Στα τέλη Φεβρουαρίου ή το αργότερο αρχές Μαρτίου ο Γκάλινατ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί πως εξελίσσεται η αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Στον Άρη ευελπιστούν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, ώστε ο παίκτης στη συνέχεια να βγάλει τον γύψο και να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με την προοπτική να είναι έτοιμος μέχρι να περάσει το δίμηνο, που απαιτείται για την πλήρη αποθεραπεία του.

Πηγή: H πορεία της αποκατάστασης του Γκάλινατ – pressaris.gr

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Θα τον ήθελα για του χρόνου

boni33

Για να μην ακούγεται κάτι αυτές τις μέρες και για να γράφουν για την πορεία της αποκατάστασης,λογικά δεν θα πάρουμε παίκτη.

Toby B

Αν ισχυουν τα οσα εχουμε διαβασει, εχουμε ακόμα 5 με 6 βδομάδες μέχρι να επιστρέψει ο Γκαλινατ στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να μπει στην 12αδα και να συνεισφέρει, αλλά θα είναι ένα εξτρα όπλο αφού η ομάδα θα έχει συνηθίσει να παίζει χωρίς αυτόν και θα εχει την ευκαιρια να μπαινει για λιγα ποιοτικα λεπτα. Κριμα παντως, η φετινη ομαδα ειχε (ακόμα εχει αλλά λίγο δυσκολα) την δυναμικη να χτυπησει τριαδα. Για αντικατάσταση δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάτι. Φαίνεται δύσκολο.