“Πέρυσι διεκδίκησε το Όσκαρ ατυχίας. Φέτος τον περιμένουμε δυνατό πίσω στο παρκέ. Ο Γιάννης Σιδηροηλίας είναι εδώ και του ευχόμαστε μία επιτυχημένη σεζόν, μακριά από τραυματισμούς”.

Πηγή: Συνεχίζει κανονικά ο Σιδηροηλίας στον Άρη – Η συμφωνία και οι ευχές της ΚΑΕ

 

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
djs

Βρε βρε βρε…τελικά τι είναι αυτή η διοίκηση ικανή ή ανίκανη; υπάρχει περίπτωση να είμαστε εμείς ανίκανοι να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις και τις ειδήσεις που μας σερβίρουν και μασάμε ωσάν αγελάδες; βρε βρε βρε…

vaggelaris

Φαντασου που φτασαμε. Να θεωρουμε επιτυχια την ανανεωση ενος ρολιστα νεαρου παικτη….

Bilias6

Η διοικηση ειναι ανικανη να ξανακανει τον αρουλη Αρη! Η διοκηση ειναι ικανη μονο να κοροδευει τον κοσμο της.
Απο οτι φανηκε το ολο θεμα ηταν μια κακοστημενη παρασταση απτα παπαγαλακια του μανατζερ του παικτη και της διοικησης της καε για να βγουν και οι 2 κερδισμενοι. Και ο παικτης βρηκε συμβολαιο και οι δικοι μας την “ειπαν” στους “αχαριστους” Αρειανους που δεν πιστευουν στους “σωτηρες”.

nikos3118

Περίμενες πως και πως για να το γράψεις αυτό ε; Πες μας λίγο και για τους χειρισμούς στο θέμα Ευρώπης.

Ian 73

Να σαι καλά φίλε μας έφτιαξες τη διάθεση .

kaptsik

Τώρα έχει ενδιαφέρον να ξαναδιαβάσουμε τα σχόλια από το προηγούμενο άρθρο για τον Σιδηροηλία. Ποια είναι η διάρκεια του συμβολαίου άραγε;

ChrisSiak

Μια χαρα. Μακαρι να ειναι υγιης. Μακαρι να κανει το κατι παραπανω.

nikos3118

Κατ’ εμέ πολύ καλό νέο αγωνιστικά. Συνεχίζω να το πιστεύω αυτό το παιδί. Προφανώς έχει επιθετικό ταβάνι, αλλά η άμυνα και το μέγεθος του μπορούν να τον κάνουν πολύ χρήσιμο παίκτη.

Αντίθετα εγώ πιστεύω Νίκο,ότι είναι πιο καλός επιθετικά παρά στα άλλα δυο που λες γιατί είναι κατηγορία φτερού η να στο πω αλλιώς σαν τον Τρύφωνα,το λιοντάρι της Πλατανιάς, σε εκείνη την ταινία του Βέγγου…

sddefault.jpg
nikos3118

Αλήθεια; Εμένα πάλι επιθετικά εκτός από ένα ψιλοσταθερο σουτ από τις γωνίες και κάποιες διεισδύσεις μετά από close out(ελάχιστες προφανώς) δε μου έχει δείξει κάτι άλλο. Αντίθετα αμυντικά όποτε μπήκε θεωρώ ότι στάθηκε πολύ καλά. Πάντα επικεντρωνω περισσότερο στους πιτσιρικάδες. Αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ότι με τόσα μπες βγες και με τόσους τραυματισμούς, τις λίγες φορές που έπαιζε δεν φαινόταν χαμένος στο γήπεδο, που μεταξύ μας θα ήταν και φυσιολογικό. Έπαιζε αυτό που ήταν μα παίξει. Εγώ θα ξαναπώ ότι ως έναν χρήσιμο 3 n D ρολιστα τον πιστεύω πολύ.

Ναι ρε συ , ψεμματα θα σου έλεγα;😜Πρέπει να χτισει το κορμί-κλαράκι που έχει κ νομίζω ότι δουλεύει προς αυτόν τον τομέα γιατί χωρίς όγκο δεν θα μπορεί να σταθει απεναντι σε κανενα αντίπαλο.Εστω να γίνει σαν τον Μποχω.Εχει ένα ατσουμπαλο παίξιμο επίσης ,που πιστεύω ευθύνεται για τους τραυματισμούς του

vaggelaris

Αν δεν εχει τιποτα τραυματισμους κ τον εμπιστευτει ο καστριτης μπορει ν βοηθησει. Ας ελπισουμε ν εχουμε καλα νεα κ για ομηρο. Οπου εκει επικρατει απολυτη σιωπη. Ακουγεται μαλιστα κ οτι ειναι και 4 μηνες πισω σε πληρωμη. Για ν δουμε θα μπορεσει η διοικηση να τον κρατησει? Γιατι εκει θ φανει η αξια της. Να κρατησει στην ομαδα οσο μπορει περισσοτερο ενα απο τα πιο σπουδαια ταλεντα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στη χωρα….

Ian 73

Μια στοιχειωδώς επαρκής διοίκηση θεωρείται δεδομένο ότι μπορεί να τον κρατήσει .

dragon_aris

Τι να πω μακαρι να παιξει το παιδι, και αυτος και ο σχιζας ήταν ενα χρονο εξω. Κραταμε μικρο καλαθι για αυτους τους 2 που ουσιαστικά περσυ ηταν η βασικη αιτία που παιζαμε με ροτεισον 7-8 παικτων σχεδον σε ολα τα ματς. Μη παθουμε παλι τα ιδια φετος.