Και τυπικά πλέον στα χέρια του κ.Γουλιέλμου βρίσκεται το 90% των μετοχών του μπασκετικού Άρη καθώς σήμερα η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού έδωσε το «ok» ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της Κ.Α.Ε. Άρης.

Πηγή: Τέλος εποχής Λάσκαρη και τυπικά! Στον Δημήτρη Γουλιέλμο το 90% των μετοχών της Κ.Α.Ε. Άρης | Yellow Radio

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Είχα αρχίσει να αγχώνομαι. Άλλωστε ένα από τα βασικά ερωτήματα ήταν αν θα μπορέσει να μεταβιβαστεί το πακέτο των μετοχών δεδομένης της δικαστικής περιπέτειας του Λάσκαρη. Τώρα στην πράξη απαντήθηκε κι αυτό. Καλή συνέχεια. Εύχομαι ένα ένα τα προβλήματα να επιλύονται. Η εξασφάλιση της παραμονής θα δώσει την ευκαιρία στον νέο ιδιοκτήτη να ξεκαθαρίσει πιο εύκολα τις προθέσεις του.

ChrisSiak

Καλό ολο αυτό. Αν συνδυαστεί με νίκη το Σάββατο. Φαρμακωστε ότι υπάρχει στο ρόστερ να παίξει το Σάββατο κ μετά πάμε για αλλα.

Πάμε Αρειαναρα!!!!

fantomas

Σχετικά εύκολη μου φάνηκε η όλη διαδικασία
Χωρίς θόρυβο και δημοσιότητα “οι δεσμευμένες μετοχές που δεν μεταβιβάζονται” τελικά άλλαξαν χέρια
Καλη επιτυχία στο μεγαλο καράβι που αναλάβατε και συγχαρητήρια για τον χωρίς φανφάρες τροπο μεταβίβασης

stepap

Μου φαίνεται απίστευτο που τελείωσαν όλα τόσο ξαφνικά και αθόρυβα.

Subotic7

Όχι ρε φίλε… Και τώρα τι θα γίνει με το στάδιο του ενός δις στη μπασκετομάνα? Ήθελα να βρω δουλειά σε κάτι κολλητούς μου άνεργους εκεί μέσα, χα χα χα

Sam Vincent

Χαχαχααχα …Είχα κι εγώ ελπίδες . Μαζί με Betatzis ,Ody (δεν γνωρίζω άλλα παιδιά του …αθλήματος) θα το κάναμε κούκλα . Ποιο Ο2 τώρα .

Jerel Mcneal

Τοσο καιρο ακουγαμε για δεσμευμένες μετοχές για θεωρίες συνομωσίας για για για και ξαφνικα μέσα σε λιγο καιρο με τροπο ανεμακτο και σιωπηρο οι μετοχές αλλαξαν χέρια και ο Αρης ξέφυγε απο τον μεγαλυτερο τυχοδιώκτη στη σύγχρονη ιστορια της ομάδας ..τι να πω..ας τελειώνουμε σημερα με τον νιονιο και ας αρχισει η νεα διοικηση να βγαζει τον Αρη μας απο τα ερείπια..και το κυριότερο:να μη μας απογοητεύσει ξανα..

vaggelaris

Ας τελειώσει αναίμακτα η χρονιά κ βλέπουμε τι θα γίνει κ με αυτούς. Ούτως ή άλλως με όλα αυτά που έχουμε περάσει θα συνεχίσουμε να είμαστε καχύποπτοι. Και τώρα με την επιστροφή του ποδοσφαίρου ξεχαστε τον μπασκετικό Άρη. Θα φτυσει αίμα η καινούρια διοίκηση να ξαναφέρει τον κόσμο στο παλε. Δυστυχώς…