Η ΚΑΕ Άρης ολοκλήρωσε τη διαδικασία των διακανονισμών με παίκτες και τεχνικό επιτελείο και πλέον μπαίνει στη φάση των ανανεώσεων όπου η αρχή θα γίνει με την επικύρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Καστρίτη για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Η απόφαση για τον αγωνιστικό προϋπολογισμό θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή στους ομίλους του BCL. Οι «κίτρινοι» έστειλαν φάκελο συμμετοχής στη διοργανώτρια αρχή και περιμένουν την τελική απάντηση. Εκτιμούν ότι θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα έχουν απευθείας συμμετοχή στους ομίλους. Αυτό σημαίνει ότι στο ενδεχόμενο ευρωπαϊκής συμμετοχής αυτομάτως ο αγωνιστικός προϋπολογισμός θα αγγίξει τα 500.000 ευρώ. Όπως έχει σημειώσει το Gazzetta, σ’ αυτό το σενάριο η αύξηση του μπάτζετ θα καλυφθεί από εξωδιοικητικούς παράγοντες καθώς εξέφρασαν αυτή την πρόθεση.

Πηγή: O Άρης «τελείωσε» τους διακανονισμούς και αρχίζει τις ανανεώσεις με Καστρίτη

Χαίρομαι γιατί ο Ρουσιαμανης κάθε μέρα που περνάει λειτουργεί σαν ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κι έτσι θα έπρεπε να είναι έτσι κι αλλιώς μιας και αυτός ο άνθρωπος έχει βάλει τόσα λεφτά.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dragon_aris

Παντως σαν αφεντικο πρεπει να στελεχωσει και την καε καταλληλα.Να παιζουμε μπαλιτσα και εκτός παρκε που δείχνουμε υπνοι. Διαβαζω οτι μας γραψανε στο ch l ενω ηταν επιθυμία του ρουσιομανη να παιξουμε. Πως καταφέραμε ενω θελαμε να μεινουμε απεξω και να μπουν ομαδες κάτω απο εμας?