Τι έγινε με Κελεσίδη | Νέα, Αποτελέσματα, Συνεντεύξεις, Παρασκήνιο για τον ΑΡΗ | All About ARIS.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Λευτέρης Αρβανίτης, είχε συνάντηση με τον πατέρα του Κελεσίδη, με τον οποίον έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν τόσο στη διάρκεια όσο και στο οικονομικό σκέλος του συμβολαίου. Μόνο που αυτό το συμβόλαιο δεν υπογράφτηκε ποτέ. Την περασμένη Τετάρτη ο 18χρονος έκανε την τελευταία -εξαιτίας των επόμενων εξελίξεων- προπόνηση με τον ΑΡΗ. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε νέο ραντεβού, στο οποίο τούτη τη φορά ήταν περισσότερος κόσμος. Εκτός από τον Κελεσίδη, τον πατέρα του και τον Λευτέρη Αρβανίτη, το παρών έδωσαν οι Βαγγέλης Αγγέλου, Θωμάς Νικολός και Λευτέρης Χατζηκυριακίδης. Ο τελευταίος, για όσους δε γνωρίζουν, είναι ο προπονητής των Μαχητών Πεύκων.

 

Σε αυτή τη συνάντηση ο νεαρός ενημερώθηκε για την πρόθεση των “κιτρίνων” να τον παραχωρήσουν στην ομάδα των Πεύκων. Του αναλύθηκαν τα δεδομένα και του πρότειναν να αγωνιστεί στους Μαχητές, με προοπτική επιστροφής την επόμενη σεζόν. Κάτι για το οποίο όμως από τη στιγμή που δε θα υπήρχε συμβόλαιο δεν ήταν δεσμευτικό.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
seindt

Night είδα οτι χτες στα ΑΝ ειχε συνεντευξη του Αρβανιτη που εξηγουσε για τον Κελεσίδη. Μηπως την εχεις διαβάσει ή κάποιος άλλος από τα παιδιά;

loukmosh

Τελευταίες μέρες γιατί τόσος ντόρος για τις κινήσεις της Διοίκησης και την συμπεριφορά της απέναντι στους μικρούς; Χωρίς να ξέρω πράγματα (αν και τα site που το αναπαράγουν με βάζουν σε σκέψεις) πιστεύω ότι η διοίκηση έχει φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα και αν κάποιους παίκτες δεν τους θέλει ο προπονητής τι να κάνει η διοίκηση να τους κρατήσει με το ζόρι; Νομίζω ότι δημιουργούνται θέματα χωρίς καν να υπάρχουν.