Όπως είναι γνωστό, η συμφωνία του Άρη με τον Αμερικάνο περιλάμβανε συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα, το οποίο έληγε σήμερα. Οι κιτρινόμαυροι αναζήτησαν αντικαταστάτη, η προσπάθεια τους όμως δεν είχε τα ανάλογα αποτελέσματα κι έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για τις επόμενες δέκα ημέρες.

Ο 26χρονος Αμερικάνος θα αγωνιστεί κανονικά στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ κι εφόσον δεν βρεθεί αντικαταστάτης εντός μιας εβδομάδας, θα χρησιμοποιηθεί και στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται στην αγορά ψάχνοντας παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις «3» και «5» καθώς δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι ούτε από το επίπεδο προσφοράς του Έρικ Λόκετ. Όλα είναι ανοιχτά, εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις, όμως δεν προχώρησαν στην επόμενη κίνηση, μια και έλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες οι λύσεις που έχουν να ταιριάζουν στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

Πηγή: H επέκταση των δέκα ημερών στον Φίνκε και η αναζήτηση στην… αγορά για

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atsakala

Για την θέση 3 έχω αναφέρει και παλιότερα το όνομα ενός πολύ αθλητικού νεαρού με εξαιρετικά προσόντα τον Brian Halums 1.96-24 G/F o οποίος είναι ελεύθερος. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή περίπτωση.