Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θέλησε να αποχαιρετήσει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο με ένα γεύμα, το οποίο παρέθεσε πριν από λίγο, παρουσία όλης της ομάδας.
Ο “Δράκος” ευχήθηκε καλή συνέχεια στους παίκτες της ομάδας, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες τους και θέλησε με αυτό τον τρόπο να κλείσει το κεφάλαιο ΑΡΗΣ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Το κλίμα ήταν σίγουρα φορτισμένο λόγω της αποχώρησης του από την ομάδα, όμως άπαντες προσπάθησαν να επικεντρωθούν στην επαφή που είχαν όλους τους προηγούμενους μήνες με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και να ακούσουν και τώρα τις συμβουλές του.

Πηγή: Το “αντίο” του Γιαννάκη στους παίκτες | AllAboutARIS.com

Ωραία κίνηση…

26 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aka Θεούλης

Ναι οντως. Όπως επρεπε να γινει το εκανε. Καλως επραξε. Και για να πω και την βλακεια μου: ελπίζω να τους κερασε κιολας, να ναι άρχοντας

ChrisSiak

Ρε μακάρι να έρθει πάλι-όχι σαν προπονητής- και να είναι Δρακος

PANARISTOS

Δεν ξέρω ρε παιδιά… επιβεβλημένο δε λέω… αλλά ΕΤΥΧΕ να είμαι παρόν σε διπλανό τραπέζι και συγκινήθηκα. Φυσικά ευχαρίστησα το Δράκο για την όποια προσφορά του ως κάτι παραπάνω από προπονητής. Άντε προφήτη τον σκότωσες τον Δράκο (φυσικά αστειέυομαι).
Η αλήθεια είναι ότι τώρα νοιώθω πιο σίγουρος… Καλή τύχη Παναγιώτη, πάντα θα έχεις μια θέση στην καρδιά μας και για μένα μια θέση στο ταβάνι δίπλα στο ΘΕΟ.

ΥΓ. Μπουρδες το αρθράκι…. τυπικούρα του κερατά το τραπέζι, με τους παίκτες να παίζουν με τα κινητά (εξαιρώ τον Τσαιρέλη) και το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο Μακαμπί-Παναθηναικός στην tv. Ο Δράκος τους μίλησε για 3 ως 5 λεπτά και thats all…

ΥΓ2. Καλώς τον Αγγέλου με τα μαγικά του…

Prophet

Παιδιά σήμερα έμαθα απίστευτα άσχημα πράγματα για τον Γιαννάκη για το διάστημα που ήταν σε εμάς αυτούς τους μήνες. Με την πρώτη ευκαιρία θα τα πω δημοσίως και θα τον ξεφτιλίσω. Κρίμα που δεν σεβάστηκε ούτε τον εαυτό του ούτε το παρελθόν του και την ιστορία you. Κρίμα

Prophet

Gia tin orthografia ftaiei to mihanima, ego anglika ta grafo

Προφήτη, όταν λες δημοσίως,εννοείς… δημοσίως η εδώ σαν προφήτης;?

Prophet

Για σου Captain! Εννοούσα ΜΜΕ. Απαράδεκτος. Αυτό που με πείραξε πιο πολύ και από τις απαράδεκτες συμπεριφορές είναι η αδιαφορία του για τον Άρη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία. “παρτακιας”, τεμπέλης, το μονο του μέλημα ήταν να κάνει δημόσιες σχέσεις χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του ως coach του Άρη , να βγαίνει photo και να κόβει βασιλόπιτες

Subotic7

Αυτά είναι γνωστά ρε prophet, τα έχει υπαινιχθει επανειλημμένα και ο sam, ενώ πριν αρκετό καιρό είχα αποκαλύψει τι μας είχε πει ο ξανθός σε κατ’ιδιαν συζητήσεις. Να περιμένουμε οικονομικές διεκδικήσεις μέχρι τελευταίου σεντς απ’το Γιαννάκη, προσφυγές κλπ.

Γειά σου Προφήτα μου!
Αφού είναι ΜΜΕ κι όχι μονο στο χθαμαλον πανυπερτες(όρα Όμηρο!) σάιτ μας, λέω πώς θέλει κοτσια να κανεις κάτι τέτοιο.Επειδη ένα πολυ αγαπητό μου πρόσωπο μου ειπε για σενα τελευταίως,ξέρω ότι τα έχεις!
Μακάρι να σε γνωρίσω κι από κοντά!
ΥΓ:Ο Άρης είναι πρώτος στα του Άρη.Ως συλλογος.Ως ομαδα.Οι προσωπικότητες όσο μεγάλες κι αν είναι, έρχονται δεύτερες.Take it or leave it,(δεν)λέω(μόνο) εγώ,απευθυνομενο προς τις ίδιες αυτές τις προσωπικότητες και όσους Αρειανούς τους στηρίζουν σε βάρος του Άρη, βάζοντας τους σε καλύτερη θέση στην καρδιά τους, από τον θεό του πολέμου.
Νετα σκέτα.

O_Betatzis

Αν εχεις να πεις κατι πες το. Αν δεν εχεις χρονο, γραψε το μηνυμα οταν βρεις με το καλο χρονο. Το μηνυμα που εγραψες τωρα ειναι σαν τις υποσχεσεις του Κουγια οτι θα ξεσκεπασει τις μαφιες του ποδοσφαιρου.

Prophet

Betatzi έχεις δίκιο. Είμαι και εγώ θιασώτης τις φιλοσοφίας του Διογένη που έλεγε «μην ανακοινώνεις ότι θα κανεις κάτι, απλά κάντο, διότι αν για κάποιο λόγο δεν το κανεις θα έχεις εκτεθεί»
Ήμουν πολύ αγανακτισμένος, μόλις είχα κλείσει το tel.

keoma

το μόνο που καταφέρνεις προς το παρόν είναι να δημιουργείς αρνητικά συναισθήματα προς εσένα… τέτοια ποσταρίσματα είναι για τον κάδο απορριμμάτων…

aka Θεούλης

Οι πιο απολαυστικές στιγμές στο σεξ, τον τζόγο και στα ναρκωτικά, είναι αυτές της αναμονής. Εκεί μαθαίνεις πραγματικά τον εαυτό σου.. εγώ θα απολαύσω την αναμονή λοιπόν και δεν θα την πετάξω στα σκουπίδια. Προφήτη σε περιμένω, να είναι καλό θέλω!

Όχι στα ναρκωτικά
Όχι στον τζόγο
Πιστη μονογαμική σχέση, αποχή, προφυλακτικό.

Subotic7

Για να μείνεις εκτός νόσου, με “σκουφάκι” εκτονωσου…

keoma

απ’ ότι έχω ακούσει.. στα ναρκωτικά δεν ισχύει αυτό περί αναμονής.. μάλλον το αντίθετο.. στο ότι μαθαίνεις αρκετά για τον εαυτό σου από τις συμπεριφορές που προκύπτουν στην διάρκεια μίας αναμονής αυτών που αναφέρεις συμφωνώ απολύτως.. φτάνει να τις θυμάσαι για να τις αξιολογήσεις κάποια στιγμή γιατί κατά την διάρκεια που συμβαίνουν δεν καταλαβαίνεις και πολλά.. )

aka Θεούλης

Πολύ όμορφα το έθιξες και για να το τελειώσω, ο στόχος είναι να μπορέσεις πάνω στην αναμονή να ελέγχεις 100% τον εαυτό σου. Έτσι διευρύνεις την αυτοσυγκέντρωση και τον αυτοέλεγχό σου!

keoma

κάποτε απολαμβάναμε το μ….ι… τώρα απολαμβάνουμε την αναμονή…

Prophet

Keoma,επίτρεψε μου να διαφωνήσω. Αυτοί που με ξέρουν δεν νομίζω ότι έχουν αρνητικά συναισθήματα απέναντι μου. Αυτοί πάλι που δεν με ξέρουν μπορεί και να έχουν, αλλα that’σ life, δεν μπορώ να πορεύομαι με την φοβία ότι κάποιοι θα έχουν τέτοια συναισθήματα

NAOS 80-0

γράψε στα ελληνικά σε παρακαλώ …κουράζεις έτσι

keoma

θεωρώ πως δεν τίθεται θέμα διαφωνίας.. τα αρνητικά συναισθήματα προκύπτουν από το ύφος και τα λεγόμενα του μηνύματος και μόνο κι όχι για το ποιος είσαι συνολικά από την στιγμή μάλιστα που δεν σε γνωρίζω.. ειδικά η λέξη “ξεφτιλίσω” μου χτύπησε άσχημα εκείνη την στιγμή κι εκφράστηκα επί τόπου όπως κι εσύ απ’ ότι κατάλαβα.. άλλωστε κι εσύ ο ίδιος αντιλήφθηκες ότι τέτοια σχόλια που απλά ανάβουν φωτιές δεν είναι κι ότι καλύτερο για τους πονεμένους φιλάθλους του Άρη.. (έτσι για να δώσω και μία δραματική διάσταση στο φινάλε)…

Prophet

χεις δίκιο, ήμουν παρορμητικός και όντως δεν έχει νόημα αυτό, ήμουν όμως τρελαμένος φίλε

JamesForrest

Προσωπικά θα ήθελα, για να μην υπάρχουν σκιές, να ξεκαθαρίσει το θέμα με το συμβόλαιο του, αν δηλαδή ήταν από τα τηλεοπτικά όπως είχε γραφτεί πριν λίγο καιρό ή όχι.

SAKLEFORD

Ημουνα το καλοκαίρι υπέρ του ερχομου Γιαννακη αλλά κυρίως για συναισθηματικους λόγους.. .κ κατα δεύτερο πιστευα θα βγάλει κατι απτην αυρα του μαχητη- παικτη του Αρη και προπονητή στην Εθνικη Ελλάδος.Τωρα πιστεύω οτι που αποχώρησε αν κ παλι συναισθηματικα δε μου κολλαει ητανε σωστοτατο.Νομιζω οτι σαν να απογαλακτιστηκαμε σαν ομάδα.Πιστεύω ακραδαντα για να ξαναγινει μεγαλη η ομαδα πλεον πρεπει να απογαλακτιστει η ομαδα απτο ενδοξο παρελθόν της..με τα νεα πλεον υλικά. Κι απλα οι παλιοι να εχουν μια θεση στο πανθεον.

Καλή κίνηση ακόμα κι αν ήταν τυπική. Ας μην ασχοληθούμε άλλο με την ιστορία Γιαννάκη. Η ομάδα έχει πλέον νέο προπονητή. Στήριξη και όλοι γήπεδο! Νίκη με Προμηθέα.

ΥΓ Προφήτη, σου χω μεγάλη εκτίμηση. Κάποιες κουβέντες δεν βοηθούν. Ειδικά σε δύσκολες στιγμές.
ΥΓ2 Ο παίκτης Παναγιώτης Γιαννάκης θα χει πάντα θέση στην καρδιά μας και στο ταβάνι. Ακόμα κι αν κάνει δέκα προσφυγές (για δεδουλευμένα).