Ας σώσει ό,τι προλαβαίνει

Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει ο Βασιλακόπουλος με τον Αρη. Καταλαβαίνω ότι η φασαρία για τον Αρη γίνεται- ο Παναθηναϊκός μοιάζει να μην τραβάει κανένα ζόρι, και δεν μου αρέσουν οι δίκες σκοτεινών προθέσεων. Θυμάμαι ότι και προ τριετίας πάλι η ΕΟΚ κι ο Αρης είχαν τσακωθεί για ένα θέμα που είχε να κάνει με μεταγραφές: σε κάτι ο Αρης χαλάει τη μανέστρα. Ο Αρης είναι ένα τεράστιο μέγεθος στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, έχει κι αυτός τα ίδια δικαιώματα που έχουν και οι άλλοι μεγάλοι του και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η δική του παρουσία στον τελικό, αυτό που κάνει το ματς ξεχωριστό – ο Παναθηναϊκός παίζει σε αυτόν κάθε χρόνο. Αν ο τελικός είναι μια γιορτή, όπως λέει ο Βασιλακόπουλος, φέτος αυτός που αληθινά θα τον γιορτάσει είναι ο Αρης: το να νοιώσει ότι παίρνει μέρος σε μια γιορτή κι ότι δεν είναι κομπάρσος σε μια διοργάνωση που φίλοι διοργανώνουν για το χατίρι φίλων είναι προφανώς σημαντικό – ίσως και περισσότερο σημαντικό από την έκβαση του αγώνα. Η συμπεριφορά του Βασιλακόπουλου γεννά την υποψία ότι δεν τον ήθελε τον Αρη στον τελικό κι ότι θα προτιμούσε μια ομάδα χωρίς μπασκετικό κύρος, που θα δεχόταν ασυζητητί την όποια απόφασή του, θα συμφωνούσε ότι υπάρχουν προβλήματα με μουσουλμανικές μειονότητες και θα διοργάνωνε και μια συναυλία με το Νταλάρα. Ο Βασιλακόπουλος δεν καταλαβαίνει πως ο κόσμος ενός μεγάλου συλλόγου, όπως είναι ο Αρης, είναι αδύνατο να πιστέψει πως ο τελικός αυτός θα γίνει σε πραγματικές συνθήκες ισονομίας, με κανονική μοιρασιά εισιτηρίων, κανονική διαιτησία κτλ, όταν βλέπει την ομοσπονδία να μην παίρνει σοβαρά το αίτημα του για τη διεξαγωγή του αγώνα σε ουδέτερη έδρα. Η μάλλον κάνει πως δεν το καταλαβαίνει.

Πηγή: KarpetShow.gr – Πρόεδρε μην εξευτελίζεσαι άλλο…

Γενικά μου αρέσει ο Καρπετόπουλος και μιας και σπάνια γράφει για το μπάσκετ , είπα να το ανεβάσω…

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Μπράβο ρε Κάρπετ ,κυρίως για το γεγονός που του ότι στηλιτεύεις την μουγκαμάρα των μπασκετικών συναδέλφων σου .Δεν χαϊδεύει αυτιά, πάντα επίκαιρος ,αιρετικός ,δεν μασάει τα λόγια του , καλλιεργημένος άνθρωπος χωρίς όμως αποστειρωμένες απόψεις .Ένας φιλόσοφος του δρόμου,πέρα και από τις γραμμές των γηπέδων.

gallisfun

Πολύ σωστή τοποθέτηση..

skoraris

Πολύ καλό!

ghio

Όντως ωραίο άρθρο και ξευτιλίζει και τους «μπασκετικούς» αρθρογράφους, που πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν πήραν θέση ή ασχολήθηκαν επιδερμικά. Από τον Παπαδογιάννη το περίμενα, να πω την αλήθεια, ο Σκουντής με απογοήτευσε, καθώς τον εκτιμώ και περίμενα να πάρει καθαρή θέση και όχι αμπελοφιλοσοφίες.

Sam Vincent

Ο Παπαδογιάννης θεωρεί μικρότητες όλα όσα αφορούν πλέον τον τελικό του κυπέλλου αφού όπως λεει είναι ανίκανη η μπασκετική κοινωνία (ΕΟΚ φίλαθλοι ομάδες χουλιγκανς) να κάνει μια γιορτή ,και προτείνει τελικό στο εξωτερικό ,όπου υπάρχει ομογένεια. Ο Σκουντής απογοήτευσε και εμένα …

vayio

Έτσι είναι… Προφανώς το πρόβλημα είναι ο Άρης. Ο ΠΑΟ όπου και να τον στείλουν να παίξει, θα πάει. Άλλωστε είναι και αγωνιστικά ο δυνατός και το φαβορί για τον τίτλο. Τώρα πραγματικά τί ζόρι τραβούν με τον Άρη…

Jim Patras

Βγάζει λάδι βέβαια τον παναθην.ενώ όλοι ξέρουμε ότι με διαφορετικό αντίπαλο στον τελικό δε θα ήταν τόσο προκλητικός ο Γ.Βασιλακόπουλος..

kaptsik

Μπράβο στον Καρπετοπουλο. Όχι μόνο για το θέμα του τελικού αλλά και για την επισήμανση ότι ο Βασιλακόπουλος συμπεριφέρεται σαν να είναι αφεντηλικι του το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημα. Επίσης επισημαίνει ότι έχει ανοικτούς λογαριασμούς με τον Άρη. Άλλο να το λεν οι δικοί μας κι άλλο οι ας πούμε ουδέτεροι.

thanasis

Μπράβο στον Καρπετόπουλο που λέει έξω από τα δόντια ότι ξεκάθαρα ο σωλήνας δεν γουστάρει τον ΑΡΗ όχι μόνο στον τελικό αλλά και γενικότερα! Μόνο απο Μαγουλά και απο Καρπετόπουλο άκουσα ξεκάθαρη και ευθεία αρνητική κριτική στον δικτατορα! Και μένα με απογοήτευσε ο Σκουντής, πολυ στο γενικόλογο το πήγε και σε ανούσιες φιλοσοφίες! Για τον Παπαδογιάννη, τι να πω! Γνωστός ο ρόλος του πολλά χρόνια! Απαράδεκτος! Οι άλλοι σιωπούν χαρακτηριστικά! Μην στεναχωρηθεί ο γεροσωλήνας και πάθει τίποτα!