ironi-cl3_17129819_6da82cc37f6a78b6f6d1f1f7ac327df8ee340b69

 

 

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Για μια ακόμα εβδομάδα , κανείς δεν ασχολείται με το παιχνίδι στο Τσου Λου , γιατί όλοι ασχολούνται με τον Γιάνκοβιτς. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο , όπως όλα τα παιχνίδια στο Ισραήλ , το γήπεδο είναι μικρό ( 2 χιλιάδες θέσεις ) και οι Ισραηλιτικές ομάδες παίζουν πάντα καλά και με ενέργεια εντός έδρας.

Εμείς , πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά , ώστε να ανέβει και η αυτοπεποίθηση των παικτών μας κι άλλο και να αρχίσουμε σιγά σιγά να ρολάρουμε.

 

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

 

Yates και Faust τα πρώτα βιολιά της Nahariya.

O Zohan έμεινε εκτός αποστολής

 

 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Δείτε παρακάτω

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Nahariya

SHOTCHART

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ

0-0

6 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
aka Θεούλης

Ο Skjöldebrand έχει κωλόχερο. Στο ζωγραφιστό δυστυχώς υπολογίζω πολύ στον αέρινο Σίμτσακ καθώς ο Μπάκνερ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί απέναντι στο θηρίο. Ήρθε η ώρα του έμπειρου Ντράγκι να τραβήξει την ομάδα και από πίσω του ο Τζέκινς να ολοκληρώσει την ανάκαμψή του. Και με λίγο άμυνα, λίγο έρωτα λίγο κρασί και θάλασσα να επικεντρωθούμε και πάλι στο πόσο καλός θα είναι ο Βλάντο με τα κίτρινα. Γιατί έτσι μας αρέσει βρε παιδί μου!!

stepap

Δεν με πολυνοιαζει το αποτέλεσμα του αγώνα . Αυτο που θέλω να δω είναι οι συνεργασίες κοντων -ψηλών και ψηλών -ψηλών. Επίσης θα ήθελα να δω τον Μπακνερ να παίρνει προσπάθειες ατομικές με πλάτη ή με πρόσωπο και να κατανοήσει ότι πρέπει να συμμετέχει πιο ενεργά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού .

Toby B

Εμένα από την άλλη μόνο το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει. Ας καθαρίσουμε το παιχνίδι καταρχήν και μετά επικεντρωνόμαστε και στην ποιότητα του μπάσκετ. δεν θα είναι εύκολο το απόγευμα.

experience

Πώς δε μας νοιάζει το αποτέλεσμα, φιλικό είναι;

stepap

Δεν είπα , δεν Μας νοιάζει,είπα δεν ΜΕ νοιάζει γιατι προσωπικά πιστεύω ότι θα προκριθούμε έτσι κ αλλιώς , οπότε πιο πολυ με ενδιαφέρει να δω βελτίωση στα στοιχεία που ανέφερα.
Την ομαδα κ τον προπονητή σαφώς κ τον νοιάζει το αποτέλεσμα.

isaaris

Καλη επυτηχια στην ομαδα σημερα και θελω να πιστευω
οτι η νικη στη πατρα τουσ ανεβασε ψυχολογικα δινοντασ
στην ομαδα εμπιστοσυνη στησ δηνατοτητεσ τησ .