Η καλύτερη λειτουργία της ομάδας στο παρκέ και ο χαρακτήρας που έδειξε αυτή στα ματς δίχως… επιστροφή, παίρνοντας τα θετικά αποτελέσματα, έχουν ικανοποιήσει τους ανθρώπους του ΑΡΗ, οι οποίοι βλέπουν με πολύ θετικό μάτι να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον Έλληνα κόουτς. Η συγκεκριμένη κουβέντα βέβαια, δεν θα γίνει τώρα, όσο η ομάδα δηλαδή έχει ακόμα ματς μπροστά της, αλλά με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, για να συζητήσουν αν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, εφόσον φυσικά διευθετηθούν και άλλα θέματα, όπως οι άρσεις των ban που έχουν επιβληθεί στην ομάδα, καθώς και πιο θα είναι το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Πηγή: Το κερδισμένο στοίχημα του Αγγέλου | AllAboutARIS.com

Άρθρο “να’χαμε , να λέγαμε…” είναι , αλλά αφού δεν έχουμε ( κάτι άλλο να πούμε ) , ας αρχίσουμε να λέμε για αυτό…

29 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Να προσθέσουμε εδώ ότι πριν 1-2 μέρες γράφτηκε στο allaboutaris ότι γίνεται επαφή με Τζένκινς για διακανονισμό. Σε συνέχεια από τα προηγούμενα άρθρα, ποιους ξένους και έλληνες παίκτες εκπροσωπεί ο Καπάζογλου;

ms1993

Δεν είναι κακή ιδεα να έχουμε τον κοουτς και του χρόνου. Είναι ικανότατος προπονητής, καλός χαρακτήρας και μπορεί να χτιστεί πάνω σε κοινό πλάνο με τη διοίκηση ένας Άρης διετίας-τριετίας, όσο δύσκολο και να είναι αυτό στο σύγχρονο μπάσκετ. Βάλε και μια ρήτρα σε περίπτωση αποχώρησης που δεν πρόκειται να γίνει γιατί ο Ντούντα αράζει στη Κύθνο πλέον και όλα καλά!

Το άρθρο πραγματικά «δεν έχω τι να γράψω τα λέμε από Αύγουστο ναι ναι γεια»

spire

Εγω προσωπικα ειμαι υπερ, γιατι μου αρεζε απο την προηγουμενη θητεια. Φετος ηρθε να μας σωσει και παιζει τελευταιο ματς για εισοδο στα πλει οφ. Δε βρισκω λογο να μην ανανεωθει εκτος αν α) ζητησει παλαβα λεφτα ή β) κανουμε μπατζετ 5 εκ(lol).

Toby B

Πάντως οι φήμες λένε πως αποχώρησε από τον Προμηθέα το καλοκαίρι γιατί ζήτησε επταψήφιο μπάτζετ, βαρβάτο συμβόλαιο και ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που έρθει προσφορά από ομάδα Euroleague. Τα γνωστά δηλαδή. Για μένα ας βάλουν ένα πλάνο κάποιων χρόνων, ας του κάνουν και ένα διετές συμβόλαιο και ας τον αφήσουν να δουλέψει όπως πρέπει. Δηλαδή μιξ νέων, έμπειρων Ελλήνων και κάποιων φτηνών αλλά αικανών ξένων (στην περίπτωση που αρθεί το μπαν). Επιπλέον, για μένα πρέπει να δούμε σιγά σιγά και τις ανανεώσεις. πχ Τσαϊρέλης, Μπόχω πρέπει να μείνουν ανεξαρτήτως άρσης ή όχι του απαγορευτικού. Βέβαια για να να πω την αλήθεια, σε αυτή τη φάση με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο τι θα γίνει με τα διοικητικά και οικονομικά, παρά τι ομάδα θα φτιαχτεί. Χρόνος υπάρχει.

Sam Vincent

Τσαι , Μούρτος , Λευτεράκης , Φλιώνης ,Μάρας και Μπέλ μπορούν να έχουν ρόλο ,ανεξαρτήτως μπαν και μπάτζετ . Από βασικοί εως και εφεδρικοί . Αν αρθεί το μπάν και κάνουμε ρόστερ 2-3 εκ (lol) ας φύγουν οι μισοί… Αν κάνουμε ρόστερ 5 εκ (LOL x 10) ας φύγουν όλοι , με όλα τα χρωστούμενα (Τσαι) στην τσέπη . Αν δεν αρθεί το μπαν ,τότε ξεκινάμε με Ομάρ , Ντουβιέ και Στελάρα και βλέπουμε στην πορεία . Ο Αθηναίος αν έριχνε τον εγωισμό του και τα λεφτά του …

Toby B

Αν όντως δεν μπορούμε να φέρουμε κανένα καινούριο χωρίς να αρθεί το απαγορευτικό, ας ανανεώσουν όλοι. Ο Αθηναίου είναι ένα ερωτηματικό, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει. Έτσι όπως την βλέπεις την ομάδα τώρα, πόσο μπορεί να κοστίζει το χρόνο? Πιστεύω πως είμαστε ακόμα κοντά στα 550-600χιλ (υπολογίζοντας πως ο Μπόχω λογικά θα θέλει κανά 80-90αρι του χρόνου).

ms1993

Αν έχουμε μπαν η ομάδα θα είναι πιο ακριβή γιατί οι παίκτες ξέρουν ότι «πρέπει» να τους κλείσεις για να έχεις ρόστερ. Αντίθετα, μπορείς χωρίς μπαν να πάρεις έναν αντίστοιχο μκΦαντεν με 40 χιλιάδες από την Κύπρο, το Ισραήλ ή την Ουγγαρία, ή έναν Γουίλκινσον από το κολέγιο με 50 χιλιάδες και να ρίξεις τρομερά το μπατζετ σου.

Και ρωτάω, κρατάς Μποχωρίδη ή Αθηναίου με 90 ή φέρνεις έναν καλό αμερικανό από κολέγιο με 40 και ενα τεσσάρι με άλλα τόσα; Αφού ούτως ή άλλως η χρονια του χρόνου θα πάει για μάχη τετράδας.

Toby B

Μποχωρίδη προσωπικά θα τον κρατούσα. Με Αγγέλου από την αρχή πιστεύω να δείξει καλό πρόσωπο. Η ομάδα νομίζω πως χρειάζεται κυρίως κορμιά και αθλητικότητα. Δηλαδή προσθήκες στους forward και σίγουρα ένα αθλητικό πεντάρι που να κάνει σίγουρα τα βασικά.

Toby B

Και ο Μποχωρίδης το χρειάζεται αυτό και η ομάδα χρειάζεται αθλητικότητα ώστε να μπορεί να ακολουθήσει ομάδες που παίζουν σε πολύ ψηλότερο τέμπο. Για πες για το μπαν, βγάλαμε άκρη? Τελικά δεν μπορούμε μεταγραφές ούτε από Έλλαδα?

Toby B

Μας περιμένει πάντως μεγάλο καλοκαίρι. Το μόνο σίγουρο.

Ο Κούσης γράφοντας για Ξανθό μιλά και για ένα ηχηρό ραβασάκι που ήρθε σήμερα απ’την FIBA.Το αναφέρω μόνο για αυτό,μην έχει σχέση για το μπάν.Ο καημένος λεει “τοεδώ οι λεπτομέρειες” ,να πατήσειςνα διαβάσεις αλλά…δεν πατιεται τπτ!! Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ.Ετσι είναι κ σε σας;
https://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/464874/mia-epistrofi-kai-mia-niki-poy-exoyn-simasia

Φήμες, φήμες.Απλα φήμες…

aka Θεούλης

Εκτός ο Αθηναιου. Ευχαριστουμε πολύ γειά σας.

Sam Vincent

Δεν έχω καλή εικόνα για τις αμοιβές των παικτών .Αν υποθέσουμε χοντρά -χοντρα Αθ ,Τσαι ,Μποχ. 3Χ80 =240 και οι υπόλοιποι 9Χ35=315 , σύνολο αυτά που έγραψες .

experience

Εφόσον θέτει θέμα αποχώρησης σε περίπτωση πρότασης από ομάδα ευρωλίγκας εγώ λέω όχι, την πατήσαμε ήδη μια φορά έτσι. Οποιος μας αναλάβει πρέπει να είναι κάποιος στον οποίο μπορούμε να βασιστούμε

Toby B

Βέβαια τι πιθανότητες υπάρχουν να θελήσεις ομάδα Ευρωλίγκας τον Αγγέλου, ο οποίος θα προπονεί μια μετρικαλούτσικη ομάδα ενός μέτριου πρωταθλήματος? Λίγες φαντάζομαι. Όπως είπα και στο χθεσινό άρθρο, Αγγέλου ή Καστρίτης για μένα. Αν δεν κάτσει με κανένα από τους δύο, μας βλέπω για Μέξα (λόγω Καπάζογλου).

xanthoskyli4

Δεν ξέρω αν είναι ‘να ‘χαμε να λέγαμε’, αλλά το να μείνει ο Αγγέλου είναι η πλέον ενδεδειγμενη κίνηση για το αγωνιστικό της νέας περιόδου. “Ναι” και με τα δυο χέρια!

atsak

Αν παραμείνει το ban τα πράγματα είναι δυσκολότερα, αλλά υπάρχουν καλές περιπτώσεις π.χ: από Έλληνες ο Παπαντωνίου, ο Σαλούστρος, ο Γκίκας ακόμα και ο Σαρικόπουλος για back up. Ενώ από ξένους ο Faye στο 4, ο M.Cummings ή ο Wiggins στο 3, ο Μ. Moore & ο Earvin Morris στο 2, ο ΜcFadden ή ο Armstead του Ρεθύμνου στον άσσο και ο McGee και ο Goodwin στο 5.

καπετάν Κανένας

Με το μπάν ενεργό,τι επιτρέπεται; Θυμάμαι που δεν είμαστε σίγουροι για το αν μπορούμε όντως να πάρουμε ξένους από το Ελληνικό πρωτάθλημα… Αλλά μπορούμε Έλληνες από ομάδες μπασκετλιγκ;Αυτό λες;

Άρα περιμένουμε ποιο από τα δύο τινά.Μπορει κ τπτ.!!!Μάλιστα….

aka Θεούλης

Ε ναι ατσακ μου αυτές ειναι επιλογες που εχουν ξεχωρισει πραγματικά φετος. Σίγουρα θα πεσουν προτασεις για καποιους απο αυτους απο αεκ παοκ ίσως και ολυμπιακό. Σιγουρα οι του Προμηθεα θα κοιταξουν να ανανεωσουν καποιους. Οποτε θα μεινουν ελαχιστοι για εμας.
Ο σερβος του πανιωνιου;;

kaptsik

Η ομάδα φέτος είχε πολύ κακές επιδόσεις στα τρίποντα. Θα πρέπει να το λάβουμε υπόψη αν σκοπεύουμε να κρατήσουμε ίδιο τον κορμό

kaptsik

Οι παίκτες του Καπαζογλου:
https://www.kapasports.gr