5.000 ευρώ η διαφορά με τον Σκορδίλη | μπάσκετ , basket league οπαπ , αρης | SentraGoal:

Η διαφορά του Αρη με τον Γάιο Σκορδίλη είναι πλέον στις 5.000 ευρώ. Σήμερα (19/9) το βράδυ, μετά το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας σέντερ θα επικοινωνήσει εκ νέου με το μέλος της ΚΑΕ Αρης Θ.Κουρόγλου προκειμένου να συζητήσουν αυτή την διαφορά που δεν δείχνει ικανή να χαλάσει την συμφωνία διακανονισμού.

Μια εύλογη απορία που εκφράσθηκε από πολλούς κατά το προηγούμενο διάστημα ήταν:«πώς κι ενώ ο Αρης συγκεντρώνει λεφτά για την απόκτηση του Πελεκάνου δεν τα δίνει για να τακτοποιήσει τον Σκορδίλη και να απαλλαγεί από ένα βάρος;».

Η απάντηση που δόθηκε, ήταν πως ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λ.Αρβανίτης έθεσε το θέμα Σκορδίλη λίγες ημέρες πριν σε μια σύναξη παραγόντων. Η αντίδραση που εισέπραξε από παράγοντες ήταν:«δεχόμαστε να τσοντάρουμε για την απόκτηση του Πελεκάνου, δεν δεχόμαστε να βάλουμε λεφτά για ένα πρόβλημα(του Σκορδίλη) που δημιούργησε ο Δαμιανίδης»!

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

δηλαδη ελεος ενας ολοκληρος συλλογος με την ιστορια του Αρη να εξαρταται απο τον Σκορδιλη!!!!!!!!!! αν θα βγαλει δελτια η οχι…σε τι καταντια εχουν φτασει την ομαδα ο ντεμιαν και η παρεα του…