"100% θα μέναμε στην Basket League"

Για το αν πιστεύει ότι ο ΑΡΗΣ θα παραμείνει στην Basket League:

“Είμαι σίγουρος 100% ότι θα μέναμε στην κατηγορία. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε και μία θέση στα πλέι οφ. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει να παίζεις στον ΑΡΗ. Υπάρχει πολλή πίεση, δεν είναι εύκολο, γνωρίζω καλά την ελληνική λίγκα και δεν ήταν ούτε για μένα εύκολο να βρω τον καλό εαυτό μου. Στο τέλος βρήκαμε το δρόμο μας αλλά ήρθε η διακοπή”.

Για το κακό ξεκίνημα της σεζόν και τους τραυματισμούς της ομάδας:

“Είχαμε πρόβλημα γιατί ξεκινήσαμε πολύ αργά. Φέραμε κάποιους παίκτες 2-3 μέρες πριν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια και ήταν αργά. Αν χάσεις κάποια συνεχόμενα ματς, χάνεις και την αυτοπεποίθησή σου. Και στη συνέχεια υπάρχει μεγάλη πίεση κι εμείς αντιδράσαμε άσχημα. Ειδικά κάποιες εντός έδρας ήττες μας πλήγωσαν πολύ και δυσκολευτήκαμε πολύ. Παλέψαμε πολύ για να βρούμε τον καλό εαυτό μας. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι τραυματισμοί. Ο Λευτέρης (σ.σ. Μποχωρίδης) ήταν ο ηγέτης μας σε όλα και έπαιζε σε μία θέση που δημιουργούσε για όλους. Ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθεί το κενό του. Όταν επέστρεψε και βρήκε το παιχνίδι του, μοιάζαμε με άλλη ομάδα”.

Πηγή: “100% θα μέναμε στην Basket League” | AllAboutARIS.com

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
NAOS 80-0

τελικά για το Μποχωρίδη τι ισχύει φίλε Μίλαν ??? Όταν επέστρεψε ??? ή όταν βρήκε το παιχνίδι του ??? Γιατί με Μποχωρίδη χάσαμε στο Ρέθυμνο, με Πανιώνιο εντός, με Ιωνικό εκτός, με Κολοσσό εκτός και μας έριξε 20π ο συμπολίτης…για να μην λέμε ό,τι να ναι…

Sam Vincent

Τώρα που διακόπηκε η B.L. και δεν θα πέσουμε, ξετσουτσουνισαμε και θέλουμε και play offs. Αγαπητέ κατά τ αλλα Μίλαν αν σωζομασταν θα ήταν επειδή κάποια αλλά μαγαζιά έβαλαν λουκέτο και όχι επειδή το αξίζαμε. Επίσης η καρδιά μας δεν έχει επιστρέψει από τη Κούλουρη που την στείλατε!!!

kaptsik

Και μένα μου χτύπησε κάπως το 100% και το playoffs. Το “αξίζαμε – δεν αξίζαμε” είναι σχετικό. Το σίγουρο είναι ότι όταν κινείσαι στην κόψη του ξυραφιού τότε είναι καθαρά θέμα τύχης ή ατυχίας η παραμονή ή όχι.
Γιατί κανείς δε σου εγγυάται ότι δε θα έχεις άλλο τραυματισμό, άλλο ευτράπελο τύπου Μπράουν, μια κακή διαιτησία, ένα προσωπικό πρόβλημα κάποιου παίκτη που θα γύρει την πλάστιγγα από την άλλη.
Και πράγματι συμπαθείς ο Μίλάν, αλλά μήπως να έκοβε κάτι;

vaggelaris

Βρε άγιο είχαμε Μίλαν άστο…