Το Περιστέρι ανακοίνωσε τον Τάταρη

Το Περιστέρι ανακοίνωσε τον Τάταρη

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, Διονύσης Τάταρης θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια στο Περιστέρι.

 

 

 

 

20 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dilliger

Θα χρειαστεί για τον κρύο χειμώνα.

Ποτε αποδεσμεύτηκε όμως θα μας πουν;

Night Audit

η διάρκεια του συμβολαίου του δεν είχε ανακοινωθεί ποτέ, οπότε μπορεί απλά να ήταν ελεύθερος

Guardiola3

Πρέπει να πω ότι πίστευα κ πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να οργανώσει καλύτερα τις μικρές ομάδες. Όπως κ τ´ ότι πρέπει να βρίσκει νεαρούς στην ηλικία των 12-15 ετών να τους φέρνει στο σύλλογο κ να τους δουλεύει. Αυτό δίνει μέλλον στην ομάδα. Φάνηκε τ´ αποτέλεσμα με Χρυσικόπουλο, Παπανικολάου, Βενζέκοφ. Δυστυχώς όμως η ανυπομονησία πολλών νεαρών κ κυρίως η συμπεριφορά των μανατζερ κ γονιων απέναντι στο σύλλογο με ακυρώνει.Καλύτερα να βρίσκουμε νεαρούς πάνω από 20 ετών που δεν είχαν την εμπειρία της παρουσίας σε κάποιο σωματείο επιπέδου ΑΡΗ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ. Θα δείξουν πιο πολύ σεβασμό στο σύλλογο κ θα καταβάλουν ίσως περισσότερη προσπάθεια για να μείνουν κ να δουλέψουν κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση του σωματείου.

Night Audit

18 κ πάνω

Guardiola3

Λέω 20 κ πάνω γιατί είχαμε το παράδειγμα του Καλαιτζάκη αλλά κ πιο παλιά αν θυμάσαι του Χρυσικόπουλου. Νομίζω ότι στα πρώτα 2 χρόνια της ας την πούμε επαγγελματικής τους καριέρας θα έχουν περάςει κ την απόριψη κ νομίζω θα σκεφτούν πιο σοβαρά μια προσφορά από τον ΑΡΗ του…Νικολαίδη προπονητή κ του ανάλογου προγράμματος εξέλιξης.

Night Audit

Ο Χρυσικοπουλος ήρθε μικρός, υπέγραψε και τον είχαμε να σκουπίζει τον πάγκο κι έφυγε.
Αλλά, ότι ηλικία και να έχει ο παίκτης, αν θέλει να φύγει, κανένα συμβόλαιο δε θα το κρατήσει

Night Audit

Βρήκα αυτό στις δηλώσεις του Δοξάκη:

Ο Διονύσης απ’ότι μίλησα μαζί του όμως μιλάω με όλα τα παιδιά θεωρεί ότι θα είναι παρελθόν για τον Άρη. Θέλει να φύγει από τον Άρη γιατί δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε. Τον είχε δώσει ο Άρης δανεικό 1-2 χρόνια και θέλει να πάρει ευκαιρίες. Παρ’όλα αυτά πρέπει να δουλέψει και το ξέρει και ο ίδιος έχει περιττά κιλά. Στο τελευταίο ματς με τον Κόροιβο που ουσιαστικά με τα δικά του 2 τελευταία τρίποντα έριξε τον Κόροιβο κατηγορία. Πιστεύω ότι ανέβασε τις μετοχές του για να διεκδικήσει την θέση του σε μία ομάδα. Το μέλλον του δεν ξέρω ποιο είναι. Προφανώς χρειάζεται μεγάλη βελτίωση τόσο σωματικά που το καταλαβαίνει και ο ίδιος όσο και οργανικά δηλαδή πρέπει να φτιάξει τα πόδια του.

Οπότε , είχε συμβόλαιο και λύθηκε κατ’επιθυμία του.

Toby B

Εγώ θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρει ο Ταταρης να παίξει σοβαρό μπάσκετ. Ούτε στο Περιστέρι δεν θα παίξει. Εκτός αν μέσα σε ένα χρόνο αλλάξει το σώμα του και γίνει πολύ πολύ πολύ πιο αθλητικός.

dilliger

Ποιός Ταταρης…
Βγάζω το καπέλο στον Άγγελου που στέλνει όλους τους λιγους χωρίς 2η σκεψη2

Jim Patras

Ο Π.Καλα’ι’τζάκης λίγος?Περίμενε μήπως χρειαστεί να λογοδοτήσει.

Toby B

Έχει την πρώτη ύλη Jim, αλλά θέλει πολύ δουλειά σωματικά. Τουλάχιστον μια διετία μέχρι να μπορεί να ανταποκριθεί ουσιαστικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Για να το δούμε ψυχρά, δεν μπορεί να παίρνει ο Μπόχω 50 και να στήνεις την ομάδα πάνω του και ο 12ος παίκτης Καλαιτζακης να παίρνει 30 35. Απλά.

Jim Patras

Toby,28χιλ.για βασικό στέλεχος της U20 είναι αποδεκτό νούμερο..Άλλωστε αν έπαιζε καλά θα μπορούσε να βγει στο σφύρι..Δεν γίνεται να θέλουμε ταλαντούχους που θα λαμβάνουν 15χιλ. Να στο πω κι αλλιώς ο Χρηστίδης πόσα θα λάβει?

Toby B

Μαζί σου φίλε Jim αλλά φέτος το θέμα ακαδημίες και στήριξη σε ταλέντα που δεν μπορούν να προσφέρουν άμεσα είναι σε δεύτερη μοίρα. Συν ότι ο παίκτης δεν ήθελε να πάει δανεικός και πίστευε πως μπορεί να παίξει. Αν ο Αγγέλου είπε πως δεν μπορούσε να παίξει φέτος, δεν έχω κάποιο λόγο να τον αμφισβητήσω. Πιθανότατα στην πορεία, αν δουλέψει πολύ, να κάνει πράγματα. Τώρα όμως δεν είναι για Α1.

Jim Patras

Και ο Χρηστίδης όμως δεν μπορεί να προσφέρει άμεσα..

Toby B

είναι λίγο πιο μπροστά όμως σε θέμα ροτέισον. Ένα 5λεπτο το δίνει σίγουρα.

Night Audit

χαχαχα , ναι σιγά μην τον δικάσουμε κιόλας Τζιμ…εγώ κι εσύ θα το θυμόμαστε αν πάει καλά η χρονιά…

Night Audit

Ναι κι εγώ αυτό πιστεύω

xav

τον εδωσε στη δαφνη το περιστερι, β εθνικη…Αν σταθεροποιησει το σουτακι του απεξω, μπορει να βρισκει σταθερα συμβολαια στην α2 ο ταταρης. Σε εμας δεν υπηρχε περιπτωση να παιξει…

Dr Nimbelugen

Ελαχιστότατη απώλεια.Δεν πρόκειται να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.όπως γράφουν και κάποιοι φίλοι εδώ, ένας αξιοπρεπής σέντερ για Α2 να βγάζει το μεροκάματο.Γερό να είναι το παιδί, μακρυά από τραυματισμούς και καλή συνέχεια στην καριέρα του.