Τετ α τετ Σανικίτζε – Γκάγκιτς

Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και μετά τη λήξη του αγώνα, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη, ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, Βίκτορ Σανικίτζε, τον πήρε παράμερα και μίλησαν για αρκετή ώρα.

Ο Σανικίτζε, κάνοντας κινήσεις παίκτη, του εξηγούσε κάποια πράγματα για το παιχνίδι καθ’ αυτό, ενώ του επισήμανε και ότι δεν πρέπει να εκνευρίζεται τόσο εύκολα, όταν νιώθει ότι αδικείται από τους διαιτητές.

Ο τεχνικός διευθυντής ήταν από τους ανθρώπους που στήριξαν την επιλογή Γκάγκιτς αντί του Μάλκολμ Λι (ο οποίος ήταν τραυματίας). Το πάρτι του Τερέλ Παρκς (μετά απ’ αυτό του Ντάριους Γκάρετ) στη ρακέτα του ΑΡΗ ενέτεινε τον προβληματισμό για την έλλειψη ενός αθλητικού ψηλού, αλλά στην παρούσα φάση οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να διαχειριστούν τα μείζονα θέματα στην περιφέρειά τους (Τάλτον, Μποχωρίδης, αναμονή για Μόρις) και είναι δύσκολο να αλλάξουν… τη μισή ομάδα.

Πηγή: Τετ α τετ Σανικίτζε – Γκάγκιτς | AllAboutARIS.com

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ρε δεν αλλάζουν το πουλεν,ότι και να λέτε!ΕΓΩ κρύβομαι απο πίσω,εγώ είμαι το βύσμα του Γκαγκιτς…

Εσύ καπτεν να αποφασίσεις αν θα τον άλλαζες ή όχι γιατί έχω ντοκουμέντο που έλεγες ότι θα τον θυσιαζες για έναν αθλητικό ψηλό. 😍

Θυμάσαι παλια, ένα τετ-α-τετ Καμπεριδη-Μαρμπλ;