
Κοντά σε συμφωνία με τον φόργουορντ (28, 2.01μ.) Ντάνιελ Κέβον Πουριφόι για κάλυψει το κενό του Σανόγκο βρίσκεται ο Άρης.
Πηγή: O Ντάνιελ Κέβον Πουριφόι ο εκλεκτός για αντί-Σανόγκο – pressaris.gr
Το άρθρο στην κυριολεξία γράφει μόνο αυτά!
Danjel Purifoy είναι το όνομα του και έπαιζε στην Πόρτο για 1,5 χρόνο (έπαιζε και στο Fiba Europe Cup).
2,01, παίζει στο 3/4 από όσα μπόρεσα να βρω.

Σωστή επιλογή θέσης. Επιτέλους θα έχουμε τριάρι. Άμυνα θα παίζει σίγουρα αφού αρέσει στον καστρίτη.
Ρολιστας φαίνεται αλλά εμένα μου κάνει αν παίρνει ριμπάουντ κ βάζει τα μισά ελεύθερα σουτ.
Ψηλό τριάρι που κατεβαίνει και στο 4. Έχει ένα καλό σουτ και δεν φοβάται να μπει και μέσα απ ότι φαίνεται στο βίντεο. Πιθανότατα θα δώσει κάτι στην επίθεση αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αμυντικά σε σχέση με τον Σανογκο. Τον παίρνουμε και προσευχομαστε να βγει.
Φερτον να παιξει Σαββατο και την Κυριακή να μιλάμε και να μαλώνουμε με τις ώρες ποιον θα διώξουμε μετά!!
Ή γιατί τον φέραμε 😂😂
Τα ποσοστά του δεν τα λες άσχημα. Βεβαια ο χρονος συμμετοχης του στη πορτο ειναι μικρος, αυτο το στοιχείο ειναι καπως ανησυχητικο. Να δουμε αν μπορει να προσφερει κατι κραταμε μικρο καλαθι.
Ρε φερτον και άμα δεν κάνει στειλτον στην ποδοσφαιρική ομάδα,από την Πόρτο έρχεται κάτι θα σκαμπαζει από μπάλα,και στο φινάλε πόσο χειρότερος να είναι από τον Γκρέυ ας πούμε…
Μακάρι να βγει. Το ότι έρχεται πάντως από το πολύ χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα είναι ρίσκο.
Στέκομαι στο άρθρο -πηγη:Αν δεν πάει αυτό και ο συντάκτης του μαζί με τον αρχισυντάκτη όμως,για Πούλιτζερ,δεν ξέρω ποιος θα πάει,ειλικρινά.Μιλαμε για τόνους δημοσιογραφίας.Γιατι (σου λέει)τι να το κάνω το “για κάλυψει”,σιγά το λάθος δηλαδή,όταν έχω ΤΗΝ ειδηση…Το πολυ-πολύ μέσα στη μέρα ,να το διορθώσω σε “καλύψει” ,χωρις να βάλω καν το “να”.από μπροστα.Αφού δεν τυπώνεται καμμιά εφημερίδα,σωστά;Σωστά.Κι αφού πληρώνομαι με τη λέξη ,σωστά;Σωστά.Μαλλον.
χαχαχα ετσι ειναι καπιταν. Καλα εκει στο πρεςαρις ειναι… αστα να πανε. Ανελαβαν και το ραδιο και το κοψαμε κιαυτο. Παλιοτερα διαβαζες καμια εφημεριδα για να μαθεις να γραφεις σωστα, τωρα κοντευεις να ξεχασεις και αυτα που ξερεις!
Έφυγε πέρυσι.
Ναι πηγε σε αλλο ραδιο, καλα λες τζιμαρα. Αυτος που θα εκοβε το ρεπορταζ διδασκει ακομη ποδοσφαιρο? Παντως αλλαξανε δρομο και τους εκοψα. Αρις εφ εμ.
Διδάσκει ποδόσφαιρο και μπάσκετ εννοείται. Τέτοια σοφία, πως να πάει χαμένη;
Και αντισφαίριση ως coach.
Ρέει η σοφία…
Έχω κρατήσει ακόμα εφημερίδες από δεκαετία 90.Μιλαμε η ποιοτική απόσταση είναι τεράστια με το σήμερα κ ας βριζαμε τότε τα Σπορ του Βορρά λέγοντας τα “Σπορ που Βρωμαν” κ τον Πανταζή “Κουρή της α(θ)λητικογραφιας”.
Ενταξει δε περιμεναμε κ παικτη ευρωλιγκας. Αλλωστε κ τον σανογκο που αποθεωσαμε με παοκ δεν τον ξεραμε κ πριν. Ας ερθει το παιδι κ θα τον δουμε. Κατι θ δωσει. Δε μπορει. Ουτως η αλλως το ματς με την Αεκ θα ειναι πολυ δυσκολο. Ακομη πιο δυσκολο σε σχεση με τον παοκ.
Το ποιόν ξερουμε και ποιόν δεν ξέρουμε δεν έχει να κάνει με την αξια του παικτη. Ο Σανογκο ηρθε απο την Ιταλία, ο τωρινός έρχεται απο Πορτογαλία. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τους παικτες για να καταλαβεις τη διαφορά..Ο Σανογκο δεν ηταν πανερισιος.
Υπαρχουν κ παικτες που αγωνιζονται σε λιγοτερο γνωστα πρωταθληματα που μπορει ν σου βγουν. Αυτους που ειχαν ερθει περισυ τους εφερες ως παικταραδες? Για θυμισου τι μπορει ν λεγαμε για τον τζουστον τον γουιλιαμς ακομη κ τον λοκετ? Τηρουμενων των αναλογιων μια χαρα δε βγηκαν? Τετοια εποχη για την δουλεια που τον θελουμε κ με τα χρηματα που δινουμε ποιος θ μπορουσε ν ερθει.? Κ εν πασει περιπτωση ας δουμε πως ειναι κ κραζουμε μετα…
Ρε Βαγγέλη πόσα λαχεία να τραβήξεις; Εδώ πήρες Καββαδά από τον Παο Ευρωλιγκάτος και σου βγήκε σαπάκι..
ΤΕΣΠΑ θα μας καταπιεί η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετική φόρμα-μακάρι να κερδίσουμε βέβαια- και θα βγούμε 8οι γιατί και ο Προμηθέας έριξε χρήμα και ο Παοκ έχει καλή ομάδα.. Πιο απογοητευτικό βλέπω τον Κολοσσό αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνει να τα θαλασσώσει μας κέρδισε και μέσα όξω οπότε δεν το βλέπω να τον περνάμε.,, Περιστέρι δεν ακουμπάμε οπότε όποιος και να ρθει λίγη διαφορά έχει..
Έτσι είναι dragon,δεν υπάρχει πεδίο σύγκρισης,όχι μόνο επειδή το επίπεδο των πρωταθλητών είναι διαφορετικό,περισσότερο αυτό που αναφέρεις πιο πάνω,ότι τούτος ήταν ρολίστας ακόμη και εκεί.
Μου έκανε θετική εντύπωση ότι σουτάρει τρίποντα και από τη γωνία.
Ένας παίκτης ακριβώς στη θέση και στο στυλ του χρειαζόμαστε . Αθλητικό 3αρι, σχετικά ψηλός, που είναι spot shooter από τις γωνίες ώστε να ανοίξει σε πλάτος/χώρο την αντίπαλη άμυνα . Έτσι είναι τα περισσότερα σύγχρονα sf. Μοιάζει λιγάκι στον Νταλο του Λαυρίου, μακάρι να βγει σαν αυτόν!
Μέχρι να γυρίσει ο Σανογκο, ίσως να τον χρησιμοποιήσει κάποια λεπτά και σαν σέντερ ο Καστρίτης. Το ξέρω ότι δεν είναι, αλλα αυτή την εντύπωση έχω.
Έχουμε 2 center,στους forward υπάρχει τρύπα.
Έχουμε γκουντγουιν και χρηστιδη. Δε νομίζω ο χρηστιδης να πάρει τον χρόνο που έπαιρνε ο Σανογκο. Οπότε ίσως μοιράσει τον χρόνο του καινούργιου σε 4 και 5.
Πορτο; Τον Κονσεισαο τον ρωτησαμε αν τον αφηνει;;;🤣😅🤣🤣😅
Θα κάνει ωραίο μπανερακι η φάτσα του στην ανακοίνωση. Μακάρι να μας βγει και αγωνιστικά😬
Μπαν να μη μας κάνει, μόνο(δεν άντεξα στον πειρασμό, Χρήστο,σορι) 🥲
Ο Άρης προχώρησε στη συμφωνία με τον Ντζάντζελ Πούριφοϊ με σκοπό την άμεση χρησιμοποίησή του αλλά πλέον έχει να διαχειριστεί το νέο ban που του επέβαλε το BAT.
Λερναία Ύδρα η κατάσταση…
Ρε φίλε,ορκίζομαι ότι δεν το ήξερα όταν το έγραφα αυτό !!?!🤣🤣🤣🤣🤣