Σήμερα (31/12) συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου, ομόφωνα κατέληξε στα εξής:

Τον Μάρτιο του 2018 άλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο και η μετοχική σύνθεση στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Παραλάβαμε κλειστά γραφεία, υπαλλήλους σε επίσχεση εργασίας, επειδή ήταν για πολλούς μήνες απλήρωτοι, αθλητές όλους τελείως απλήρωτους, προπονητές και προπονητικό τιμ, επίσης τελείως απλήρωτους. Κανένας προμηθευτής δεν συνεργαζόταν με την ομάδα, διότι δεν μπορούσε να πληρώσει το παραμικρό και το σύνολο της οικογένειας του μπασκετικού ΑΡΗ βρισκόταν σε απόγνωση.

Η ομάδα ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά όλο το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ο Δημήτρης Γουλιέλμος, κάναμε τα γραφεία της ομάδας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο σπίτι μας, προσφέραμε ό,τι είχαμε, αφήσαμε τις οικογένειές μας πίσω και ζούμε όλοι μαζί το όνειρο και ταυτόχρονα το όραμα του νέου ΑΡΗ. Με άμεσες κινήσεις καταφέραμε αυτό που τότε δεν πίστευε κανείς, δηλαδή να σωθεί η ομάδα και ταυτόχρονα να ανακάμψει.

Μέσα στο καλοκαίρι και ενώ υπήρχαν 7 ban (απαγορευτικά μεταγραφών από τη FIBA), διοίκηση και προπονητές ‘χτίσαμε’ ένα αξιόμαχο αγωνιστικό σύνολο μέσα από διαρκή αμφισβήτηση, σχετικά με το αν θα πληρώσει ποτέ αυτός ο ΑΡΗΣ και σχετικά με το εάν θα καταφέρει να παίξει στο φετινό πρωτάθλημα, αφού εκκρεμούσαν πολλές ακόμα οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, οι οποίες καθημερινά δημιουργούσαν νέα προβλήματα.

Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα και έως σήμερα, πληρώσαμε ποσό περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, διακανονίσαμε και ‘κουρέψαμε’ απαιτήσεις προμηθευτών και αθλητών, οι οποίοι είναι γύρω στους 150, ενώ εκκρεμούν κάποιες περιπτώσεις ακόμη. Διαχειριζόμαστε και εξυπηρετούμε τα υπόλοιπα ποσά του Άρθρου 99, εξυπηρετούμε τις υποχρεώσεις προς Εφορία και Ι.Κ.Α. και σήμερα η ομάδα μας είναι η πιο καλοπληρωμένη απ’ όλες όσες ανταγωνίζεται στην Α1.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους παίκτες μας, ενώ έχουμε το πολυπληθέστερο προπονητικό τιμ στην Α1. Δυστυχώς τα αγωνιστικά αποτελέσματα δεν μας έχουν επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα.

Επίσης, απευθυνθήκαμε σε όλους τους ιστορικούς Αρειανούς και ζητήσαμε τη συμπόρευση ή ακόμα και την υποστήριξή τους και τη συμπαράστασή τους σε κάθε επίπεδο, δηλαδή διοικητικό, οικονομικό, οργανωτικό ή και όποιο άλλο μπορεί ο καθένας. Δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά πολύ φτωχά. Είναι αυτονόητο ότι η Διοίκηση και ο Μεγαλομέτοχος, επιθυμούμε και εμείς ως απλοί Αρειανοί, αλλά και ως άνθρωποι που έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στο σκοπό αυτό, να κερδίζουμε το κάθε ματς. Κι εμείς ίσως να το θέλουμε παραπάνω από τον καθένα.

Σήμερα στη δύσκολη αυτή στιγμή, απευθύνουμε και πάλι ΠΑΝΑΡΕΙΑΝΟ προσκλητήριο σε όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν και σε όλους όσοι πραγματικά και άδολα αγαπούν την ομάδα. Η ομάδα δυστυχώς, φέτος έχει πουλήσει τα λιγότερα εισιτήρια διαρκείας των τελευταίων 25 ετών, ενώ έχει σημαντικά λιγότερα εισιτήρια απ’ αυτά που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Και η ομάδα μας, έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη τον καθένα από εμάς. Για μια ακόμη φορά λοιπόν όλοι πρέπει να είμαστε εδώ. Δεν περισσεύει κανείς. Η οικογένειά μας έχει ανοιχτή την αγκαλιά της και περιμένει τους Αρειανούς κοντά της.

Ουσιαστικά δε μας λέει πως κατέληξε κάπου, μας λέει απλά πως κανείς δεν ανταποκρίνεται…

Αναρωτιέμαι αν ντρέπονται ή απλά περιμένουν να πεθάνει ο Άρης στα χέρια κάποιου άλλου  για να κάνουν το κομμάτι τους

57 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Darth_heisen

Δύσκολα τα πράγματα, ήταν από την αρχή, αφότου μας άφησε ο ” σωτηρας”, βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι συγκεκριμένων δυνατοτήτων, δεν τους κατηγορώ,σκεφτομαι ότι δεν θα γίνονταν καν κουβέντα αν δεν υπήρχαν, αλλα… Ένα θαύμα πάλι περίμενουμε… Και ένα ακομα του χρόνου… Και του παραχρονου… Καλή χρονιά σε ολους

Jorge

Συμφωνώ με το “συγκεκριμένων δυνατοτήτων”, και θα συμφωνήσω απόλυτα εάν δεν το περιορίζεις μόνο στο οικονομικό κομμάτι. Εδώ δυστυχώς δεν υπάρχει μόνο όριο οικονομικής δυνατότητας, υπάρχει παντελής έλλειψη δυνατότητας διαχείρισης καταστάσεων. Μια εταιρεία δεν διοικείται μόνο με τα χρήματα.

Darth_heisen

Εμείς βλέπουμε μόνο το αγωνιστικο δεν ξέρω για τα άλλα, marketing κλπ. Δεν ξέρεις τι δουλειά έχει γίνει, δεν φαίνονται αυτά. Θέλουν κ χρονο πιστεύω. Το θέμα είναι το χρήμα ειδικά στο μπασκετ που είναι πολύ περιορισμένα τα έσοδα τηλεοπτικά, εισητηρια. Έχεις χρήμα καλώς, πας μπροστά, δεν έχεις τότε περίμενε λαχεία παίχτες και κάνε το σταυρό σου.

Jorge

Εάν το πρόβλημα είναι όντως το χρήμα όπως λες, και συμφωνώ στην παρούσα φάση, τότε γιατί να δώσω περιθώριο χρόνου στο “marketing” να μου φέρει….χρήμα???

Darth_heisen

Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της αγοράς, ότι έχεις ένα καλό προϊόν που αξίζει να διαφημιστεί και να το πληρώσει στην τιμή που θέλεις,οποτε να μην βάζεις τόσα από την τσέπη, περοριζοντας τα έξοδα και αυξάνοντας τα έσοδα.

aris6emperor

Ποιοι είναι οι ιστορικοί Αρειανοί που γύρισαν τις πλάτες τους στην ομάδα; Ονόματα παρακαλώ..

ChrisSiak

Πες ότι τα μαθαίνουμε. Και;

καπετάν Κανένας

Αδιέξοδο….

Jose

Μόνο Παναρειανη συστράτευση;Φαίνεται κάνεις δε βοηθάει το Γουιλι ούτε για επιτροπή σωτηρίας! ΥΓ Ο Γουιλι έλεγε ότι με τους διακανονισμους θα ρίξει το χρέος από 5 εκ???στα μισά, δηλαδή 2,5.Αν έδωσε ήδη 1,5 τι μένει ένα εκατομμύριακι!

Jorge

Για να σε βοηθήσει κάποιος πρέπει πρώτα να αποδείξεις, ή έστω να ΔΕΙΞΕΙΣ, πως μπορείς να βοηθήσεις εσύ πρώτα τον εαυτό σου. Καταλαβαίνεις εσύ κάτι τέτοιο από την ανακοίνωση που αποτελεί συμπέρασμα και προϊον μιας ΕΚΤΑΚΤΗΣ συνέλευσης του ….Δ.Σ. ?

vaggelaris

Η πτώση του Άρη στην α2 θα είναι η μεγαλύτερη ελληνική αθλητική τραγωδία. Ένα πραγματικό σοκ για τον ελληνικό αθλητισμό κ το μπάσκετ. Δεν είναι σα το τμήμα ποδοσφαίρου που για να είμαστε κ σοβαροί δεν είχε κ καμία ιστορία φοβερή με τίτλους κ επιτυχίες. Εδώ μιλάμε για ομάδα θρύλο που βοήθησε στην εκτόξευση του ελληνικού μπάσκετ με αναγνωρίσιμο όνομα ακόμη στην Ευρώπη. Θα ακολουθεί για πάντα αυτούς στους οποίους θα σκάσει η βόμβα. Είναι φανερό ότι όλοι κάνουν το κορόιδο κ αφήνουν πάνω στον Γουλιέλμο να σκάσει. Κλασικό αρειανο γνωρισμα.

AlphaMi

Νομίζω ότι για τον Άρη οι λέξεις “συστράτευση” και “ομοψυχία” είναι μεγαλύτερο ανέκδοτο και από το μετρό Θεσσαλονίκης
Το θέμα ήταν να μην φτάσουμε εδώ…

Jorge

Ανακοίνωση-αναδρομή σε γεγονότα και περιστατικά που ήδη γνωρίζουμε, χωρίς καμία κουβέντα για την ταμπακιέρα που γεννά χίλιες μύριες απορίες που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες: 1) Ποιοι είναι οι “ιστορικοί αρειανοί”, πότε απευθυνθήκατε σε αυτούς και με ποια ατζέντα συζήτησης (….και να συζητήσει ο όποιος με ΠΟΙΟΝ από τη διοίκηση???). Εγώ προσωπικά δε θα καθόμουν καν να ακούσω από τους νάρκισσους και τα παιδαρέλια που απαρτίζουν το….παραγοντικό δυναμικό του συλλόγου. 2) Ο “Μεγαλομέτοχος” γιατί γράφεται με κεφαλαίο “Μ”? Αποτελεί υπέρτατο θεσμό όπως θα λέγαμε “Καίσαρας”? 3) “έχουμε το πολυπληθέστερο προπονητικό τιμ στην Α1” λέτε. Άρα σας ευχαριστεί η ποσότητα και ΟΧΙ… Περισσότερα »

Jorge

Εμμένω στη θέση μου. Αλλά για να σε βοηθήσω πρέπει να μου ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι ΚΑΙ πληρώνεις, αλλά ΚΑΙ μπορείς να “κρατήσεις” περίπτερο. Αν εσάς σας ικανοποιεί η ανακοίνωση (που θυμίζω αποτελεί προϊόν ΕΚΤΑΚΤΟΥ ….Δ.Σ.) τότε αγαπητέ μου ίσως ΕΚΕΙ να αναζητήσετε τις παθογένειες στις οποίες αναφέρεστε.
Δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι με το “τίποτα”, πώς να το κάνουμε?

Ian 73

Ακριβώς.

Ody

Με αυτή την ανακοίνωση της διοίκησης ξεκινάει και επίσημα το blame game για την πτώση του μπασκετικού Άρη στην Α2. Καλή μας χρονιά.

AlphaMi

Μην περιμένετε εξελίξεις…δεν είμαστε ακόμα στο “παρά ένα” ώστε να εμφανιστούν οι “Σωτήρες”

Kostaris

Respect AlphaMi!!!!
Το πιο εύστοχο σχόλιο!!!
Φίλε Χρήστο, πάλι ο κόσμος;πάλι το μπαλάκι σε μας;αυτό έκανε πάλι Μ αυτή την ανακοίνωση…
Όταν έπαιρνε την ομάδα ο “αλεξιπτωτιστής”, κ μας ειρωνευόταν με τον Μπιλ Γκέιτς, κ ανακοίνωνε 5ετη μπουρδοπλανα, δεν το χε προβλέψει αυτό;
Τώρα θυμήθηκε τους ιστορικούς Αρειανούς κ τον κόσμο, ο μπαρουφολογος;
Κόψε τον λαιμό σου κ βρες λεφτά Γουλιελμε!!!!

Kostaris

Αν τον κόψει κ δεν βρει, τι θα κάνουμε, ρωτάς;
Ο,τι κάνουμε κάθε φορά, το ξέρουμε το έργο, χιλιοπαιγμενο…θα αναλάβει ένας άλλος ψευτοσωτηρας με ψέματα, πλάνα, γλειψιματα στον κόσμο, κλάψα, αφραγκος, κ θα σώσει αγωνιστικά την ομάδα….κ αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί, διαιώνιση!…μεγάλη η δεξαμενή “σωτήρων” στον Άρη, δεν θα ξεμείνουμε ποτέ, μη φοβάσαι!

Dr Nimbelugen

Καλά ΟΚ, αρκεί να είμαστε εδώ του χρόνου και να συζητάμε τα ντέρμπι με Σιάτιστα και Δαναό…μάλλον ακόμη δεν έχετε συνειδητοποιήσει πως το δίλημμα είναι του τύπου Καραμανλής ή τανκς..( δυστυχώς έτσι?).Και εμένα δεν με γεμίζει η φάση Γουίλ και θεωρώ τον εαυτό μου στοιχειωδώς ευφυή ώστε να προβληματίζομαι και να μην καταπίνω αμάσητα,αλλά πρότεινέ μου μια λύση βρε Κώστα—–>ξεμείναμε και από ψευδοσωτήρες….Αν πέσεις Α2 τελείωσες….

ChrisSiak

Κώστα εδώ λέμε ότι χανόμαστε και ότι δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της. Αλλά δεν το βλέπω. Πραγματικά. Δεν είμαι υπέρ της άποψης κόψτε το λαιμό σας να με σώσετε. Αν θέλω όντως να σωθώ πράττω. Και ας φέρει μηδαμινό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον προσπάθησα.

Kostaris

Χρήστο…ο κόσμος της ομάδας δεν είναι μόνο εγώ κ εσύ…είναι κ όλοι αυτοί οι φραγκατοι Αρειανοί παράγοντες, αυτοί π μπορούν να μαζέψουν τα λεφτά να αρθεί το μπαν…εγώ κ εσύ τι να μαζέψουμε;…ε λοιπόν αυτοί θα “πιεστούν” να βάλουν λεφτά να σωθεί φέτος η ομάδα…ένας λοιπόν ακόμη ψευτοσωτηρας θα μας “σωσει” φέτος κ του χρόνου πααααααλι τα ίδια….ο κόσμος αυτό π μπορεί να κάνει τώρα είναι να “πιέσει” να βρεθούν λεφτά για το μπαν από οποιονδήποτε…κ αυτό κάνει….ποια λύση θέλεις βρε γιατρέ μου;έχεις εσύ;έχει κάποιος από εδώ μέσα;άλλη λύση από το να βρεθούν 150χιλ δεν υπάρχει….κ με το π βρεθούν,… Περισσότερα »

ChrisSiak

Συμφωνώ στην πρώτη παράγραφο. Απλά αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να βοηθήσουμε κ εμείς όσο μπορούμε.

Όσον αφορά την δεύτερη εάν μπορούσε να βρεθεί επενδυτής ή σχήμα επενδυτών δε νομίζεις πως θα είχε εμφανιστεί; Ούτως ή άλλως κ να πέσουμε απλά θα πληγεί το πρεστίζ του συλλόγου. Δεν θα κερδίσει κάτι αφού ο υποβιβασμός δε σημαίνει πλέον κ εκκαθάριση χρεών.

ChrisSiak

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ένα ποστ να λέει λοιπόν μαγκες πάμε όλοι μαζί μια να δούμε τι θα κάνουμε. Να υπάρξει σύμπνοια. Ένας λογαριασμός να βάλουμε ο καθένας από ένα ευρώ ρε παιδί μου να δούμε μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εδώ μανουριαζουμε μεταξύ μας που είμαστε άγνωστοι κ δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα θα συμπορευτούν οι «γνωστοί»; Που θα τους χαλάσει και το ιματζ;

Απελπίζομαι.

Jose

Μα η ανακοίνωση είναι μνημείο εσωστρέφειας! Ειλικρινά θα την αποθηκεύσω να τη τρίβω στη μούρη όσων με έλεγαν εσωστρεφή τόσα χρόνια!

Jose

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εγώ το ίδιο πιστεύω!

Jose

Σοβαρά τώρα έκαναν έκτακτο ΔΣ για να δουν πως θα σώσουν την κατάσταση αγωνιστικά και το συμπέρασμα είναι πως εχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα, είναι καταπληκτικοι αλλά φταίνε ολοιι οι άλλοι γιατί κανείς δεν τους βοηθάει. Αν αυτό δεν είναι εσωστρέφεια δε ξέρω τι ειναι.

Kostaris

Οπως το λες, Μνημείο εσωστρέφειας, ορισμός της κλαψας!
Ένα πραγμα μόνο εύχομαι…να συγκρατηθεί ο κόσμος στο ματς με Ήφαιστο κ να μη τους δώσει το βολικό άλλοθι για επεισόδια-υποβιβασμο…μόνοι τους οι αστείοι να ξεφτιλιστουν!…ο,τι νεύρα έχει ο κόσμος μπορεί να τα “εκτονώσει” στους εξωτερικούς χώρους, στον περιβάλλοντα χώρο του παλε, με “λαϊκά δικαστήρια κ μπλόκα”, ΟΧΙ όμως μέσα στο γήπεδο!

GeorgeG

Μπράβο, δεν σας μηδενίζουμε.
Το ερώτημα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα.

καπετάν Κανένας

Το κείμενο είναι κάλεσμα επίσημο σ’όποιον θέλει και μπορεί ,να βοηθήσει.Καλεσμα σε μεγάλολεφταδες, Αρειανούς κ μη να βάλουν τσιτσι να φύγουν τα Μπαν γιατί ΔΕΝ υπάρχουν άλλα,τόσα μπορεί να βάλει ο Γουίλ και η παρέα του. Και κάλεσμα στον απλό κοσμακη να είναι εκεί,στις κερκίδες για να μη κηδευτεί αδιάβαστος ο μακαρίτης…Όταν σου λέει πως δεν έχει ξανασυμβεί τέτοιο βαρομετρικό χαμηλό σε εισιτήρια,απλά και διαρκείας,δεν τολμά να θίξει καν το…ταμείον της Φιλοπτώχου,που σκεφτήκαμε εδώ.Εχει και μια αξιοπρέπεια. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι γνωστό,το έχουμε ξαναδεί το σενάριο μόνο που τότε αρχές του δύο χιλιάδες (sic)την σκαπουλαραμε με τον Μυριουνη κυριολεκτικά… Περισσότερα »

Sotiris

Ρε παιδιά τι λέμε όλοι;;; Καταλαβαίνουμε;;; Τι εσωστρέφεια, τι κατηγόριες, μπούκες κτλ λέμε;; Καταλαβαίνετε ότι θα ΠΕΣΟΥΜΕ;;;; Και μπορεί να μην φτάσαμε στο παρά ένα όπως λέει ο AlphaMi αλλά αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο πιστεύετε ειλικρινά ότι θα υπάρξει τρόπος να σωθούμε;;; κ. Γουλιελμε, έβγαλες μια ανακοίνωση που δεν λέει τίποτα παρά το τι έγινε και τι δεν έγινε. Σεβαστό και αποδεκτό, πείτε μας όμως και πως θα πάμε μπροστά. Πώς θα σώσουμε την ομάδα. Κάνετε πρόσκληση σε όσους θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν μας λέτε τι θα γίνει αν δεν σας βοηθήσουν. Θα παλέψουμε; Θα σωθούμε; Θα… Περισσότερα »

Sam Vincent

Η ανακοίνωση δεν λεει κάτι καινούριο πάρα μόνο καλεί αυτούς που κάλεσε στο παρελθόν να βάλουν λεφτά αφου ο Γουιλ έχει βαλει μέχρι σήμερα 1,5. εκ .Δεν επανέλαβε αυτό που ειπε πριν ένα μηνα ,πως θα κάνει ότι χρειαστεί για να μην κινδυνέψει η ομάδα . Η διοίκηση δυστυχώς βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Πρώτα ο Χαρης με δήλωση ,έβγαλε τον κwlo του απ έξω. Μετα ο Γουιλ εγκληματεί και διώχνει τον Αγγέλου εντελώς άκαιρα . Δεν βλέπει η διοίκηση τον κίνδυνο και αδρανεί .Σήμερα η δήλωση για μένα είναι λευκή πετσέτα.

Sam Vincent

Μια φορά πήγα την μικρή μου κόρη στα αυτοκινητάκια που λειτουργούν με 50λεπτα .Μετά από 4 κέρματα η μικρή ήθελε και άλλο και της εξήγησα πως τα λεφτά μας είχαν τελειώσει .Φεύγοντας το παιδί το σκέφτονταν και σε λίγο μου είπε “μπαμπά ,γιατί δεν αγοράζουμε λίγα λεφτά?” Το ” να κόψουν το κεφάλι τους και να βρουν μεγαλοεπενδυτη ” δεν είναι λύση αλλά ευχολόγιο και μάλιστα …πολύ τζάμπα ..

Kostaris

Δεν ξέρω αν θυμάσαι ή αν το ξέχασες, αλλά είμαστε στο δρόμο π εσύ φωναζες να μπούμε…Να φύγει ο Λασκαρης, όπως κ να χει, με οποιονδήποτε τρόπο κ να έρθει οποίος να ναι, τα θυμάσαι τα παραδείγματα με τον ασθενή π μας εφερνες…κ τελικά ο ασθενής πάλι αρρωστησε…Η μάλλον ξαναμπηκε στην εντατική, σε κώμα, ημιθανης…
Πάλι στο ίδιο σημείο…
Κάτι καινούργιο λοιπον έχεις να προτείνεις;
(στο ξαναλέω σε περίπτωση π δεν το καταλαβες…Η πρόταση μου είναι ΧΘΕΣ άρση του μπαν κ ΠΡΟΧΘΕΣ χρηματοδοτης, μικρός ή μεγάλος…τα υπόλοιπα είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του)

Dr Nimbelugen

Χρηματοδότης ΜΟΝΟΝ εκτός ομάδας.Είναι δεδομένο πως εκ των έσω προκοπή δεν γίνεται.

Sam Vincent

Στην ουρά περιμένουν και οι εκτός ομάδας γιατρέ μου .

Dr Nimbelugen

Αν δεν βρέξουμε τον ποπούλι μας ψάρι δεν θα φάμε.Εντός τα ξέρουμε.Ο κύριος Πλιάκης,κανένας Ντίμης,ο συμμέτοχος του Ζουλιάμη στα Τρίκαλα( που πιθανολογώ αυτός έδωσε κάποια χρήματα στον Γουιλ τις προάλλες…).Αυτά δεν επαρκούν είναι δεδομένο.Άρα βγαίνεις στη γύρα και παρακαλάς να σου δανείσουν(όχι χαρίσουν).Χθες έπρεπε να είχε γίνει συνάντηση με πολιτικούς παράγοντες για παρέμβαση με έκδοση δανείου από Τράπεζα.Ξεκάθαρα,ωμά και εκβιαστικά αν αρνηθούν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ.Του χρόνου εκλογές ε?ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ (ακα γειτονόπουλα,Παναθηναικός κτλ)ευθέως και άμεσα θα βγει με όλη την επισημότητα ντιρεκτίβα για μαύρισμα.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΡΙΣΜΑ,ΔΑΝΕΙΟ με εγγυήσεις ( πχ τηλεοπτικά κα).Κάποτε ο κάθε δημόσιος… Περισσότερα »

Sam Vincent

Η πρόταση σου είναι ευχολόγιο και μπορεί να την εκφράσει τζαμπα και ενα μικρό παιδί .Μαζί σου κι εγώ και όλοι η Αρειανή υφήλιος και ν ανάψουμε και λαμπάδα στ όνομα του . Αη Βασιλης όμως μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί .Οχι επειδή οι δυνάμεις του σκότους δεν τον αφήνουν αλλά πολύ απλά δεν υπάρχει . Ο δρόμος που εγώ όπως λες φώναζα ,ήταν ο μοναδικός μας έχει εστω και σημερα ζωντανούς,εστω και στην εντατική . Και σήμερα τα ίδια σου λεω . Με τα ευχολόγια σου θα είχαμε σήμερα τα 6μηνα . Εγώ ,αφού θέλεις να το κάνεις προσωπικό… Περισσότερα »

Kostaris

Μν διαστρεβλωνεις την πραγματικότητα…υπάρχουν γραπτά…εσύ το έκανες προσωπικό…

Sam Vincent

Καλά κρασιά …

Vamos_G1

Αυτή η ανακοίνωση λοιπόν ήταν το αποτέλεσμα του έκτακτου ΔΣ??? Μάλιστα. Παίζει να είναι από τις πιο ανούσιες που έχω διαβάσει ever. Μπλα, μπλα, μπλα κ τελικά κ δεν λέει κάτι κ δεν καταλήγει πουθενά, πέρα από το να ρίχνει εμμέσως βολές στον κόσμο. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να το παίρνουμε απόφαση το μοιραίο…

Ody

Η ανακοίνωση στην ουσία λέει: “Κάναμε ότι μπορούσαμε, δεν μας βοήθησε κανείς, δεν φταίμε εμείς για ότι θα συμβεί”. Δεν δίνει καμία προοπτική, είναι απλά ένας απολογισμός και μια αποποίηση ευθυνών. Συμφωνώ με το Sam που τη χαρακτηρίζει “λευκή πετσέτα”. Ο (δικηγόρος) κ.Γουλιέλμος μας ενημερώνει (εγκαίρως?) και με κάθε επισημότητα ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, ώστε να μην του ζητάμε στο τέλος τα ρέστα. Νομίζω ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο και πλέον αυτό που τον απασχολεί είναι να μην βρει το μπελά του.

gkanton

¨Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Η ανακοίνωση περιγράφει την κατάσταση που υπήρχε και την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Και καταλήγει έτσι: “Και η ομάδα μας, έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη τον καθένα από εμάς. Για μια ακόμη φορά λοιπόν όλοι πρέπει να είμαστε εδώ. Δεν περισσεύει κανείς. Η οικογένειά μας έχει ανοιχτή την αγκαλιά της και περιμένει τους Αρειανούς κοντά της.” Τι δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν; Μας λέει καθαρά να στηρίξουμε την ομάδα. Είναι πολύ εύκολο να είσαι στην απέξω και να λες “κόψε το κεφάλι σου” . Είναι πολύ εύκολο να εκτονώνεσαι γράφοντας φιλιππικούς κατά δικαίων και… Περισσότερα »

r.george

Καλή Χρονιά σε όλους παιδιά. Δυστυχώς η νέα χρονιά δείχνει μετά από 11 χρόνια ότι θα είναι η πιο δύσκολη για την σωτηρία της ομάδας μας. Γνωρίζουμε όλοι μας πως με ανθρώπους χωρίς οικονομική επιφάνεια δύσκολα πάει το καράβι. Ημίμετρα του στυλ που ακούμε όλη την Χρόνια από τον Γουιλ είναι απλά παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Εγώ πλέον στα 50 μου έχω χάσει την ελπίδα μου ότι αυτο το σωματείο που έμαθε Μπάσκετ σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μπορεί ετσι όπως έχει χτιστεί το άθλημα με την euroleaga να ξανά γιγαντωθεί. Εύχομαι απλά να μην… Περισσότερα »

Jim Patras

Κατάθεση ψυχής &φυσικά δεν ήσουν φλύαρος.Πόναμε και πολύ μάλιστα,δεν κάνουμε γιορτές φέτος.
Καλή Πρωτοχρονιά.

Jim Patras

Εντάξει τα υπόλοιπα αλλά αυτό με το προπονητικό team δεν ισχύει..Τώρα έφερε βοηθό ο Ι.Καστρίτης.Μια εβδομάδα νωρίτερα 2 υπήρχαν ουσιαστικά.Ο 3ος είναι part time.Και το βασικότερο στη θέση του αείμνηστου Βασ.Βουρτζούμη πήραμε ένα φοιτητή,σε μια θέση που χρειαζόταν μπαρουτοκαπνισμένος.Ατόπημα.

simon says

Εγώ αναρωτιέμαι το εξής! Ο Γουιλ καθώς λένε είναι καλός δικηγόρος, τις υποθέσεις των μεταγραφών (δεν τις κρίνω ποιοτικά) με τις μπλοφες και τις ανακοινώσεις του τις έφερε στα μετρα του! Το ίδιο και με τούς διακανονισμού ς που έχει πετύχει! Γιατί δεν βγάζει μια ανακοίνωση, κύριοι… τόσα έβαλα, τοσα μπορώ να βάλω ακόμα, εαν δεν έρθει καποιος-οι να βάλει αλλά Χ ευρώ να τελειώσουμε το μπαν και να πάρουμε τον κ.Α και τον κ.Β που τους έχουμε κλείσει αλλά δεν εχουμε λεφτά για προκαταβολες, τότε 1) κάνουμε δυο νίκες μέχρι τελος Ιανουαρίου και συνεχίζω, 2) δεν κάνουμε και αφήνω… Περισσότερα »

Charmidis

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ μας ανέφερε τι έχει κάνει η Διοίκηση μέχρι τώρα και της αξίζουν συγχαρητήρια. Λάθη έχουν γίνει αλλά ποιος δεν θα έκανε υπό τέτοιες περιστάσεις. Θα επιμείνω όπως και σε παλαιότερα κείμενα μου, ότι η Δύναμη του Άρη είναι οι φίλαθλοι του. Έχουμε αποδείξει ότι η Αγάπη μας για την Ομάδα υπερβαίνει σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες. Στο δια ταύτα τώρα. Χρειάζονται χρήματα. Προσωπικά δεν βλέπω άλλη λύση από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και κάλεσμα στον λαό του Άρη να πάρει από μια έως πέντε μετοχές αξίας 100 ευρώ εκάστη. Έχω την εντύπωση ότι έτσι θα συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα… Περισσότερα »

Sotiris

Θεωρητικά ναι στην πράξη όμως θα διαφωνήσω.
Πρώτον γιατί απαιτεί χρόνο που δεν έχουμε και δεύτερον γιατί αποκλείει κόσμο που μπορεί να δώσει λιγότερα.