Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 6ης Μαρτίου 2019 ίσως να (υπο)γράφθηκε στην ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων η τελευταία πράξη της θητείας της νυν διοίκησης της ΕΟΚ, τουλάχιστον με τη μορφή που γνωρίζαμε τα τελευταία… 40 χρόνια. Και λέω ίσως, γιατί είμαι «οπαδός» της άποψης ότι ο Βασιλακόπουλος μπορεί να αποχωρήσει (κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό) από τον προεδρικό θώκο, ο βασιλακοπουλισμός όμως είναι κάτι που μετά από τέσσερις δεκαετίες του ίδιου μοντέλου διοίκησης της Ομοσπονδίας έχει μπει βαθιά μέσα στο «δέρμα» του ελληνικού μπάσκετ και είναι δύσκολο να «αποβληθεί».

Πηγή: O νέος αθλητικός νόμος και οι “κίνδυνοι” για την ΕΟΚ

Προτείνω να διαβάσετε το άρθρο , αλλά και το άρθρο του Σεπτεμβρίου , στο ίδιο σάιτ , που μιλάει για το πως γίνονται οι εκλογές και άλλα ωραία…

6 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Πραγματικά τρομερό το τι γίνεται τόσα χρόνια στην ΕΟΚ και δεν τους ακουμπά κανείς..

Dom

Το πιο ωραίο είναι αυτό που λέει ο τσαγκρωνης ότι δεν μπορούν να μπουν άτομα
στη διοίκηση που δεν ξέρουν το μπάσκετ όπως αυτοί που είναι τόσα χρόνια και έχουν την εμπειρία και το know how. Όταν πεθάνουν λοιπόν μπορούν να μπουν οι επόμενοι οι οποίοι με τα χρόνια θα μαζέψουν εμπειρία κι αυτοί μέχρι να πεθάνουν και να ακολουθήσουν αλλά φιντανια. Όμορφα πράγματα και πάνω απ’όλα δημοκρατικά.

Ian 73

Ελλαδισταν

Ian 73

… Και για να ολοκληρώσω, αυτούς εδώ τους έκανε ανθρώπους ο Γκαλης.

Sam Vincent

Ο Φιντελ και ο Τσαουσέσκου φαντάζουν οι απόλυτοι δημοκράτες μπροστά στην μπανανία του Ελληνικού μπάσκετ .