Το AllAboutARIS είχε αναφέρει ότι ο Δημήτρης Γουλιέλμος την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταξίδι αυτό είχε να κάνει και με την υπόθεση των ban, αφού είναι απαραίτητο να επισπευσθούν οι διαδικασίες που θα χρειαστούν, όταν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες υπογραφές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους παίκτες, αλλά και τους εκπροσώπους τους, αθλητικούς και νομικούς. Άγνωστο παραμένει επίσης το τι μέλλει γενέσθαι με τους Μάικλ Τζένκινς και Βασίλη Καββαδά…

Την ίδια ώρα, ο Σούλης Μαρκόπουλος προσπαθεί να έχει έτοιμη η ομάδα όταν η ΚΑΕ πάρει το πολυπόθητο χαρτί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΑΡΗ περιμένουν, ίσως και σήμερα, δύο θετικές απαντήσεις Αμερικανών παικτών, για να αρχίσει να σχηματοποιείται το το ρόστερ, με ένα σημαντικό “αν”, βέβαια.

Πηγή: Το ταξίδι, οι απαντήσεις και η μάχη με το χρόνο | AllAboutARIS.com

Μάλιστα…

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Εντάξει δεν λέει κάτι για κάποια εξέλιξη. Το παλευει ο Γουλιέλμος, είμαστε όμηροι του χρόνου, έπρεπε να είχαν γίνει πράγματα νωρίτερα. Το λάθος για την μη εκμετάλλευση τόσων ημερών είναι αποκλειστικά δικό του όποτε όχι μόνο ταξίδια αλλά να κατασκηνώσει έξω από το σπίτι του καθενός του οποίου η υπογραφή χρειάζεται για την άρση του μπαν.

Είναι νωρίς να κάνουμε την αποτίμηση και να γράψουμε το ιστορικό ,αλλά μια νύξη μόνο: Πιστεύω πως πέρσι το καλοκαίρι ο Γουίλ σκέφτηκε σαν ελληναρας-“άσε για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα”. Είδε μάλλον και τον βαρατε με και ας κλαίω γεμάτο με ενοχικά συμπλέγματα, καμικάζι D’Angelo,ε,είπε ας τη βγάλουμε τσουκου τσουκου τη χρονιά και που ξες, ίσως μας κάτσει και κάτι στην άκρη..! Τελικά έμαθε στην πλάτη του ότι δεν ήταν καθόλου εύκολα όπως τα νόμιζε κι ότι η άρση του μπαν είναι μονόδρομος.

Μα εξ ου και η απογοήτευση προς το πρόσωπο του. Κανει δηλώσεις για αυστηρή οικονομική διαχείριση, παπλώματα, μνημόνιο στον Άρη, δηλώνει τεχνοκράτης και Εν τελει βλέπουμε αυτό που βλέπουμε.

Μακάρι να πούμε τελος καλό όλα καλά.