Αν και ασχολούμαι με το καμπ αυτό εδώ και καιρό και ήθελα να γράψω ένα κομμάτι μετά το τέλος του , η συμμετοχή του δικού μας του Κώστα Παπανικολάου , με κάνει να το αναφέρω άμεσα και να το παρακολουθώ όσο πιο στενά μπορώ ( όχι δεν ψάχνω εισιτήρια για Τρεβίζο ) .

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : Όλοι τον ξέρουμε απλά να αναφέρω πως είναι από τους μικρότερους που συμμετέχουν ( του 90 και έχει από το 87 και μετά )
  2. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ : 19 χρονών (89) 1,91 ύψος αγωνίστηκε πέρυσι στην Αβελίνο ( 2 ματς μόνο ) και φέτος έπαιξε στο Παγκράτι και σε 17 αγώνες είχε 3,5 πόντους σε 14 λεπτά . Είχε γενικά μια κακή χρονιά σε μια μέτρια ομάδα αλλά δεν έχω δει τους αγώνες που έπαιξε για να πω τι και πως .
  3. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ : 1,94 ύψος παίζει και 1 και 2 . Έφυγε πέρυσι από τον Πανελλήνιο και πήγε στην Ρεάλ 2 ( τρίτη κατηγορία Ισπανίας , μάλλον καλύτερα για αυτόν μπας και μάθει σωστό μπάσκετ ) . Η ομάδα του τα πήγε χάλια 9-21 και βγήκε προτελευταία και αυτός είχε σε 28 αγώνες 10,4 πόντους και 2,1 ασίστ σε 24 λεπτά . Αν κατάλαβα καλά είναι σαν το ποδόσφαιρο εκεί που η Β ομάδες των μεγάλων παίζουν κανονικά στα πρωταθλήματα οπότε είχε καλό ανταγωνισμό ( καλύτερο από εφηβικό ή Α2 ελληνική ) .
  4. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΓΚΟΥΝΑΣ (ή όπως γράφεται ) : 2,00 μέτρα παίζει 3άρι και 22 χρονών πια (87) . Αφού ζέστανε τον πάγκο του Πανιωνίου για πολλά χρόνια πήγε φέτος στην Ολύμπια που είχε σε 17 αγώνες 3,5 πόντους , 3 ριμπάουντ σε 10 λεπτά . Καμένο χαρτί μου φαίνεται αυτός …
  5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΓΡΗΣ : 4-5 άρι με ύψος 2,09 , 89άρης , έπαιξε στον Ηλυσιακό ( που ανέβηκε ) και είχε σε 30 αγώνες 9,4 πόντους , 4,4 ριμπάουντ σε 21 λεπτά με tendex 0.481 . Νομίζω είναι κάποιος που μπορεί να έχει μέλλον …

Ήδη σήμερα έγινε η πρώτη αγωνιστική του τουρνουά . Γενικά να πω πως το παρακολουθούν πάρα πολλοί από το ΝΒΑ και όλη την Ευρώπη ( και ο Ζούρος ) . Έχει παίχτες που θα πάνε σίγουρα στο ντραφτ φέτος ( όπως ο De Colo που παίζει στην ομάδα του Παπανικολάου ή ο Mills ) οπότε είναι καλό να σε καλούν εκεί , σημαίνει ότι έχεις κάτι .

Οι ομάδες είναι εδώ

Τα αποτελέσματα της ομάδας του Σακελλαρίου και Σιγκούνα εδώ , του Παππά εδώ και του Παπανικολάου με του Μπογρή εδώ

Ο δικός μας έπαιξε για 20 λεπτά και είχε 3 πόντους με 1/2 τρίποντα , 1 ριμπάουντ , 2 κλεψίματα , 1 τάπα ,1 ασίστ αλλά και 4 λάθη …