Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, όπως είχαμε αναφέρει παλαιότερα, ο Χάρης Παπαγεωργίου με τον Γουλιέλμο έδωσαν βάρος στο θέμα του μάρκετινγκ. Ήταν πάντα ένα σημαντικό ζήτημα στην ατζέντα τους. Είχαν στο μυαλό τους να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να εκμεταλλευτεί η ΚΑΕ το τεράστιο-ισχυρό brand name του Άρη. Μάλιστα έχει ανατεθεί σε εταιρία το θέμα της λειτουργίας του μάρκετινγκ και πέραν των χορηγιών, έχει ξεκινήσει να “δουλεύεται” το ζήτημα της καμπάνιας για το ζήτημα των διαρκείας.

Το επόμενο διάστημα και αφότου γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες για τις κάρτες εισόδου της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, θα… φανερωθούν οι ενέργειες που “δουλεύονται” το τελευταίο διάστημα και έχουν ως σκοπό την σωστή προώθηση των διαρκείας.

Πηγή: O Άρης και η… δουλειά για τα διαρκείας | | ebasket.gr

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Καηυστερησαμε λίγο αλλά αν βγει ένα σωστό αποτέλεσμα τότε χαλάλι. Μακάρι να στηρίξει ο κόσμος, θεωρώ πως με σωστές τιμές τα 1.500 διαρκείας θα φύγουν εύκολα. Ότι παραπάνω καλοδεχούμενο.

ChrisSiak

Θεωρώ ότι καθυστέρησαν λίγο για να ολοκληρωθεί πρώτα το ροστερ ώστε να δώσουν κ μια ώθηση κ κίνητρο με την ολοκλήρωση του. Ψιλογριφος επίσης η τιμη λόγω πλήθους αγώνων στην Ευρώπη. Αλλιώς οι όμιλοι στο τσουλου κ αλλιώς στο Europe cup.

ΥΓ. Μ αρεσει η πινελιά με τις δηλώσεις των Αμερικανών σε βιντεάκι πριν έρθουν Ελλάδα

Toby B

Τέλος του μήνα μάλλον τα διαρκείας. Μετά την συν τύπου του Γουιλ.

dorian gray

Πέρσι πόσα διαρκείας είχαμε; πάνω από 1.500;

Starstruck

Άντε, αργούν ακόμα τα βαφτίσια του Μποχωρίδη? Μήπως θέλει χρυσοκέντητο κάδρο στο συμβόλαιο ο Λώτσος? Η ανακοίνωσή του θα γίνει με βιντεακι των Candlemass (κατά προτίμηση το Samarithan) που είναι πιο αργό κι απ’την καθυστέρηση…

ChrisSiak

Κ my dying bride να βάλεις έτσι όπως πάει γιατί γκαστρώθηκε η νύφη

Έχω φίλο παοκτση φανατικο των Camdlemass!

spire

Η μαχα με το χρονο ηταν εναντια στα ποδοσφαιρικα διαρκειας. Ισως αν τα βγαζαν πρωτοι να ειχαμε 100-200 παραπανω.
Τωρα μαλλον μικρη σημασια εχει το τιμινγκ.

GeorgeG

Στηρίζουμε γιατί είδαμε για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια προγραμματισμό.