ΚΜ Γκραν Κανάρια
Τουρκ Τέλεκομ
Ράσιοφαρμ Ουλμ
Πανεβέζις
ΖΛ Μπουρ Μπάσκετ
ΚΚ Μπουντούσνοστ Ποντγκόριτσα
Σλασκ Βρότσλαβ
Κλουζ-Νάποκα
Ντολομίτι Ενέρτζια Τρέντο
Πηγή: Eurocup: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Άρη – Στον Β’ Όμιλο ο «Αυτοκράτορας» | Yellow Radio
Δυστυχώς δεν πέσαμε με Λοντον Ταουερς
Ε όχι ρε….
Ήμουν σίγουρος ότι θα δούμε την ομάδα από κοντά επιτέλους…
Οπου κ ν πεφταμε δυσκολα θ ηταν. Ας το χαρουμε οσο μπορουμε κ ας παλεψουμε για το καλυτερο. Κ μακαρι ν κανουμε γιορτη το καθε ματς στο παλε. Τωρα ειναι η σειρα της διοικησης ν οργανωθει σε επαγγελματικα επιπεδα ωστε ν αντεξουμε στο διπλο ταμπλο
Όνειρο ήταν και πάει… Δεν θα δούμε ούτε φέτος την ομαδάρα μας στο νησί. Επίσης, τι πόλεις είναι αυτές ούτε μια σωστή εκδρομή. Πέρα από τα δικά μου τα ανούσια, νομίζω πως σήμερα τύχαμε με τις “εύκολες” των ζευγαριών. Τώρα να η Κλουζ και η Λιετκαμπέλις γίνουν Ρεαλ και ΤΣΣΚΑ τι να πω. Θεωρητικά ένας σοβαρός Άρης θα χτυπήσει την 6αδα, δεν θα είναι εύκολο αλλά αν μπορέσουμε να πάρουμε 6-7 νίκες εντός όλα γίνονται.
Όντως κρίμα για Toby και λοιπούς διαμένοντες στην ENG.
Δύσκολα ταξίδια αλλά στα διλήμματα πήρα θεωρητικά πιο βάρους αντιπάλους.H Lietkab.Pan. χωρίς N. Čanak στον πάγκο θα είναι χειρότερη φέτος και η Slask Wr. είναι πιο βατή από τον Προμ.UKR.
Κρίμα για τους Άγγλους του basketballaris, πραγματικά κρίμα. Αλλά από κει και πέρα, με Γκραν Κανάρια θα δούμε παιχνιδαρα και παικταράδες, έχουμε την κλασική τουρκική ομάδα που πάντα θέλουμε(Θα ήταν καλύτερα να εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη βέβαια), η Μπουντουνοστ έχει βαλκανική έδρα, από αυτές που γουστάρεις ως θεατής ακόμα και από την τηλεόραση , ενώ η πολωνική προσφέρεται για πολύ καλή εκδρομουλα. Το να πούμε αν ο όμιλος είναι βατός η όχι ενώ δεν έχουμε ακόμα εικόνα ούτε καν του δικού μας ροστερ, θα είναι πολύ πρώιμο.
Έχει μειωθεί αρκετά η προσέλευση στην έδρα της Buducnost.Mαζευονται οργανωμένοι στο άνω διάζωμα στο πέταλο και το υπόλοιπο γήπεδο έχει μικρή κάλυψη.Παντως κάνουν εκδρομές στα εκτός έδρας.
Εντάξει άμα δεν το πάρουμε να παραιτηθούν όλοι!!!
Θα βγούμε 4οι…
Δεν έχω απαίτηση για προκρίσεις κτλ.
Ας πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και ας κάνουμε αξιοπρεπείς ήττες ,αυτό.