«Εκείνα τα χρόνια που περάσαμε μαζί, ήταν τα καλύτερα μπασκετικά μου χρόνια. Μπορεί να μην έβγαλα τα περισσότερα λεφτά στον ΑΡΗ, αλλά δεν ένοιωσα πουθενά αλλού σαν παίκτης και σαν άνθρωπος πιο γεμάτος και ολοκληρωμένος.

Ήμασταν μια σπουδαία παρέα παικτών. Υπήρχε μια σταθερή βάση, υπήρχαν προσθαφαιρέσεις κάθε χρόνο, αλλά υπήρχε ένας απίθανος κόσμος στο πλευρό μας και μια ομάδα γεμάτη περηφάνια και ιστορία. Ήταν τόσο όμορφο το συναίσθημα να παίζω στον ΑΡΗ που, ειλικρινά, θα έδινα πίσω τα μισά χρήματα που κέρδισα από το μπάσκετ για να το ξαναζήσω.

Έζησα τα μεγάλα, τα λαμπερά, έζησα και τα πιο άγνωστα και φτωχά μπασκετικά λημέρια. Αυτό όμως που είχε την περισσότερη καρδιά και συναίσθημα ήταν αυτό που έζησα στον ΑΡΗ».

https://www.allaboutaris.com/mpasket/93701/eimai-enas-apo-esas-pics

 

 

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Και εμείς γουστάραμε Μάσει, και με σένα και με εκείνη την ομάδα. Είσαι και εσύ μέρος της ιστορίας του Αρη, με θετικό τρόπο

timemaster

Αν έρθει δωρεάν και δεν έχει θέμα με το πόσο θα παίζει εγώ ακόμα χαραμίζω μια θέση ξένου απλά να τον βλέπω να καρφώνει στο ζεσταμα στο Παλε.

Αν μας ακούει η διοίκηση ας κάνουμε το Καλοκαίρι το Νικ Γκάλης με την συμμετοχή μιας ομάδας παλαιμάχων. Αν και δε νομίζω πως υπάρχουν πολλοί που ακούνε την λέξη Άρης και σκέφτονται χρωστουμενα.

kaptsik

Πληρωμένοι vs Απληρωτοι

Lindodil

“Μακάρι τότε να μας δινόταν εμάς μια τέτοια ευκαιρία, να παίζαμε έναν τελικό στο σπίτι μας. Δεν θα τον χάναμε με τίποτα” Σιγα μην αφηναν να γινει τελικος στο παλε με εκεινη την ομαδα Τζερεμυ. Θα το παιρναμε indeed!