Ο 34χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τους «κιτρινόμαυρους» και αναμένεται το προσεχές διάστημα να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Τζαμάλ Σούλερ, ο οποίος επίσης έχει υπογράψει με τον Άρη και θα μεταβεί και αυτός στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Αμφότεροι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όμως η ανακοίνωση απόκτησής τους, όπως και για τους υπόλοιπους παίκτες (ΝτεΚόζι, Αγραβάνης, Κουζέλογλου) δεν δύναται να προχωρήσει αν δεν ξεκαθαρίσει η υπόθεση με το ban της FIBA.

Πηγή: Υπέγραψε ο Τσάλμερς, έρχεται στη Θεσσαλονίκη και ο Σούλερ – PRESSARIS

21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

5 διόλου ευκαταφρόνητες μεταγραφες αν υπολογίσεις το χαλι στο οποίο βρισκόμαστε και η επιτομή της έκφρασης elementary my dear Watson όσον αφορά τη φιμπα. Όχι και τόσο elementary όμως.

vaggelaris

Αντε με το καλό και οι ανακοινώσεις…

MrT

Αν δεν πάρουμε κάποιον αθλητικό ψηλό θα είναι σαν να παίζουμε με συνταξιούχους στην άμυνα κ μάλλον θα πέσουμε , δεν μπορώ να δω πως θα σταθούμε στην άμυνα με Ντράγκι κ Μίλο.

καπετάν Κανένας

Με πρόλαβες,αθλητικοτατε ψηλέ μου!
Με συνταξιούχους στην άμυνα θα παιζουμε ,τι το ήθελες το “σαν”;

vaggelaris

Δυστυχώς το ροστερ έκλεισε. Εννοείται ότι ήταν απαραίτητος ένας Αμερικανός ψηλός αλλά έτσι όπως ήταν οι καταστάσεις δεν είχαμε επιλογές. Ήμασταν δεσμιοι των πλαβι. Τώρα ο Θεός βοηθός. Κ βέβαια εκτός της παραμονής ένας άλλος μεγάλος στόχος πρέπει να είναι να πληρωθεί η ομάδα κ να μην έχουμε άλλα φιρμανια

Sam Vincent

Τώρα τα …παραλές .Σιγά σιγά θα μας πεις να βάλουμε στόχο να πληρώσουμε την εγγυητική που έχει καταπέσει.

Ο Μούρτος(που δεν τν θέλαμε ) παρειτσα με το κολληταρι του τον Σμιθ,στην Λάρισα.Τ ανακοίνωσαν κι οι δυο στ ινσταγκραμ τους…

Επειδή (δεν) θελαμε -και-τον Μούρτο😊.Μιλούσαμε για αυτόν σε ετούτη την μεταγραφική ;περίοδο ως “αμυντικό εξολοθρευτή” κι όχι μόνο.
Επιπλέον θεωρώ πολύ πιθανό να έπεισε τον Σμιθ να μην έρθει εδώ.Δεν ξέρω, λέω..

Όχι,δεν κατάλαβες.!😁Εδώ λέω,εμείς τον συζητούσαμε,στο ΒΑ.Εξου και το “αμυντικός εξολοθρευτής”.Είχα απαντήσει κάπου σε ενα “όχι πάλι Μούρτο ρε παιδιά” ,πως εγώ θα τον ήθελα ξανά.
Συμπτωματικα,τον ανέφερα και χτες σαν αρχηγο ,σε σύγκριση με Φλιώνη(θα φτερνίζεται ο Σπύρος τώρα)

SAKLEFORD

που πάμε ρε με τους περσινους ψηλους..δε λεω να φυγουν, αλλα μονο μ αυτους θα μεινουμε?

Dom

Απ’ ότι φαίνεται θα είμαστε καλύτεροι σε δύο τομείς. Στην περιφερειακή άμυνα και στη δημιουργία. Ο τσαλμερς είναι πολυ καλός οργανωτής και με τις μπούκες του, ανοίγει αρκετούς χώρους. Επίσης είναι σημαντικό να έχεις καλή δημιουργία στο 1 και στο 5, λίγες ομάδες το έχουν αυτό, είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μας η οξυδέρκεια του ντραγκι. Στην άμυνα υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καλύψεις την μη αθλητικοτητα, των ψηλών, όπως είπε και ο ναιτ με τα γρήγορα πόδια των γκαρντ, με αλληλοκαλυψεις, με παίκτες που είναι καλοί στα deflections όπως ο Τσαλμερς, κ.α. Για μένα τα ερωτηματικά είναι δύο. Το πώς θα ανταποκριθούν σαν αλλαγές στο δύο και στο τρία, Αγραβάνης και Σιδηροηλιας και κυρίως πως θα αντιμετωπίσουμε την έλλειψη σουτέρ από το 4. Αλλά εντάξει, στην κατάσταση που είμαστε, δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα.

SAKLEFORD

Ολα καλα να πάνε, αλλά συγγνώμη ρε παιδια, το ροστερ πως εκλεισε?…δεν ειμαστε λιγο αδειοι στην ρακετα? ποιος ειναι τ αναπληρωματικο 5…θα σηκωθω να παίξω εγω μου φαινεται

vaggelaris

Θα παιζουν εναλλαξ οι πλαβι

SAKLEFORD

Θα τη βγαλουμε δλδη με Μιλο- Ντραγκι- Σλαφ- Κουζελογλου..μαλιστα. Παλι λειπει ενα αθλητικο μαυρο παιδι που να πηδαει ψηλα, αλλα τετοιες ωρες τετοια λογια..

Ο σωγαμπρος περσινός μας δεν θα πάρει τη ελληνική υπηκοότητα τελικώς;

xaxaxa..παει αυτο ξινισε, βρωμισε ο γαμπρος, τον αλλαξαμε

Για κουβαλητη (κάνα ριμπάουντ)τον πήραμε,ακαμάτης ανεπροκοπος μας βγήκε.
TYN.