Βεβαίως, ο αθλητικός δικαστής είναι ένα ανεξάρτητο όργανο που λαμβάνει τις αποφάσεις του με βάση τους κανονισμούς και το πειθαρχικό δίκαιο αλλά γίνεται αντιληπτό ότι στην προκειμένη περίπτωση, ο φάκελος που έχει στα χέρια του λέει άλλα πράγματα σε σχέση με τα όσα αναφέρονται από τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο στο φύλλο αγώνα! Πολλά από αυτά τα στοιχεία έχουν ήδη αναφερθεί με τη μορφή ρεπορτάζ, σε άρθρο του Δημήτρη Καρύδα στο Contra.gr, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα που προέκυψαν στη διαδρομή!

Το Contra.gr έχει όλα τα στοιχεία και δεσμεύεται ότι ανεξάρτητα της απόφασης του αθλητικού δικαστή θα τα εμφανίσει όλα, στον σωστό χρόνο και μετά την εκδίκαση της υπόθεσης και της ανακοίνωσης του αθλητικού δικαστή. Απλά και μόνο αναφέρουμε αυτή τη στιγμή, ότι καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξουν στην υπόθεση, οι εκθέσεις της αστυνομίας και του εκπροσώπου της ΔΕΑΒ που ανατρέπουν πολλά από τα δεδομένα της υπόθεσης.

 

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

αντε να δουμε τι θα δουμε. μακαρι γιατι θα ηταν αδικο να μεινει η ποινη. αν και απο μεσα μου δεν το πιστευω οτι θα αλλαξει η αποφαση.

Night Audit

Autocorrect bomb…

The_Emperor_Is_Dead

Aς κρατήσουμε μικρό καλάθι, ένα δημοσίευμα δεν αντικαθιστά ποτέ τον αθλητικό δικαστή!Είναι μέν αισιόδοξο,αλλά το βλέπω και λίγο καχύποπτα, διότι προέρχεται απο άτομο που δεν πρόσκειται στην σφαίρα επιρροής του Βασιλακόπουλου και σίως παίζει τα δικά του παιχνίδια!Είναι απλά μια αχτίδα αισιοδοξίας!

Ryan Stack

Μακάρι,αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί θυμάστε τι πάθαμε με την κουρκουμπίλια πριν 2 χρόνια στο ποδόσφαιρο.Δικαιωθήκαμε και ξανατιμωρηθήκαμε.

Ryan Stack

Eπίσης θέλω να κάνω μια πρόταση στον υπέυθυνο του site,ας μου απαντήσει στο ποστ να μου πει πως..

Night Audit

Στην επικοινωνία , έχει φόρμα αποστολής

Night Audit

Πάντως , οτι κι αν σημαινει αυτό , ο Αναστόπουλος σφυρίζει κανονικά την επόμενη αγωνιστική . Αν είχαν χιούμορ βέβαια, θα τον έβαζαν στο παιχνίδι μας , αλλά …

nikos

Eννοείς ότι άμα δεν ήταν το επικρατέστερο σενάριο να δικαιωθούμε θα τον κρατούσαν εκτός για τα…προσχήματα ή το αντίθετο;

Night Audit

Δεν ξέρω πως να το διαβάσω. Οι άλλοι 2 δεν σφυρίζουν , αυτός σφυρίζει. Μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα , αλλά στην Ελλάδα είμαστε , οπότε έχω μάθει να τα προσέχω όλα αυτά…
Αν έπρεπε να διαλέξω κάτι , θα έλεγα πως τον βάλανε να σφυρίξει για στήριξη προς αυτόν , να μην τον κρεμάσουν.