Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη βρίσκεται ο Αλέξανδρος Σπανός, με τους “κιτρινόμαυρους” να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον 24χρονο σμολ φόργουορντ, που διακρίνεται για τα αθλητικά του προσόντα και το μακρινό του σουτ. Ο Σπανός, μένοντας ελεύθερος από τα Τρίκαλα, φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά την προοπτική του Άρη, θέλοντας να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ωστόσο, δεν παύει να υπάρχει στο μυαλό του η πρόταση της Λευκάδας, για μονοετές, εξίσου καλό συμβόλαιο.

Ο Σπανός προέρχεται από τα παιδικοεφηβικά της ΑΕΚ. Έχει αγωνιστεί σε ΑΕΝΚ, Ίκαρο/Έσπερο, Χολαργό, Ηλυσιακό και Ίκαρο Χαλκίδας, ενώ πέρυσι είχε συμμετάσχει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, πριν ενσωματωθεί στην ομάδα των Τρικάλων.

 

 

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Υποθέτω πάντα χρειάζεται κι ένας πετσετοκουνητης

Pippo

Εννοείς ότι εφέτος δε θα υπάρχει ο αγαπημένος μας Τάσος Δήμας;

vayio

Δε θελουμε τετοιους παικτες… Αρκετα με Καραθανασηδες και Μανωλοπουλους. Συμφωνεις Emperor?

vayio

Ο 24χρονος Σπανος παντως με μ.ο. ποντων 2.04 σε 24 αγωνες, οχι απλα εξω απο το Παλε, αλλα ουτε τη πολη πρεπει να πλησιασει. Μη χαλασει η διοικηση την καλη εικονα των μεταγραφων μεχρι τωρα.

The_Emperor_Is_Dead

“Eναν ελληνικό,διπλό σκέτο παρακαλώ”,ακούστηκε σε μια γωνιά του τοπικού καφενέ σε ένα στενό απέναντι απ τον Λευκο Πύργο!Ο τύπος,ένας ψιλός,λιγνός,καστανός με φαλάκρα ρόξ,χάθηκε μέσα στην εφημερίδα αναζητώντας τη σελίδα με την ένδειξη “Mπάσκετ Αρη”.Αιφνής,τα μάτια γούρλωσαν καρφωμένα στον τίτλο “χτυπά Σπανό ο Αρής”,τραβηξε μια ρουφηξιά,κοίταξε το ταβάνι με απελπισία και σκέφτηκε “δεν μπορείς να γεμίσεις τα παπουτσια μου ούτε σε 10 χρόνια,το φάντασμα μου θα πλανάται πάνω απο κάθε σου συμμετοχή”…….Ούτε έξω απ την Εγνατια τέτοιοι παίκτες Λάσκαρη,μην ξαναμικραίνεις την ομάδα!Αν θέλει ο Πρίφτης άτομο για προπόνηση,του δίνω το κινητό μου,να με παίρνει να κατεβαίνω να βοηθάω,σε νερά,πετσέτες,βάζω πλυντήριο τις φανέλες,σφουγγαρίζω το παρκέ!Αμφιβάλω άν ξέρει να βάζει πλυντήριο ο Σπανός…

Night Audit

Ε καλά δε νομίζω πως θα μικρύνει η ομάδα αν πάρουμε τον Σπανό…

Kotsos

Ντάξει ρε παίδες..Για 12ος-13ος παίκτης φέρεται ως υποψήφιος..ο Καραθανασομανωλοπουλος ήταν οι αλλαγές στο 4 και στο 3..Ομάδα με 2 αγώνες τη βδομάδα θέλει 3 5άδες κατά την άποψη μου..κάθε 5άδα έχει διαφορά ποιότητας και διαφορετικό ρόλο..στην 3η 5αδα δεν γίνεται να έχεις μόνο εφήβους.

Night Audit

Ε δε θα γίνει κάτι ιδιαίτερο ούτε αυτός , αλλά καλύτερα αυτόν από τον Σπανό , συμφωνώ!

vayio

Να παει Λευκαδα… εχει και ωραιες παραλιες!

SAKLEFORD

Καθιστε..κατι δε μου κολλαει..εμεις η Μπραμο ή Σπανό που έπαιζε Ηλυσιακό και …αυτός….ή Λευκάδα ή Αρης…οκ…..πολύ του ύψους η του βαθους για ολους…

Kotsos

Πες οτι είναι δύο ονόματα που γράφτηκαν..δε νομίζω οτι βγαίνουν όλα προς τα έξω.

skoraris

Νταξει οι “δημοσιογραφοι” το έχουν ξεφτιλίσει! Εφευρισκουν στην κυριολεξία ρεπορτάζ για σπανους και μητογλου. Εγώ ενημερώνομαι μόνο από δελτία τύπου ΚΑΕ?

Guardiola3

Δηλαδη ο Σλαφτσακης ειναι καλυτερος απο τον Σπανο? Εγω νομιζω οτι ο Σπανος σαν 15ος παικτης ειναι καλυτερος απο Καραθανναση Μανωλοπουλο Σλαφτσακη

Σπανος https://www.youtube.com/watch?v=qYJ_4rPf2dI

Σλαφτσακης https://www.youtube.com/watch?v=KrvWwVqGGeE

Night Audit

διυλίζουμε τον κώνωπα κύριοι…