Ο Γουλιέλμος και οι συνεργάτες του πρέπει να πάρουν άμεσα απόφαση πώς θα πορευτούν. Δίνουν χρήματα για την άρση του απαγορευτικού τώρα και κάνουν μια πολύ οικονομική ομάδα ή μπαίνουν στην διαδικασία διαπραγμάτευσης με παίκτες από περιορισμένη αγορά, ενδεχομένως με απαιτήσεις υψηλότερες από την πραγματική τους αξία στην αγορά;

Απόφαση δεν υπάρχει, αλλά η πρώτη σκέψη είναι να γίνουν προσπάθειες για άρση του απαγορευτικού μεταγραφών. Είναι μια υπόθεση που επίσης απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο…

Πηγή: Φάκελος ban: Οι δύο δρόμοι του Άρη για την επόμενη χρονιά και ο χρόνος που δεν είναι

Κι επειδή έχουμε καιρό να ψηφίσουμε για κάτι , ας κάνουμε μια δημοσκόπηση:

[poll id=”59″]

30 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Θα γίνει διακανονισμος με κάποιους διαλακτικους παίκτες αλλά είναι απίθανο να αρουμε το Μπαν φέτος οπότε μας βλέπω για μεταγραφές εντός Ελλάδος. Αν καθυστερησουμε θα χαθούν παίκτες από την μικρή δεξαμενή που έχουμε οπότε πρέπει μέσα σε 10 μέρες να έχει κλείσει ο πρώτος ξένος μας.

vaggelaris

Συμφωνώ κ γω. Το πιο πιθανό είναι να τραβηξουν οι επαφές οπότε δε μπορείς να ποντάρεις στο πότε θα γίνει η αρση. Σε σχέση με τις άλλες ομάδες ξεκινάμε από δυσκολη αφετηρία οπότε καλύτερα να έρθουμε σε επαφή με τους εντός Ελλάδας ξενους. Πολύ βασικό βέβαια είναι να τους πείσουμε ότι είμαστε σοβαρός σύλλογος κ όχι το φετινό τσίρκο. Και ξεχνάμε το θέμα προπονητή ε?

Sam Vincent

Αυτό θα συμβεί . Δεν απάντησες όμως και η ερώτηση είναι σαφέστατη . Αν έπρεπε να επιλέξεις ένα από τα δυο ?

stepap

Αν ρωτάς εμένα, θέλω οικονομικό μπάτζετ των 430 χιλιάδων όπως έγραψα στο άλλο τοπικ.

Sam Vincent

Όποιος απαντήσει το Β ,του κόβω την καλημέρα.

Ody

Ψηφίζω να φτιάξουμε όπως-όπως μια ομάδα των 2 εκ. και τα υπόλοιπα μέχρι το 1 δις να πάνε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Βαλκανίων.

Yannis

Γεια σου ρε μεγιστάνα! Που χάθηκες μωρουλακι; ?

Ody

Είχα κάτι μπλεξίματα Yannis και το ραντεβού μου με την Ιστορία έγινε ραντεβού με την Εισαγγελία. Πρόλαβα όμως και σας έμαθα να μην συμβιβάζεστε με τα λίγα.Think Big! Οι ουρανοί είναι δικοί μας! (και τα χρέη δικά σας). Είχα όνειρα για την ομάδα αλλά αυτό το λαμόγιο ο Αρβανίτης μου ροκάνισε την καρέκλα. Nevermind. Δεν κρατάω κακίες. Έχετε πολλά φιλιά κι από τη Τζώρτζια, το μωρό μου. Της λείπετε πολύ. CU guys και kalo kouragio!

Dr Nimbelugen

Καλησπέρα Νίκο.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω χώρο στο εμπορικό να στήσω σουτζουκλουκουματζίδικο.Μιλώ με εσένα,τον Μάνο ή θα κάνουμε κανένα τσάκσ φόρς?

Ody

Come on my friend… Αυτά είναι below class. Στο δικό μας mall μόνο burgers και donuts. (Στείλε μια προκαταβολή και θα τα βρούμε).

aka Θεούλης

Δίνεις ρεστα!

Ody

No my friend. Ο Laskaris δεν δίνει ποτέ ρέστα.

spire

Ζωγράφισες

Dr Nimbelugen

Από Δευτέρα…

gerorge

Το μπαν για φετος αρκετα δυσκολα.Παικτες οπως Σανικιτζε και Μαρμπλ δυσκολα θα δεχτουν διακανονισμους ακομα κι αν δεν ειναι δεδουλευμενα ολα τα λεφτα που τους επιδικαστηκαν αφου ομαδα να τους πληρωνει δεν εχουν.Με τους υπολοιπους πιστευω θα βρεθει μια μεση λυση αλλα αν πληρωθουν ολοι τοτε δεν μενει τιποτα για την ομαδα του χρονου.
Απο την αλλη αν δεχτουν αυτοι οι 2 διακανονισμους τοτε κακα τα ψεματα ειναι πιο ευκολο να κανεις φτηνοτερη ομαδα με παικτες και απο το εξωτερικο.Το θεμα για μενα ειναι οτι οι παικτες που ειναι ηδη Ελλαδα θα ξερουν αυτην την αδυναμια μας οποτε θα πατησουν πανω σε αυτη και θα ζητησουν περισσοτερα απ’οσα θα εβρισκαν αλλου.ΕΠισης ο,τι γινει με διακανονισμους πρεπει να γινει αρκετα γρηγορα ετσι ωστε τουλαχιστον να ξερουμε το οικονομικο πλαισιο των ξενων και να μη χασουμε καθε διαθεσιμο εντος Ελλαδας σε περιπτωση μη αρσης του μπαν.ν δουν ομως οτι μπορει να αρθει το μπαν τοτε φτηνη ομαδα γινεται και μεσα αυγουστου με τα κασε να εχουν πεσει

Γιατί δεν κάνει εκείνος ο δικηγόρος κρούση πάλι στον Ελληνορώσο τσιμεντά; Τώρα που το μωράκι δεν είναι εδώ να κλαίει;Απλό δεν είναι; Ή μήπως ο δικηγόρος δεν μιλιέται με τον Γουίλ (καμμιά άσχημη μονομαχία στα δικαστήρια μήπως;)

Να κάνει κρούση ο Γουίλ στον Τούρκο αρχηγό του φυσικού αερίου του ΙΡΑΝ , και στον Τούρκο τον “χρυσό” άνθρωπο που είναι και γνωστά Αρειανάκια . Ντε Κολό , αν μας διαβάζεις ,στείλε ένα μήνυμα ζωής . Μας αφήσατε μόνους με τους παλιοδιαχειριστές .

vaggelaris

Εγώ προσωπικά ψηφίζω παίκτες μόνο από ελλαδα κ συγχρόνως να ξεκινήσουν επαφές με τους 6 του Μπαν ώστε κάποια στιγμή να γίνει άρση.

Guardiola3

Διακανονισμός φυσικά…συμβόλαιο στον Αγγέλου, στον Φλιώνη κ ανανέωση του Χρηστίδη.Αμερικανάκια σπό την Ελλάδα, σωστή διαχείρηση του μπάτζετ, εύρεση χορηγών, ανάδειξη νέων παικτών κ αξιοπρέπεια!!! ΑΡΗΣ σημαίνει κουλτούρα, δεν είμαστε καμιά νεόπλουτη ομάδα χωρίς ιστορία κ σεβασμό στον αθλητισμό. Ο ΑΡΗΣ είναι «κάτι παραπάνω από μια ομάδα» που λένε κ στη Βαρκελώνη. Το έχουμε αποδείξει με το πέρασμα των χρόνων!

Dr Nimbelugen

+1000000

gerorge

Ποση ακομα ανανεωση στον Χρηστιδη;Μεχρι το 20 τον εχουμε με συμβολαιο.Εκτος αν εννοεις με μειωση αποδοχων

Jose

Καθαρα επιχειρηματικα θα εκανα το εξης (εφοσον υπαρχει χρημα για κινησεις). Θα εκλεινα γρηγορα ομαδα για του χρονου με λιγο μεγαλυτερες προκαταβολες για να αντισταθμιστει η ζημια των δυο χρονων και να γλιτωσω απο τα τελικα συμβολαια. Αφου ολολκληρωθει η ο ομαδα θα πηγαινα στους πιστωτες και θα προτεινα διακανονισμους. Με την ατακα «θελετε λεφτα απο φετος ή να τα ξαναπουμε του χρονου».

ChrisSiak

Πως να κλείσεις ομάδα αν δεν ξέρεις από που θα ψωνίσεις παιχτες. Κ τον ίδιο παίχτη θα τον πληρώσεις πχ πιο φτηνά αν του πλασάρεις ότι παίζεις Ευρώπη άρα ρίξε το κασέ σου λίγο κ θα έχεις μεγαλύτερη προβολή. Δε νομίζω ότι είναι τόσο απλά όπως τα λες

Jose

Τι εννοεις απο που θα ψωνισουμε παικτες; Ειναι προφανες στο πλανο που προτεινω οτι η ομαδα θα ηθελα να κλεισει πριν τους διακανονισμους αρα θα ψωνισουμε παικτες Ελλαδα. Ευρωπη ειλικρινα εαν δεν υπαρχουν αρκετα χρηματα να διακανονισεις και να εχεις πανω απο 700.000€ μπατζετ δεν εχει κανενα νοημα να συμμετασχουμε σε οποιαδηποτε διοργανωση. Ειδικα δε αυτη τη 2η της Φιμπα δεν τη βλεπουν ουτε οι διοργανωτες οποτε κανεις δε νοιαζεται.

stepap

Είπες τη λέξη κλειδί, “Εφόσον υπάρχουν χρήματα για κινήσεις”.
Μαρεσει η λογική σου πάντως.

Jim Patras

Oύτε o Saddam Hussein δεν έπιανε 100%!Θεωρώ ότι θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ερώτημα:αν προτιμάτε να γίνει προσπάθεια για άμεση άρση του BAN με κάθε κόστος(ποσοτικό &χρονικό) ή άμεση δημιουργία ρόστερ με ψώνια από την ελληνική αγορά &στη συνέχεια κινήσεις για διευθέτηση των απαγορευτικών από τη FIBA.

Jim Patras

Πρόκληση-πρόσκληση..Θα συνάψω συμμαχίες με υγιείς &προοδευτικές δυνάμεις και θα χαράξω πορεία από την Αχαική γη για την κατάληψη του κάστρου σου.Όλα αυτά όταν πάψουμε ως Κ.Α.Ε.να έχουμε έστω την παραμικρή οφειλή!

kaptsik

Κάποια από τα μπαν είναι διακανονισιμα. Για λόγους αξιοπιστίας θα πρέπει να διευθετηθουν άμεσα. Παράλληλα και όσο οι διακανονισμοί θα είναι σε εξέλιξη θα πρέπει να κλείσουν κάποιοι φθηνοί ξένοι από το ελληνικό πρωτάθλημα για να μη βρεθούμε αυγουστιατικα να φτιάχνουμε ρόστερ όπως όπως μέσα σε μια εβδομάδα.
Όταν φθάσουμε στις δύσκολες περιπτώσεις (Μαρμπλ) καλό είναι να έχουμε κλείσει ένα μέρος από το ρόστερ ώστε να μην έχει τη δύναμη να μας εκβιάζει. Αν δεχθεί βιώσιμη λύση προχωράμε με άρση μπαν ψωνιζοντας από μεγάλη δεξαμενή παικτών. Διαφορετικά πάμε να κλείσουμε άλλους 3 ξένους από το ελληνικό πρωτάθλημα που θα φροντίσουμε να τους έχουμε στο “περίμενε”. Στην περίπτωση αυτή φροντίζουμε για συμβόλαια 1+1 ώστε να είμαστε πολύ άνετοι με τους εναπομείναντες διακανονισμούς κερδίζοντας και χρόνο.