Σήμερα (31/12) συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου, ομόφωνα κατέληξε στα εξής:

Τον Μάρτιο του 2018 άλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο και η μετοχική σύνθεση στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Παραλάβαμε κλειστά γραφεία, υπαλλήλους σε επίσχεση εργασίας, επειδή ήταν για πολλούς μήνες απλήρωτοι, αθλητές όλους τελείως απλήρωτους, προπονητές και προπονητικό τιμ, επίσης τελείως απλήρωτους. Κανένας προμηθευτής δεν συνεργαζόταν με την ομάδα, διότι δεν μπορούσε να πληρώσει το παραμικρό και το σύνολο της οικογένειας του μπασκετικού ΑΡΗ βρισκόταν σε απόγνωση.

Η ομάδα ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά όλο το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ο Δημήτρης Γουλιέλμος, κάναμε τα γραφεία της ομάδας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο σπίτι μας, προσφέραμε ό,τι είχαμε, αφήσαμε τις οικογένειές μας πίσω και ζούμε όλοι μαζί το όνειρο και ταυτόχρονα το όραμα του νέου ΑΡΗ. Με άμεσες κινήσεις καταφέραμε αυτό που τότε δεν πίστευε κανείς, δηλαδή να σωθεί η ομάδα και ταυτόχρονα να ανακάμψει.

Μέσα στο καλοκαίρι και ενώ υπήρχαν 7 ban (απαγορευτικά μεταγραφών από τη FIBA), διοίκηση και προπονητές ‘χτίσαμε’ ένα αξιόμαχο αγωνιστικό σύνολο μέσα από διαρκή αμφισβήτηση, σχετικά με το αν θα πληρώσει ποτέ αυτός ο ΑΡΗΣ και σχετικά με το εάν θα καταφέρει να παίξει στο φετινό πρωτάθλημα, αφού εκκρεμούσαν πολλές ακόμα οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, οι οποίες καθημερινά δημιουργούσαν νέα προβλήματα.

Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα και έως σήμερα, πληρώσαμε ποσό περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, διακανονίσαμε και ‘κουρέψαμε’ απαιτήσεις προμηθευτών και αθλητών, οι οποίοι είναι γύρω στους 150, ενώ εκκρεμούν κάποιες περιπτώσεις ακόμη. Διαχειριζόμαστε και εξυπηρετούμε τα υπόλοιπα ποσά του Άρθρου 99, εξυπηρετούμε τις υποχρεώσεις προς Εφορία και Ι.Κ.Α. και σήμερα η ομάδα μας είναι η πιο καλοπληρωμένη απ’ όλες όσες ανταγωνίζεται στην Α1.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους παίκτες μας, ενώ έχουμε το πολυπληθέστερο προπονητικό τιμ στην Α1. Δυστυχώς τα αγωνιστικά αποτελέσματα δεν μας έχουν επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα.

Επίσης, απευθυνθήκαμε σε όλους τους ιστορικούς Αρειανούς και ζητήσαμε τη συμπόρευση ή ακόμα και την υποστήριξή τους και τη συμπαράστασή τους σε κάθε επίπεδο, δηλαδή διοικητικό, οικονομικό, οργανωτικό ή και όποιο άλλο μπορεί ο καθένας. Δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά πολύ φτωχά. Είναι αυτονόητο ότι η Διοίκηση και ο Μεγαλομέτοχος, επιθυμούμε και εμείς ως απλοί Αρειανοί, αλλά και ως άνθρωποι που έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στο σκοπό αυτό, να κερδίζουμε το κάθε ματς. Κι εμείς ίσως να το θέλουμε παραπάνω από τον καθένα.

Σήμερα στη δύσκολη αυτή στιγμή, απευθύνουμε και πάλι ΠΑΝΑΡΕΙΑΝΟ προσκλητήριο σε όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν και σε όλους όσοι πραγματικά και άδολα αγαπούν την ομάδα. Η ομάδα δυστυχώς, φέτος έχει πουλήσει τα λιγότερα εισιτήρια διαρκείας των τελευταίων 25 ετών, ενώ έχει σημαντικά λιγότερα εισιτήρια απ’ αυτά που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Και η ομάδα μας, έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη τον καθένα από εμάς. Για μια ακόμη φορά λοιπόν όλοι πρέπει να είμαστε εδώ. Δεν περισσεύει κανείς. Η οικογένειά μας έχει ανοιχτή την αγκαλιά της και περιμένει τους Αρειανούς κοντά της.

Ουσιαστικά δε μας λέει πως κατέληξε κάπου, μας λέει απλά πως κανείς δεν ανταποκρίνεται…

Αναρωτιέμαι αν ντρέπονται ή απλά περιμένουν να πεθάνει ο Άρης στα χέρια κάποιου άλλου  για να κάνουν το κομμάτι τους

57 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Darth_heisen

Δύσκολα τα πράγματα, ήταν από την αρχή, αφότου μας άφησε ο ” σωτηρας”, βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι συγκεκριμένων δυνατοτήτων, δεν τους κατηγορώ,σκεφτομαι ότι δεν θα γίνονταν καν κουβέντα αν δεν υπήρχαν, αλλα… Ένα θαύμα πάλι περίμενουμε… Και ένα ακομα του χρόνου… Και του παραχρονου… Καλή χρονιά σε ολους

Jorge

Συμφωνώ με το “συγκεκριμένων δυνατοτήτων”, και θα συμφωνήσω απόλυτα εάν δεν το περιορίζεις μόνο στο οικονομικό κομμάτι. Εδώ δυστυχώς δεν υπάρχει μόνο όριο οικονομικής δυνατότητας, υπάρχει παντελής έλλειψη δυνατότητας διαχείρισης καταστάσεων. Μια εταιρεία δεν διοικείται μόνο με τα χρήματα.

Darth_heisen

Εμείς βλέπουμε μόνο το αγωνιστικο δεν ξέρω για τα άλλα, marketing κλπ. Δεν ξέρεις τι δουλειά έχει γίνει, δεν φαίνονται αυτά. Θέλουν κ χρονο πιστεύω. Το θέμα είναι το χρήμα ειδικά στο μπασκετ που είναι πολύ περιορισμένα τα έσοδα τηλεοπτικά, εισητηρια. Έχεις χρήμα καλώς, πας μπροστά, δεν έχεις τότε περίμενε λαχεία παίχτες και κάνε το σταυρό σου.

Jorge

Εάν το πρόβλημα είναι όντως το χρήμα όπως λες, και συμφωνώ στην παρούσα φάση, τότε γιατί να δώσω περιθώριο χρόνου στο “marketing” να μου φέρει….χρήμα???

Darth_heisen

Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της αγοράς, ότι έχεις ένα καλό προϊόν που αξίζει να διαφημιστεί και να το πληρώσει στην τιμή που θέλεις,οποτε να μην βάζεις τόσα από την τσέπη, περοριζοντας τα έξοδα και αυξάνοντας τα έσοδα.

aris6emperor

Ποιοι είναι οι ιστορικοί Αρειανοί που γύρισαν τις πλάτες τους στην ομάδα; Ονόματα παρακαλώ..

ChrisSiak

Πες ότι τα μαθαίνουμε. Και;

Αδιέξοδο….

Jose

Μόνο Παναρειανη συστράτευση;Φαίνεται κάνεις δε βοηθάει το Γουιλι ούτε για επιτροπή σωτηρίας! ΥΓ Ο Γουιλι έλεγε ότι με τους διακανονισμους θα ρίξει το χρέος από 5 εκ???στα μισά, δηλαδή 2,5.Αν έδωσε ήδη 1,5 τι μένει ένα εκατομμύριακι!

Jorge

Για να σε βοηθήσει κάποιος πρέπει πρώτα να αποδείξεις, ή έστω να ΔΕΙΞΕΙΣ, πως μπορείς να βοηθήσεις εσύ πρώτα τον εαυτό σου. Καταλαβαίνεις εσύ κάτι τέτοιο από την ανακοίνωση που αποτελεί συμπέρασμα και προϊον μιας ΕΚΤΑΚΤΗΣ συνέλευσης του ….Δ.Σ. ?

vaggelaris

Η πτώση του Άρη στην α2 θα είναι η μεγαλύτερη ελληνική αθλητική τραγωδία. Ένα πραγματικό σοκ για τον ελληνικό αθλητισμό κ το μπάσκετ. Δεν είναι σα το τμήμα ποδοσφαίρου που για να είμαστε κ σοβαροί δεν είχε κ καμία ιστορία φοβερή με τίτλους κ επιτυχίες. Εδώ μιλάμε για ομάδα θρύλο που βοήθησε στην εκτόξευση του ελληνικού μπάσκετ με αναγνωρίσιμο όνομα ακόμη στην Ευρώπη. Θα ακολουθεί για πάντα αυτούς στους οποίους θα σκάσει η βόμβα. Είναι φανερό ότι όλοι κάνουν το κορόιδο κ αφήνουν πάνω στον Γουλιέλμο να σκάσει. Κλασικό αρειανο γνωρισμα.

AlphaMi

Νομίζω ότι για τον Άρη οι λέξεις “συστράτευση” και “ομοψυχία” είναι μεγαλύτερο ανέκδοτο και από το μετρό Θεσσαλονίκης
Το θέμα ήταν να μην φτάσουμε εδώ…

Jorge

Ανακοίνωση-αναδρομή σε γεγονότα και περιστατικά που ήδη γνωρίζουμε, χωρίς καμία κουβέντα για την ταμπακιέρα που γεννά χίλιες μύριες απορίες που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες:
1) Ποιοι είναι οι “ιστορικοί αρειανοί”, πότε απευθυνθήκατε σε αυτούς και με ποια ατζέντα συζήτησης (….και να συζητήσει ο όποιος με ΠΟΙΟΝ από τη διοίκηση???). Εγώ προσωπικά δε θα καθόμουν καν να ακούσω από τους νάρκισσους και τα παιδαρέλια που απαρτίζουν το….παραγοντικό δυναμικό του συλλόγου.
2) Ο “Μεγαλομέτοχος” γιατί γράφεται με κεφαλαίο “Μ”? Αποτελεί υπέρτατο θεσμό όπως θα λέγαμε “Καίσαρας”?
3) “έχουμε το πολυπληθέστερο προπονητικό τιμ στην Α1” λέτε. Άρα σας ευχαριστεί η ποσότητα και ΟΧΙ η ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
4) Μόνο και μόνο από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής, απαντάται μόνο του και εύκολα το ερώτημα ΓΙΑΤΙ δε εισακουσθήκατε από τους ….ιστορικούς.
5) Για πείτε και ονόματα, ηλικίες και εμπειρία του ….πολυπληθούς δυναμικού που στελεχώνει το σύλλογο εντός και εκτός γηπέδου….
6) Αν δε μπορείτε πείτε το ευθέως, δεν είναι ντροπή. Είναι πάντως πλέον έκδηλο!
…….Ερώτηση προς συν-αρειανούς: Ρε παιδιά, διαβάζοντας την ανακοίνωση αυτή μένει κανείς σας με την εντύπωση πως ο ΜΜΜΜεγαλομέτοχος είναι δικηγόρος???

Jorge

Εμμένω στη θέση μου. Αλλά για να σε βοηθήσω πρέπει να μου ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι ΚΑΙ πληρώνεις, αλλά ΚΑΙ μπορείς να “κρατήσεις” περίπτερο. Αν εσάς σας ικανοποιεί η ανακοίνωση (που θυμίζω αποτελεί προϊόν ΕΚΤΑΚΤΟΥ ….Δ.Σ.) τότε αγαπητέ μου ίσως ΕΚΕΙ να αναζητήσετε τις παθογένειες στις οποίες αναφέρεστε.
Δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι με το “τίποτα”, πώς να το κάνουμε?

Ian 73

Ακριβώς.

Ody

Με αυτή την ανακοίνωση της διοίκησης ξεκινάει και επίσημα το blame game για την πτώση του μπασκετικού Άρη στην Α2. Καλή μας χρονιά.

AlphaMi

Μην περιμένετε εξελίξεις…δεν είμαστε ακόμα στο “παρά ένα” ώστε να εμφανιστούν οι “Σωτήρες”

Kostaris

Respect AlphaMi!!!!
Το πιο εύστοχο σχόλιο!!!
Φίλε Χρήστο, πάλι ο κόσμος;πάλι το μπαλάκι σε μας;αυτό έκανε πάλι Μ αυτή την ανακοίνωση…
Όταν έπαιρνε την ομάδα ο “αλεξιπτωτιστής”, κ μας ειρωνευόταν με τον Μπιλ Γκέιτς, κ ανακοίνωνε 5ετη μπουρδοπλανα, δεν το χε προβλέψει αυτό;
Τώρα θυμήθηκε τους ιστορικούς Αρειανούς κ τον κόσμο, ο μπαρουφολογος;
Κόψε τον λαιμό σου κ βρες λεφτά Γουλιελμε!!!!

Kostaris

Αν τον κόψει κ δεν βρει, τι θα κάνουμε, ρωτάς;
Ο,τι κάνουμε κάθε φορά, το ξέρουμε το έργο, χιλιοπαιγμενο…θα αναλάβει ένας άλλος ψευτοσωτηρας με ψέματα, πλάνα, γλειψιματα στον κόσμο, κλάψα, αφραγκος, κ θα σώσει αγωνιστικά την ομάδα….κ αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί, διαιώνιση!…μεγάλη η δεξαμενή “σωτήρων” στον Άρη, δεν θα ξεμείνουμε ποτέ, μη φοβάσαι!

Dr Nimbelugen

Καλά ΟΚ, αρκεί να είμαστε εδώ του χρόνου και να συζητάμε τα ντέρμπι με Σιάτιστα και Δαναό…μάλλον ακόμη δεν έχετε συνειδητοποιήσει πως το δίλημμα είναι του τύπου Καραμανλής ή τανκς..( δυστυχώς έτσι?).Και εμένα δεν με γεμίζει η φάση Γουίλ και θεωρώ τον εαυτό μου στοιχειωδώς ευφυή ώστε να προβληματίζομαι και να μην καταπίνω αμάσητα,αλλά πρότεινέ μου μια λύση βρε Κώστα—–>ξεμείναμε και από ψευδοσωτήρες….Αν πέσεις Α2 τελείωσες….

ChrisSiak

Κώστα εδώ λέμε ότι χανόμαστε και ότι δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της. Αλλά δεν το βλέπω. Πραγματικά. Δεν είμαι υπέρ της άποψης κόψτε το λαιμό σας να με σώσετε. Αν θέλω όντως να σωθώ πράττω. Και ας φέρει μηδαμινό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον προσπάθησα.

Kostaris

Χρήστο…ο κόσμος της ομάδας δεν είναι μόνο εγώ κ εσύ…είναι κ όλοι αυτοί οι φραγκατοι Αρειανοί παράγοντες, αυτοί π μπορούν να μαζέψουν τα λεφτά να αρθεί το μπαν…εγώ κ εσύ τι να μαζέψουμε;…ε λοιπόν αυτοί θα “πιεστούν” να βάλουν λεφτά να σωθεί φέτος η ομάδα…ένας λοιπόν ακόμη ψευτοσωτηρας θα μας “σωσει” φέτος κ του χρόνου πααααααλι τα ίδια….ο κόσμος αυτό π μπορεί να κάνει τώρα είναι να “πιέσει” να βρεθούν λεφτά για το μπαν από οποιονδήποτε…κ αυτό κάνει….ποια λύση θέλεις βρε γιατρέ μου;έχεις εσύ;έχει κάποιος από εδώ μέσα;άλλη λύση από το να βρεθούν 150χιλ δεν υπάρχει….κ με το π βρεθούν, ξεκινάει ΧΘΕΣ ΧΘΕΣ ΧΘΕΣ η παναρειανη συστράτευση για ισχυρό χρηματοδότη…
Όλο το “σύστημα” Άρης εδώ κ χρόνια, το μόνο π κάνει είναι να βάζει φιλαράκια κ κολλητούς στις καρέκλες ως ψευτομεσσιες…γιατί το παραμύθι ότι δεν μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος ή ένα σχήμα με χρήματα να αναλάβει τον Άρη, δεν το πιστεύει ούτε 3χρονο παιδάκι..

ChrisSiak

Συμφωνώ στην πρώτη παράγραφο. Απλά αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να βοηθήσουμε κ εμείς όσο μπορούμε.

Όσον αφορά την δεύτερη εάν μπορούσε να βρεθεί επενδυτής ή σχήμα επενδυτών δε νομίζεις πως θα είχε εμφανιστεί; Ούτως ή άλλως κ να πέσουμε απλά θα πληγεί το πρεστίζ του συλλόγου. Δεν θα κερδίσει κάτι αφού ο υποβιβασμός δε σημαίνει πλέον κ εκκαθάριση χρεών.

ChrisSiak

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ένα ποστ να λέει λοιπόν μαγκες πάμε όλοι μαζί μια να δούμε τι θα κάνουμε. Να υπάρξει σύμπνοια. Ένας λογαριασμός να βάλουμε ο καθένας από ένα ευρώ ρε παιδί μου να δούμε μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εδώ μανουριαζουμε μεταξύ μας που είμαστε άγνωστοι κ δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα θα συμπορευτούν οι «γνωστοί»; Που θα τους χαλάσει και το ιματζ;

Απελπίζομαι.

Jose

Μα η ανακοίνωση είναι μνημείο εσωστρέφειας! Ειλικρινά θα την αποθηκεύσω να τη τρίβω στη μούρη όσων με έλεγαν εσωστρεφή τόσα χρόνια!

Jose

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εγώ το ίδιο πιστεύω!

Jose

Σοβαρά τώρα έκαναν έκτακτο ΔΣ για να δουν πως θα σώσουν την κατάσταση αγωνιστικά και το συμπέρασμα είναι πως εχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα, είναι καταπληκτικοι αλλά φταίνε ολοιι οι άλλοι γιατί κανείς δεν τους βοηθάει. Αν αυτό δεν είναι εσωστρέφεια δε ξέρω τι ειναι.

Kostaris

Οπως το λες, Μνημείο εσωστρέφειας, ορισμός της κλαψας!
Ένα πραγμα μόνο εύχομαι…να συγκρατηθεί ο κόσμος στο ματς με Ήφαιστο κ να μη τους δώσει το βολικό άλλοθι για επεισόδια-υποβιβασμο…μόνοι τους οι αστείοι να ξεφτιλιστουν!…ο,τι νεύρα έχει ο κόσμος μπορεί να τα “εκτονώσει” στους εξωτερικούς χώρους, στον περιβάλλοντα χώρο του παλε, με “λαϊκά δικαστήρια κ μπλόκα”, ΟΧΙ όμως μέσα στο γήπεδο!

GeorgeG

Μπράβο, δεν σας μηδενίζουμε.
Το ερώτημα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Το κείμενο είναι κάλεσμα επίσημο σ’όποιον θέλει και μπορεί ,να βοηθήσει.Καλεσμα σε μεγάλολεφταδες, Αρειανούς κ μη να βάλουν τσιτσι να φύγουν τα Μπαν γιατί ΔΕΝ υπάρχουν άλλα,τόσα μπορεί να βάλει ο Γουίλ και η παρέα του.
Και κάλεσμα στον απλό κοσμακη να είναι εκεί,στις κερκίδες για να μη κηδευτεί αδιάβαστος ο μακαρίτης…Όταν σου λέει πως δεν έχει ξανασυμβεί τέτοιο βαρομετρικό χαμηλό σε εισιτήρια,απλά και διαρκείας,δεν τολμά να θίξει καν το…ταμείον της Φιλοπτώχου,που σκεφτήκαμε εδώ.Εχει και μια αξιοπρέπεια.
Αυτό που θα ακολουθήσει είναι γνωστό,το έχουμε ξαναδεί το σενάριο μόνο που τότε αρχές του δύο χιλιάδες (sic)την σκαπουλαραμε με τον Μυριουνη κυριολεκτικά στο παραπέντε,την τελευταία αγωνιστική.
“Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι”…
Μπορει να ξαναγινει,γιατί όχι,δεν το αποκλείω.
Αλλά Μυριουνη δεν βλέπω:Ο Νταλο έχει πιο κοιμισμένο βλέμμα κι από σαλάχι κ ο Χάρις κουνιέται μόνο όταν φοράει αλυσίδες στα κλάμπ και ο…Άσε,να μην τα ξαναλέμε,δεν τη παλευω.
Ίσως τελικά να είχε δει όνειρο ο Μούρτος και την έκανε νωρίς-νωρις.Ποιος;Ο Μούρτος…Έξυπνο παιδί αν μη τι άλλο.
Μπορεί και να εμφανιστούν οι λεφταδες,παρέα με τον Άη Βασίλη,σημερα-αυριο.Δεν το αποκλείω ούτε αυτό.
Όμως με το χέρι στην καρδιά,πείτε αλήθεια,δεν ξέρουμε που οδηγουμαστε;
Αυτοί θα έρθουν μετά θάνατον,πολλοί κιόλας,όπως έγινε στη μπάλα,που μάλωνε ο Καρυπίδης με τον Κάλας!…
-Στεκομαι σε δύο σημεία του κειμένου: Απ’το “πολυπληθέστερο τεχνικό τημ” φέτος δεν είχαμε τον Θανάση Μολυβδα.Μπορει να μην ισχύει,γνώμη μου είναι, αλλά το ότι δεν τον είχε ο Αγγέλου όπως πέρσι,πρέπει να έπαιξε το ρόλο του στην κακή εικόνα του πρώην κοουτς και γενικότερα στην όλη αγωνιστική μας.Για τους υπόλοιπους ασισταντζς(!)η χαρά μας που φέραμε έναν άνθρωπο που κάποτε στο Ιβανωφειο άλλαζε τον Χ”Βρεττα με τον Διαμαντίδη σαν χαντμπολιστες,ίσως να είναι χαρακτηριστική του πόσο μας ξεπέρασε η εποχή κι εμάς τους ίδιους….Τον Καμπεριδη άλλωστε ,καλό παιδί,αλλά ποτέ δεν τον εκτίμησα στη δουλειά του.Πως επιβίωσε σ’αυτό το γαϊτανάκι του πάγκου,από Πρίφτη μέχρι εδώ,απορίας άξιο!Αν θυμάμαι καλά,οι επιλογές Ντεβονα κτλ,χρεώνονταν στο κακό του κάστινγκ.Τεσπα.
-Η τέταρτη παράγραφος: ” εάν θα καταφέρει(ο ΑΡΗΣ με κεφαλαία;Ποιος την έγραψε την ανακοίνωση;Ο Χρύσανθος;) να παίξει στο φετινό πρωτάθλημα, αφού εκκρεμούσαν πολλές ακόμα οικονομικές υποχρεώσεις”.Αν δεν το κατάφερνε,τι θα γινόταν;Θα υποβιβαζοταν;Κι αν ναι,σε ποια κατηγορία;
Η μήπως όχι;Μήπως υπήρχε η περίπτωση να έμπαινε απλά σ’ένα pause το τμήμα μπάσκετ του Άρη ,να μην ειχε δηλαδή αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά μόνο να εξοφλήσει τις οικονομικές (χρέη,Μπαν,κτλ);
Πόσο κακό θα ήταν αυτο;Πόσο θα μας πείραζε αν δεν βλέπαμε την ομάδα μας να παίζει για μια αγωνιστική σεζόν;Εμένα ,σαν Αρειανό,πολύ λίγο,αν ήξερα ότι η ομάδα μου στο ίδιο διάστημα θα καθαρίσει οικονομικά,με απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά,πως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ.
Υπήρχε αυτή η δυνατότητα;Ξέρω,δεν υπάρχει προηγούμενο,δεν έχει ξανασυμβεί,θα πει κάποιος.Που το λέει όμως πως δεν μπορούμε να το δημιουργησουμε;
Δεν γίνεται να βγει τώρα ο ΑΣ Άρης κ να πει “αποσύρω το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου απ’το φετινό πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους”;Η ο Γουλιέλμος σαν μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ;
Δεν ξέρω νομικά και ειδικότερα αθλητική νομική,οπότε αν αυτό αυτόματα σημαίνει υποβιβασμό δεν μου λέει τπτ.Οπως και το να ρίξουν τη ομάδα με ντου οι οπαδοί “όπως άλλοτε” δεν το σχολιάζω καν.
Ομως αν υπάρχει καποιο νομικό παραθυράκι για αυτο το αγωνιστικό pause,μήπως είναι προτιμότερο σαν plan b αν δεν βρεθούν ΧΤΕΣ οι οικονομικοί σωτήρες;
Το να πηγαίνουμε στο σβηστό με σπασμένα φρένα για να πέσουμε αγωνιστικά κάποια μέρα του Μάη,αυτό είναι για μένα σαν οπαδός, ντροπή.

Sotiris

Ρε παιδιά τι λέμε όλοι;;; Καταλαβαίνουμε;;;
Τι εσωστρέφεια, τι κατηγόριες, μπούκες κτλ λέμε;;
Καταλαβαίνετε ότι θα ΠΕΣΟΥΜΕ;;;;
Και μπορεί να μην φτάσαμε στο παρά ένα όπως λέει ο AlphaMi αλλά αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο πιστεύετε ειλικρινά ότι θα υπάρξει τρόπος να σωθούμε;;;
κ. Γουλιελμε, έβγαλες μια ανακοίνωση που δεν λέει τίποτα παρά το τι έγινε και τι δεν έγινε.
Σεβαστό και αποδεκτό, πείτε μας όμως και πως θα πάμε μπροστά. Πώς θα σώσουμε την ομάδα.
Κάνετε πρόσκληση σε όσους θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν μας λέτε τι θα γίνει αν δεν σας βοηθήσουν. Θα παλέψουμε; Θα σωθούμε; Θα πέσουμε αμαχητί;;; Τι θα γίνει;;
Αυτό που θέλουμε είναι λύσεις, πρέπει κάποιος να βγει μπροστά.
κ.κ. Ιωαννίδη, Γκάννονοιχλη, Παπαγεωργίου ως η ζωντανή ιστορία του συλλόγου σας παρακαλώ βγείτε μπροστά, συσπειρωστε τον κόσμο και δώστε του όραμα για να σωθεί η ομάδα.
Δεν χρειάζεται να βάλετε λεφτά, δώστε όραμα και εμπνευστε τον κόσμο να βοηθήσει.
Κύριοι της ΚΑΕ ζητηστε βοήθεια από τον κόσμο ανοιχτά δεν είναι ντροπή, έχει γίνει από πολλούς και πολλές φορές. Ντροπή είναι να διαλύσει η μοναδική ομάδα που ακόμα κρατάει την περηφάνια του Αρειανού ζωντανή.
Πάρτε πρωτοβουλίες για να σωθεί η ομάδα σας παρακαλώ πολύ. Προσωπικά είμαι έτοιμος να βοηθήσω οικονομικά αφού αυτό είναι το μόνο που μετράει πλέον.
Σας παρακαλώ θέλω να ζήσω αυτό που ζήσαμε με τους γονείς μας με τα παιδιά μας.
Μην μας στερήσετε αυτή την τιμή και περηφάνια για μερικές χιλιάδες ευρώ και για μικροσυμφεροντα και προσωπικές αντιπαλότητες.

Sam Vincent

Η ανακοίνωση δεν λεει κάτι καινούριο πάρα μόνο καλεί αυτούς που κάλεσε στο παρελθόν να βάλουν λεφτά αφου ο Γουιλ έχει βαλει μέχρι σήμερα 1,5. εκ .Δεν επανέλαβε αυτό που ειπε πριν ένα μηνα ,πως θα κάνει ότι χρειαστεί για να μην κινδυνέψει η ομάδα . Η διοίκηση δυστυχώς βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Πρώτα ο Χαρης με δήλωση ,έβγαλε τον κwlo του απ έξω. Μετα ο Γουιλ εγκληματεί και διώχνει τον Αγγέλου εντελώς άκαιρα . Δεν βλέπει η διοίκηση τον κίνδυνο και αδρανεί .Σήμερα η δήλωση για μένα είναι λευκή πετσέτα.

Sam Vincent

Μια φορά πήγα την μικρή μου κόρη στα αυτοκινητάκια που λειτουργούν με 50λεπτα .Μετά από 4 κέρματα η μικρή ήθελε και άλλο και της εξήγησα πως τα λεφτά μας είχαν τελειώσει .Φεύγοντας το παιδί το σκέφτονταν και σε λίγο μου είπε “μπαμπά ,γιατί δεν αγοράζουμε λίγα λεφτά?” Το ” να κόψουν το κεφάλι τους και να βρουν μεγαλοεπενδυτη ” δεν είναι λύση αλλά ευχολόγιο και μάλιστα …πολύ τζάμπα ..

Kostaris

Δεν ξέρω αν θυμάσαι ή αν το ξέχασες, αλλά είμαστε στο δρόμο π εσύ φωναζες να μπούμε…Να φύγει ο Λασκαρης, όπως κ να χει, με οποιονδήποτε τρόπο κ να έρθει οποίος να ναι, τα θυμάσαι τα παραδείγματα με τον ασθενή π μας εφερνες…κ τελικά ο ασθενής πάλι αρρωστησε…Η μάλλον ξαναμπηκε στην εντατική, σε κώμα, ημιθανης…
Πάλι στο ίδιο σημείο…
Κάτι καινούργιο λοιπον έχεις να προτείνεις;
(στο ξαναλέω σε περίπτωση π δεν το καταλαβες…Η πρόταση μου είναι ΧΘΕΣ άρση του μπαν κ ΠΡΟΧΘΕΣ χρηματοδοτης, μικρός ή μεγάλος…τα υπόλοιπα είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του)

Dr Nimbelugen

Χρηματοδότης ΜΟΝΟΝ εκτός ομάδας.Είναι δεδομένο πως εκ των έσω προκοπή δεν γίνεται.

Sam Vincent

Στην ουρά περιμένουν και οι εκτός ομάδας γιατρέ μου .

Dr Nimbelugen

Αν δεν βρέξουμε τον ποπούλι μας ψάρι δεν θα φάμε.Εντός τα ξέρουμε.Ο κύριος Πλιάκης,κανένας Ντίμης,ο συμμέτοχος του Ζουλιάμη στα Τρίκαλα( που πιθανολογώ αυτός έδωσε κάποια χρήματα στον Γουιλ τις προάλλες…).Αυτά δεν επαρκούν είναι δεδομένο.Άρα βγαίνεις στη γύρα και παρακαλάς να σου δανείσουν(όχι χαρίσουν).Χθες έπρεπε να είχε γίνει συνάντηση με πολιτικούς παράγοντες για παρέμβαση με έκδοση δανείου από Τράπεζα.Ξεκάθαρα,ωμά και εκβιαστικά αν αρνηθούν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ.Του χρόνου εκλογές ε?ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ (ακα γειτονόπουλα,Παναθηναικός κτλ)ευθέως και άμεσα θα βγει με όλη την επισημότητα ντιρεκτίβα για μαύρισμα.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΡΙΣΜΑ,ΔΑΝΕΙΟ με εγγυήσεις ( πχ τηλεοπτικά κα).Κάποτε ο κάθε δημόσιος ανθυπο-υπάλληλος ( και δεν το λέω ειρωνικά)έπαιρνε δάνεια 250-300.000 για να ικανοποιήσει την μικροαστική ανάγκη απόκτησης στέγης ει δυνατόν και σε χάιλουξ προάστιο τρομάρα μας.Αν δεν έχουν τα μούτρα ή υφίστανται συμφωνίες( για πέρσοναλ μπίζνες πχ) και δεν μπορούν να κοντράρουν τα είπα ξανά Σαμ,βουρ Αθήνα και ραντεβού με Γιαννακόπουλο,Αγγελόπουλους ή όποιον άλλον για δανειοδότηση από εκεί.Ας μιλήσουν με τον Καρέλια,να συσταθεί μια εταιρεία να βρεθεί ένας τρόπος αφού δεν μπορεί να διαφημιστεί ο καπνός να εξασφαλιστεί ο άνθρωπος πως θα πάρει τα χρήματ πίσω σε 2-3-5 χρόνια.Ας κάνουν ότι τους φωτίσει ο Πανάγαθος,ανακοινώσεις του στύλ νίπτω τας χείρας μου να μην βγαίνουν.Προφανώς έκαναν και έστρωσαν πολλά,αλλά ΔΕΝ φτάνουν….

Sam Vincent

Η πρόταση σου είναι ευχολόγιο και μπορεί να την εκφράσει τζαμπα και ενα μικρό παιδί .Μαζί σου κι εγώ και όλοι η Αρειανή υφήλιος και ν ανάψουμε και λαμπάδα στ όνομα του . Αη Βασιλης όμως μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί .Οχι επειδή οι δυνάμεις του σκότους δεν τον αφήνουν αλλά πολύ απλά δεν υπάρχει . Ο δρόμος που εγώ όπως λες φώναζα ,ήταν ο μοναδικός μας έχει εστω και σημερα ζωντανούς,εστω και στην εντατική . Και σήμερα τα ίδια σου λεω . Με τα ευχολόγια σου θα είχαμε σήμερα τα 6μηνα . Εγώ ,αφού θέλεις να το κάνεις προσωπικό . θα σου πω πως ουτε γεμιστάνες στήριξα μέχρι τέλους ,ούτε κωλοτούμπα έκανα ,,ούτε στις ευρωλίγκες και τα Ο2 πίστεψα ούτε κρυμμένος περιμένω να εμφανιστώ στην καταστροφή δικαιωμένος…Τέλος αν τα όσα γράφεις πιστευεις πως είναι υπερ άνω κριτικής ,σταμάτα να τα μοιράζεσαι .

Kostaris

Μν διαστρεβλωνεις την πραγματικότητα…υπάρχουν γραπτά…εσύ το έκανες προσωπικό…

Sam Vincent

Καλά κρασιά …

Vamos_G1

Αυτή η ανακοίνωση λοιπόν ήταν το αποτέλεσμα του έκτακτου ΔΣ??? Μάλιστα. Παίζει να είναι από τις πιο ανούσιες που έχω διαβάσει ever. Μπλα, μπλα, μπλα κ τελικά κ δεν λέει κάτι κ δεν καταλήγει πουθενά, πέρα από το να ρίχνει εμμέσως βολές στον κόσμο. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να το παίρνουμε απόφαση το μοιραίο…

Ody

Η ανακοίνωση στην ουσία λέει: “Κάναμε ότι μπορούσαμε, δεν μας βοήθησε κανείς, δεν φταίμε εμείς για ότι θα συμβεί”. Δεν δίνει καμία προοπτική, είναι απλά ένας απολογισμός και μια αποποίηση ευθυνών. Συμφωνώ με το Sam που τη χαρακτηρίζει “λευκή πετσέτα”. Ο (δικηγόρος) κ.Γουλιέλμος μας ενημερώνει (εγκαίρως?) και με κάθε επισημότητα ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, ώστε να μην του ζητάμε στο τέλος τα ρέστα. Νομίζω ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο και πλέον αυτό που τον απασχολεί είναι να μην βρει το μπελά του.

gkanton

¨Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Η ανακοίνωση περιγράφει την κατάσταση που υπήρχε και την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Και καταλήγει έτσι: “Και η ομάδα μας, έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη τον καθένα από εμάς. Για μια ακόμη φορά λοιπόν όλοι πρέπει να είμαστε εδώ. Δεν περισσεύει κανείς. Η οικογένειά μας έχει ανοιχτή την αγκαλιά της και περιμένει τους Αρειανούς κοντά της.” Τι δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν; Μας λέει καθαρά να στηρίξουμε την ομάδα. Είναι πολύ εύκολο να είσαι στην απέξω και να λες “κόψε το κεφάλι σου” . Είναι πολύ εύκολο να εκτονώνεσαι γράφοντας φιλιππικούς κατά δικαίων και αδίκων και να κοιμάσαι ήσυχος μιας και έκανες το “καθήκον” σου. Ας το συνειδητοποίησουμε ότι είμαστε μόνοι μας χωρίς βοήθεια από πουθενά. καμιά τράπεζα δεν θα ανοίξει πρωτοχρονιάτικα τα χρηματοκιβώτιά της για να μας τα δώσει και κανένας πολιτικός δεν θα κινήσει γη και ουρανό να σου δώσουν κρατική διαφήμιση ή να πιέσει για να ασχοληθεί κάποιος “επενδυτής” με την ομάδα σου. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και απαιτούν συσπείρωση γύρω από την ομάδα και όλοι στο γήπεδο, χωρίς βρισιές, χωρίς γιούχα, να σπρώξουμε την ομάδα να κάνει αυτή την νίκη που μας μας ξεκολλήσει και θα μας τονώσει.

r.george

Καλή Χρονιά σε όλους παιδιά. Δυστυχώς η νέα χρονιά δείχνει μετά από 11 χρόνια ότι θα είναι η πιο δύσκολη για την σωτηρία της ομάδας μας. Γνωρίζουμε όλοι μας πως με ανθρώπους χωρίς οικονομική επιφάνεια δύσκολα πάει το καράβι. Ημίμετρα του στυλ που ακούμε όλη την Χρόνια από τον Γουιλ είναι απλά παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Εγώ πλέον στα 50 μου έχω χάσει την ελπίδα μου ότι αυτο το σωματείο που έμαθε Μπάσκετ σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μπορεί ετσι όπως έχει χτιστεί το άθλημα με την euroleaga να ξανά γιγαντωθεί. Εύχομαι απλά να μην πέσουμε Α2 γιατί μετά επιστροφή δεν υπάρχει. Δυστυχώς η αγορά μόνο του διάρκειας μου και του μικρού μου είναι αυτό που μπορώ από πλευράς μου να προσφέρω σε αυτό που αγαπάω τόσο πολύ. Ελπίζω άνθρωποι με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια να στηρίξουν αυτήν την ομάδα και να μην την αφήσουν να εξαφανιστεί. Ευχαριστώ και συγνώμη για την φλυαρία μου.Απλα πονάω πολύ γι αυτό που βλέπω ιδιαίτερα την φετινή χρονιά.

Jim Patras

Κατάθεση ψυχής &φυσικά δεν ήσουν φλύαρος.Πόναμε και πολύ μάλιστα,δεν κάνουμε γιορτές φέτος.
Καλή Πρωτοχρονιά.

Jim Patras

Εντάξει τα υπόλοιπα αλλά αυτό με το προπονητικό team δεν ισχύει..Τώρα έφερε βοηθό ο Ι.Καστρίτης.Μια εβδομάδα νωρίτερα 2 υπήρχαν ουσιαστικά.Ο 3ος είναι part time.Και το βασικότερο στη θέση του αείμνηστου Βασ.Βουρτζούμη πήραμε ένα φοιτητή,σε μια θέση που χρειαζόταν μπαρουτοκαπνισμένος.Ατόπημα.

simon says

Εγώ αναρωτιέμαι το εξής! Ο Γουιλ καθώς λένε είναι καλός δικηγόρος, τις υποθέσεις των μεταγραφών (δεν τις κρίνω ποιοτικά) με τις μπλοφες και τις ανακοινώσεις του τις έφερε στα μετρα του! Το ίδιο και με τούς διακανονισμού ς που έχει πετύχει! Γιατί δεν βγάζει μια ανακοίνωση, κύριοι… τόσα έβαλα, τοσα μπορώ να βάλω ακόμα, εαν δεν έρθει καποιος-οι να βάλει αλλά Χ ευρώ να τελειώσουμε το μπαν και να πάρουμε τον κ.Α και τον κ.Β που τους έχουμε κλείσει αλλά δεν εχουμε λεφτά για προκαταβολες, τότε 1) κάνουμε δυο νίκες μέχρι τελος Ιανουαρίου και συνεχίζω, 2) δεν κάνουμε και αφήνω την ομάδα στον ΑΣ η’ σε όποιον ενδιαφέρεται γιατί εγώ εκ των πραγμάτων δεν μπορω να τη σώσω!! Έτσι 1) οριοθετεί τις δυνατότητες του 2) κάνει πραγματικό/ανοιχτό κάλεσμα στους λεφτάδες Αρειανους 3) μιλάει συγκεκριμένα και δεν μπορει κανεις να τον κατηγορήσει οτι δεν ξέρει που πανε τα λεφτα του!! Τώρα θα μου πεις αν δεν φύγει (η αλήθεια είναι πως τα χρέη ειναι πάνω του), ο πρώτος η’ ο τελευταιος είναι που το παίζει Πλουσενκο???????!!!!!!

Charmidis

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ μας ανέφερε τι έχει κάνει η Διοίκηση μέχρι τώρα και της αξίζουν συγχαρητήρια. Λάθη έχουν γίνει αλλά ποιος δεν θα έκανε υπό τέτοιες περιστάσεις. Θα επιμείνω όπως και σε παλαιότερα κείμενα μου, ότι η Δύναμη του Άρη είναι οι φίλαθλοι του. Έχουμε αποδείξει ότι η Αγάπη μας για την Ομάδα υπερβαίνει σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες.

Στο δια ταύτα τώρα. Χρειάζονται χρήματα. Προσωπικά δεν βλέπω άλλη λύση από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και κάλεσμα στον λαό του Άρη να πάρει από μια έως πέντε μετοχές αξίας 100 ευρώ εκάστη. Έχω την εντύπωση ότι έτσι θα συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα από τα αναγκαία και η Ομάδα μας θα βρει πολύ γρήγορα την κανονικότητα της.

Εύχομαι καλή Χρονιά σε όλους και καλή φώτιση στους αρμοδίους..!

Sotiris

Θεωρητικά ναι στην πράξη όμως θα διαφωνήσω.
Πρώτον γιατί απαιτεί χρόνο που δεν έχουμε και δεύτερον γιατί αποκλείει κόσμο που μπορεί να δώσει λιγότερα.