Μονο τη διαθεση κραταω απο το σημερινο,καποιες βουτιες και ενταση απο Μπακνερ σε μερικες περιπτωσεις και Ντραγκι.Κατι τραγικα αβιαστα λαθη απλα δεν μπορω να τα δεχτω.Ο Καββαδας ευτυχως σταθερα καλος,ισως αν ειχαμε παρομοιο παικτη περσι να μας ξεκολλουσε σε κατι κενα διαστηματα που ειχαμε(μπορω να παραδεχτω οτι πιθανοτατα εκανα λαθος οταν ελεγα οτι δεν θα εκανε διαφορα)
deckard
6 years ago
Απίστευτο το πόσο χάλια ήταν η ομάδα….marble λάθη παιδικού, buckner μια φορά την πήρε με πλάτη και βρήκε δοκάρι, χρειάζονται προπόνηση-συνεχές meditation όλοι οι παίκτες…τέρμα η γκρίνια πάμε παρακάτω, να τους δούμε το Σάββατο.
sotosmagic
6 years ago
Δεν είδα τον αγώνα, αλλά από τα στατιστικά που κοίταξα στα γρήγορα, ο Ξανθόπουλος 10 ριμπάουντ???
Παραλληλα με το ματς στον Η/Υ, η τηλεοραση επαιζε το 50-50. Υπηρχαν στιγμες που εβλεπα και γελουσα με τα καμωματα του Νικηφορου και του Μιμη στην TV, για να μη κλαιω με τα καμωματα των παικτων μας στον αγωνα. Δε θυμαμαι την τελευταια φορα που εβλεπα και εκνευριζομουν. Ενα μπαχαλο, ενα συνοθυλευμα που δε μαζευεται, ομαδα χωρις αρχη και τελος. Ξενοι για σφαλιαρες, Μουρτος – Ζαρας αγωστικα στασιμοι, χωρις ιχνος προοδου τοσα χρονια, μονο ο Καββαδας προσπαθει. Δε ξερω ποιες και ποσες αλλαγες και σε ποιους πρεπει να γινουν. Εαν κατι στραβωσει το Σαββατο, δε θελω να σκεφτομαι την επομενη μερα….
Ντάξει νικήσαμε αλλά κάποιοι παίκτες είναι εκτός παιχνιδιού, Μπάκνερ, Μαρμπλ, Ντραγκίσεβιτς δε βοηθάνε, μικρή εώς καθόλου προσφορά και αυτό είναι σημαντικός παράγοντας για την χαμηλή συγκομιδή επιθετικά στα τελευταία παιχνίδια (60 το Σάββατο, 62 σήμερα). Μούρτος στάσιμος, πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δε θα βελτιωθεί άλλο το παιχνίδι του, είναι αρκετά χρόνια στο ίδιο επίπεδο. Το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι το σκοράρισμα, δε σκοράρει. Ζάρας στα ρηχά. Ο Κάμινγκς είχε μια αναλαμπή με κάτι σουτ αλλά μέχρι εκεί. Τσαιρέλης άφαντος. Μόνο ο Καββαδάς έπαιξε καλά και φαίνεται η καλύτερή μας μεταγραφή ως τώρα. Δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί η εικόνα, πάντως θέλει πολλή βελτίωση.
Εμενα ο Ντραγκι καλος με φανηκε και ιδιαιτερα μαχητικος,μαζεψε και rebounds επαιξε και καποιες αμυνες.Στην επιθεση μετριος αλλα δεν μπορεις να πεις οτι δεν προσεφερε
Ας μιλήσουν οι αριθμοί των 3 αγώνων.
65π.μ.ο.σε Basketleague & Eurocup.
43 as. για 54 λάθη.
Και το κελεπούρι από το ΝΒΑ,ο Dev.Μarble 7/27(2/17 3π.)1as.7 λάθη.
Πονάνε τα μάτια και τα μυαλά μας. Τρέμει το φυλλοκάρδι μας μέχρι να φύγει η μπάλα από τα χέρια του Μαρμαρά και του Ερρίκου. Σήμερα κατά την γνώμη μου ,έπρεπε να χάσουμε μήπως και γίνουν έστω και εκβιαστικά κάποιες αλλαγές.Φοβάμαι στην ιδέα πως θα πάμε έτσι μέχρι τέλους .Νίκες σαν την σημερινή δεν προσφέρουν τίποτα πέρα από τους δυο βαθμούς και αντιθέτως κουκουλώνουν τα μεγάλα μας προβλήματα. Όπως ξανάπα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά παίκτης Μαρμαράς δεν υπάρχει. Το παιδί τρέμει μέσα στο γήπεδο λες και το πατάει πρώτη φορά. Ο Κάμιγκς φεύγει αιφνιδιασμό 2-1 και επιλέγει να επιτεθεί μόνος του από την πλευρά του συμπαίκτη του. Ο Μπάκνερ 3 φορές ολομόναχος του γλιστράει η μπάλα από τα χέρια .Ο Ζάρας χάνει τα αμαρκάριστα και βάζει τις προσευχές. Ο Τσαιρέλης λες και έμεινε θεσσαλονίκη. Στα θετικά ο Καββαδάς για αλλη μια φορά ,που αξίζει περισσότερα λεπτά στο παρκέ ,ο Ξανθόπουλος που ξέρει που αγωνίζεται και ο Ντράγκι που το γνωρίζει το τόπι και θα βελτιώνεται κάθε μέρα μιας και είναι στην ομάδα μόνο πέντε μέρες. Μαζί με υγιή Τζένιγκς σοβαρότερο Κάμιγκς ,πιο aggressive Μπάκνερ ,Ντραγκι στα περσινά στάνταρ και κανονικό Αμερικανό 3αρι αντί του Μαρμαρά θα κάνουμε καλή χρονιά.
Ο Μαρμπλ έχει 100% πρόβλημα με τα μάτια του! Είμαι σίγουρος ότι δεν πέρασε ιατρικές εξετάσεις από οφθαλμιατρο όταν υπέγραψε…… Ο Μπακνερ είναι αστείος (βρεφικα λάθη) αλλά σήμερα ίσως να προσπάθησε λίγο παραπάνω απέναντι στα θηρία των Suns! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι υπομονή και να δείξουμε πίστη ……δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ χάλια η ομάδα!
Πολύ κακή η ομάδα σήμερα. Έχουν εικόνα ομάδας χωρίς αυτοπεποίθηση. Πολύ σκέψη, αργές επιθέσεις και πολλά λάθη. Στο 3ο δεκάλεπτο ανέβασαν για λίγη ώρα το τέμπο τους και από τους 3 οι διαφορά πήγε αμέσως στους 10 για να αρχίσουν οι Σλοβένοι να την ροκανίζουν μέχρι να την ξανανεβάσουμε σιγά σιγά. Ο Μπάκνερ έχει αρχίσει να δείχνει σημάσια βελτίωσης. Με εκνεύρισε απίστευτα το γεγονός ότι έχασε την μπάλα 3-4 φορές μέσα από τα χέρια του ή ότι έδωσε 4 λάθος πάσες σχεδόν αβίαστα, όμως καταρχάς προσπάθησε περισσότερο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση πάλεψε για να πάρει καλύτερη θέση μέσα στη ρακέτα. Ο Μάρμπλ δυστυχώς ενώ δείχνει πως είναι παίχτης που ξέρει μπάσκετ δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει στο νόημα. Ο Κάμινγκς ήταν αρκετά καλός και θα βελτιωθεί κι άλλο ενώ από τον Ντραγκίτσεβιτς δεν έχω ακόμα απαιτήσεις. Το θετικό είναι ότι μάζεψε 7 ριμπάουντ και ότι προσπάθησε αρκετά στην άμυνα. Δεν θυμάμαι να εκτέθηκε σε κάποια φάση. Πολύ κακοί ο Μούρτος με τον Τσαϊρέλη και τον Φλιώνη σήμερα. Ο Ζάρας νομίζω ότι έδωσε πάνω κάτω αυτά που περιμένεις να δώσει. Θεωρώ ότι η ομάδα όταν δέσει και βρει ρυθμό θα είναι πολύ καλή. Μεγάλη ώθηση θα δώσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εκεί θα καταλάβουν οι παίχτες που παίζουν και μια νίκη θα τους φτιάξει τη νοοτροπία. Μια ήττα όμως θα φέρει προβλήματα και θα κλονίσει την αυτοπεποίθησή τους. Χρειαζόμαστε ένα σερί νικών ώστε να εθιστούν στις νίκες οι παίχτες.
Τολμω να πω οτι ο Μαρμπλ φετος θα ειναι οτι ο Τσουκποβιτς περσι…Δεν ξερω αν ειναι θεμα ψυχολογιας η της ορασης του παντως ειναι τραγικος μεχρι τωρα.Οταν αρχισαν να μας πιεζουν τελευταιο λεπτο και πηγε η διαφορα απο τους 11 στους 7 ηταν δυο συνεχομενες φορες που για ανεξηγητο λογο κατεβαζε αυτος τη μπαλα!!!Κ φυσικα καναμε συνεχεια λαθη,περσινα ξινα σταφυλια…Κ να πεις ειχες απεναντι σοβαρους αμυντικους…Ελπιζω να επιστρεψει συντομα ο Τζενκινς αλλιως τα πραγματα θα ζορισουν πολυ…Ουτε ο cummings μου αρεσε,πολυ επιπολαιος,κακες μπουκες,μετριοτατο σουτ.απλα φιλοτιμος αλλα δεν αρκει..Προτιμουσα τον νερουλα που δε τον ειχα κ σε ιδιαιτερη υποληψη..
Δεν ειμαι υπερ των προωρων αλλαγων αλλα αν σε 2-3 αγωνες ακομα δεν δειξει αλλα δειγματα γραφης νομιζω οτι θα ειναι η Νο1 αλλαγη…Εκτος κ αν προχωρησουν σε προσθηκη 6ου ξενου-κοινοτικου η αμερικανου αργοτερα..Δεν μπορει να ειναι τοσο κακος οσο δειχνει..Μακαρι να κανει ενα καλο παιχνιδι και να αλλαξει η ψυχολογια του.
Night, ενημερωτικά κ μόνο, δεν ξέρω αν το είδες σαν είδηση (αν πιστεύεις ότι πρέπει να ανέβει ως ξεχωριστό ποστ, την είδηση την διάβασα στο Eurohoops.net) πάντως η Α.Ε.Κ. δίνει δανεικό τον Άτιτς διότι οι κανονισμοί της FIBA στο Ch.L. αναφέρουν ότι “παίκτης που δεν είναι δηλωμένος στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν έχει κ δικαίωμα συμμετοχής στον θεσμό”. Μια πολύ βασική διαφορά σε σχέση με το Eurocup. Οπότε κ όσοι συναρειανοί λένε να κρατήσουμε τον χ/ψ παίκτη μόνο για την Ευρώπη, να ξέρουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο πλέον.
Ημουν και εγω ένας απ αυτους το διαβαςα και εγω οντως
haod
6 years ago
Η ήττα απο το Ρέθυμνο εχει ρίξει τη ψυχολογία των ξένων(μαρμπλ και Κάμινγκς).ο Κάμινγκς θελει χρόνο αλλα εχει ταλέντο και μπορω να δώσει Πράγματα.ο μαρμπλ όμως δε πείθει δν δείχνει να ειναι καλός σε τίποτα.ο μπάκνερ έδειξε σημερα διάθεση και πιστευω πως θα ανεβεί και άλλο.πρπει να πάρει η ομάδα τριάρι αμερικανό και ας δηλώσει τον μαρμπλ μονο στην Ευρώπη αν θελει να του δώσει χρόνο και να μη τον διώξει κατευθείαν
Άλλη μια χάλια εμφάνιση. Για Μαρμπλ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Από ότι έχω δει μέχρι τώρα, πιστεύω ο μόνος τρόπος να έπαιξε στο ΝΒΑ είναι με μακριά περούκα κ ψεύτικο στήθος στο WNBA. Μη φάμε πάλι κανένα κόλλημα όπως πέρσι με τις αλλαγές ξένων. Σε κάθε παιχνίδι είναι κ χειρότερος…
Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νική. Νίκες σαν και αυτή μας σκληραίνουν και μας τονώνουν το ηθικό. Επιπλέον, η νίκη ήταν ο στόχος σε αυτόν τον αγώνα οπότε στόχος επετευχθεί.
Στα θετικά της βραδιάς η αμυντική λειτουργία σε σετ παιχνίδι και το μεγαλύτερο πάθος και αμυντική βελτίωση του Μπάκνερ. Είμαι σίγουρος πως ο παίκτης θα εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό κομμάτι του ρόστερ. Επίσης δυναμική εμφάνιση από τον Καββαδά, ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί έπαιξε μόνο 15 λεπτά. Τελειώνοντας με τα θετικα, παρόλο που δεν φάνηκε ο Πρίφτης πήγε το παχνίδι εκεί που ήθελε. Οι αντίπαλοι μας είναι μια καλούτσικη ομάδα με ευχέρεια στο ανοιχτό γήπεδο αλλά με μεγάλο πρόβλημα στο 5 on 5.
Επιθετικά η ομάδα είχε μεγάλο πρόβλημα. Για μένα αυτό το πρόβλημα πηγάζει από την αλλαγή ρόλων μετα την αντικατάσταση του Σάνι. Ο Μάρμπλ δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Του έχουν ανατεθεί αρμοδιότητες που ακόμα δεν έχει συνηθίσει. Ο Πρίφτης του ζητάει δημιουργία και να παίρνει τα ελεύθερα σουτ και ο παίκτης δυσκολεύεται να κάνει ακόμα και τα βασικά. Το σούτ ξέραμε πως δεν είναι το δυνατό του σημείο αλλά πρέπει σίγουρα να βελτιωθεί. Εγώ τον στηρίζω τον παίκτη και θέλω να πάρει το χρόνο του ώστε να εξαντληθούν τα περιθώρια να γίνει σημαντικός για την ομάδα. Εμπιστεύομαι τον Πρίφτη, δεν μπορεί να έδωσε εντολή απόκτησης με 250 το χρόνο για έναν παίκτη χωρίς σουτ, χωρίς drive και πάνω από όλα χωρίς πάθος.
Το +- των ψηλων αν τσεκαρεις(ο στατιστικος τροπος να πεις ψεματα) δειχνει τον καββαδα να εχει 0 και τον Buckner +10.Φυσικα δεν δειχνει τιποτα ιδιαιτερο αυτο,απλα δεν μπορω να ακουω οτι ημασταν τοσο χαλια με Μπακνερ μεσα.μπορει οντως να κολλουσαμε σε καποιες φασεις χωρις Καββαδα,αλλα σημερα τουλαχιστον στην αμυνα ηταν αποτελεσματικος
Η ομάδα έχτιζε αυτή την μικρή έστω διαφορά με Μπάκνερ μέσα. Ο παίκτης έχει συγκεκριμένο ρεπερτόριο επιθετικά αλλά είναι καθαρά στο χέρι των κοντών να εκμεταλευτόυν τα προσόντα του. Πάντως μεταξύ μας δεν θα ήταν άσχημο να είχαμε ακόμα ένα δημιουργικό 2-3άρι.
Εφόσον προσφέρεται το EFF του παίκτη, δεν υπάρχει λόγος κανείς να ασχοληθεί με την ψευτιά του +-.
Στο efficiency, ο Καββαδάς παίρνει 15 και ο Buckner “γράφει” 10.
Αυτό που είδα τουλάχιστον εγώ για τον Buckner είναι πως θα μπορούσε να κυριαρχήσει απέναντι σε τόσο ατάλαντους ψηλούς, αλλά δεν το έκανε ποτέ. Τρομακτική αλτικότητα, αργά πλάγια βήματα, πολλή διάθεση όμως. Πιστεύω πως ακόμα η ομάδα δεν έχει εντάξει τα προτερήματά του στο παιχνίδι της. Βεβαίως, παίζουμε συνεχώς κεντρικό p’n’r, αλλά αυτό δεν λέει κάτι προς το παρόν…
Και το efficiency δεν λεει παντα την αληθεια αφου δεν λεει κατι για την αμυνα του παικτη.Ο Buckner εχω την εντυπωση περιφερειακα χαμηλωνει αρκετα καλα για να κυνηγησει τον κοντο,μερικες φορες καλυτερη αμυνα παιζει κατω παρα ψηλα.
Τι να πει κανείς σήμερα, τα περισσότερα σχόλια που διαβαζω παρότι αρνητικά προς την ομάδα τα θεωρώ επιεικη.Γ ία τον Καμμινγκς θα συνεχίσω να λέω πως είναι καλός παίκτης και θα γίνει καλύτερος παρότι έχει αδυναμίες στο οργανωτικό κομματι για τη ώρα.Ο Καββαδας το χω ξαναπει είναι το πουλεν της υπόθεσης ,κάνει θραύση το παλικάρι.Ζαρας τίποτα το διαφορετικό για το 4 μπορεί για το 4 προσφέρει με άριστα το 10.Του χρόνου σε κανα Ρεθυμνο και πολύ του είναι.Μουρτος διαφορετικός από τα φιλικά,τι παθαίνει αυτό το παιδί.Πανω που πιστεύω πως βελτιώθηκε δεν αλλάζει τίποτα τελικά.Ντραγκι θετικός αν και ανετιμος φαινετε πως θα μας βοηθήσει πολύ.Μαρμπλ αν και τον στήριζα και θα συνεχίσω όσο μπορώ να τον στηρίζω και να τον δικαιολογω ως ανετιμο, τι να πω ενώ μου δείχνει πως το ξέρει το άθλημα λες και κωλαει το μυαλό του ώρες ωρες και δεν ξέρω τι θέλει να κάνει.Για το σουτ όμως είμαι πλέον σίγουρος πως θα συνεχίσει στα ίδια πλαίσια αστοχίας.Τσαιρελης ότι λένε τα στατιστικά 0.Ενα high low ρε παιδί μου με κάνα ψηλό ούτε καν ,κάνα σουτακι από τα 5 μέτρα αποκλείεται ,τι να πω…Μπακνερ τουλάχιστον πιο φιλότιμος αλλά άμα δεν καρφώσει δύσκολα θα σκοράρει με άλλο τρόπο.Δουλεια δουλειά δουλειά .Οι αντίπαλοι επίπεδο Κοροιβου έπρεπε να φάνε 80 πόντους τουλάχιστον.
kostasjacob
6 years ago
Παιδια δε θελω να ειμαι μεμψίμοιρος ειλικρινά αλλα κάποια πραγματα δε μπορω να μη τα πω… Βλεπω σε μερικούς μια αισιοδοξία οτι η ομαδα θα βελτιωθεί και θα ειναι πολυ καλη κλπ. Συμφωνω και εγω θα οτι θα βελτιωθεί το θεμα ειναι ποσο μπορει να βελτιωθεί π.χ. Να μαθει στα 26 μπασκετ ο μπακνερ μου φαινεται δυσκολο ο άνθρωπος δε νιώθει απλα… νομίζει οτι κανει διαγωνισμό καρφωμάτων και μονο ετσι μπορει να βαλει τη μπαλα στο καλάθι….η μπαλα του φεύγει απ τα χέρια λες και εχει βαλει baby oil κλπ, Ο μαρμπλ δε ξερω αν εχει θεμα με τα ματια του εχει σιγουρα παντως ψυχολογικό προβλημα και αυτο δείχνει έλλειψη προςωπικοτητας δεν ειναι αυτος που δειχνει απλα κάποιος πρεπει να του αποβάλει το άγχος, ο καμμινγκς σε πολυ γενικές γραμμές καλος θα βελτιώνεται συνεχώς οπως και ο Ντράγκι καθώς ειναι με 5 προπονηςεις.
Σιγουρα η ομαδα εχει αρκετα ελαφρυντικά τραυματιςμοι κλπ αλλα και παλι δεν ειναι εικονα αυτη ομαδος.
Ο καββαδας πολυ καλος… Πηγα χθες σεφ και ο ΑΡΗΣ σημερα μου θυμιςε το χθεςινο ΠΑΟ δωςτε τη μπαλα στο μπουρουςη στο ποςτ μπας και βαλουμε καλαθι(όπου Μπουρούσης καββαδας)
3ο συνεχόμενο ματς που η ομάδα δεν πείθει καθόλου και παρουσιάζει κάκιστη εικόνα.Ελαφρυντικά υπάρχουν,είναι ακόμη πολύ νωρίς αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αλλαγές στην ομάδα.Όσο συνεχίζουν κάποιοι Αμερικανοί να έχουν αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα,δεν θα έχουμε καμία βελτίωση.Και τουλάχιστον για τον Μαρμπλ,μπορεί να κάνω λάθος,δεν βλέπω να παρουσιάζει κάτι καλύτερο.Ο Μπάκνερ μου δίνει περισσότερο την εντύπωση ότι σιγά σιγά θα βρει τα πατήματά του.Τέλος πάντων,το θέμα είναι ότι αυτή η ομάδα που παίξαμε είναι χωριό(και πολύ επιεικής είμαι)και πρέπει να αλλάξουμε άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο γιατί με αυτά τα χάλια θα κινδυνεύσουμε με ήττα σε Πάτρα και Ισραήλ.
Υ.Γ. Ένα καλό είχε η σημερινή μέρα.Σταμάτησαν τα υπερφίαλα σχόλια του τύπου ”πάμε να ρίξουμε 30 στον πάοκ”.Όποτε πήγαμε με αυτή τη λογική είτε φάγαμε σφαλιάρα(2006-07 78-88)είτε κερδίσαμε με την ψυχή στο στόμα(2007-08,2015-16)
Όπως είπε & ο Δ.Καρύδας η συγκεκριμένη ομάδα μετράει 3 νίκες σε 21 ευρωπ.αγώνες..Για να ξέρουμε σε ποιο..μεγαθήριο σημειώσαμε 62 ποντους..
Παρεμπιπτόντως ο Καρύδας ανακάλυψε ότι υπάρχει &Αγγλική ομάδα στον όμιλο μας..Διάβασε bears & σκέφτηκε ότι οι αρκούδες είναι Λονδρέζικες..
Κρίνοντας και από αυτή την ομάδα που έπαιξε η Άεκ,βλέπω ότι η διοργάνωση πρέπει να έχει αρκετές ομάδες χαμηλού επιπέδου.Πραγματικά γήπεδο ήταν αυτό που παίξαμε σήμερα?Αυτό το ξέραμε βέβαια από την αρχή.Πιστεύω ότι το Cl ήρθε για να μείνει αλλά τα πρώτα 1-2 χρόνια θα είναι στα ίδια.
Δυστυχώς με την διάσπαση σε δύο διοργανώσεις (eurocup & champions league) ήταν επόμενο να υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Οι καλές ομάδες μοιράστηκαν και μπήκαν χαμηλού επιπέδου για να συμπληρώσουν τα κενά.
Ενημερωτικά τα άλλα ματς του ομίλου
Ναχαρίγια-Μπάνβιτ70-83
Μπάκεν Μπίαρς-Νίμπουργκ 57-75
Μονακό-Σκαϊλάινερς 65-47
Μάλλον οι 4 νικητές αυτής της αγωνιστικής θα διεκδικήσουν και τις 4 πρώτες θέσεις.
Τί να πώ ρε παιδιά…Αυτό που έχει γίνει μέσα σε 4 μέρες δεν το πιστεύω…Έχω σοκαριστεί …Τέτοια χάλια δεν τα περίμενα…Μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες και ελαφρυντικά,αλλά το συμπέρασμα δυστυχώς είναι ένα : Η ομάδα η συγκεκριμένη με αυτούς τους παίχτες έχει ιδιαιτέρως χαμηλό ταβάνι….Ναι θα βελτιωθούμε ναι θα ρολάρουμε αλλά με αυτούς τους παίχτες δεν είμαστε για μακριά φέτος…
Θα ανέβω πάνω το Σάββατο μετά από τόσο καιρό για το μάτς και μου έχει φύγει η μισή όρεξη…Μεγάλο κρίμα …Πάλι καλά που υπάρχει και ο Καββαδάς να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για …από του χρόνου….
Αρκετος προβληματισμος απο την σημερινη εμφανιση,αν και δεν θελω να βιαζομαι γιατι αρκετες φορες ο χρονος ηταν γιατρεια,μακαρι να γινει και φετος αυτο και να τα θυμομαστε για πλακα μετεπειτα αυτα τα πραγματα,ειδα μια ομαδα ασυνδετη,με καποιους παικτες να δυσκολευονται να κανουν ακομη και βασικα πραγματα,οπως κατεβασμα η πιασιμο μπαλας,και 2-3 ευκολες κινησεις..
Πιο πολυ αλλη μια μετρια εμφανιση του μαρμπλ πιστευω μας δημιουργει θεμα,,θα του δοθει χρονος,φαινετε ν εχει θεμα προσαρμοστικοτητας,δεν ξερω βλεπω εναν παιχτη φοβιτσιΑΡΗ που δεν περνει πρωτοβουλιες να ειναι στα χαμενα,και ειναι βασικο να εχεις ενα 3αρι που θα τραβαει γιατι απο εκει περιμενεις σκορ..
Ορισμενες φορες εχεις αμερικανους που ξεχωριζουν με την μια,η θελουν χρονο και τραβανε η συνεχιζουν στραβα τα ιδια,θεωρω οτι πρεπει να δοθει καποιος χρονος,αλλα αν δεν υπαρξει βελτιωση να γινουν αλλαγες,ο μπακνερ πιστευω θα μεινει,γιατι εχει και τον καββαδα που τον καλυπτει,αλλα πρεπει οι γκαρντ μας να τον αξιοποιησουν αναλογα με αυτα που μπορει να κανει,καρφωματα και καλαθια μεσα στην ρακετα..
Το παιχνιδι το σαββατο ειναι κρισιμο απο πλευρας αντιδρασης της ομαδας-παικτων σε ενα δυνατο κλιμα θα δοκιμαστουν,θα φανουν πραγματα και αντιδρασεις και θα μας δωσει μια εικονα ποιοι θα τραβηξουν σε τετοια παιχνιδια και ποιοι δυσκολευονται,ισως και με τν γενικη τους εικονα,μακαρι να παιξει ο τζενκινς τον χρειαζομαστε αμεσα για προσφορα στο σκορ..
sykies39
6 years ago
ΣΑΝΙ μας λείπεις! Η τέταρτη θέση φέτος θα είναι μεγάλη επιτυχία .Ελπιζω να μην φάνε κόλλημα όπως πέρσι και να μην έχουμε αλλαγές στο ρόστερ.Κριμα στην προσπάθεια Λάσκαρη .
GOUNAS1914
6 years ago
Απογοητευτικη εμφανιση χτες. Η συγκεκριμενη ομαδα απο την σλοβενια θα ελεγα οτι ειναι επιπεδο κυμης.
Κοντρα στην κυμη για το κυπελλο βαλαμε 99 με τζεκινς κοντα στους 20 και σανικιτσε. Ειναι η αληθεια οτι οι δυο συγκεκριμενοι λοιπουν απο την ομαδα. Δεν προσπαθω να βρω δικαιολογιες αλλα αλλιως τα προγραμματισε ο πριφτης και αλλιως εξελισωνται.
Θεωρω απο τους 4 αμερικανους τον καμινγκς δεν τον φοβαμαι. Εχει δειξει οτι δεν ειναι αμπαλος με το καιρο θα βελτιωνεται. Ο μπακνερ εκτος απο το να καρφωνει για την ωρα δεν εχει δειξει κατι. Ο καββαδας μπροστα του ειναι ο σακιλ.
Εκτος τοπου και χρονου ο μαρπλ. Αναπολουμαι τον πελεκανο. Εχουμε παρει λιθουανο που δεν το ειχε με το τριποντο (σεραπινας). Εχουμε παρει απο την σερβικη σχολη που να μην εχει το τριποντο τωρα πηραμε και αμερικανο. Ξερουμε οτι ο πριφτης στηριζει τις επιλογες του και ειμαι μαζι του αλλα ο μαρπλ ηρθε για βασικος και ο τσουπ ηταν ρολιστας.
Οσοι με διαβαζουν οταν γραφω εχουν διαπιστωσει οτι δεν ειμαι της γκρινιας και της μιρλας αλλα για μένα ο μαρπλ μεχρι τελος Οκτωβριου αν δεν υπαρχει κατι να δειξει αντικατασταση χτες.
Στα θετικα αλλη μια φορα ο Καββαδας που ειναι μια οαση σε οτι βλεπουμε.
ελπίζω να βελτιωθεί η εικόνα μας. δυστυχώς με τέτοιες εμφανίσεις μπαίνω στον πειρασμό να κάνω συγκρίσεις κ με την βίλλα μπάχα. το τατσικό τους ήταν πολύ καλό χθες κ ας ήταν τόσο λάσπη η αντίπαλη ομάδα. δυστυχώς ο φλιωνάκος χθες δεν ήταν καθόλου καλός.
Δυστυχώς φέτος ο Πρίφτης ατύχησε στις επιλογές ξένων. Ο Κάμινγκς δεν είναι σίγουρα ο οργανωτής που ονειρευόμασταν, άλλωστε δύσκολα να βρεις Αμερικανό είδικά από το NBDL που παίζεται άναρχο μπάσκετ να είναι καλός σε αυτό το κομμάτι. Ο Jenkins μια παίζει και 2 είναι τραυματίας(πέρσι τραυματία ξένο είχαμε μόνο τον Χάγκινς στο τέλος) και όταν η αλλαγή του είναι ο Ζάρας και ο Φλιώνης τα πράγματα είναι δύσκολα. Ακόμα πιο δύσκολα όταν το βασικό σου τριάρι είναι ο ανύπαρκτος Μάρμπλ. Σούτ δεν έχει διείσδυση δεν έχει, άμυνα δεν παίζει, ριμπάουντ δεν παίρνει δεν δημιουργεί για τους άλλους, με λίγα λόγια πρέπει να αποτελέσει την πρώτη αλλαγή. Όσο πιο γρήγορα παραδεχθεί την κακή επιλογή του ο Πρίφτης τόσο πιο γρήγορα θα στρώσει η ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι η αλλαγή του είναι ο ασταθής επιθετικά Μούρτος. Όσο αφορά τους ψηλούς, αν δεν μπορεί ή δεν θέλει να αλλάξει τον Buckner που εν πάση περίπτωσή ας του δώσουμε λίγες ευκαιρίες ακόμα, πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο η όαση που λέγεται Καββαδάς. Η καλύτερη επιλογή του καλοκαιριού. Ο Ντράγκι πιστεύω θα ανέβει, έχει τσαγανό ο Σέρβος, εκείνος που δεν βλέπω να παίζει από την ώρα που επέστρεψε ο Σάνι και τώρα ο Σέρβος είναι ο Τσαι, λες και έπεσε η ψυχολογία του. Μήπως να έδινε χρόνο στον Χρηστίδη;
Ένα μάτσο χαλια αν είχαμε καμία σοβαρή ομάδα απέναντι μας θα τρώγαμε 80 πόντους και θα χάναμε πανηγυρικα. Καββαδας μονο υπαρχει στο γηπεδο και Ξανθοπουλος να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα αυτα! . Εντελώς ασυνδετοι και νωθροι ειλικρινά στα φιλικά παίζαμε με περισσότερη όρεξη και καλύτερα και όσο πάει γινόμαστε χειρότεροι! Πιστεύω ότι είναι περισσότερο θεμα ψυχολογίας παρα ταλέντου δεν μπορεί ξαφνικά να ξεχασαν το μπάσκετ έχουμε μείνει στο τι έπαθε ο καημενος ο Σανι! Χειροτερα παντως αποκλείεται να παίξουμε ελπιζω οτι θα ξυπνησουν! Προχθές στο ταιμαουτ στο τελος ο Μαρμπλ ήταν αλλου κατι ειχε χασει απο τα γυαλια του και ο Πριφτης του λέει εεεε Devyn είσαι εδώ??? Ξεματιασμα χρειαζόμαστε!
Εννοώ σαν ομάδα, με προβληματίζει τι θα κάνουμε με πιο σοβαρές ομάδες. Θα το δούμε σύντομα όμως, το Σάββατο θα είναι ένα καλό δείγμα
ts34
6 years ago
Άλλο ένα παιχνίδι πέρασε, ο προβληματισμός και η αμφισβήτηση αυξάνονται, σε 10 μέρες πιάνουμε Νοέμβρη και εμείς προσπαθούμε να βρούμε τι έχει απομείνει για να δικαιολογήσουμε τις μέχρι τώρα εμφανίσεις..Δεν ξέρω πλέον τι θετικό να κρατήσω για να πείσω τον εαυτό μου ότι έχουμε δυνατή ομάδα και θα υπάρξει βελτίωση αργότερα. Η πουλενάρα μου ο Μαρμπλ δυστυχώς δεν..Παίκτης που έχει από το καλοκαίρι 5/70 3π.. και η ψυχολογία του είναι στα τάρταρα δεν..Μην ακούμε φέτος πάλι για κλίματα, πεταλουδίτσες κτλ κτλ..Ακόμα και μία μόνο αλλαγή μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση της χημείας της ομάδας..Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά στα επόμενα 2-3 ματς, γιατί μιλάμε για πολλά χάλια μέχρι τώρα, θα χρειαστεί αλλαγή – προσθήκη (ή και τα δυο μαζί) άμεσα..
KavatzAris
6 years ago
Και κάτι άλλο που το πέρασα στο ντούκου μετά από την άσχημη εμφάνιση και νομίζω όλοι μας το περάσαμε έτσι…Αυτός ο κόσμος ρε παιδιά…παντού! Κρίμα δεν ειναι ??? Έχουμε πάρει Νομπέλ υπομονής και στηριξης θέλουμε να χαρούμε λίγο! Θαύματα σε 3 μερες δεν περιμένω αλλά το Σάββατο καντε μας την χάρη μπητε μέσα και παίξτε σαν Άρης σαν ομαδα. Εμείς θα είμαστε εκεί σας προκαλώ Εμφανιστητε!!!
dorian gray
6 years ago
Διαβάζω τις αρνητικές κριτικές.
Μετά το στραπάτσο στο Ρέθυμνο, προσωπικά είμαι ικανοποιημένος.
Δεν περίμενα πολλά περισσότερα χθες.
Νομίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι στην άμυνα.
Δεν είμαι υπέρ των αλλαγών.
Το μπάτζετ ανέβηκε αρκετά.
Ακόμα ξεπληρώνουμε χρέη.
Θα βελτιωθούν οι παίκτες που δεν σας άρεσαν χθες.
Το Σάββατο, έστω και δύσκολα, θα κερδίσουμε.
Πιο δύσκολο για μένα είναι το μεθεπόμενο ματς με τον Προμηθέα.
Εκτός κι αν η ομάδα μονιμοποιήσει τη χθεσινή αμυντική της επίδοση, οπότε θα περάσουμε από την Πάτρα με χαμηλό σκορ.
Υπομονή.
Η σεζόν είναι μεγάλη.
Πέρυσι μετά την πρώτη ευρωπαϊκή ήττα, κάποιοι θέλαμε να φυγει ο Γουότερς, κάποιοι να αλλάξουμε τον Γουάιτ.
Φέτος δεν μας κάνει ο Μπακνερ, ο Καμινγκς και ο Τζεκινς ονομάστηκε Χαντ.
Δεν μας αρέσει ο Μούρτος επειδή δεν σουτάρει καλά, δεν μας κάνει οΤσαιρ κ ως λύση προτείνεται να δωθεί χρόνος στον Χρηστίδη.
Μα καλά δεν μάθατε τιποτα απο την περυσινή χρόνια;
Η ομάδα θα δέσει όσο περνάει ο καιρός. Θα αργήσει, αλλά θα δέσει. Ο κόουτς το έχει αποδείξει ότι ξέρεις τον τρόπο.
Θα χάσουμε κάποια σημαντικά ματς μέχρι τον Δεκέμβριο αλλά μετα θα στρώσουμε.
Στο μόνο που θα συμφωνήσω με τα παιδιά εδώ μέσα,είναι η ανησυχία για τον Μαρμλ.
Θέλω να ξανάτονισω ότι φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσουμε τον ΠΑΟ, που δεν έχει τον ηγέτη του πια και στην περίπτωση που πάρει τον Γκαρσόν θα παίξει Μπάσκετ αλάνας.
Γιαυτό προτείνω ενίσχυση της ομάδας μας με έναν παίκτη ηγέτη στην επίθεση μας, στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος.
stockholmer
6 years ago
Πολυ καλημερα! Επιτελους ειδαμε μετα απο δυο βδμαδες ματσακι που να μην το βλεπαμε. Παλι πονεσαν λιγο τα ματακια μας στο τελος με την πιεση που δεν μπορουσαμε να περασουμε το κεντρο θυμηθηκα περσυνα ξινα σταφυλια. Απο τους Ελληνες αυτα ειναι τα ξερουμε δεν εκπλησομαι πια. Αυτα μπορει να κανει ο Ζαρας, ο Ξανθοπουλος ο Σπυρος αυτά κάνουν. Το να περιμένω να ειναι ο Ζαρας σταθερος και ο Μουρτος να εχει μ.ο 10 ποντους ανα παιχνιδι πιστευω πια ουτε ο πιο αισιοδοξος αρειανος. Καββαδας και Τσαιρελης σιγουρα ειναι αναβαθμιση με περυσι και αν δεν ειχαμε Καββαδα ισως χαναμε σημερα. Βασικα λατρευω τα μπλοκ αουτ αυτου του παιδιου. Τον κλειδωνε τον σεντερ και δεν μπορουσε να κουνηθει απλα οι γυρω γυρω κοιμοντουσαν λιγο και δεν μαζευαν τα ριμπαουντ. Ο Καμινγκς και ο Ντραγκισεβιτς εδειξαν οτι θα σταθουν αξιοπρεπεστατα τουλαχιστον στα ματια μου ειδικα ο Σερβος και αμυνα επαιξε και τα ολα του. Ο Μαρμαρας ειναι στιγμες που εδειχνε απο τον παγκο που του συμπεριφερονται σαν παιδακι ετοιμο να κλαψει. Ειδικα στο τελευτραιο ταιμ αουτ που δειχνει η καμερα εχει χασει κατι απο τα γυαλια του και ειναι ετοιμος να κλαψει. Ο Μπακνερ οσο και να βελτιωθει για μενα θα ειναι η εμπαθεια μου για φετος νομιζω οτι θα τον κραζω και χωρις λογο. Ναι επαιξε αμυνα λιγο χθες να του πω και μπραβο ? Οχι ειναι το πιο ακριβο συμβολαιο και εχει συγκεντρωση μηδεν. Και δεν φτανει αυτο πιστευει οτι ειναι και ο καλυτερος. Παραπεμπω σε φαση που κανει λαθος πασα στο Ξανθοπουλο που προσπαυοθσε να ξεμαρκαριστει και μετα γυρναει και κατι του λεει στυλ με μπερδεψες. Σωπα? Γενικα περιμενω απο τα μεγαλυτερα συμβολαια μου να ειναι και οι καλυτεροι παικτες και οχι να τους χειροκροταω αν χαμηλωσαν δεκα λεπτα στην αμυνα και ακρφωσαν μια φορα. Ουφ!
PABLO-3 21 ΤΙΤΛΟΙ
6 years ago
Οι μεγαλες ομαδες φαινονται και απο τις μεγαλες και γρηγορες αλλαγες στα σημεια που εγιναν τοσο τεραστια λαθη καθως κ απο τον ελεγχο στους ανθρωπους που τα εκαναν….
Χρειαζομαστε αλλαγες…παιδια τα ειπατε ολα.Τεχνικα τι αλλο να πουμε γιαυτο που ειδαμε.Θελουμε Αμερικανους αλητες στο παιχνιδι τους κ μαχιμια. Eλα αυτα ξενερωνουν τον κοσμο. Ας μην απελπιζομαστε αν κ βλεπω οπως ειναι τωρα η αεκ φαινεται ντριμ τιμ μπροστα μας αυτη τη στιγμη. Καλημερα σε όλους.
Κάθε χρόνο ντριμ τιμ φαίνεται η Αεκ στην αρχή. Άσε 3 παιχνίδια έχουμε παίξει και ξενέρωσε ο κόσμος; Καλά, έναν καλό μήνα να κάνουμε κι όλοι θα τραγουδάνε πάλι για κούπες. Τα ξέρουμε αυτά.
Ειπα να μην γραψω τιποτα χθες για να μην μιλαει η τσαντιλα που ειχα με την εμφανιση.
Να περιμενω τον Μαρμπλ αλλα ποσο ακομα? Εκτος τοπου και χρονου. Οπως στο time out κανα λεπτο πριν την ληξη που τον ρωταει ο Πριφτης αν μπορει να παιξει και αυτος κοιταει σαν χανος. Στα χαμενα… Αλλα ειναι και αγωνιστικα του χαρακτηριστικα (sic) που δεν με πειθουν.
Αν θες να κανεις Champions League δεν βαζεις τετοιες ομαδες, τετοια γηπεδα, τετοια στατιστικη υπηρεσια. Πολυ χαμηλου επιπεδου.
Ο Buckner πρεπει να την πινει, δεν εξηγειται αλλιως…
Γιατί τι είχαν τα στατιστικά; Ενημερωτικά η Ευρωλίγκα δεν είχε λαιβ στατιστικά για το Ρεάλ Ολυμπιακός και το λαιβ της πέφτει κάθε τρεις και λίγο. Ούτε basketballaris.gr να ήταν ☺
Γενικα ήταν πολυ φτωχα και ενημερωνονταν αργα.
Επισης ηταν λες και τα εκανε καποιος τυπος που πρωτη φορα βλεπει μπασκετ: ειναι δυνατον στα 20 δευτερολεπτα πριν την ληξη να μου βγαζεις καρτελα “foul trouble” ????
Έχει αναλάβει λίγο τον ρόλο του εκπρόσωπου τύπου της ΚΑΕ.
ChrisSiak
6 years ago
Ναι η ομαδα ειναι χαλια. Οχι αδιορθωτα αλλα χαλια. Ναι ο Πριφτης μαλλον αστοχησε οσον αφορα τον Μαρμπλ αν και χτες ηταν καλος αμυντικα. Αλλα τον Γεναρη που μας περασε φαγαμε 40αρα , το μπασκετ που παιζαμε ηταν απελπισια και τοτε λεγαμε παλι τι επιλογες ξενων ηταν αυτες Πριφτη φυγε κλπ. Απο την αρχη της χρονιας δεν εχει περασει μια εβδομαδα που να μην εχει παει κατι στραβα απο θεμα τραυματισμων.Αρα εγω προσωπικα δινω ελαφρυντικα στην ομαδα.Και ναι αν ειχαμε μπατζετ 5 μυρια και βαλε δε θα ειχαμε τον Πριφτη αλλα τον Περασοβιτς και τον καθε Περασοβιτς. Αν το Σαββατο νικησουμε τον ΠΑΟΚ ξαφνικα θα γινουμε υπερομαδα;Οχι. Το ντερμπι ειναι κομβος οσον αφορα την χρονια.Κομβος οχι για την ομαδα αλλα για τους φιλαθλους.Υπομονη γιατι δε θελει και πολυ να παιζουμε παλι με Τσακαλερη Χαντ και Κουτρουλια
Το ντερμπι πιστευω ειτε θα ξυπνησει τους παικτες ειτε θα φερει ριζικες αλλαγες.Απο την μια αν ο κοσμος παει απλα για να στηριξει και δεν αρχισει την μιρλα και τα μουρμουρητα μετα την πρωτη φορα που περναει μπροστα ο ΠΑΟΚ στο σκορ ή μετα το πρωτο αστοχο του Marble,τοτε οι παικτες θα καταλαβουν τι σημαινει ατμοσφαιρα και ισως να τους ξυπνησει.Αν γινουν τα παραπανω μεχρι και για εκπληξη φοβαμαι πλεον.
Σύμφωνω πως παιξαν άμυνα αλλά τα αμερικανακια δεν τα θες για άμυνα αλλά για να ξεμπλοκαρουν την επίθεση.Για άμυνα ολοι οι έλληνες μας παίζουν εξαιρετική δόξα τον θεο,πλην του Ζαρα
Ναι αλλά τον Μπάκνερ τον κραζουμε γιατί δεν παίζει άμυνα. Όλους τους θες να σου παίξουν άμυνα, απλά οι Αμερικανοί είναι οι κύριοι εκφραστες της επίθεσης. Χθες παίζαμε χωρίς τον πρώτο μας σκόρερ επίσης…
Δεν είπα ρε να μην παίζουνε άμυνα και θα τους κραζουμε σε οποιαδήποτε αμυντική αδιαφορία ,απλά δεν τους πείραμε για να παίζουνε μόνο αμυνα αλλα για την επίθεση όπως λες .Άμα δεν σκοράρουν αυτοί ποιος θα το κάνει ο Μουρτος ,ο Ζαρας ,ο Ξανθό ή ο Σιμτσακ?Άλλωστε τα λεφτά που παίρνουν δεν δικαιολογούν αδιαφορία σε κανένα από αυτούς τους τομείς.
kwstas83
6 years ago
Πολύ άσχημη εμφάνιση και κάτι πρέπει να γίνει με την επίθεση,όμως επιμένω πως ίσως κάποιοι παίχτες χρειάζονται τον χρόνο τους.Θυμάμαι όταν κάποτε ήρθε ο Ρίτσαρσον έκανε έρμπολ από το τρίποντο στις αρχές και τελικά είχε μονίμως διψήφιο αριθμό πόντων.Ο Κόουτς έχει πολύ δουλειά και πρέπει να βρει τις λύσεις σύντομα γιατί έρχονται αγώνες πολυ πιο δύσκολοι από αυτους του αγορ και των ήλιος.Το Ματς δεν το είδα,από τα στατιστικά κρατάω την σταθερότητα του Καββαδά,την καλη εμφάνιση του Ντράγκι και του Ξανθόπουλου.Επίσης μια ερώτηση,ξέρει κανείς γιατί ο Καββαδας με τέτοια εμφάνιση ενώ είχε μόνο ένα φάουλ έπαιξε μόνο 15 λεπτά?
Κι εγω ετσι νομιζω,ειδικα αφου δεν ηταν χτες ο Σιμτσακ(κολλητος του Πριφτη που του τρωει τον χρονο) και παλι επαιξε το ιδιο.Ειναι τανκ αλλα και παλι δεν μπορει να αντεξει τοσο ξυλο για παραπανω απο 20 λεπτα,περσι που αντεχε δεν επαιζε και τοση αμυνα στις αλλαγες συνηθως
H oμάδα μετά τον τραυματισμό του Σάνι νοσεί. Ο Πρίφτης ψάχνεται αλλά δεν βρήκε ακόμη τη λύση. Αμυντικά κάτι κάναμε αλλά αν ήταν άλλη ομάδα θα χάναμε το ματσάκι. Νομίζω πως μας λείπει ένας εύκολος αγώνας να ξεμπουκώσουν τα 3ποντα ώστε η επίθεση μας να αποκτήσει αξιοπιστία και πολυφωνία
Βασικα πιο πολυ λειπει ο Jenkins να ανοιξει απο την αρχη χωρους και να μην πανε οι αλλοι σε ζωνη ουτε για μισο λεπτο.Απλα η απουσια του Σανι εκλεισε ακομα περισσοτερο τους χωρους
KavatzAris
6 years ago
Δεν μπορώ να το χωνεψω ότι ο Πριφτης έπεσε τόσο έξω για τους Μαρμπλ και Μπακνερ..1η λύση νομίζω ότι ο Καββαδας αξιζει να μπαινει Βασικος μαζι με τον Μούρτο στην θέση 3 για αμυντικούς κύριος λογους μέχρι να βρει ισορροπία η ομάδα και να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους αυτοί οι δύο..5αδα Αρχική Καμινγκς Τζενκινς Μουρτος Ντραγκισεβιτς Καββαδας..2η πεντάδα Ξανθοπουλος Ζαρρας Μαρμπλ Τσαιρελης Μπακνερ μπας και βρούμε διάρκεια. Χθες είχαμε πάλι κάτι τρελά 4λεπτά μπλακαουτ που με μέτριες ομάδες αν συνεχίσουμε έτσι θα μας πάρει και θα μας σηκώσει! Δεν θα τη γλιτώσουμε μόνο με άμυνα απέναντι σε λίγο οργανωμένους αντιπαλους με καλουτσικη επίθεση
Τι διαφορά θα κάνει το βασικός ή όχι; αν ο Καββαδάς παίζει 16 λεπτά γιατί δεν μπορεί παραπάνω; χώρια που έτσι τον βάζεις σε κίνδυνο να κάνει και γρήγορα 2 φάουλ.
Παίζει ρόλο γιατι τα ξεκινήματα μας είναι πολύ νωθρα και είναι πιο σίγουρο ότι θα φορτώσει τον αντίπαλο ψηλό με φάουλ παρα θα κάνει ο ίδιος επίσης με Καββαδα εξαρχής μέσα εχουμε άμεσα.περισσότερο χώρο για ελεύθερα σουτ που ας τα πάρει ο Μουρτος μέχρι να δούμε τι θα γινει με Μαρμπλ..ο Σπυρος τουλαχιστον 1 στα 3 θα τα βαλει με Μαρμπλ δεν ειμαι και τόσο σίγουρος ακομα επισης με Τζενκινς και Ντραγκι έχεις την πάσα από μέσα έξω για 3πόντο..Και όπως λέμε η Καλημέρα από το πρωί φαίνετε…Όταν αρχίζουμε με άσχημα ποσοστά πέφτει η ψυχολογία μας και το πράγμα δεν στρωνει
Στην άμυνα έδειξε παραπάνω διάθεση αλλά ο Σπύρος είναι έναν επίπεδο πάνω στην άμυνα και επειδή ισορροπίες θα βρούμε αν πρωτα ξεκινήσουμε σωστά αμυντικα και μετά βρουμε τον επιθετικό προσανατολισμό ας κάτσει και λίγο πάγκο μέχρι να στρώσει.
Περσι ξεκινήσαμε με Πελεκανο μέχρι να καταλάβουμε ότι δεν τραβούσε και μετα ξεκινουσε μέσα ο Μουρτος πιστεύω ο Μαρμπλ θα συνέλθει θα βρει τα πατηματα του.
Οσο για τον Καββαδα αξιζει 5αδα και ας ερχετε ο Μπακνερ απο τον παγκο να μπαινουμε δυναμικα
GiannisMpotsari
6 years ago
kαλησπερα παιδια και απο μενα…οι πιο πολλοι απο εδω μεσα εχουμε δει τα φιλικα και τους 4 επισημους αγωνες.δυστηχως ο μπακνερ εκτος απο το να καρφωνει δε μπορει με αλλο τροπο να βαλει τη μπαλα στο καλαθι.ουτε μπορει να παιξει με πλατη ουτε εχει σουτακι.εχει δει κανενας κανενα βιντεακι που περσι επαιζε στην τουρκια…μπορει να κανει κατι αλλο;
οσον αφορα το μαρβλ πιστευω οτι παιζει φοβισμενα και δε μπορει να κανει μια διεισδυση…για το σουτ πιστευω θα το βρει αν και τα ποσοστα του παντα θα ειναι χαμηλα
Η άλλη κίνηση που έχει ο Μπάκνερ είναι το p’n’r. Στην Τουρκία ήταν αρκετές οι προσπάθειές του να παίξει p’n’r με τον playmaker. Απλά ακόμα δεν έχουν μάθει να βρίσκονται οι παίχτες και οι άμυνες είναι και πιο κλειστές…πόσο μάλλον όταν έχεις άσχημα ποσοστά στο τρίποντο που σημαίνει ότι δεν ανοίγουν οι χώροι στη ρακέτα.
Μονο τη διαθεση κραταω απο το σημερινο,καποιες βουτιες και ενταση απο Μπακνερ σε μερικες περιπτωσεις και Ντραγκι.Κατι τραγικα αβιαστα λαθη απλα δεν μπορω να τα δεχτω.Ο Καββαδας ευτυχως σταθερα καλος,ισως αν ειχαμε παρομοιο παικτη περσι να μας ξεκολλουσε σε κατι κενα διαστηματα που ειχαμε(μπορω να παραδεχτω οτι πιθανοτατα εκανα λαθος οταν ελεγα οτι δεν θα εκανε διαφορα)
Απίστευτο το πόσο χάλια ήταν η ομάδα….marble λάθη παιδικού, buckner μια φορά την πήρε με πλάτη και βρήκε δοκάρι, χρειάζονται προπόνηση-συνεχές meditation όλοι οι παίκτες…τέρμα η γκρίνια πάμε παρακάτω, να τους δούμε το Σάββατο.
Δεν είδα τον αγώνα, αλλά από τα στατιστικά που κοίταξα στα γρήγορα, ο Ξανθόπουλος 10 ριμπάουντ???
Καλα block out για πρωτη φορα φετος οι ψηλοι μπορω να πω,αλλα πιστευω βρηκαν και τα καναν
Παραλληλα με το ματς στον Η/Υ, η τηλεοραση επαιζε το 50-50. Υπηρχαν στιγμες που εβλεπα και γελουσα με τα καμωματα του Νικηφορου και του Μιμη στην TV, για να μη κλαιω με τα καμωματα των παικτων μας στον αγωνα. Δε θυμαμαι την τελευταια φορα που εβλεπα και εκνευριζομουν. Ενα μπαχαλο, ενα συνοθυλευμα που δε μαζευεται, ομαδα χωρις αρχη και τελος. Ξενοι για σφαλιαρες, Μουρτος – Ζαρας αγωστικα στασιμοι, χωρις ιχνος προοδου τοσα χρονια, μονο ο Καββαδας προσπαθει. Δε ξερω ποιες και ποσες αλλαγες και σε ποιους πρεπει να γινουν. Εαν κατι στραβωσει το Σαββατο, δε θελω να σκεφτομαι την επομενη μερα….
Πάντως αν κάτι στραβωσει το Σάββατο, εδώ δε θα υπάρχει γκρίνια, γιατί κανείς δε θα μπορεί να μπει. 3 μέρες κάτω θα είναι το σαιτ.
Με πειραχτική διάθεση και εκτός θέματος: Kostaris τελικά ποιος είναι head coach ο Πεδούλας ή ο Πρίφτης; Τον μάτιαξες τον Αργύρη!
Ντάξει νικήσαμε αλλά κάποιοι παίκτες είναι εκτός παιχνιδιού, Μπάκνερ, Μαρμπλ, Ντραγκίσεβιτς δε βοηθάνε, μικρή εώς καθόλου προσφορά και αυτό είναι σημαντικός παράγοντας για την χαμηλή συγκομιδή επιθετικά στα τελευταία παιχνίδια (60 το Σάββατο, 62 σήμερα). Μούρτος στάσιμος, πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δε θα βελτιωθεί άλλο το παιχνίδι του, είναι αρκετά χρόνια στο ίδιο επίπεδο. Το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι το σκοράρισμα, δε σκοράρει. Ζάρας στα ρηχά. Ο Κάμινγκς είχε μια αναλαμπή με κάτι σουτ αλλά μέχρι εκεί. Τσαιρέλης άφαντος. Μόνο ο Καββαδάς έπαιξε καλά και φαίνεται η καλύτερή μας μεταγραφή ως τώρα. Δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί η εικόνα, πάντως θέλει πολλή βελτίωση.
Εμενα ο Ντραγκι καλος με φανηκε και ιδιαιτερα μαχητικος,μαζεψε και rebounds επαιξε και καποιες αμυνες.Στην επιθεση μετριος αλλα δεν μπορεις να πεις οτι δεν προσεφερε
Ο Καμμινγκς απ ότι είδα στην ακριβής στατιστική είχε 5 ασίστ και rebound ,καλός είναι και ας μην είναι έτοιμος όσο περιμένουμε.
Δεκτές οι παρατηρήσεις αλλά θέλει κιάλλο
Ας μιλήσουν οι αριθμοί των 3 αγώνων.
65π.μ.ο.σε Basketleague & Eurocup.
43 as. για 54 λάθη.
Και το κελεπούρι από το ΝΒΑ,ο Dev.Μarble 7/27(2/17 3π.)1as.7 λάθη.
Στα νούμερα του δηλαδή ????
Στείλε το 1ο update στον φίλο σου(Oliver)..Πες του,όντως είναι κάτι ξεχωριστό..
Και τότε τι τον πήραμε ρε συ Night? Για το μπόι του? Καλύτερος ήταν ο Μιχαλης!
Τα ιδια ποσοστά είχε ο Μιχάλης. Άσε τα καλύτερος.
Και ξέρεις κάτι Jim? Όσο μου θυμίζει James Worthy των Lakers του ’80 έτσι με τα γυαλια, τόσο τρελαινομαι….
.
Πονάνε τα μάτια και τα μυαλά μας. Τρέμει το φυλλοκάρδι μας μέχρι να φύγει η μπάλα από τα χέρια του Μαρμαρά και του Ερρίκου. Σήμερα κατά την γνώμη μου ,έπρεπε να χάσουμε μήπως και γίνουν έστω και εκβιαστικά κάποιες αλλαγές.Φοβάμαι στην ιδέα πως θα πάμε έτσι μέχρι τέλους .Νίκες σαν την σημερινή δεν προσφέρουν τίποτα πέρα από τους δυο βαθμούς και αντιθέτως κουκουλώνουν τα μεγάλα μας προβλήματα. Όπως ξανάπα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά παίκτης Μαρμαράς δεν υπάρχει. Το παιδί τρέμει μέσα στο γήπεδο λες και το πατάει πρώτη φορά. Ο Κάμιγκς φεύγει αιφνιδιασμό 2-1 και επιλέγει να επιτεθεί μόνος του από την πλευρά του συμπαίκτη του. Ο Μπάκνερ 3 φορές ολομόναχος του γλιστράει η μπάλα από τα χέρια .Ο Ζάρας χάνει τα αμαρκάριστα και βάζει τις προσευχές. Ο Τσαιρέλης λες και έμεινε θεσσαλονίκη. Στα θετικά ο Καββαδάς για αλλη μια φορά ,που αξίζει περισσότερα λεπτά στο παρκέ ,ο Ξανθόπουλος που ξέρει που αγωνίζεται και ο Ντράγκι που το γνωρίζει το τόπι και θα βελτιώνεται κάθε μέρα μιας και είναι στην ομάδα μόνο πέντε μέρες. Μαζί με υγιή Τζένιγκς σοβαρότερο Κάμιγκς ,πιο aggressive Μπάκνερ ,Ντραγκι στα περσινά στάνταρ και κανονικό Αμερικανό 3αρι αντί του Μαρμαρά θα κάνουμε καλή χρονιά.
Ο Μαρμπλ έχει 100% πρόβλημα με τα μάτια του! Είμαι σίγουρος ότι δεν πέρασε ιατρικές εξετάσεις από οφθαλμιατρο όταν υπέγραψε…… Ο Μπακνερ είναι αστείος (βρεφικα λάθη) αλλά σήμερα ίσως να προσπάθησε λίγο παραπάνω απέναντι στα θηρία των Suns! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι υπομονή και να δείξουμε πίστη ……δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ χάλια η ομάδα!
Προς το τέλος πάντως κάτι έγινε με τα γυαλιά του. Έσπασε κάτι, ξεκόλλησε κάτι δεν ξέρω. Κάτι έψαχνε πάντως.
Πολύ κακή η ομάδα σήμερα. Έχουν εικόνα ομάδας χωρίς αυτοπεποίθηση. Πολύ σκέψη, αργές επιθέσεις και πολλά λάθη. Στο 3ο δεκάλεπτο ανέβασαν για λίγη ώρα το τέμπο τους και από τους 3 οι διαφορά πήγε αμέσως στους 10 για να αρχίσουν οι Σλοβένοι να την ροκανίζουν μέχρι να την ξανανεβάσουμε σιγά σιγά. Ο Μπάκνερ έχει αρχίσει να δείχνει σημάσια βελτίωσης. Με εκνεύρισε απίστευτα το γεγονός ότι έχασε την μπάλα 3-4 φορές μέσα από τα χέρια του ή ότι έδωσε 4 λάθος πάσες σχεδόν αβίαστα, όμως καταρχάς προσπάθησε περισσότερο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση πάλεψε για να πάρει καλύτερη θέση μέσα στη ρακέτα. Ο Μάρμπλ δυστυχώς ενώ δείχνει πως είναι παίχτης που ξέρει μπάσκετ δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει στο νόημα. Ο Κάμινγκς ήταν αρκετά καλός και θα βελτιωθεί κι άλλο ενώ από τον Ντραγκίτσεβιτς δεν έχω ακόμα απαιτήσεις. Το θετικό είναι ότι μάζεψε 7 ριμπάουντ και ότι προσπάθησε αρκετά στην άμυνα. Δεν θυμάμαι να εκτέθηκε σε κάποια φάση. Πολύ κακοί ο Μούρτος με τον Τσαϊρέλη και τον Φλιώνη σήμερα. Ο Ζάρας νομίζω ότι έδωσε πάνω κάτω αυτά που περιμένεις να δώσει. Θεωρώ ότι η ομάδα όταν δέσει και βρει ρυθμό θα είναι πολύ καλή. Μεγάλη ώθηση θα δώσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εκεί θα καταλάβουν οι παίχτες που παίζουν και μια νίκη θα τους φτιάξει τη νοοτροπία. Μια ήττα όμως θα φέρει προβλήματα και θα κλονίσει την αυτοπεποίθησή τους. Χρειαζόμαστε ένα σερί νικών ώστε να εθιστούν στις νίκες οι παίχτες.
Τον Μπάκνερ θα τον κρίνουμε σαν τον καλύτερα αμοιβόμενο στην ομάδα και ως τώρα δεν βλέπω κάτι που να το δικαιολογεί αυτό
Ακριβώς
Τολμω να πω οτι ο Μαρμπλ φετος θα ειναι οτι ο Τσουκποβιτς περσι…Δεν ξερω αν ειναι θεμα ψυχολογιας η της ορασης του παντως ειναι τραγικος μεχρι τωρα.Οταν αρχισαν να μας πιεζουν τελευταιο λεπτο και πηγε η διαφορα απο τους 11 στους 7 ηταν δυο συνεχομενες φορες που για ανεξηγητο λογο κατεβαζε αυτος τη μπαλα!!!Κ φυσικα καναμε συνεχεια λαθη,περσινα ξινα σταφυλια…Κ να πεις ειχες απεναντι σοβαρους αμυντικους…Ελπιζω να επιστρεψει συντομα ο Τζενκινς αλλιως τα πραγματα θα ζορισουν πολυ…Ουτε ο cummings μου αρεσε,πολυ επιπολαιος,κακες μπουκες,μετριοτατο σουτ.απλα φιλοτιμος αλλα δεν αρκει..Προτιμουσα τον νερουλα που δε τον ειχα κ σε ιδιαιτερη υποληψη..
Αν ο Μαρμπλ είναι ότι κι ο Τσουπ, δε θα βγάλει τη χρονιά. Αμερικανό θα βρεις πιο εύκολα και ειδικά από το δεύτερο γύρο που μπορείς να έχεις 6.
Δεν ειμαι υπερ των προωρων αλλαγων αλλα αν σε 2-3 αγωνες ακομα δεν δειξει αλλα δειγματα γραφης νομιζω οτι θα ειναι η Νο1 αλλαγη…Εκτος κ αν προχωρησουν σε προσθηκη 6ου ξενου-κοινοτικου η αμερικανου αργοτερα..Δεν μπορει να ειναι τοσο κακος οσο δειχνει..Μακαρι να κανει ενα καλο παιχνιδι και να αλλαξει η ψυχολογια του.
Night, ενημερωτικά κ μόνο, δεν ξέρω αν το είδες σαν είδηση (αν πιστεύεις ότι πρέπει να ανέβει ως ξεχωριστό ποστ, την είδηση την διάβασα στο Eurohoops.net) πάντως η Α.Ε.Κ. δίνει δανεικό τον Άτιτς διότι οι κανονισμοί της FIBA στο Ch.L. αναφέρουν ότι “παίκτης που δεν είναι δηλωμένος στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν έχει κ δικαίωμα συμμετοχής στον θεσμό”. Μια πολύ βασική διαφορά σε σχέση με το Eurocup. Οπότε κ όσοι συναρειανοί λένε να κρατήσουμε τον χ/ψ παίκτη μόνο για την Ευρώπη, να ξέρουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο πλέον.
Ημουν και εγω ένας απ αυτους το διαβαςα και εγω οντως
Η ήττα απο το Ρέθυμνο εχει ρίξει τη ψυχολογία των ξένων(μαρμπλ και Κάμινγκς).ο Κάμινγκς θελει χρόνο αλλα εχει ταλέντο και μπορω να δώσει Πράγματα.ο μαρμπλ όμως δε πείθει δν δείχνει να ειναι καλός σε τίποτα.ο μπάκνερ έδειξε σημερα διάθεση και πιστευω πως θα ανεβεί και άλλο.πρπει να πάρει η ομάδα τριάρι αμερικανό και ας δηλώσει τον μαρμπλ μονο στην Ευρώπη αν θελει να του δώσει χρόνο και να μη τον διώξει κατευθείαν
Άλλη μια χάλια εμφάνιση. Για Μαρμπλ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Από ότι έχω δει μέχρι τώρα, πιστεύω ο μόνος τρόπος να έπαιξε στο ΝΒΑ είναι με μακριά περούκα κ ψεύτικο στήθος στο WNBA. Μη φάμε πάλι κανένα κόλλημα όπως πέρσι με τις αλλαγές ξένων. Σε κάθε παιχνίδι είναι κ χειρότερος…
Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νική. Νίκες σαν και αυτή μας σκληραίνουν και μας τονώνουν το ηθικό. Επιπλέον, η νίκη ήταν ο στόχος σε αυτόν τον αγώνα οπότε στόχος επετευχθεί.
Στα θετικά της βραδιάς η αμυντική λειτουργία σε σετ παιχνίδι και το μεγαλύτερο πάθος και αμυντική βελτίωση του Μπάκνερ. Είμαι σίγουρος πως ο παίκτης θα εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό κομμάτι του ρόστερ. Επίσης δυναμική εμφάνιση από τον Καββαδά, ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί έπαιξε μόνο 15 λεπτά. Τελειώνοντας με τα θετικα, παρόλο που δεν φάνηκε ο Πρίφτης πήγε το παχνίδι εκεί που ήθελε. Οι αντίπαλοι μας είναι μια καλούτσικη ομάδα με ευχέρεια στο ανοιχτό γήπεδο αλλά με μεγάλο πρόβλημα στο 5 on 5.
Επιθετικά η ομάδα είχε μεγάλο πρόβλημα. Για μένα αυτό το πρόβλημα πηγάζει από την αλλαγή ρόλων μετα την αντικατάσταση του Σάνι. Ο Μάρμπλ δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Του έχουν ανατεθεί αρμοδιότητες που ακόμα δεν έχει συνηθίσει. Ο Πρίφτης του ζητάει δημιουργία και να παίρνει τα ελεύθερα σουτ και ο παίκτης δυσκολεύεται να κάνει ακόμα και τα βασικά. Το σούτ ξέραμε πως δεν είναι το δυνατό του σημείο αλλά πρέπει σίγουρα να βελτιωθεί. Εγώ τον στηρίζω τον παίκτη και θέλω να πάρει το χρόνο του ώστε να εξαντληθούν τα περιθώρια να γίνει σημαντικός για την ομάδα. Εμπιστεύομαι τον Πρίφτη, δεν μπορεί να έδωσε εντολή απόκτησης με 250 το χρόνο για έναν παίκτη χωρίς σουτ, χωρίς drive και πάνω από όλα χωρίς πάθος.
Το +- των ψηλων αν τσεκαρεις(ο στατιστικος τροπος να πεις ψεματα) δειχνει τον καββαδα να εχει 0 και τον Buckner +10.Φυσικα δεν δειχνει τιποτα ιδιαιτερο αυτο,απλα δεν μπορω να ακουω οτι ημασταν τοσο χαλια με Μπακνερ μεσα.μπορει οντως να κολλουσαμε σε καποιες φασεις χωρις Καββαδα,αλλα σημερα τουλαχιστον στην αμυνα ηταν αποτελεσματικος
Η ομάδα έχτιζε αυτή την μικρή έστω διαφορά με Μπάκνερ μέσα. Ο παίκτης έχει συγκεκριμένο ρεπερτόριο επιθετικά αλλά είναι καθαρά στο χέρι των κοντών να εκμεταλευτόυν τα προσόντα του. Πάντως μεταξύ μας δεν θα ήταν άσχημο να είχαμε ακόμα ένα δημιουργικό 2-3άρι.
Εφόσον προσφέρεται το EFF του παίκτη, δεν υπάρχει λόγος κανείς να ασχοληθεί με την ψευτιά του +-.
Στο efficiency, ο Καββαδάς παίρνει 15 και ο Buckner “γράφει” 10.
Αυτό που είδα τουλάχιστον εγώ για τον Buckner είναι πως θα μπορούσε να κυριαρχήσει απέναντι σε τόσο ατάλαντους ψηλούς, αλλά δεν το έκανε ποτέ. Τρομακτική αλτικότητα, αργά πλάγια βήματα, πολλή διάθεση όμως. Πιστεύω πως ακόμα η ομάδα δεν έχει εντάξει τα προτερήματά του στο παιχνίδι της. Βεβαίως, παίζουμε συνεχώς κεντρικό p’n’r, αλλά αυτό δεν λέει κάτι προς το παρόν…
Και το efficiency δεν λεει παντα την αληθεια αφου δεν λεει κατι για την αμυνα του παικτη.Ο Buckner εχω την εντυπωση περιφερειακα χαμηλωνει αρκετα καλα για να κυνηγησει τον κοντο,μερικες φορες καλυτερη αμυνα παιζει κατω παρα ψηλα.
Τι να πει κανείς σήμερα, τα περισσότερα σχόλια που διαβαζω παρότι αρνητικά προς την ομάδα τα θεωρώ επιεικη.Γ ία τον Καμμινγκς θα συνεχίσω να λέω πως είναι καλός παίκτης και θα γίνει καλύτερος παρότι έχει αδυναμίες στο οργανωτικό κομματι για τη ώρα.Ο Καββαδας το χω ξαναπει είναι το πουλεν της υπόθεσης ,κάνει θραύση το παλικάρι.Ζαρας τίποτα το διαφορετικό για το 4 μπορεί για το 4 προσφέρει με άριστα το 10.Του χρόνου σε κανα Ρεθυμνο και πολύ του είναι.Μουρτος διαφορετικός από τα φιλικά,τι παθαίνει αυτό το παιδί.Πανω που πιστεύω πως βελτιώθηκε δεν αλλάζει τίποτα τελικά.Ντραγκι θετικός αν και ανετιμος φαινετε πως θα μας βοηθήσει πολύ.Μαρμπλ αν και τον στήριζα και θα συνεχίσω όσο μπορώ να τον στηρίζω και να τον δικαιολογω ως ανετιμο, τι να πω ενώ μου δείχνει πως το ξέρει το άθλημα λες και κωλαει το μυαλό του ώρες ωρες και δεν ξέρω τι θέλει να κάνει.Για το σουτ όμως είμαι πλέον σίγουρος πως θα συνεχίσει στα ίδια πλαίσια αστοχίας.Τσαιρελης ότι λένε τα στατιστικά 0.Ενα high low ρε παιδί μου με κάνα ψηλό ούτε καν ,κάνα σουτακι από τα 5 μέτρα αποκλείεται ,τι να πω…Μπακνερ τουλάχιστον πιο φιλότιμος αλλά άμα δεν καρφώσει δύσκολα θα σκοράρει με άλλο τρόπο.Δουλεια δουλειά δουλειά .Οι αντίπαλοι επίπεδο Κοροιβου έπρεπε να φάνε 80 πόντους τουλάχιστον.
Παιδια δε θελω να ειμαι μεμψίμοιρος ειλικρινά αλλα κάποια πραγματα δε μπορω να μη τα πω… Βλεπω σε μερικούς μια αισιοδοξία οτι η ομαδα θα βελτιωθεί και θα ειναι πολυ καλη κλπ. Συμφωνω και εγω θα οτι θα βελτιωθεί το θεμα ειναι ποσο μπορει να βελτιωθεί π.χ. Να μαθει στα 26 μπασκετ ο μπακνερ μου φαινεται δυσκολο ο άνθρωπος δε νιώθει απλα… νομίζει οτι κανει διαγωνισμό καρφωμάτων και μονο ετσι μπορει να βαλει τη μπαλα στο καλάθι….η μπαλα του φεύγει απ τα χέρια λες και εχει βαλει baby oil κλπ, Ο μαρμπλ δε ξερω αν εχει θεμα με τα ματια του εχει σιγουρα παντως ψυχολογικό προβλημα και αυτο δείχνει έλλειψη προςωπικοτητας δεν ειναι αυτος που δειχνει απλα κάποιος πρεπει να του αποβάλει το άγχος, ο καμμινγκς σε πολυ γενικές γραμμές καλος θα βελτιώνεται συνεχώς οπως και ο Ντράγκι καθώς ειναι με 5 προπονηςεις.
Σιγουρα η ομαδα εχει αρκετα ελαφρυντικά τραυματιςμοι κλπ αλλα και παλι δεν ειναι εικονα αυτη ομαδος.
Ο καββαδας πολυ καλος… Πηγα χθες σεφ και ο ΑΡΗΣ σημερα μου θυμιςε το χθεςινο ΠΑΟ δωςτε τη μπαλα στο μπουρουςη στο ποςτ μπας και βαλουμε καλαθι(όπου Μπουρούσης καββαδας)
3ο συνεχόμενο ματς που η ομάδα δεν πείθει καθόλου και παρουσιάζει κάκιστη εικόνα.Ελαφρυντικά υπάρχουν,είναι ακόμη πολύ νωρίς αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αλλαγές στην ομάδα.Όσο συνεχίζουν κάποιοι Αμερικανοί να έχουν αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα,δεν θα έχουμε καμία βελτίωση.Και τουλάχιστον για τον Μαρμπλ,μπορεί να κάνω λάθος,δεν βλέπω να παρουσιάζει κάτι καλύτερο.Ο Μπάκνερ μου δίνει περισσότερο την εντύπωση ότι σιγά σιγά θα βρει τα πατήματά του.Τέλος πάντων,το θέμα είναι ότι αυτή η ομάδα που παίξαμε είναι χωριό(και πολύ επιεικής είμαι)και πρέπει να αλλάξουμε άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο γιατί με αυτά τα χάλια θα κινδυνεύσουμε με ήττα σε Πάτρα και Ισραήλ.
Υ.Γ. Ένα καλό είχε η σημερινή μέρα.Σταμάτησαν τα υπερφίαλα σχόλια του τύπου ”πάμε να ρίξουμε 30 στον πάοκ”.Όποτε πήγαμε με αυτή τη λογική είτε φάγαμε σφαλιάρα(2006-07 78-88)είτε κερδίσαμε με την ψυχή στο στόμα(2007-08,2015-16)
Όπως είπε & ο Δ.Καρύδας η συγκεκριμένη ομάδα μετράει 3 νίκες σε 21 ευρωπ.αγώνες..Για να ξέρουμε σε ποιο..μεγαθήριο σημειώσαμε 62 ποντους..
Παρεμπιπτόντως ο Καρύδας ανακάλυψε ότι υπάρχει &Αγγλική ομάδα στον όμιλο μας..Διάβασε bears & σκέφτηκε ότι οι αρκούδες είναι Λονδρέζικες..
Και χάρηκα μέχρι να καταλάβω πως ήταν λάθος…
Ναι ψωνισαμε από το Pull and Bear μάλλον ήθελε να πει απλά το είπε πλαγίως χαχα
Κρίνοντας και από αυτή την ομάδα που έπαιξε η Άεκ,βλέπω ότι η διοργάνωση πρέπει να έχει αρκετές ομάδες χαμηλού επιπέδου.Πραγματικά γήπεδο ήταν αυτό που παίξαμε σήμερα?Αυτό το ξέραμε βέβαια από την αρχή.Πιστεύω ότι το Cl ήρθε για να μείνει αλλά τα πρώτα 1-2 χρόνια θα είναι στα ίδια.
Δυστυχώς με την διάσπαση σε δύο διοργανώσεις (eurocup & champions league) ήταν επόμενο να υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Οι καλές ομάδες μοιράστηκαν και μπήκαν χαμηλού επιπέδου για να συμπληρώσουν τα κενά.
Ενημερωτικά τα άλλα ματς του ομίλου
Ναχαρίγια-Μπάνβιτ70-83
Μπάκεν Μπίαρς-Νίμπουργκ 57-75
Μονακό-Σκαϊλάινερς 65-47
Μάλλον οι 4 νικητές αυτής της αγωνιστικής θα διεκδικήσουν και τις 4 πρώτες θέσεις.
Τί να πώ ρε παιδιά…Αυτό που έχει γίνει μέσα σε 4 μέρες δεν το πιστεύω…Έχω σοκαριστεί …Τέτοια χάλια δεν τα περίμενα…Μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες και ελαφρυντικά,αλλά το συμπέρασμα δυστυχώς είναι ένα : Η ομάδα η συγκεκριμένη με αυτούς τους παίχτες έχει ιδιαιτέρως χαμηλό ταβάνι….Ναι θα βελτιωθούμε ναι θα ρολάρουμε αλλά με αυτούς τους παίχτες δεν είμαστε για μακριά φέτος…
Θα ανέβω πάνω το Σάββατο μετά από τόσο καιρό για το μάτς και μου έχει φύγει η μισή όρεξη…Μεγάλο κρίμα …Πάλι καλά που υπάρχει και ο Καββαδάς να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για …από του χρόνου….
Αρκετος προβληματισμος απο την σημερινη εμφανιση,αν και δεν θελω να βιαζομαι γιατι αρκετες φορες ο χρονος ηταν γιατρεια,μακαρι να γινει και φετος αυτο και να τα θυμομαστε για πλακα μετεπειτα αυτα τα πραγματα,ειδα μια ομαδα ασυνδετη,με καποιους παικτες να δυσκολευονται να κανουν ακομη και βασικα πραγματα,οπως κατεβασμα η πιασιμο μπαλας,και 2-3 ευκολες κινησεις..
Πιο πολυ αλλη μια μετρια εμφανιση του μαρμπλ πιστευω μας δημιουργει θεμα,,θα του δοθει χρονος,φαινετε ν εχει θεμα προσαρμοστικοτητας,δεν ξερω βλεπω εναν παιχτη φοβιτσιΑΡΗ που δεν περνει πρωτοβουλιες να ειναι στα χαμενα,και ειναι βασικο να εχεις ενα 3αρι που θα τραβαει γιατι απο εκει περιμενεις σκορ..
Ορισμενες φορες εχεις αμερικανους που ξεχωριζουν με την μια,η θελουν χρονο και τραβανε η συνεχιζουν στραβα τα ιδια,θεωρω οτι πρεπει να δοθει καποιος χρονος,αλλα αν δεν υπαρξει βελτιωση να γινουν αλλαγες,ο μπακνερ πιστευω θα μεινει,γιατι εχει και τον καββαδα που τον καλυπτει,αλλα πρεπει οι γκαρντ μας να τον αξιοποιησουν αναλογα με αυτα που μπορει να κανει,καρφωματα και καλαθια μεσα στην ρακετα..
Το παιχνιδι το σαββατο ειναι κρισιμο απο πλευρας αντιδρασης της ομαδας-παικτων σε ενα δυνατο κλιμα θα δοκιμαστουν,θα φανουν πραγματα και αντιδρασεις και θα μας δωσει μια εικονα ποιοι θα τραβηξουν σε τετοια παιχνιδια και ποιοι δυσκολευονται,ισως και με τν γενικη τους εικονα,μακαρι να παιξει ο τζενκινς τον χρειαζομαστε αμεσα για προσφορα στο σκορ..
ΣΑΝΙ μας λείπεις! Η τέταρτη θέση φέτος θα είναι μεγάλη επιτυχία .Ελπιζω να μην φάνε κόλλημα όπως πέρσι και να μην έχουμε αλλαγές στο ρόστερ.Κριμα στην προσπάθεια Λάσκαρη .
Απογοητευτικη εμφανιση χτες. Η συγκεκριμενη ομαδα απο την σλοβενια θα ελεγα οτι ειναι επιπεδο κυμης.
Κοντρα στην κυμη για το κυπελλο βαλαμε 99 με τζεκινς κοντα στους 20 και σανικιτσε. Ειναι η αληθεια οτι οι δυο συγκεκριμενοι λοιπουν απο την ομαδα. Δεν προσπαθω να βρω δικαιολογιες αλλα αλλιως τα προγραμματισε ο πριφτης και αλλιως εξελισωνται.
Θεωρω απο τους 4 αμερικανους τον καμινγκς δεν τον φοβαμαι. Εχει δειξει οτι δεν ειναι αμπαλος με το καιρο θα βελτιωνεται. Ο μπακνερ εκτος απο το να καρφωνει για την ωρα δεν εχει δειξει κατι. Ο καββαδας μπροστα του ειναι ο σακιλ.
Εκτος τοπου και χρονου ο μαρπλ. Αναπολουμαι τον πελεκανο. Εχουμε παρει λιθουανο που δεν το ειχε με το τριποντο (σεραπινας). Εχουμε παρει απο την σερβικη σχολη που να μην εχει το τριποντο τωρα πηραμε και αμερικανο. Ξερουμε οτι ο πριφτης στηριζει τις επιλογες του και ειμαι μαζι του αλλα ο μαρπλ ηρθε για βασικος και ο τσουπ ηταν ρολιστας.
Οσοι με διαβαζουν οταν γραφω εχουν διαπιστωσει οτι δεν ειμαι της γκρινιας και της μιρλας αλλα για μένα ο μαρπλ μεχρι τελος Οκτωβριου αν δεν υπαρχει κατι να δειξει αντικατασταση χτες.
Στα θετικα αλλη μια φορα ο Καββαδας που ειναι μια οαση σε οτι βλεπουμε.
ελπίζω να βελτιωθεί η εικόνα μας. δυστυχώς με τέτοιες εμφανίσεις μπαίνω στον πειρασμό να κάνω συγκρίσεις κ με την βίλλα μπάχα. το τατσικό τους ήταν πολύ καλό χθες κ ας ήταν τόσο λάσπη η αντίπαλη ομάδα. δυστυχώς ο φλιωνάκος χθες δεν ήταν καθόλου καλός.
Δυστυχώς φέτος ο Πρίφτης ατύχησε στις επιλογές ξένων. Ο Κάμινγκς δεν είναι σίγουρα ο οργανωτής που ονειρευόμασταν, άλλωστε δύσκολα να βρεις Αμερικανό είδικά από το NBDL που παίζεται άναρχο μπάσκετ να είναι καλός σε αυτό το κομμάτι. Ο Jenkins μια παίζει και 2 είναι τραυματίας(πέρσι τραυματία ξένο είχαμε μόνο τον Χάγκινς στο τέλος) και όταν η αλλαγή του είναι ο Ζάρας και ο Φλιώνης τα πράγματα είναι δύσκολα. Ακόμα πιο δύσκολα όταν το βασικό σου τριάρι είναι ο ανύπαρκτος Μάρμπλ. Σούτ δεν έχει διείσδυση δεν έχει, άμυνα δεν παίζει, ριμπάουντ δεν παίρνει δεν δημιουργεί για τους άλλους, με λίγα λόγια πρέπει να αποτελέσει την πρώτη αλλαγή. Όσο πιο γρήγορα παραδεχθεί την κακή επιλογή του ο Πρίφτης τόσο πιο γρήγορα θα στρώσει η ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι η αλλαγή του είναι ο ασταθής επιθετικά Μούρτος. Όσο αφορά τους ψηλούς, αν δεν μπορεί ή δεν θέλει να αλλάξει τον Buckner που εν πάση περίπτωσή ας του δώσουμε λίγες ευκαιρίες ακόμα, πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο η όαση που λέγεται Καββαδάς. Η καλύτερη επιλογή του καλοκαιριού. Ο Ντράγκι πιστεύω θα ανέβει, έχει τσαγανό ο Σέρβος, εκείνος που δεν βλέπω να παίζει από την ώρα που επέστρεψε ο Σάνι και τώρα ο Σέρβος είναι ο Τσαι, λες και έπεσε η ψυχολογία του. Μήπως να έδινε χρόνο στον Χρηστίδη;
Σε 3 παιχνίδια άτυχησε Ατσακ; αλήθεια;
Ένα μάτσο χαλια αν είχαμε καμία σοβαρή ομάδα απέναντι μας θα τρώγαμε 80 πόντους και θα χάναμε πανηγυρικα. Καββαδας μονο υπαρχει στο γηπεδο και Ξανθοπουλος να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα αυτα! . Εντελώς ασυνδετοι και νωθροι ειλικρινά στα φιλικά παίζαμε με περισσότερη όρεξη και καλύτερα και όσο πάει γινόμαστε χειρότεροι! Πιστεύω ότι είναι περισσότερο θεμα ψυχολογίας παρα ταλέντου δεν μπορεί ξαφνικά να ξεχασαν το μπάσκετ έχουμε μείνει στο τι έπαθε ο καημενος ο Σανι! Χειροτερα παντως αποκλείεται να παίξουμε ελπιζω οτι θα ξυπνησουν! Προχθές στο ταιμαουτ στο τελος ο Μαρμπλ ήταν αλλου κατι ειχε χασει απο τα γυαλια του και ο Πριφτης του λέει εεεε Devyn είσαι εδώ??? Ξεματιασμα χρειαζόμαστε!
Οντως, λίγο καλύτεροι να ήταν οι άλλοι θα είχαμε πρόβλημα και πιθανώς θα είχαμε χάσει
Και λίγο καλύτεροι να είμασταν εμείς θα νικουσαμε με 20 πόντους. Δε σημαίνει κάτι αυτό.
Εννοώ σαν ομάδα, με προβληματίζει τι θα κάνουμε με πιο σοβαρές ομάδες. Θα το δούμε σύντομα όμως, το Σάββατο θα είναι ένα καλό δείγμα
Άλλο ένα παιχνίδι πέρασε, ο προβληματισμός και η αμφισβήτηση αυξάνονται, σε 10 μέρες πιάνουμε Νοέμβρη και εμείς προσπαθούμε να βρούμε τι έχει απομείνει για να δικαιολογήσουμε τις μέχρι τώρα εμφανίσεις..Δεν ξέρω πλέον τι θετικό να κρατήσω για να πείσω τον εαυτό μου ότι έχουμε δυνατή ομάδα και θα υπάρξει βελτίωση αργότερα. Η πουλενάρα μου ο Μαρμπλ δυστυχώς δεν..Παίκτης που έχει από το καλοκαίρι 5/70 3π.. και η ψυχολογία του είναι στα τάρταρα δεν..Μην ακούμε φέτος πάλι για κλίματα, πεταλουδίτσες κτλ κτλ..Ακόμα και μία μόνο αλλαγή μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση της χημείας της ομάδας..Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά στα επόμενα 2-3 ματς, γιατί μιλάμε για πολλά χάλια μέχρι τώρα, θα χρειαστεί αλλαγή – προσθήκη (ή και τα δυο μαζί) άμεσα..
Και κάτι άλλο που το πέρασα στο ντούκου μετά από την άσχημη εμφάνιση και νομίζω όλοι μας το περάσαμε έτσι…Αυτός ο κόσμος ρε παιδιά…παντού! Κρίμα δεν ειναι ??? Έχουμε πάρει Νομπέλ υπομονής και στηριξης θέλουμε να χαρούμε λίγο! Θαύματα σε 3 μερες δεν περιμένω αλλά το Σάββατο καντε μας την χάρη μπητε μέσα και παίξτε σαν Άρης σαν ομαδα. Εμείς θα είμαστε εκεί σας προκαλώ Εμφανιστητε!!!
Διαβάζω τις αρνητικές κριτικές.
Μετά το στραπάτσο στο Ρέθυμνο, προσωπικά είμαι ικανοποιημένος.
Δεν περίμενα πολλά περισσότερα χθες.
Νομίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι στην άμυνα.
Δεν είμαι υπέρ των αλλαγών.
Το μπάτζετ ανέβηκε αρκετά.
Ακόμα ξεπληρώνουμε χρέη.
Θα βελτιωθούν οι παίκτες που δεν σας άρεσαν χθες.
Το Σάββατο, έστω και δύσκολα, θα κερδίσουμε.
Πιο δύσκολο για μένα είναι το μεθεπόμενο ματς με τον Προμηθέα.
Εκτός κι αν η ομάδα μονιμοποιήσει τη χθεσινή αμυντική της επίδοση, οπότε θα περάσουμε από την Πάτρα με χαμηλό σκορ.
Υπομονή.
Η σεζόν είναι μεγάλη.
Πέρυσι μετά την πρώτη ευρωπαϊκή ήττα, κάποιοι θέλαμε να φυγει ο Γουότερς, κάποιοι να αλλάξουμε τον Γουάιτ.
Φέτος δεν μας κάνει ο Μπακνερ, ο Καμινγκς και ο Τζεκινς ονομάστηκε Χαντ.
Δεν μας αρέσει ο Μούρτος επειδή δεν σουτάρει καλά, δεν μας κάνει οΤσαιρ κ ως λύση προτείνεται να δωθεί χρόνος στον Χρηστίδη.
Μα καλά δεν μάθατε τιποτα απο την περυσινή χρόνια;
Η ομάδα θα δέσει όσο περνάει ο καιρός. Θα αργήσει, αλλά θα δέσει. Ο κόουτς το έχει αποδείξει ότι ξέρεις τον τρόπο.
Θα χάσουμε κάποια σημαντικά ματς μέχρι τον Δεκέμβριο αλλά μετα θα στρώσουμε.
Στο μόνο που θα συμφωνήσω με τα παιδιά εδώ μέσα,είναι η ανησυχία για τον Μαρμλ.
Θέλω να ξανάτονισω ότι φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσουμε τον ΠΑΟ, που δεν έχει τον ηγέτη του πια και στην περίπτωση που πάρει τον Γκαρσόν θα παίξει Μπάσκετ αλάνας.
Γιαυτό προτείνω ενίσχυση της ομάδας μας με έναν παίκτη ηγέτη στην επίθεση μας, στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος.
Πολυ καλημερα! Επιτελους ειδαμε μετα απο δυο βδμαδες ματσακι που να μην το βλεπαμε. Παλι πονεσαν λιγο τα ματακια μας στο τελος με την πιεση που δεν μπορουσαμε να περασουμε το κεντρο θυμηθηκα περσυνα ξινα σταφυλια. Απο τους Ελληνες αυτα ειναι τα ξερουμε δεν εκπλησομαι πια. Αυτα μπορει να κανει ο Ζαρας, ο Ξανθοπουλος ο Σπυρος αυτά κάνουν. Το να περιμένω να ειναι ο Ζαρας σταθερος και ο Μουρτος να εχει μ.ο 10 ποντους ανα παιχνιδι πιστευω πια ουτε ο πιο αισιοδοξος αρειανος. Καββαδας και Τσαιρελης σιγουρα ειναι αναβαθμιση με περυσι και αν δεν ειχαμε Καββαδα ισως χαναμε σημερα. Βασικα λατρευω τα μπλοκ αουτ αυτου του παιδιου. Τον κλειδωνε τον σεντερ και δεν μπορουσε να κουνηθει απλα οι γυρω γυρω κοιμοντουσαν λιγο και δεν μαζευαν τα ριμπαουντ. Ο Καμινγκς και ο Ντραγκισεβιτς εδειξαν οτι θα σταθουν αξιοπρεπεστατα τουλαχιστον στα ματια μου ειδικα ο Σερβος και αμυνα επαιξε και τα ολα του. Ο Μαρμαρας ειναι στιγμες που εδειχνε απο τον παγκο που του συμπεριφερονται σαν παιδακι ετοιμο να κλαψει. Ειδικα στο τελευτραιο ταιμ αουτ που δειχνει η καμερα εχει χασει κατι απο τα γυαλια του και ειναι ετοιμος να κλαψει. Ο Μπακνερ οσο και να βελτιωθει για μενα θα ειναι η εμπαθεια μου για φετος νομιζω οτι θα τον κραζω και χωρις λογο. Ναι επαιξε αμυνα λιγο χθες να του πω και μπραβο ? Οχι ειναι το πιο ακριβο συμβολαιο και εχει συγκεντρωση μηδεν. Και δεν φτανει αυτο πιστευει οτι ειναι και ο καλυτερος. Παραπεμπω σε φαση που κανει λαθος πασα στο Ξανθοπουλο που προσπαυοθσε να ξεμαρκαριστει και μετα γυρναει και κατι του λεει στυλ με μπερδεψες. Σωπα? Γενικα περιμενω απο τα μεγαλυτερα συμβολαια μου να ειναι και οι καλυτεροι παικτες και οχι να τους χειροκροταω αν χαμηλωσαν δεκα λεπτα στην αμυνα και ακρφωσαν μια φορα. Ουφ!
Οι μεγαλες ομαδες φαινονται και απο τις μεγαλες και γρηγορες αλλαγες στα σημεια που εγιναν τοσο τεραστια λαθη καθως κ απο τον ελεγχο στους ανθρωπους που τα εκαναν….
Χρειαζομαστε αλλαγες…παιδια τα ειπατε ολα.Τεχνικα τι αλλο να πουμε γιαυτο που ειδαμε.Θελουμε Αμερικανους αλητες στο παιχνιδι τους κ μαχιμια. Eλα αυτα ξενερωνουν τον κοσμο. Ας μην απελπιζομαστε αν κ βλεπω οπως ειναι τωρα η αεκ φαινεται ντριμ τιμ μπροστα μας αυτη τη στιγμη. Καλημερα σε όλους.
Κάθε χρόνο ντριμ τιμ φαίνεται η Αεκ στην αρχή. Άσε 3 παιχνίδια έχουμε παίξει και ξενέρωσε ο κόσμος; Καλά, έναν καλό μήνα να κάνουμε κι όλοι θα τραγουδάνε πάλι για κούπες. Τα ξέρουμε αυτά.
Η Άεκ έπαιξε κατά σειρά με Κόροιβο,Απόλλωνα,Λαύριο και Σολνόκι.Είναι καμία από αυτές σοβαρή ομάδα?
Ειπα να μην γραψω τιποτα χθες για να μην μιλαει η τσαντιλα που ειχα με την εμφανιση.
Να περιμενω τον Μαρμπλ αλλα ποσο ακομα? Εκτος τοπου και χρονου. Οπως στο time out κανα λεπτο πριν την ληξη που τον ρωταει ο Πριφτης αν μπορει να παιξει και αυτος κοιταει σαν χανος. Στα χαμενα… Αλλα ειναι και αγωνιστικα του χαρακτηριστικα (sic) που δεν με πειθουν.
Αν θες να κανεις Champions League δεν βαζεις τετοιες ομαδες, τετοια γηπεδα, τετοια στατιστικη υπηρεσια. Πολυ χαμηλου επιπεδου.
Ο Buckner πρεπει να την πινει, δεν εξηγειται αλλιως…
Γιατί τι είχαν τα στατιστικά; Ενημερωτικά η Ευρωλίγκα δεν είχε λαιβ στατιστικά για το Ρεάλ Ολυμπιακός και το λαιβ της πέφτει κάθε τρεις και λίγο. Ούτε basketballaris.gr να ήταν ☺
Γενικα ήταν πολυ φτωχα και ενημερωνονταν αργα.
Επισης ηταν λες και τα εκανε καποιος τυπος που πρωτη φορα βλεπει μπασκετ: ειναι δυνατον στα 20 δευτερολεπτα πριν την ληξη να μου βγαζεις καρτελα “foul trouble” ????
Τα τηλεοπτικά λες ή στο ίντερνετ;
τηλεοπτικά
Ε σε αυτό φταίει η Νοβα. Τα λαιβ είναι καλά, είναι αυτά που έχει η Φιμπα στα μεγάλα τουρνουά. No mobile friendly βέβαια.
Οσο τραγικοι ειναι οι αφορισμοι αλλο τοσο τραγικες ειναι και οι προσπαθειες του pressaris να δικαιολογησει πραγματα
προσωπικά σύμφωνώ εν πολλοίς με την ανάλυση του Γ. Συρίδη, γιατί φαντάζομαι σε αυτήν αναφέρεσαι…
Έχει αναλάβει λίγο τον ρόλο του εκπρόσωπου τύπου της ΚΑΕ.
Ναι η ομαδα ειναι χαλια. Οχι αδιορθωτα αλλα χαλια. Ναι ο Πριφτης μαλλον αστοχησε οσον αφορα τον Μαρμπλ αν και χτες ηταν καλος αμυντικα. Αλλα τον Γεναρη που μας περασε φαγαμε 40αρα , το μπασκετ που παιζαμε ηταν απελπισια και τοτε λεγαμε παλι τι επιλογες ξενων ηταν αυτες Πριφτη φυγε κλπ. Απο την αρχη της χρονιας δεν εχει περασει μια εβδομαδα που να μην εχει παει κατι στραβα απο θεμα τραυματισμων.Αρα εγω προσωπικα δινω ελαφρυντικα στην ομαδα.Και ναι αν ειχαμε μπατζετ 5 μυρια και βαλε δε θα ειχαμε τον Πριφτη αλλα τον Περασοβιτς και τον καθε Περασοβιτς. Αν το Σαββατο νικησουμε τον ΠΑΟΚ ξαφνικα θα γινουμε υπερομαδα;Οχι. Το ντερμπι ειναι κομβος οσον αφορα την χρονια.Κομβος οχι για την ομαδα αλλα για τους φιλαθλους.Υπομονη γιατι δε θελει και πολυ να παιζουμε παλι με Τσακαλερη Χαντ και Κουτρουλια
Το ντερμπι πιστευω ειτε θα ξυπνησει τους παικτες ειτε θα φερει ριζικες αλλαγες.Απο την μια αν ο κοσμος παει απλα για να στηριξει και δεν αρχισει την μιρλα και τα μουρμουρητα μετα την πρωτη φορα που περναει μπροστα ο ΠΑΟΚ στο σκορ ή μετα το πρωτο αστοχο του Marble,τοτε οι παικτες θα καταλαβουν τι σημαινει ατμοσφαιρα και ισως να τους ξυπνησει.Αν γινουν τα παραπανω μεχρι και για εκπληξη φοβαμαι πλεον.
Πάντως αν δεν ξυπνήσουν με πέντε χιλιάδες κόσμο δε θα ξυπνήσουν ποτέ
Σύμφωνω πως παιξαν άμυνα αλλά τα αμερικανακια δεν τα θες για άμυνα αλλά για να ξεμπλοκαρουν την επίθεση.Για άμυνα ολοι οι έλληνες μας παίζουν εξαιρετική δόξα τον θεο,πλην του Ζαρα
Ναι αλλά τον Μπάκνερ τον κραζουμε γιατί δεν παίζει άμυνα. Όλους τους θες να σου παίξουν άμυνα, απλά οι Αμερικανοί είναι οι κύριοι εκφραστες της επίθεσης. Χθες παίζαμε χωρίς τον πρώτο μας σκόρερ επίσης…
Δεν είπα ρε να μην παίζουνε άμυνα και θα τους κραζουμε σε οποιαδήποτε αμυντική αδιαφορία ,απλά δεν τους πείραμε για να παίζουνε μόνο αμυνα αλλα για την επίθεση όπως λες .Άμα δεν σκοράρουν αυτοί ποιος θα το κάνει ο Μουρτος ,ο Ζαρας ,ο Ξανθό ή ο Σιμτσακ?Άλλωστε τα λεφτά που παίρνουν δεν δικαιολογούν αδιαφορία σε κανένα από αυτούς τους τομείς.
Πολύ άσχημη εμφάνιση και κάτι πρέπει να γίνει με την επίθεση,όμως επιμένω πως ίσως κάποιοι παίχτες χρειάζονται τον χρόνο τους.Θυμάμαι όταν κάποτε ήρθε ο Ρίτσαρσον έκανε έρμπολ από το τρίποντο στις αρχές και τελικά είχε μονίμως διψήφιο αριθμό πόντων.Ο Κόουτς έχει πολύ δουλειά και πρέπει να βρει τις λύσεις σύντομα γιατί έρχονται αγώνες πολυ πιο δύσκολοι από αυτους του αγορ και των ήλιος.Το Ματς δεν το είδα,από τα στατιστικά κρατάω την σταθερότητα του Καββαδά,την καλη εμφάνιση του Ντράγκι και του Ξανθόπουλου.Επίσης μια ερώτηση,ξέρει κανείς γιατί ο Καββαδας με τέτοια εμφάνιση ενώ είχε μόνο ένα φάουλ έπαιξε μόνο 15 λεπτά?
Κουραζεται νομίζω γρήγορα κι όταν Κουραζεται κάνει λάθη.
Κι εγω ετσι νομιζω,ειδικα αφου δεν ηταν χτες ο Σιμτσακ(κολλητος του Πριφτη που του τρωει τον χρονο) και παλι επαιξε το ιδιο.Ειναι τανκ αλλα και παλι δεν μπορει να αντεξει τοσο ξυλο για παραπανω απο 20 λεπτα,περσι που αντεχε δεν επαιζε και τοση αμυνα στις αλλαγες συνηθως
Ο Καββαδας δεν έχει αναπνοές για περισσότερα λεπτά θεωρώ.Περσι πόσο έπαιζε με αρκαδικο σε χρόνο συμμετοχής ξέρει κανείς?
Κοντά στα 25 λεπτά νομίζω
H oμάδα μετά τον τραυματισμό του Σάνι νοσεί. Ο Πρίφτης ψάχνεται αλλά δεν βρήκε ακόμη τη λύση. Αμυντικά κάτι κάναμε αλλά αν ήταν άλλη ομάδα θα χάναμε το ματσάκι. Νομίζω πως μας λείπει ένας εύκολος αγώνας να ξεμπουκώσουν τα 3ποντα ώστε η επίθεση μας να αποκτήσει αξιοπιστία και πολυφωνία
Βασικα πιο πολυ λειπει ο Jenkins να ανοιξει απο την αρχη χωρους και να μην πανε οι αλλοι σε ζωνη ουτε για μισο λεπτο.Απλα η απουσια του Σανι εκλεισε ακομα περισσοτερο τους χωρους
Δεν μπορώ να το χωνεψω ότι ο Πριφτης έπεσε τόσο έξω για τους Μαρμπλ και Μπακνερ..1η λύση νομίζω ότι ο Καββαδας αξιζει να μπαινει Βασικος μαζι με τον Μούρτο στην θέση 3 για αμυντικούς κύριος λογους μέχρι να βρει ισορροπία η ομάδα και να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους αυτοί οι δύο..5αδα Αρχική Καμινγκς Τζενκινς Μουρτος Ντραγκισεβιτς Καββαδας..2η πεντάδα Ξανθοπουλος Ζαρρας Μαρμπλ Τσαιρελης Μπακνερ μπας και βρούμε διάρκεια. Χθες είχαμε πάλι κάτι τρελά 4λεπτά μπλακαουτ που με μέτριες ομάδες αν συνεχίσουμε έτσι θα μας πάρει και θα μας σηκώσει! Δεν θα τη γλιτώσουμε μόνο με άμυνα απέναντι σε λίγο οργανωμένους αντιπαλους με καλουτσικη επίθεση
Τι διαφορά θα κάνει το βασικός ή όχι; αν ο Καββαδάς παίζει 16 λεπτά γιατί δεν μπορεί παραπάνω; χώρια που έτσι τον βάζεις σε κίνδυνο να κάνει και γρήγορα 2 φάουλ.
Παίζει ρόλο γιατι τα ξεκινήματα μας είναι πολύ νωθρα και είναι πιο σίγουρο ότι θα φορτώσει τον αντίπαλο ψηλό με φάουλ παρα θα κάνει ο ίδιος επίσης με Καββαδα εξαρχής μέσα εχουμε άμεσα.περισσότερο χώρο για ελεύθερα σουτ που ας τα πάρει ο Μουρτος μέχρι να δούμε τι θα γινει με Μαρμπλ..ο Σπυρος τουλαχιστον 1 στα 3 θα τα βαλει με Μαρμπλ δεν ειμαι και τόσο σίγουρος ακομα επισης με Τζενκινς και Ντραγκι έχεις την πάσα από μέσα έξω για 3πόντο..Και όπως λέμε η Καλημέρα από το πρωί φαίνετε…Όταν αρχίζουμε με άσχημα ποσοστά πέφτει η ψυχολογία μας και το πράγμα δεν στρωνει
Στο Ρέθυμνο είχαμε 4/6 στο πρώτο δεκάλεπτο. Δεν ξεκινήσαμε άσχημα. Και στο ξαναλέω, το ποιος ξεκινάει με το πόσο παίζεις, δεν έχει καμία σημασία.
Επισης αμυντικα ο Σπυρος δενει το γλυκο γιατι και εκει ειναι πισω ο Μαρμαρος
Χτες παντως επαιξε καλη αμυνα και εβγαλε προσπαθεια σε αντιθεση με το Ρεθυμνο που οντως εδειχνε αδιαφορος.
Στην άμυνα έδειξε παραπάνω διάθεση αλλά ο Σπύρος είναι έναν επίπεδο πάνω στην άμυνα και επειδή ισορροπίες θα βρούμε αν πρωτα ξεκινήσουμε σωστά αμυντικα και μετά βρουμε τον επιθετικό προσανατολισμό ας κάτσει και λίγο πάγκο μέχρι να στρώσει.
Περσι ξεκινήσαμε με Πελεκανο μέχρι να καταλάβουμε ότι δεν τραβούσε και μετα ξεκινουσε μέσα ο Μουρτος πιστεύω ο Μαρμπλ θα συνέλθει θα βρει τα πατηματα του.
Οσο για τον Καββαδα αξιζει 5αδα και ας ερχετε ο Μπακνερ απο τον παγκο να μπαινουμε δυναμικα
kαλησπερα παιδια και απο μενα…οι πιο πολλοι απο εδω μεσα εχουμε δει τα φιλικα και τους 4 επισημους αγωνες.δυστηχως ο μπακνερ εκτος απο το να καρφωνει δε μπορει με αλλο τροπο να βαλει τη μπαλα στο καλαθι.ουτε μπορει να παιξει με πλατη ουτε εχει σουτακι.εχει δει κανενας κανενα βιντεακι που περσι επαιζε στην τουρκια…μπορει να κανει κατι αλλο;
οσον αφορα το μαρβλ πιστευω οτι παιζει φοβισμενα και δε μπορει να κανει μια διεισδυση…για το σουτ πιστευω θα το βρει αν και τα ποσοστα του παντα θα ειναι χαμηλα
Η άλλη κίνηση που έχει ο Μπάκνερ είναι το p’n’r. Στην Τουρκία ήταν αρκετές οι προσπάθειές του να παίξει p’n’r με τον playmaker. Απλά ακόμα δεν έχουν μάθει να βρίσκονται οι παίχτες και οι άμυνες είναι και πιο κλειστές…πόσο μάλλον όταν έχεις άσχημα ποσοστά στο τρίποντο που σημαίνει ότι δεν ανοίγουν οι χώροι στη ρακέτα.