισσότερο, δεν μπορεί να παίζει τόσο πολύ ποια. Χαρακτηριστικά στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο είχε πολύ κακές επιλογές στο τέλος, που ήταν φανερά λόγο κούρασης. Πρέπει να μπει στο rotation και ο Τσιάρας και ο αγώνας του Σαββάτου να είναι η αρχή για αυτό.